Dodaj do ulubionych

Nazywam się Zorż Solorz, jestem Żydem. KOD w Opolu

26.06.16, 17:34
Rozumiecie o co chodzi KOD?
- Nazywam się Zorż Solorz, jestem Żydem węgiersko-amerykańskiego pochodzenia, mam walizkę pełna pieniędzy i będę Wam płacił za przyjście na manifestację ? mówił pod pomnikiem opolskiej Nike jeden z uczestników manifestacji opolskiego Komitetu Obrony Demokracji. Po czym otworzył walizkę pełna banknotów - tzw. sorosów - wyemitowanych przez Narodowy Bank Rzeczypospolitej Absurdalnej.
Obserwuj wątek
    • mietowe_loczki Re: Nazywam się Zorż Solorz, jestem Żydem. KOD w 26.06.16, 17:38
      Ile razy prawicowcom trzeba powtarzać, żeby nie silili się na poczucie humoru, a szyderę i ironię zostawili lepszym od siebie (czyli de facto całej reszcie)?
      • inocom KOD jest prawicowe? 26.06.16, 17:40
        mietowe_loczki napisała:

> Ile razy prawicowcom trzeba powtarzać, żeby nie silili się na poczucie humoru,
        > a szyderę i ironię zostawili lepszym od siebie (czyli de facto całej reszcie)?

zacytowane fragment pochodzi z manify KOD.
      • karfioza.0002 Re: Nazywam się Zorż Solorz, jestem Żydem. KOD w 26.06.16, 17:52
        A tam. Kończycie się już jak Palikot.
        Czy wy tego nie widzicie?
        Już wasze za "lud" głosy krzyczące sam "lud" w końcu znudziły.
        Jeszcze tylko chwila i na te wasze marsze to tylko sam Kijowski będzie przychodził.
        • inocom Re: Nazywam się Zorż Solorz, jestem Żydem. KOD w 26.06.16, 22:52
          karfioza.0002 napisał:

> A tam. Kończycie się już jak Palikot.
          > Czy wy tego nie widzicie?
          > Już wasze za "lud" głosy krzyczące sam "lud" w końcu znudziły.
          > Jeszcze tylko chwila i na te wasze marsze to tylko sam Kijowski będzie przychod
          > ził.

Zawsze znajdą jakąś naiwną babcię. Tym razem znaleźli 60 staruszków.
          • 141288bs Re: Nazywam się Zorż Solorz, jestem Żydem. KOD w 28.06.16, 05:40
            60 moherow...to duzo
      • karfioza.0002 Re: Nazywam się Zorż Solorz, jestem Żydem. KOD w 26.06.16, 17:55
        "ironię zostawili lepszym od siebie"
        Nie ma przecież lepszych od nas. :)
    • czekam.na.lewice Re: Nazywam się Zorż Solorz, jestem Żydem. KOD w 26.06.16, 17:59
      Szokuje liczba wiecowników zdaje się 60 (słownie:sześćdziesiąt) . Tu już nawet emeryci eSBe opuścili KOD ?
      • inocom Re: Nazywam się Zorż Solorz, jestem Żydem. KOD w 26.06.16, 18:01
        czekam.na.lewice napisał:

> Szokuje liczba wiecowników zdaje się 60 (słownie:sześćdziesiąt) . Tu już nawet
        > emeryci eSBe opuścili KOD ?

A i to jeszcze, jak mówi ŻorŻ, za sorose.
      • erka-4 czas robi swoje... 27.06.16, 06:38
        czekam.na.lewice napisał:

> Szokuje liczba wiecowników zdaje się 60 (słownie:sześćdziesiąt) . Tu już nawet
        > emeryci eSBe opuścili KOD ?

...pomału POwymierają i będzie święty spokój.
        Przyjdą oczekiwani i młodzi,i odkręcą co zakręcone zostało.
        Wszystko wróci do normalnej normy.
        No bo co tu można w tym Kraju nad Wisłą i Odrą nowego wymyślić ???
        • inocom 8+4 28.06.16, 00:18
          erka-4 napisał:

> czekam.na.lewice napisał:
          >
          > > Szokuje liczba wiecowników zdaje się 60 (słownie:sześćdziesiąt) . Tu już
          > nawet
          > > emeryci eSBe opuścili KOD ?

>
          > ...pomału POwymierają i będzie święty spokój.
          > Przyjdą oczekiwani i młodzi,i odkręcą co zakręcone zostało.
          > Wszystko wróci do normalnej normy.
          > No bo co tu można w tym Kraju nad Wisłą i Odrą nowego wymyślić ???

Podstawówka + liceum.
    • kaczezero Kaczynski pietnuje antysemityzm w Polsce i na swie 28.06.16, 01:19
      wpolityce.pl/polityka/298418-jaroslaw-kaczynski-pod-pomnikiem-wielkiej-synagogi-w-bialymstoku-musimy-ciagle-mowic-do-czego-prowadzi-antysemityzm
      Dobrej zmiany nie lubisz juz, antiproton?
      • inocom Re: Kaczynski pietnuje antysemityzm w Polsce i na 28.06.16, 10:41
        kaczezero napisała:

> Dobrej zmiany nie lubisz juz, antiproton?

A gdzie Ty w tym wątku widzisz antysemityzm?
        Facet się przedstawił to wszystko. Chyba nie ma nic wstydliwego w uważaniu się za Żyda?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka