leila.ben.ali 16.01.15, 16:16 Czy ktos moze wyjasnic mi, muzulmance, dlaczego zasluzone dla PZPR komuchy przed smiercia jednaja sie z Bogiem? Ciekawe co zadecyduje ten zgrany polityk z miasta Lodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.c.hrabia Re: Pytanie partyjno-religijne 16.01.15, 16:27 dlaczego zasluzone dla PZPR komuchy przed smiercia jednaja sie z Bogiem? na wszelki przypadek ,to nic nie kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś
13kisiel Re: Pytanie partyjno-religijne 16.01.15, 16:30 bo to taki komuchów obyczaj jest...za życia plują na KK i naród by później błagać o przebaczenie,niech "koleżanka" muzułmanka zerknie na wpisy forumowych ochrzczonych i po bierzmowaniu komuchów...to pic, bo komuszy plebs to lubi i ma takie wytyczne z KPP Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl-3 Re: Pytanie partyjno-religijne 16.01.15, 16:36 13kisiel napisał: > bo to taki komuchów obyczaj jest...za życia plują na KK i naród by później błag > ać o przebaczenie,niech "koleżanka" muzułmanka zerknie na wpisy forumowych ochr > zczonych i po bierzmowaniu komuchów...to pic, bo komuszy plebs to lubi i ma tak > ie wytyczne z KPP > Kiedy inni ci pisali, ze masz kisiel w mózgu, myślałem, że nie mają racji. Myliłem się jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl-3 Re: Pytanie partyjno-religijne 16.01.15, 16:39 Wystarczy przeczytac jego wywiad przed śmiercią z Robertem Mazurkiem. leila.ben.ali napisał(a): > Czy ktos moze wyjasnic mi, muzulmance, dlaczego zasluzone dla PZPR komuchy prze > d smiercia jednaja sie z Bogiem? Ciekawe co zadecyduje ten zgrany polityk z mia > sta Lodzi:) Pan Oleksy nie musiał się jednać z Bogiem.Wystarczy przeczytac jego wywiad przed śmiercią z Robertem Mazurkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
gelati Re: Pytanie partyjno-religijne 16.01.15, 17:42 Czy ty sie jakasz? Czy to bolesne? Nie wystarczy. Wiekszosc ludzi nie czyta wyznan komuchow na lozu smierci. Jaruzel byl zalosny. Czas na Millera! Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl-3 Re: Pytanie partyjno-religijne 16.01.15, 17:58 Czy ty sie jakasz? Czy to bolesne? Nie wystarczy. Poskładaj to po polsku a potem jeszcze raz się wypowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
gelati Re: Pytanie partyjno-religijne 16.01.15, 18:05 Wal sie pomiocie komuszy. Moze jakanie sie i czkawka ci, matolku, przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl-3 Re: Pytanie partyjno-religijne 16.01.15, 18:12 gelati napisał(a): > Wal sie pomiocie komuszy. Moze jakanie sie i czkawka ci, matolku, przejdzie. Zainstaluj sobie prawowierny polskie czcionki, bo łatwo mi prawdziwego matołka nadającego z zagranicy rozszyfrować. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Pytanie partyjno-religijne 16.01.15, 18:09 Zapytaj jakiegoś mułłę.Za niezłą kasę pochowa komucha na cmentarzu muzułmańskim.Pop,ksiądz czy też mułła to dokładnie taka sama mentalność. Odpowiedz Link Zgłoś
13kisiel Nawet islamiści widzą 16.01.15, 18:16 bezdenną głupotę komuchów...czas, na emigrację do cywilizacji która jeszcze wierzy Odpowiedz Link Zgłoś
gelati Oleg Oleksiewicz 16.01.15, 20:14 Jakim zlamanym qtasem trzeba byc aby cala swoja komusza dusze sprzedac za katolicki pochowek. Nie prosciej byloby byc pochowany z czerwona gwiazda w du.ie? Odpowiedz Link Zgłoś
13kisiel Re: Oleg Oleksiewicz 16.01.15, 20:20 komunistyczna propaganda próbuje wybielić czerwonego dać mu ludzką twarz...żenada Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl-3 Re: Oleg Oleksiewicz 16.01.15, 20:22 gelati napisał(a): > Jakim zlamanym qtasem trzeba byc aby cala swoja komusza dusze sprzedac za katol > icki pochowek. Nie prosciej byloby byc pochowany z czerwona gwiazda w du.ie? Och wy " katolyki"....... Odpowiedz Link Zgłoś
instant.crush Re: Oleg Oleksiewicz 16.01.15, 20:36 gtxl-3 napisał(a): > Och wy " katolyki"....... Przecież to jakiś kretyn, a nie ktoś, kto reprezentuje jakąkolwiek grupę. Przez lata masa takich kilkudniowych czy kilkutygodniowych kapiszonów przewinęła się przez forum. To chyba tacy, którzy odkryli internet. Odpowiedz Link Zgłoś