Dodaj do ulubionych

bukiel niech się buja

06.01.15, 10:35

Minister Arłukowicz powinien uruchomić potężny zasób sił medycznych jaki stanowią studenci ostatniego roku AM. Za kilka miesięcy będą pracować jako lekarze. można ich skierować ramach praktyk i stażów.
Pieniądze (miliard) które chce PZ przeznaczyć na uruchomienie gabinetów dla młodych.
Należy uzgodnić z urzędami i gminami wyznaczenie wolnych odpowiednich lokali. Z miliarda wyposażyć w podstawowy sprzęt dla lekarzy POZ ( komputer, ciśnieniomierz, słuchawki termometr stertę potrzebnych skierowań itd, ztrudnić personel pomocniczy (młodych wykształconych kobiet nie brak ( zmniejszy się bezrobocie). Sorawdzą się lepiej niż ta stara marna obsługa. Można to załatwić z rektorami, utrzedami. " w tri miga".
I niech Bukiel sie buja. W większych miejscowościach można zdublować gabinety.
Jestem przekonany że trzeba postawić na młodziez Poprzyj to!
Obserwuj wątek
    • kzet69 Re: bukiel niech się buja 06.01.15, 11:05
      Skąd się biorą tacy idioci jak ty z rozdzielnika partyjnego? Specjalizacja z medycyny rodzinnej trwa 5 lat..., a w świetle prawa lekarz bez specjalizacji nie ma prawa do samodzielnego wykonywania jakichkolwiek czynnosci medycznych w ramach medycyny rodzinnej, lekarz w trakcie specjalizacji może leczyć jedynie POD NADZOREM specjalisty... zidiocenie PO sięgnęło poziomem PiS-u
      • szwampuch58 Re: bukiel niech się buja 06.01.15, 11:28
        niecodziena sytuacja wymaga niekonwecjonalnych dzialan, cos trzeba zrobic z szantazystami
        • kzet69 Re: bukiel niech się buja 06.01.15, 11:44
          Owszem wywalić Arłukowicza, zmusić do działania ukrytą panią premierzycę i znaleźć kogoś na stanowisko MZ kto będzie traktował swoje obowiązki poważnie a nie jako część kariery celebryty...

ps. studentów jako lekarzy no nawet twoi kumple z nanorosji w warunkach wojennych nie zatrudniają kacapku...
          • taniarada Re: bukiel niech się buja 06.01.15, 12:01
            Kzet nie bij wytłumacz .Masz lepszą wiedzę lekarską niż Ci powyżej.Nie dajecie sobie zmian .Sam nie dawno wykrzyczałeś ,że głosujesz na Matyjaszczyka .A ten będzie rządził z PO.W polskich szpitalach brakuje anestezjologów.Na Śląsku dramat jest z pediatrią .Brakuje radiologów i kardiochirurgów .Przeciętny mieszkaniec Śląska żyje krócej ,niż inni mieszkańcy regionów o cztery lata.
            • kzet69 Re: bukiel niech się buja 06.01.15, 12:08
              Ale tu chodzi o POZ, ja nie jestem z POZ, ja jedynie zaznaczam że to czubek nabrzmiewającego ropnia, a co do szwampucha to poczytaj sobie co ten putinowski agent wypisuje na FŚ
          • szwampuch58 Re: bukiel niech się buja 06.01.15, 13:09
            Obojetnie kto bedzie ministrem,obojetnie z jakiej opcji politycznej to nic nie da! Dla tych biznesmenow w bialych kitlach liczy sie tylko jedno:KASA ......a ze sa nienasyceni tylko " kijem" mozna z nimi dosc do porozumienia.
            • kzet69 Re: bukiel niech się buja 06.01.15, 14:29
              nie przejmuj się tobie się poprawi jak twoi kumple z kremla i nanorosji zamienią znów Polskę w priwinslanskij kraj, spadaj kacapska gnido
              • szwampuch58 Re: bukiel niech się buja 06.01.15, 14:54
                zostaly ci wycieczki osobiste do tego z falszywym adresem,hehehe Turlaj dropsa albo japko na uspokojenie.
      • toja1945 Re: bukiel niech się buja 06.01.15, 13:29
        Ja się leczę u lekarki po studiach (bezpośrednio) Nie mM PRAW zapisć jej jeszcze jako mojego lekarza, ale jest w porzadku.
        • kzet69 Re: bukiel niech się buja 06.01.15, 14:31
          I ona prowadzi własny gabinet, czy praktykuje w ramach specjalizacji w czyimś?
    • hordol "potężny zasób sił medycznych " 06.01.15, 11:48
      no ku... takiego idioty to jeszcze nie widziano na tym forum
      • porcellus1 Re: "potężny zasób sił medycznych " 06.01.15, 13:26
        Kacapski głupek ale jeszcze parę lat temu z Klozetem69 stali ramię w ramię na tym forum.
        • kzet69 Re: "potężny zasób sił medycznych " 06.01.15, 14:33
          zostaly ci wycieczki osobiste? sorki to nie moja wina, ze twój ulubiony minister jest popisowym głupkiem....
          • porcellus1 Re: "potężny zasób sił medycznych " 06.01.15, 15:51
            Klozet69, to raczej twój minister bo to ty jesteś lekarzem i pamiętam jak parę lat temu Palikot chciał przyjąć Bartosza w szeregi TRupa. Co już ci się zapomniało sklerotyku?
            • kzet69 Re: "potężny zasób sił medycznych " 06.01.15, 15:54
              co ma piernik do wiatraka?
              • porcellus1 Re: "potężny zasób sił medycznych " 06.01.15, 16:03
                To tylko sprostowanie i wyjaśnienia czyim ministrem jest agent z TVNu.
    • snajper55 A może bezrobotnych przeszkolić? /nt 06.01.15, 15:54
      S.
      • kzet69 Re: A może bezrobotnych przeszkolić? /nt 06.01.15, 15:55
        lekarzy bezrobotnych???
    • pis_da_deby Re: bukiel niech się buja 06.01.15, 15:58
      toja1945 napisał:

>
      >
      > Minister Arłukowicz powinien uruchomić potężny zasób sił medycznych jaki stanow
      > ią studenci ostatniego roku AM.

E tam zaraz studenci

www.dziennikbaltycki.pl/artykul/213082,ukrainiec-leczyl-zeby-zamiast-wypiekac-chleb,id,t.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka