Dodaj do ulubionych

Kelner sypie

20.05.16, 17:07
Ślady prowadzą do PiS.....
To w ramach kampanii wyborczej?
M.
Obserwuj wątek
    • kosel_maruvi Re: Kelner sypie 20.05.16, 17:11
      Zeby sie tylko nie zatrul grzybami
      • mariner4 Re: Kelner sypie 20.05.16, 17:21
        Afera jest w ewidentnym interesie PiS.
        Tylko kurdupel jest beneficjentem....
        M.
        • tw_wielgus Re: Kelner sypie 20.05.16, 17:24
          No tak ministrowie i baronowie PO czytali z karteczek to, co im ten straszny kurdupel podsunął, a za każdym z uczestników "czwartkowych obiadów" stał czekista z naganem..:))))
          • wsk175 Re: Kelner sypie 20.05.16, 17:29
            a pisiorki to w tj knajpie na zapleczu resztki wyjadali że się nic nie nagrało?
            Pierwszy sort zlizywał tylko talerze?
        • czekam.na.lewice Re: Kelner sypie 20.05.16, 17:30
          mariner4 napisał:

> Afera jest w ewidentnym interesie PiS.
          > Tylko kurdupel jest beneficjentem....
          > M.
          To Kaczyński tym idiotom co to oPOwiadali, co oPOWiadali, też płacił? CZy Oni są durniami gratisowymi w tym przedstawieniu ;)
          • 141288bs Re: Kelner sypie 20.05.16, 21:05
            Jarek podyktowal co ci idioci maja mowic.
            A Junker w PE PO lbach gamoni walil,a Bienkowskiej z geby jaja zlizal.
          • sun_jatsen Re: Kelner sypie 21.05.16, 10:31
            czekam.na.lewice napisał:

> mariner4 napisał:
            >
            > > Afera jest w ewidentnym interesie PiS.
            > > Tylko kurdupel jest beneficjentem....
            > > M.
            > To Kaczyński tym idiotom co to oPOwiadali, co oPOWiadali, też płacił? CZy Oni
            > są durniami gratisowymi w tym przedstawieniu ;)

Jak można pisać, że kelner sypie, skoro odmówił składania wyjaśnień przed sądem.
            Treść zaś jego zeznań ze śledztwa nie jest znana nikomu prócz sądu, prokuratury i obrońców.
        • lech1966 Re: Kelner sypie 20.05.16, 17:41
          Beneficjent,,,,,,owszem,,,ale ci co dali się nagrać,,,,czy to już dno totalne?????..Myślę że poniżej dna....A Sienkiewicz miał racje w twierdzeniu że to państwo istnieje teoretycznie..
          • alistair-p Re: Kelner sypie 20.05.16, 17:45
            Wychodzi na to,że Sienkiewicz był wizjonerem.
            • 141288bs Re: Kelner sypie 20.05.16, 21:08
              A coz to za karkolomna obrona? PO tej obronie nie mam zludzen,ze ty tez idiota jestes.
          • mariner4 Re: Kelner sypie 20.05.16, 17:46
            Jeżeli uważasz, że politycy PiS takich rozmów nie oprowadzili, to jesteś naiwny.
            W końcu to od Falenty zależało co dać mediom.
            I nie wiadomo co jeszcze wypłynie.
            M.
            • sun_jatsen Re: Kelner sypie 21.05.16, 10:34
              mariner4 napisał:

> Jeżeli uważasz, że politycy PiS takich rozmów nie oprowadzili, to jesteś naiwny
              > .
              > W końcu to od Falenty zależało co dać mediom.
              > I nie wiadomo co jeszcze wypłynie.
              > M.

Jeżeli by takie rozmowy prowadzili, to dawno by to zostało udostępnione. Przecież w tym czasie PO był przy władzy i miał na pasku ABW,CBA, sądy,prokuraturę.
              Romek Giertych jeszcze swoim nochalem nie wyniuchał?
              Jesteś naiwny marynarzu słodkich wód.
        • pies_na_czarnych Re: Kelner sypie 20.05.16, 18:00
          mariner4 napisał:

> Afera jest w ewidentnym interesie PiS.
          > Tylko kurdupel jest beneficjentem....
          > M.

Tak jak po aferze smolenskiej.
        • karfioza Re: Kelner sypie 21.05.16, 10:41
          I bardzo dobrze!!!!!!!!! :::::::::::::::::))))))))))))))))))))))))))
      • karfioza Re: Kelner sypie 21.05.16, 10:43
        No!!!!!
        Byłe WSI ma jeszcze długie łapska.
    • wojciech.2349 Re: Kelner sypie 20.05.16, 17:27
      mariner4 napisał:
      > Ślady prowadzą do PiS.....
      ------------------------
      Mylisz się.
      To porachunki mafijne PO.
      • buldog2 Re: Kelner sypie 20.05.16, 18:29
        To niemożliwe. Gdyby nie była to robota Agenta JARa, a tylko PO, to przynajmniej część nagrań zawierałaby kompromat na Jaczejkę PiS(b). A tu ich ani śladu. Ani ani.

--
        КГБ этo нaше вcё!! – © ПиС(б) - PiS(b).
        • lech1966 Re: Kelner sypie 20.05.16, 18:45
          buldog2 napisał:

> To niemożliwe. Gdyby nie była to robota Agenta JARa, a tylko PO, to przynajmnie
          > j część nagrań zawierałaby kompromat na Jaczejkę PiS(b). A tu ich ani śladu. An
          > i ani.

A po co Falenta miał zbierać haki na partię która nie ma żadnych szans na wygraną??? Kto szpieguje opozycję?? Gdyby Komorowski nie musiał "potrącać po pijanemu ciężarnej zakonnicy na pasach" to pewnie by wygrał, a tak to nawet ja byłem przeciw niemu,,,,dokładnie z tego powodu
          • buldog2 Re: Kelner sypie 20.05.16, 19:35
            Wtedy b. niewiele wskazywało na to, że to nastąpi już w tej kampanii. Nagrania trochę się przyłożyły, ale nie przeważyły szali. Przeważyła fatalna kampania (gorsza niż gdyby nie było jej wcale) Komorowskiego, dalej efekt domina i śnieżnej góry.

--
            Sztandar PiS dumnie powiewa - © xyz_xyz1, "Krótka historia opryczniny WKP(b) PiS".
            • lech1966 Re: Kelner sypie 20.05.16, 19:58
              buldog2 napisał:

> Wtedy b. niewiele wskazywało na to, że to nastąpi już w tej kampanii. Nagrania
              > trochę się przyłożyły, ale nie przeważyły szali. Przeważyła fatalna kampania (g
              > orsza niż gdyby nie było jej wcale) Komorowskiego, dalej efekt domina i śnieżne
              > j góry.

Gdyby nie było tego cytowanego wyżej zwrotu zastanowiłbym się nad kandydatem na Prezydenta, ale po tym co usłyszałem od Michnika wybór był tylko jeden..Nawet nie słuchałem co mają do powiedzenia w kampanii..
          • zoil44elwer Re: Kelner sypie 21.05.16, 11:31

> A po co Falenta miał zbierać haki na partię która nie ma żadnych szans na wygra
            > ną??? Kto szpieguje opozycję?? Gdyby Komorowski nie musiał "potrącać po pijanem
            > u ciężarnej zakonnicy na pasach" to pewnie by wygrał, a tak to nawet ja byłem p
            > rzeciw niemu,,,,dokładnie z tego powodu
            >
            10/10!
        • wojciech.2349 Re: Kelner sypie 20.05.16, 20:47
          buldog2 napisał:
          > To niemożliwe.
          -----------------
          Gangsterzy z PO pokłócili się o łupy.
          Stąd te nagrania.
    • mara571 slady prowadza do PiS? 20.05.16, 18:36
      kelner to tylko pionek, ktory teraz wszystko powie, aby zmniejszyc wymiar kary.
      Jest jeszcze 700 godzin nagran z Palacyku Sobanskich i willi premiera, ktorych nawet teraz sluzby nie chca ujawnic, bo skompromitowalyby nie tylko poprzednia ekipe, ale przede wszystkim Polske. I zaszkodzily.
      Studio nagran pana Falenty dzialalo na jego potrzeby zwiazane nowymi planami biznesowymi.
      O ile dobrze pamietam chodzilo o Sklady Wegla.
      • buldog2 Re: slady prowadza do PiS? 20.05.16, 19:29
        Ślady muszą prowadzić do Jaczejki PiS(b). Inaczej nie byłyby zacierane, maskowane unabomberami i czym się da.
        Składy Węgla się w to wPiSują w taki oto sposób, że ich wykasowania domagały się Bataliony Ochronne Partii ze związkowym (prezes ma ich skolko ugodno) Dudą na czele. A ja o tym drugim Dudzie (obecnie rzuconym na odcinek prezydenta kieszonkowego) wcześniej nie słyszałem, a jak słyszałem, to zapominałem. Stanowczo mało uwagi poświęcam Jaczejce PiS(b).

--
        Opozytura to bardzo ładne słowo, bo zawiera i działanie PiS w charakterze ekspozytury - © Magdolot.
        • mara571 Re: slady prowadza do PiS? 20.05.16, 19:52
          zajrzyj do przegladu badan za rok 2014:
          wyborywtoku.pl/tns-polska-poparcie-dla-partii-politycznych-w-2014/
          wyborywtoku.pl/cbos-poparcie-partii-politycznych-maju-2014/
          Ja rozumiem twoje rozczarowanie, ale moze skorzystalbys z rad Biedronia i Sroczynskiego.
          A tak na mrginesie: zalozylam wczoraj watek o wypowiedzi Biedronia. Byla relatywnie spokojna dyskusja. Po 15 wylecial w kosmos.
          Okazuje sie, ze temat godnosci biednych ludzi, ktorzy wstaja z kolan dzieki 500+ i maja gdzies spory o TK jest na tym forum niemile widziany. To takie swoiste pojmowanie prawa do wolnosci slowa i dyskusji.
          • lech1966 Re: slady prowadza do PiS? 20.05.16, 20:15
            mara571 napisała:

> Ja rozumiem twoje rozczarowanie, ale moze skorzystalbys z rad Biedronia i Srocz
            > ynskiego.
            > A tak na mrginesie: zalozylam wczoraj watek o wypowiedzi Biedronia. Byla relaty
            > wnie spokojna dyskusja. Po 15 wylecial w kosmos.
            > Okazuje sie, ze temat godnosci biednych ludzi, ktorzy wstaja z kolan dzieki 500
            > + i maja gdzies spory o TK jest na tym forum niemile widziany. To takie swoiste
            > pojmowanie prawa do wolnosci slowa i dyskusji.

Masz całkowitą rację. Mimo tego że nie korzystam z 500+,,,,,,,, jestem za.
          • buldog2 Re: slady prowadza do PiS? 20.05.16, 23:42
            Мир хижинaм, вoйнa двoрцaм.
            Odebrać i podzielić.
            Jeszcze więcej wstanie, kiedy będzie po +5000 dla każdego.

--
            Sztandar PiS dumnie powiewa - © xyz_xyz1.
            • lech1966 Re: slady prowadza do PiS? 20.05.16, 23:52
              Nie przesadzaj,,,jak na razie 500 wystarczy. Nie trafia do mnie argument że to na pewno pójdzie na wódę...Jest na pewno jakiś margines który tak właśnie zrobi,,,,ale są rodziny które nie przepiją,,a standard życia się im choć trochę poprawi
              • zoil44elwer Re: slady prowadza do PiS? 21.05.16, 11:26
                lech1966 napisał:

> Nie przesadzaj,,,jak na razie 500 wystarczy. Nie trafia do mnie argument że to
                > na pewno pójdzie na wódę...Jest na pewno jakiś margines który tak właśnie zrobi
                > ,,,,ale są rodziny które nie przepiją,,a standard życia się im choć trochę popr
                > awi
                >
                PO krytykuje 500+(bo zawali się budżet) ale.....zarzuca PiS że *Jedynaki nie dostanom pincet!
      • ukos Gul, gul, gul 20.05.16, 20:08
        mara571 napisała:

> Jest jeszcze 700 godzin nagran z Palacyku Sobanskich i willi premiera, ktorych
        > nawet teraz sluzby nie chca ujawnic, bo skompromitowalyby nie tylko poprzednia
        > ekipe, ale przede wszystkim Polske. I zaszkodzily.

Służby nie ujawniają, ale niejaka mara571 z całą pewnością wie, co te nagrania zawierają.
    • ayran kelner nie sypie... 20.05.16, 20:01
      ... o ile dobrze usłyszałem, odczytywane są jego zeznania i prezentowane nagrania wideo z przesłuchań w trakcie śledztwa. Przecież kelner widzi, że zmieniła się prokuratura i że w obecnej sytuacji nie opłaca mu się podtrzymywać zeznań z czasów śledztwa. Fakt, że sprawa jest przed sądem, ale niewykluczone, że już niedługo minister Ziobro będzie mógł zarządzić przeniesienie rozprawy w inne, "lepsze" miejsce. Bo to, że prokuratura wycofa się z części zarzutów, jest pewne.
      • sun_jatsen Re: kelner nie sypie... 21.05.16, 10:37
        ayran napisał:

> ... o ile dobrze usłyszałem, odczytywane są jego zeznania i prezentowane nagran
        > ia wideo z przesłuchań w trakcie śledztwa. Przecież kelner widzi, że zmieniła s
        > ię prokuratura i że w obecnej sytuacji nie opłaca mu się podtrzymywać zeznań z
        > czasów śledztwa. Fakt, że sprawa jest przed sądem, ale niewykluczone, że już ni
        > edługo minister Ziobro będzie mógł zarządzić przeniesienie rozprawy w inne, "le
        > psze" miejsce. Bo to, że prokuratura wycofa się z części zarzutów, jest pewne.

W jakie "lepsze" miejsce i na jakiej podstawie prawnej?
        Przeceniasz Ziobrę.
    • zoil44elwer Re: Kelner sypie 21.05.16, 11:17
      mariner4 napisał:

> Ślady prowadzą do PiS.....
      > To w ramach kampanii wyborczej?
      > M.
      Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia i ......nikt nie chce TEGO zmieniać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka