tw_wielgus 11.11.14, 15:13 Czy to nie jest element przekupstwa, dopingu, do udziału w prezydenckim marszu dla zadłużonych we frankach szwajcarskich mieszkańców miasteczka Wilanów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
indeed4 Re: P.Komorowski za udział w marszu funduje zupę. 11.11.14, 15:15 Z wkładką, czy bez? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Grochówkę 11.11.14, 15:19 indeed4 napisał: > Z wkładką, czy bez? a na dodatek test zwieraczy po spożyciu Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Grochówkę 11.11.14, 15:25 Wilanów i grochówka?! Nigdy w życiu - chyba, że ekologiczna, bez GMO i z różnymi takimi bajerami, to wtedy może... Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: P.Komorowski za udział w marszu funduje zupę. 11.11.14, 15:26 Co się czepiasz, msza była. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Byłeś grzecznie na mszy? 11.11.14, 15:39 Wiesz - bycie elektoratem chadeckiej PO zobowiązuje, hehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Byłeś grzecznie na mszy? 11.11.14, 17:01 Nei, nie byłem na mszy. Czemu to dla ciebie takie ważne? Pewnie chcesz wydać swoją siostrę albo mamusię za mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Byłeś grzecznie na mszy? 11.11.14, 19:06 Za ciebie już wydał, domyślam się. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Byłeś grzecznie na mszy? 11.11.14, 19:43 Dysponując tak ułomnym aparatem pojmowania nie podejmuj tak ryzykownych eksperymentów, jak chociażby ta próba domyślenia się. Jeszcze Ci w wyniku tego nieludzkiego wysiłku przymocowany butaprenem dekiel odskoczy. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Byłeś grzecznie na mszy? 11.11.14, 19:48 Dla mnie ważne? To nie ja o mszy pisałem. man_sapiens napisał: > Nei, nie byłem na mszy. Czemu to dla ciebie takie ważne? Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Byłeś grzecznie na mszy? 11.11.14, 20:37 Ja nie pisałem ani o sobie ani o tobie, a ty koniecznie chcesz wiedzieć, czy byłem dzisiaj na mszy. Zastanawiam się, czemu to dla ciebie takie ważne. Co jeszcze chciałbyś o mnie wiedzieć? No bo nie będę prosić, żebyś napisał cokolwiek na temat życia politycznego w kraju. Wiem, że to za trudne dla ciebie i dlatego w kółko piszesz tylko o forumowiczach. Niektórzy nazywają takie pisanie trollowaniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Byłeś grzecznie na mszy? 11.11.14, 21:25 > Ja nie pisałem ani o sobie ani o tobie, a ty koniecznie chcesz wiedzieć, czy byłem dzisiaj na mszy Ale ja nie pisałem, że pisałeś o sobie czy o mnie, tylko, że pisałeś o mszy. Dlatego mnie zaciekawiło, czy byłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: P.Komorowski za udział w marszu funduje zupę. 11.11.14, 15:43 Za zupe zdzierali buty ? aj waj :-) Powinni raczej zainwestowac we flagi polskie. Tu ich Narodowcy zakasowali :-) Odpowiedz Link Zgłoś
porcellus1 Re: P.Komorowski za udział w marszu funduje zupę. 11.11.14, 17:35 Widać że kryzys jest, w zeszłym roku był czekoladowy gonzo. Bida jakaś Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: P.Komorowski za udział w marszu funduje zupę. 11.11.14, 19:10 :-D :-D Tera ucieszy sie ja uslyszy o tych stu tysiacach na marszu niepodleglosci :-) Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: P.Komorowski za udział w marszu funduje zupę. 11.11.14, 19:37 A nie politycznie wielce! bo trzeba było jabłecznikiem tfu cydrem kusić. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Tłumy na marszu Komorowskiego 11.11.14, 20:42 Tak samo jest z tym poparciem 70% .Ciekawe dlaczego marszu Komorowskiego nie transmitowali z błękitnego 24 . Odpowiedz Link Zgłoś
porcellus1 Re: P.Komorowski za udział w marszu funduje zupę. 11.11.14, 20:40 Czemu nie było już manifestacji z różowymi flagami i czekoladowym stworkiem i czemu już lemingi nie dostają metki fajnopolaka jak w zeszłym roku? Tylko jakaś wsiowa grochówka? Co Anna Komorowska gotowała obiad i jej zostało? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: P.Komorowski za udział w marszu funduje zupę. 11.11.14, 21:18 Marsz był nadzwyczaj liczny. Resztki? Nie. Sytuację ratowały "chińskie zupki". Tanie smaczne, patriotyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
porcellus1 Re: P.Komorowski za udział w marszu funduje zupę. 11.11.14, 21:21 Ty nie wiesz jaki rozmach na w kuchni Anna Komorowska z domu Dziadzia, została jej zupka z wczorajszego obiadu i wykarmiła tysiące...cuda panie cuda. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: P.Komorowski za udział w marszu funduje zupę. 11.11.14, 21:26 Powaga??? Może to pokażą w TVN, w programie Hell Kitchen z Magdą Gesler. Odpowiedz Link Zgłoś
adamszem Grochówką a nie bigosem? 11.11.14, 20:51 Bul Komorowski częstował swoich wiernych ubowców grochówką, a nie bigosem jak przystało na Naczelnego Gajowego? Odpowiedz Link Zgłoś
porcellus1 Re: Grochówką a nie bigosem? 11.11.14, 20:54 na bigos nie było mięsa i kapusty... wszystkie kapuściane łby i świnie maszerował z Pą Prezydą Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Grochówka grochówką... 12.11.14, 12:38 trzeba docenić, że po zamieszkach nie trzasnął drzwiami Pałacu i nie wyjechał jak pewna rozhisteryzowana blond-mieszkanka miasteczka Wilanów... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś