Dodaj do ulubionych

Nie ma jak opinia fachowców,specjalistów.

21.01.15, 17:49
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,17287346,Ks__Kloch__Pigulka__po__jest_szkodliwa__Nie_mamy_obowiazku.html#BoxNewsLink //
Obserwuj wątek
    • 13kisiel Re: Nie ma jak opinia fachowców,specjalistów. 21.01.15, 17:57
      Ma rację a posłowie katolicy jak chcą być wybrani muszą słuchać kościoła inaczej znajdą się tam gdzie Palikot :-)))
      • alistair-p Re: Nie ma jak opinia fachowców,specjalistów. 21.01.15, 18:03
        Bardzo wielu by chciało tego właśnie.A funkcjonariuszy kościoła mają w doopie.Najbardziej ci religijni.Taka Gosiewska nawet sypiała u biskupa i z nim chlała,ale to chyba jej nie pomoże.
      • lumpior Re: Nie ma jak opinia fachowców,specjalistów. 21.01.15, 18:04
        13kisiel napisał:

> Ma rację a posłowie katolicy jak chcą być wybrani muszą słuchać kościoła inacze
        > j znajdą się tam gdzie Palikot :-)))
        >
        Niewolnik zawsze musi wykonywać głupie rozkazy.
        • 13kisiel Re: Nie ma jak opinia fachowców,specjalistów. 21.01.15, 18:07
          to są fundamenty Polski...kościół, nie Marksizm Leninizm jak tego chcecie :-)))
          • lumpior Re: Nie ma jak opinia fachowców,specjalistów. 21.01.15, 18:13
            13kisiel napisał:

> to są fundamenty Polski...kościół, nie Marksizm Leninizm jak tego chcecie :-)))
            >
            A ziemia jest płaska. No i Paetz,Wesołowski,Gil.
    • wagonetka ks. Kloch plecie bzdury 21.01.15, 18:16
      pigułka "po" nie jest wczesnoporonna

jeżeli doszło do zagnieżdżenia się jajeczka w macicy, pigułka "po" będzie sprzyjać jej utrzymaniu

jeżeli nie doszło, pigułka do tego nie dopuści, więc nie ma problemu ochrony życia poczętego

• wykress mylisz się!!! 21.01.15, 18:56
        ....i sądzę, że powielasz te bzdury ponieważ nie rozumiesz co oznacza termin "wczesnoporonny" (abortywny)

... zalecam uzupełnienie wiedzy i/lub wykształcenia!

p.s. sorry, że się jednak wtrąciłem, ale obok ludzkiej krzywdy i głupoty, trudno mi przejść obojętnie ...A Twoje wpisy spełniają obydwa warunki (?);-/

• 13kisiel Re: mylisz się!!! 21.01.15, 18:59
          po co te dyskusje jak ta lewacka tabletka nie jest dostępna bez recepty i nie będzie a lewacy jak chcą ją łykać polecam bazary z ruskimi
        • wagonetka nie mylę się 21.01.15, 18:59
          tak się składa, że z racji wykształcenia i wykonywanego zawodu znam się na tym, czego nie można powiedzieć o tobie
          • 13kisiel [...] 21.01.15, 19:09
            Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
            • wagonetka kisiel, 21.01.15, 19:11
              spadaj, ok?
              • m.c.hrabia Re: kisiel, 21.01.15, 19:13
                wagonetka napisał(a):

> spadaj, ok?

nie da rady ,ciągnie się toto jak "budyń czekoladowy"
                • 13kisiel Re: kisiel, 21.01.15, 19:23
                  medycznie rzecz biorąc zarodek to już komórka która się dzieli czyli nowe życie dla katolików poczęcie
                  • 13kisiel Re: kisiel, 21.01.15, 19:28
                    za darmo to zrobię dla lewackich matołów ...czym jest in vitro głąby ?
                    otóż to zapłodnienie pozaustrojowe ,które później przyjemnie lub nie kobieta...czyli reasumując jest to życie poza macica nieprawdaż ? i wracamy do tabletki ,ona leczy czy zabija ?
          • wykress Re: nie mylę się 21.01.15, 19:11
            Dla mnie racja Twojego zawodu i wykształcenia, nie stanowi argumentu! ... bo udowodniłaś już, że się nie znasz ... ale tym bardziej, z racji Twojego zawodu i wykształcenia APELUJĘ!!!! o uzupełnienie wiedzy!!! ... bo niewiedzą możesz krzywdzić innych ludzi!(?);-/

• wagonetka Re: nie mylę się 21.01.15, 19:15
              wykress napisał:

> Dla mnie racja Twojego zawodu i wykształcenia, nie stanowi argumentu! ...

a to z kolei nie jest mój problem

możesz wierzyć księdzu
              • wykress ....... 21.01.15, 19:28
                ... się lepiej dowiedz w ramach kształcenia zawodowego ... co oznacza termin "wczesnoporonny" ... wtedy Twoja wiarygodność, być może nie bedzie problematyczna ;) pozdrawiam
                • wagonetka :-) 21.01.15, 19:36

zupełnie nie zależy na tym, czy jestem dla ciebie i kisiela wiarygodna :-)
                  • wykress Re: :-) 21.01.15, 20:05
                    wagonetka napisał(a):

>
                    > zupełnie nie zależy na tym, czy jestem dla ciebie i kisiela wiarygodna :-)

.... nie miałem siebie na myśli ani kisiela, ale rozumiem, że Ci na tym nie zależy.

... ba! kilka wpisów wcześniej pisałaś nawet, że to mój problem ...sic(!)

• m.c.hrabia Re: mylisz się ty !!! 21.01.15, 19:02
          ona ma rację, zgodnie z definicją WHO .
          a jaką ty w swym prymitywizmie katolskim przyjmujesz może ma znacznie dla babci z kółka różańcowego.
          • wykress Re: mylisz się ty !!! 21.01.15, 19:17
            c,hrabio, mogę zrozumieć Ciebie, jestes stary i możesz mieć braki .... ale "magdolot" w argumentacji powołuje się na swój zawód i wykształcenie( w domyśle! .. medyczne od pielegniarki w górę >>>;-) ... a nie zna terminu wczesnoporonny! ... upss(?) sorry :-)
            • wykress Re: mylisz się ty !!! 22.01.15, 07:58
              Oczywiście "wagonetka" a nie "magdolot" .... sorry :-)
    • veglie Re: Nie ma jak opinia fachowców,specjalistów. 21.01.15, 18:17
      Pewnie zgred ją łyka albo ministrant po....;)
    • bogucjusz Poświęcić te pigułki i będzie spokój. n/t 21.01.15, 19:28
      • lumpior Re: Poświęcić te pigułki i będzie spokój. n/t 21.01.15, 19:31
        W zakonach żeńskich na pewno są poświęcone i to razem z kondomami.
        • bogucjusz Jak amen w pacierzu. n/t 21.01.15, 19:38
      • wykress Rozczarowałeś mnie ... :-( 21.01.15, 19:35
        ... spodziewałem sie, że zaproponujesz spalić na stosie.
        • bogucjusz Re: Rozczarowałeś mnie ... :-( 21.01.15, 19:51
          wykress napisał:

> ... spodziewałem sie, że zaproponujesz spalić na stosie.

Jeśli chodzi o stosy, to jam robaczek maluczki wobec Kościoła oraz jego wiedzy i doświadczenia na ten temat.
          • wykress Re: Rozczarowałeś mnie ... :-( 21.01.15, 20:16
            bogucjusz napisał:

>
            > Jeśli chodzi o stosy, to jam robaczek maluczki wobec Kościoła oraz jego wiedzy
            > i doświadczenia na ten temat.
            >

.... ale ogień krzesać już potrafisz ... i surowizny nie jadasz?!
            • bogucjusz Re: Rozczarowałeś mnie ... :-( 21.01.15, 20:36
              Wykrzeszesz z siebie coś z sensem?
              • wykress Re: Rozczarowałeś mnie ... :-( 21.01.15, 20:42
                bogucjusz napisał:

> Wykrzeszesz z siebie coś z sensem?

.. trudno bedzie przebić pomysł święcenia pigułek! ... ale pracuje nad tym i mam nadzieje, że Ci kiedyś dorównam (????);-))
                >
                • bogucjusz Re: Rozczarowałeś mnie ... :-( 21.01.15, 22:26
                  wykress napisał:

> bogucjusz napisał:
                  >
                  > > Wykrzeszesz z siebie coś z sensem?
                  >
                  > .. trudno bedzie przebić pomysł święcenia pigułek! ...

Banalnie łatwo. Święcenie czołgów, karabinów i innych militariów praktykuje się od dawna.
                  • wykress Re: Rozczarowałeś mnie ... :-( 22.01.15, 08:00
                    Wbrew twojej sugestii, militaria odpowiednio użyte mogą chronić życie .... pigułka "po" raczej nie!
                    • bogucjusz Re: Rozczarowałeś mnie ... :-( 22.01.15, 11:34
                      wykress napisał:

> Wbrew twojej sugestii, militaria odpowiednio użyte mogą chronić życie .... pi
                      > gułka "po" raczej nie!

Otóż to! Zatem należy zorganizować jakieś Jezus-Obrońca-Życia-Komando, które będzie rozstrzeliwało użytkowniczki tych pigułek. Poświęconymi karabinami. Słuszne to i zbawienne, amen!
                      • wykress Jesteś mistrzem sensownych wypowiedzi 22.01.15, 12:24
                        ... i przebijasz samego siebie!

ale jeśli mogę coś zasugerować, to chyba dobrym kompromisem byłoby strzelanie z poświeconych karabinów pigułkami ... "PO" oczywiście! :-)
                        • bogucjusz Re: Jesteś mistrzem sensownych wypowiedzi 22.01.15, 12:33
                          wykress napisał:

> ... i przebijasz samego siebie!
                          >
                          >
                          > ale jeśli mogę coś zasugerować, to chyba dobrym kompromisem byłoby strzelanie z
                          > poświeconych karabinów pigułkami ... "PO" oczywiście! :-)

Odsyłam do historii Kościoła Katolickiego. Miewali jeszcze lepsze pomysły i z entuzjazmem wcielali je w (:-) życie.
    • man_sapiens Re: Nie ma jak opinia fachowców,specjalistów. 21.01.15, 23:17
      Przecież to oczywiste że tabletka wczesnoporonna, to taka, która powoduje, że mimo wzwodu u mężczyzny nie doszło do porodu i chrztu nowo narodzonego (co łaska).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka