lumpior 21.01.15, 17:49 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,17287346,Ks__Kloch__Pigulka__po__jest_szkodliwa__Nie_mamy_obowiazku.html#BoxNewsLink // Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
13kisiel Re: Nie ma jak opinia fachowców,specjalistów. 21.01.15, 17:57 Ma rację a posłowie katolicy jak chcą być wybrani muszą słuchać kościoła inaczej znajdą się tam gdzie Palikot :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Nie ma jak opinia fachowców,specjalistów. 21.01.15, 18:03 Bardzo wielu by chciało tego właśnie.A funkcjonariuszy kościoła mają w doopie.Najbardziej ci religijni.Taka Gosiewska nawet sypiała u biskupa i z nim chlała,ale to chyba jej nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Nie ma jak opinia fachowców,specjalistów. 21.01.15, 18:04 13kisiel napisał: > Ma rację a posłowie katolicy jak chcą być wybrani muszą słuchać kościoła inacze > j znajdą się tam gdzie Palikot :-))) > Niewolnik zawsze musi wykonywać głupie rozkazy. Odpowiedz Link Zgłoś
13kisiel Re: Nie ma jak opinia fachowców,specjalistów. 21.01.15, 18:07 to są fundamenty Polski...kościół, nie Marksizm Leninizm jak tego chcecie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Nie ma jak opinia fachowców,specjalistów. 21.01.15, 18:13 13kisiel napisał: > to są fundamenty Polski...kościół, nie Marksizm Leninizm jak tego chcecie :-))) > A ziemia jest płaska. No i Paetz,Wesołowski,Gil. Odpowiedz Link Zgłoś
wagonetka ks. Kloch plecie bzdury 21.01.15, 18:16 pigułka "po" nie jest wczesnoporonna jeżeli doszło do zagnieżdżenia się jajeczka w macicy, pigułka "po" będzie sprzyjać jej utrzymaniu jeżeli nie doszło, pigułka do tego nie dopuści, więc nie ma problemu ochrony życia poczętego Odpowiedz Link Zgłoś
wykress mylisz się!!! 21.01.15, 18:56 ....i sądzę, że powielasz te bzdury ponieważ nie rozumiesz co oznacza termin "wczesnoporonny" (abortywny) ... zalecam uzupełnienie wiedzy i/lub wykształcenia! p.s. sorry, że się jednak wtrąciłem, ale obok ludzkiej krzywdy i głupoty, trudno mi przejść obojętnie ...A Twoje wpisy spełniają obydwa warunki (?);-/ Odpowiedz Link Zgłoś
13kisiel Re: mylisz się!!! 21.01.15, 18:59 po co te dyskusje jak ta lewacka tabletka nie jest dostępna bez recepty i nie będzie a lewacy jak chcą ją łykać polecam bazary z ruskimi Odpowiedz Link Zgłoś
wagonetka nie mylę się 21.01.15, 18:59 tak się składa, że z racji wykształcenia i wykonywanego zawodu znam się na tym, czego nie można powiedzieć o tobie Odpowiedz Link Zgłoś
13kisiel [...] 21.01.15, 19:09 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: kisiel, 21.01.15, 19:13 wagonetka napisał(a): > spadaj, ok? nie da rady ,ciągnie się toto jak "budyń czekoladowy" Odpowiedz Link Zgłoś
13kisiel Re: kisiel, 21.01.15, 19:23 medycznie rzecz biorąc zarodek to już komórka która się dzieli czyli nowe życie dla katolików poczęcie Odpowiedz Link Zgłoś
13kisiel Re: kisiel, 21.01.15, 19:28 za darmo to zrobię dla lewackich matołów ...czym jest in vitro głąby ? otóż to zapłodnienie pozaustrojowe ,które później przyjemnie lub nie kobieta...czyli reasumując jest to życie poza macica nieprawdaż ? i wracamy do tabletki ,ona leczy czy zabija ? Odpowiedz Link Zgłoś
wykress Re: nie mylę się 21.01.15, 19:11 Dla mnie racja Twojego zawodu i wykształcenia, nie stanowi argumentu! ... bo udowodniłaś już, że się nie znasz ... ale tym bardziej, z racji Twojego zawodu i wykształcenia APELUJĘ!!!! o uzupełnienie wiedzy!!! ... bo niewiedzą możesz krzywdzić innych ludzi!(?);-/ Odpowiedz Link Zgłoś
wagonetka Re: nie mylę się 21.01.15, 19:15 wykress napisał: > Dla mnie racja Twojego zawodu i wykształcenia, nie stanowi argumentu! ... a to z kolei nie jest mój problem możesz wierzyć księdzu Odpowiedz Link Zgłoś
wykress ....... 21.01.15, 19:28 ... się lepiej dowiedz w ramach kształcenia zawodowego ... co oznacza termin "wczesnoporonny" ... wtedy Twoja wiarygodność, być może nie bedzie problematyczna ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wagonetka :-) 21.01.15, 19:36 zupełnie nie zależy na tym, czy jestem dla ciebie i kisiela wiarygodna :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wykress Re: :-) 21.01.15, 20:05 wagonetka napisał(a): > > zupełnie nie zależy na tym, czy jestem dla ciebie i kisiela wiarygodna :-) .... nie miałem siebie na myśli ani kisiela, ale rozumiem, że Ci na tym nie zależy. ... ba! kilka wpisów wcześniej pisałaś nawet, że to mój problem ...sic(!) Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: mylisz się ty !!! 21.01.15, 19:02 ona ma rację, zgodnie z definicją WHO . a jaką ty w swym prymitywizmie katolskim przyjmujesz może ma znacznie dla babci z kółka różańcowego. Odpowiedz Link Zgłoś
wykress Re: mylisz się ty !!! 21.01.15, 19:17 c,hrabio, mogę zrozumieć Ciebie, jestes stary i możesz mieć braki .... ale "magdolot" w argumentacji powołuje się na swój zawód i wykształcenie( w domyśle! .. medyczne od pielegniarki w górę >>>;-) ... a nie zna terminu wczesnoporonny! ... upss(?) sorry :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wykress Re: mylisz się ty !!! 22.01.15, 07:58 Oczywiście "wagonetka" a nie "magdolot" .... sorry :-) Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Nie ma jak opinia fachowców,specjalistów. 21.01.15, 18:17 Pewnie zgred ją łyka albo ministrant po....;) Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Poświęcić te pigułki i będzie spokój. n/t 21.01.15, 19:31 W zakonach żeńskich na pewno są poświęcone i to razem z kondomami. Odpowiedz Link Zgłoś
wykress Rozczarowałeś mnie ... :-( 21.01.15, 19:35 ... spodziewałem sie, że zaproponujesz spalić na stosie. Odpowiedz Link Zgłoś
bogucjusz Re: Rozczarowałeś mnie ... :-( 21.01.15, 19:51 wykress napisał: > ... spodziewałem sie, że zaproponujesz spalić na stosie. Jeśli chodzi o stosy, to jam robaczek maluczki wobec Kościoła oraz jego wiedzy i doświadczenia na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
wykress Re: Rozczarowałeś mnie ... :-( 21.01.15, 20:16 bogucjusz napisał: > > Jeśli chodzi o stosy, to jam robaczek maluczki wobec Kościoła oraz jego wiedzy > i doświadczenia na ten temat. > .... ale ogień krzesać już potrafisz ... i surowizny nie jadasz?! Odpowiedz Link Zgłoś
bogucjusz Re: Rozczarowałeś mnie ... :-( 21.01.15, 20:36 Wykrzeszesz z siebie coś z sensem? Odpowiedz Link Zgłoś
wykress Re: Rozczarowałeś mnie ... :-( 21.01.15, 20:42 bogucjusz napisał: > Wykrzeszesz z siebie coś z sensem? .. trudno bedzie przebić pomysł święcenia pigułek! ... ale pracuje nad tym i mam nadzieje, że Ci kiedyś dorównam (????);-)) > Odpowiedz Link Zgłoś
bogucjusz Re: Rozczarowałeś mnie ... :-( 21.01.15, 22:26 wykress napisał: > bogucjusz napisał: > > > Wykrzeszesz z siebie coś z sensem? > > .. trudno bedzie przebić pomysł święcenia pigułek! ... Banalnie łatwo. Święcenie czołgów, karabinów i innych militariów praktykuje się od dawna. Odpowiedz Link Zgłoś
wykress Re: Rozczarowałeś mnie ... :-( 22.01.15, 08:00 Wbrew twojej sugestii, militaria odpowiednio użyte mogą chronić życie .... pigułka "po" raczej nie! Odpowiedz Link Zgłoś
bogucjusz Re: Rozczarowałeś mnie ... :-( 22.01.15, 11:34 wykress napisał: > Wbrew twojej sugestii, militaria odpowiednio użyte mogą chronić życie .... pi > gułka "po" raczej nie! Otóż to! Zatem należy zorganizować jakieś Jezus-Obrońca-Życia-Komando, które będzie rozstrzeliwało użytkowniczki tych pigułek. Poświęconymi karabinami. Słuszne to i zbawienne, amen! Odpowiedz Link Zgłoś
wykress Jesteś mistrzem sensownych wypowiedzi 22.01.15, 12:24 ... i przebijasz samego siebie! ale jeśli mogę coś zasugerować, to chyba dobrym kompromisem byłoby strzelanie z poświeconych karabinów pigułkami ... "PO" oczywiście! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bogucjusz Re: Jesteś mistrzem sensownych wypowiedzi 22.01.15, 12:33 wykress napisał: > ... i przebijasz samego siebie! > > > ale jeśli mogę coś zasugerować, to chyba dobrym kompromisem byłoby strzelanie z > poświeconych karabinów pigułkami ... "PO" oczywiście! :-) Odsyłam do historii Kościoła Katolickiego. Miewali jeszcze lepsze pomysły i z entuzjazmem wcielali je w (:-) życie. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Nie ma jak opinia fachowców,specjalistów. 21.01.15, 23:17 Przecież to oczywiste że tabletka wczesnoporonna, to taka, która powoduje, że mimo wzwodu u mężczyzny nie doszło do porodu i chrztu nowo narodzonego (co łaska). Odpowiedz Link Zgłoś