indeed-44 12.09.15, 16:57 polityka multi-kulti poniosła sromotną klęskę, ale Polska posiada wysokowyspecjalizowane instytucje i na pewno sobie poradzi. U nas nie będzie arabskich gett, palenia samochodów ani zamieszek na przedmieściach. Aha... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pies_na_czarnych Re: Zachód nie dał sobie rady z imigrantami 12.09.15, 17:04 Gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Zachód nie dał sobie rady z imigrantami 12.09.15, 17:14 Nie czytasz gazet, nie oglądasz tv? Przykro mi, nic na to nie poradzę. Odpowiedz Link Zgłoś
artexe Re: Zachód nie dał sobie rady z imigrantami 12.09.15, 17:20 indeed4 napisał: > Nie czytasz gazet, nie oglądasz tv? Przykro mi, nic na to nie poradzę. On nie musi czytać gazet, on z nimi żyje w Belgii. W Belgii 50% nowo-narodzonych dzieci to muzułmanie, od dawna pustoszejące kościoły są aktywnie zamieniane w meczety. Najpopularniejszym imieniem także jest Mohammed i spośród 7 topowych imion na oddziałach położniczych 6 pozycji zajmują imiona muzułmańskie. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Zachód nie dał sobie rady z imigrantami 12.09.15, 17:42 artexe napisał(a): > indeed4 napisał: > > > Nie czytasz gazet, nie oglądasz tv? Przykro mi, nic na to nie poradzę. > > On nie musi czytać gazet, on z nimi żyje w Belgii. > > W Belgii 50% nowo-narodzonych dzieci to muzułmanie, od dawna pustoszejące kości > oły są aktywnie zamieniane w meczety. Najpopularniejszym imieniem także jest Mo > hammed i spośród 7 topowych imion na oddziałach położniczych 6 pozycji zajmują > imiona muzułmańskie. > Jakie szczęście, że mogę FK czytać bo bym nie wiedział i takich rzeczach :))) BTW kościoły nie są zamieniane na meczety. Jeżeli już na coś to na knajpy, restauracje lub hotele. Zauważ rownież, że od czasów napoleońskich kościoły i wszystko co się w nich znajduje są własnością państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Zachód nie dał sobie rady z imigrantami 12.09.15, 17:45 artexe kiedy wreszcie pójdziesz na kurs interpunkcji. Patrząc na te twoje wypociny mam wrażenie, że kończyłeś szkołę gdzieś na rosyjskim zadupiu. Odpowiedz Link Zgłoś
artexe Re: Zachód nie dał sobie rady z imigrantami 12.09.15, 17:52 pies_na_czarnych napisała: > artexe kiedy wreszcie pójdziesz na kurs interpunkcji. Patrząc na te twoje wypoc > iny mam wrażenie, że kończyłeś szkołę gdzieś na rosyjskim zadupiu. > Możesz mi wskazać te błędy interpunkcyjne? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Zachód nie dał sobie rady z imigrantami 12.09.15, 17:56 To jest praca dla tytana. Nie wymagaj za wiele. Idź na kurs, albo kup książkę. Tak bedzie łatwiej. Odpowiedz Link Zgłoś
artexe Re: Zachód nie dał sobie rady z imigrantami 12.09.15, 18:01 pies_na_czarnych napisała: > To jest praca dla tytana. Nie wymagaj za wiele. > Idź na kurs, albo kup książkę. Tak bedzie łatwiej. > Nie dasz rady? Taki tytan,jak ty? Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Zachód nie dał sobie rady z imigrantami 12.09.15, 18:36 Nie karm kacapskiego trolla, bo zapaskudzi kretyńskim nikiem i komuszym bełkotem cały wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Wczoraj jechałem kolejką z gościem 12.09.15, 17:33 który od 30 lat mieszka i pracuje w Bremie. Był przerażony tym, co Arabowie wyrabiają w Niemczech. Mowił że powinniśmy się bronić przed tym rękami i nogami, póki jeszcze mamy czas, bo na Zachodzie jest już za późno. Wcześniej jadłem w knajpie kolację z przygodnie poznaną francuską rodziną - gest, jaki pokazywali, kiedy rozmawialiśmy o muzułmańskich imigrantach był dość wymowny... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Wczoraj jechałem kolejką z gościem 12.09.15, 17:46 Następnym razem kup bilet pierwszej klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
danillko Re: Wczoraj jechałem kolejką z gościem 12.09.15, 17:53 pies_na_czarnych napisała: > Następnym razem kup bilet pierwszej klasy. > Musiałby znać jidisz... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Wczoraj jechałem kolejką z gościem 12.09.15, 17:58 Nie musi. Automaty do sprzedaży biletów są programowane w kilku językach. Odpowiedz Link Zgłoś
danillko Re: Wczoraj jechałem kolejką z gościem 12.09.15, 18:36 pies_na_czarnych napisała: > Nie musi. Automaty do sprzedaży biletów są programowane w kilku językach. > Musi. Podróżni z I klasy, którzy naprawdę wiedzą co jest grane z muzułmańskimi uchodźcami są zaprogramowani w jednym języku - w jidisz. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Wczoraj jechałem kolejką z gościem 12.09.15, 18:32 Trójmiejska SKM jest jak tramwaj, czy metro ośle - tam nie ma klas. EOT. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Wczoraj jechałem kolejką z gościem 12.09.15, 22:25 indeed4 napisał: > Trójmiejska SKM jest jak tramwaj, czy metro ośle - tam nie ma klas. > > EOT. Aaaa, to w Trojmiescie. No to bierz taksówkę. Nikt ciemnoty nie bedzie ci wciskał. Odpowiedz Link Zgłoś
kardiolog Re: Wczoraj jechałem kolejką z gościem 12.09.15, 23:44 m.schalke04.de/de/aktuell/news/150901_steh_auf/page/6334--10-213-.html Odpowiedz Link Zgłoś
kardiolog Re: Wczoraj jechałem kolejką z gościem 12.09.15, 23:46 m.morgenpost.de/sport/hertha-aktuell/article205678601/Hertha-BSC-laedt-1000-Fluechtlinge-zum-Stuttgart-Spiel-ein.html Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Palenie samochodów i getta to wina Francuzów. 12.09.15, 20:13 We Francji, jeżeli jest dwóch kandydatów do pracy z takimi samymi kwalifikacjami, ale jeden z adresem białej dzielnicy, a drugi muzułmańskiej, pracę dostanie prawie zawsze biały. Francuzi sami odsunęli imigrantów na boczny tor, a potem dziwią się, że są oni negatywnie nastawieni do państwa francuskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
wohatek Re: Palenie samochodów i getta to wina Francuzów. 12.09.15, 20:45 Przyczyna jest taka, ze ten z muzlmanskiej dzielnicy zacznie po jakims czasie miec rozne dziwne wymagania : a to sala modlitwy jest potrzebna, a to przez 4 tygodnie bedzie sie na nogach slanial bo ramadan i nie moze jesc a w nocy spac wiec odsypia w pracy ... inny problem to ze jakikolwiek konflikt z szefem czy wspolpracownikami to od razu rasizm . wiec po prostu pracodawcy nie chca ryzykowac. Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Bredzisz. 12.09.15, 20:48 W innych krajach nie występuje to na taką skalę, albo w ogóle. To problem typowo francuski. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Palenie samochodów i getta to wina Francuzów. 12.09.15, 22:21 Sale modlitwy to jedynie w polskim Sejmie są. W innych krajach nawet arabskich w parlamencie nikt o deszcz się nie modli, :p Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 A WTC to wina Amerykanów. 12.09.15, 20:46 Boże, jakie to szczęście, że tego odmózdżonego lewackiego matołectwa mamy tylko kilka procent... Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Oczywiście, że tak. 12.09.15, 20:48 ibn Ladena wyhodowało CIA, żeby dokopać ZSRR, a potem zerwali się ze smyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 ISIS też wina Amerykanów 12.09.15, 21:04 Koran pisali Amerykanie i w ogóle to właśnie ci ohydni imperialiści wymyślili radykalny islam z dżihadem. No nie, towarzyszu? Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Powiedz mi: Jak powstał ISIS? 12.09.15, 21:11 Nagle jakiś mułła pomyślał sobie: założę ISIS i słowo stało się ciałem? Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Tak samo, jak Koran i salafici 12.09.15, 21:24 za wszystim stali ohydni imperialiści. Popsuł wam się Gugiel, towarzyszu? pl.m.wikipedia.org/wiki/Pa%C5%84stwo_Islamskie Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 No właśnie, Wania. 12.09.15, 23:05 ISIS powstał w wyniku inwazji na Irak. Dalej, kremlowski politruku, sądzicie coś inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 AK zalozyli faszyści, a Solidarność komuniści 12.09.15, 23:44 co nie? Bo pierwsza powstala w czasie okupacji, a druga w PRL... :-)))) Spad leninowski głąbie, bo nie mam czasu na takie idiotyzmy - doedukujesz się z podstaw to pogadamy. EOT. Odpowiedz Link Zgłoś
kardiolog Re: AK zalozyli faszyści, a Solidarność komuniśc 12.09.15, 23:48 m.welt.de/sport/fussball/bundesliga/borussia-dortmund/article146171399/Perfekter-Einstand-der-neuen-BVB-Hoffnung.html Odpowiedz Link Zgłoś
kardiolog Re: AK zalozyli faszyści, a Solidarność komuniśc 12.09.15, 23:50 www.t-online.de/nachrichten/deutschland/gesellschaft/id_75124100/einsatz-fuer-fluechtlinge-deutsche-promis-trotzen-dem-shitstorm.html Odpowiedz Link Zgłoś
kardiolog Re: A WTC to wina Amerykanów. 12.09.15, 23:56 Wiesz jaki jest problem? Ze to lewactwo nie pisze pod jednym nickiem tylko pod wieloma, na dziesiątki, setki głosów i gdy kończy to na innym forum znów zaczyna. Takiego syyfu nie spodziewałem się nawet w nasmielszych wyobrażeniach i najgorszych snach. I ty indeed4 do nich należysz, co robi twój cień (lub odwrotnie) już mnie nie interesuje. Rzeczywiście chichot historii: kiedyś naród ofiar dziś faszyści nr jeden na świecie. Polsko nareszcie pierwsze miejsce! I ja z wami rozmawiałem? Booaaa Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus ... a mógłbyś wyznać, 12.09.15, 22:15 skąd zaczerpnąłeś te wiadomości??? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: ... a mógłbyś wyznać, 12.09.15, 22:28 sclavus napisał: > skąd zaczerpnąłeś te wiadomości??? Ten facet z kolejki podmiejskiej go ubogacił ;) Odpowiedz Link Zgłoś
10x10 Re: Zachód nie dał sobie rady z imigrantami 12.09.15, 21:44 mojsiewicz.salon24.pl/668070,po-co-lichwiarstwo-pedzi-do-europy-20-milionow-muzulmanow Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Zachód nie dał sobie rady z imigrantami 12.09.15, 22:19 ... a czymże innym jest manifestacja w sprawie... "intronizacji Chrystusa na króla Polski"??? Interpelacje zgłaszane w sejmie??? I inne, podobne pieprzone akcje??? *** Oszołomów z jednej beczki znajdziesz na całym świecie!! Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 wszystko to pestka... 12.09.15, 22:12 indeed-44 napisał: > polityka multi-kulti poniosła sromotną klęskę, ale Polska posiada wysokowyspecj > alizowane instytucje i na pewno sobie poradzi. U nas nie będzie arabskich gett, > palenia samochodów ani zamieszek na przedmieściach. Aha... ...najbardziej śmieszne jest to,że ani czołgi,armaty czy rakiety atomowe nie są potrzebne by zawojować Europę. Wystarczy do niej tylko głodnych wysłać. Ciekawe,gdyby tak Putin swoich głodnych dołączył,a może przecie,czy on jest od Arabów gorszy ? A głodnych u niego,ho,ho !!! W tydzień zalali by Europę,a nawet i szybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 post scriptum( pani KOPACZ)... 12.09.15, 22:20 ...twierdziła,że wędrówka ludów zjawiskiem jest uzasadnionym,skoro tak było niegdyś to nic nie szkodzi,żeby było tak dzisiaj. Cholera,jeśli to Putin słyszał to on zapewne wędrówkę wnet uruchomi,swoje problemy migiem rozwiąże. 17 września się zbliża,można powtórzyć. ALLLE byłby niezły kabaret. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: wszystko to pestka... 12.09.15, 22:21 ... byś uciekł? Czy już uciekłeś?? :D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 a wlasciwie dlaczego islamuski terroryzuja przedmi 12.09.15, 23:05 przedmiesicia Paryza I rzadza w pd Francji a w BRD plona ich schroniska I mimo calej nowomowy to wlasnie oni musza I chca oddawac hold Merkel Potomkowie Hitlera I Stasi potrafia ten caly bardak utrzymac w ryzach? Bezowi chlopcy znaja na tyle historie by wiedziec kto tak naprawde popieral arabska strone? Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Ekspert ostrzega 12.09.15, 23:08 Przypominam, żeby nawiedzone oszołomstwo wbiło to sobie do głowy forum.gazeta.pl/forum/w,28,158640642,158649218,Ekspert_ostrzega_przed_przyjmowaniem_uchodzcow.html Skąd we Francji terroryści?! Ich wysokowyspecjalizowane (jeszcze bardziej niż u nas) służby przecież wszystko monitorowały i miały pod stałą kontrolą.... Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Zachód nie dał sobie rady z imigrantami 12.09.15, 23:42 Ale Wałesa da sobie radę:-)twitter.com/SOKzBURAKApl/status/642814237174329344 Odpowiedz Link Zgłoś
chudaduda Szekanie psów na łancuchu 13.09.15, 00:01 uzaleznienia od zachodniego kapitalu, rynkow pracy i datkow. Nie czujesz swej sily i jaki grozny jestes? hehehe Oczywiscie, Merkel wdzieczna da zgode na bazy USA w Polsce. Bez zgody tej Pani Europy jestes zerem. Odpowiedz Link Zgłoś
terlichujski Re: Szekanie psów na łancuchu 13.09.15, 00:29 chudaduda napisała: > uzaleznienia od zachodniego kapitalu, rynkow pracy i datkow. Nie czujesz swej > sily i jaki grozny jestes? hehehe > > Oczywiscie, Merkel wdzieczna da zgode na bazy USA w Polsce. Bez zgody tej Pani > Europy jestes zerem. Juz jest po Merkel. Na szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Zachód nie dał sobie rady z imigrantami 13.09.15, 00:15 a oni indyki jedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
13kisiel Re: Zachód nie dał sobie rady z imigrantami 13.09.15, 08:49 na szczęście ta zaraza nas omija :-))) Odpowiedz Link Zgłoś