Dodaj do ulubionych

Wrak to pikuś

06.09.16, 10:13
Wrak to pikuś. Ja się pytam kiedy Antoni wreszcie wystąpi o uwolnienie tych trzech osób, które przeżyły zamach smoleński? Uwolnienie i repatriacja do kraju.
Obserwuj wątek
    • lumpior Re: Wrak to pikuś 06.09.16, 10:31
      wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Antoni-Macierewicz-sa-dowody-ze-trzy-osoby-przezyly-katastrofe-smolenska,wid,15482859,wiadomosc.html?ticaid=117ae2 //
    • man_sapiens Re: Wrak to pikuś 06.09.16, 12:09
      To ja muszę znowu w te pędy zmodyfikować moją Grand Smolensk Unifying Theory:
      i]Pancerny samolot zbudowany z puszek po RedBullu, który nigdy nie wystartował z Warszawy, w sztucznej mgle nie podchodząc do lądowania wylądowałby w Smoleńsku ale wpadł w bombę helową i został obezwładniony na wysokości 36m jako że nigdy nie zszedł poniżej 100m dzięki czemu jego skrzydło ścięło brzozę, która była już ścięta tydzień wcześniej przez Putina. Po odpaleniu bomby implozyjnej w gaśnicy znajdującej się w apteczce samolotu zaskoczeni terroryści owinęli ładunek wybuchowy wokół skrzydła i zdetonowali go telefonem co spowodowało oderwanie 1 /3 skrzydła i wtedy samolot spadł na podwozie gdyż utrata takiej części skrzydła jest łatwa do opanowania i nie mogła zakłócić spokojnego lotu a jedynie spowodowała łagodny odgłos przypominający "Jebuduuuu". Wówczas tuszczy i kopaczowi siepacze dostarczyli na miejsce wypadku kokpit który pochodził z Syberii gdzie znajdowali się pasażerowie samolotu jeszcze nie rozstrzelani przez KGB, w tym gen. Błasik który nie wyleciał nigdy z Warszawy. Co istotne, ładunek owinięty wokół skrzydła eksplodował dwa razy co łącznie z wybuchem bomby implozyjnej daje trzy wybuchy. Liczba trzy jest szczególnie ważna - także trzy osoby przeżyły wybuch na co Macierewicz zgromadził dowody w trzy lata po zamachu. [/i]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka