matigrypl 28.10.16, 10:51 i należy zapalić im świeczkę. Chyba kod stanie na wysokości zadania? Ja to na pewno zrobię! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buldog2 Re: Agonia peło 28.10.16, 11:00 Trochę to mało prawdopodobne, bo PO ma elektorat, który nie zidentyfikuje się z Nowoczesną, gdzie indziej też nie pójdzie. Może się mylę. Ale jakikolwiek koniec PO tylko przyśpieszy upadek PiS, niezależnie od tego, co robi sama jaczejka. -- Cos mi wslazuje,ze buldog2 mial"odwiedziny". ...mam satysfakcje nawet nie jestes w stanie wyobrazic jaka - 141288bs o własnym donosie do ORGANÓW ABW Sztandar PiS dumnie powiewa - xyz_xyz1 Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: Agonia peło 28.10.16, 13:24 buldog2 napisał: > Trochę to mało prawdopodobne, bo PO ma elektorat, który nie zidentyfikuje się z > Nowoczesną, gdzie indziej też nie pójdzie. Może się mylę. PO tak ale nie obecna , druga chadecja. Odpowiedz Link Zgłoś
matigrypl Re: Agonia peło 28.10.16, 21:08 Symptomy agonalne w peło to brak programu bo program ma nam ułożyć Bruksela. Brak choćby najmniejszej merytoryczności w dyskusjach. Nie zajmowanie się sprawami Polaków a tylko własną partią. Wręcz chorobliwa zajadłość na słowo pis. Obnażanie wrednego, psychicznego ego w dyskusjach. Kapowanie i liczenie na bratnią pomoc. Demagogia, obskurantyzm czy mataczenie to chleb codzienny peło. Dlatego z calym spokojem i pełnym przekonaniem można swieczkę zapalić. Jeśli ktoś jest matematykiem to łatwo policzy że jeżeli popularność peło spadła o 50% w ciągu roku to jeśli tendencja się utrzyma przez następne trzy lata to w sumie to da 200% spadku. Do obliczenia zastosowałem metodę stosowaną przez peło i uznaną przez pełowców jako wielkie osiągnięcie ich matematyków. Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: Agonia peło 29.10.16, 14:24 matigrypl napisał(a): > Symptomy agonalne w peło to brak programu bo program ma nam ułożyć Bruksela. Osobiście jestem za tym aby programy układała nam Bruksela. Główny problem w tym, że POPiS, wcześniej Tusk a obecnie Kaczyński olewali Brukselę.....obaj ! Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Nie strasz, bo z kogo sie tu bede wysmiewal? 28.10.16, 21:17 Z Nieboszczki smiac sie nie wypada... A przeciez PeOvieczki sa cos warte tylko wtedy , gdy sa przy zyciu i jest co strzyc... wyborcza.pl/1,154902,15795327,Strzyzenie_owiec_na_igrzyska.html Pozostale patrie opozycyjne (w tym bliska mi Lewica) tez nie maja programu i dopiero to wszystko razem napawa smutkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
matigrypl Re: Nie strasz, bo z kogo sie tu bede wysmiewal? 29.10.16, 05:47 Brak programu jest najbardziej widoczny w akcie nacjonalizacji emerytur dokonanej przez rudego. On się bardziej bał gniewu merkelowej niż polskiego społeczeństwa. Gdyby ta zbrodnicza polityka peło nie została przerwana to nasz kraj byłby jakimś kikutem chorego człowieka Europy. Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: Nie strasz, bo z kogo sie tu bede wysmiewal? 29.10.16, 06:15 matigrypl napisał(a): > Brak programu jest najbardziej widoczny w akcie nacjonalizacji emerytur dokona > nej przez rudego. Nie bądź hey do przodu bo za jakiś czas taką samą nacjonalizację przeprowadzi Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Agonia peło 29.10.16, 05:58 Martwisz się o Tuska.Ten dostanie obywatelstwo niemieckie ze względu na pochodzenia.Spec od zegarków Nowak ma ukraińskie.Pomału jak pisałem wyjeżdżają zagranicę .Najlepiej na Madagaskar. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Agonia peło 29.10.16, 06:08 Szkoda, że równolegle nie próbujesz cieszyć się z osiągnięć PISu. A może nie wiesz, z czego masz się cieszyć? Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: Agonia peło 29.10.16, 06:13 Donald Tusk też tak sugeruje. Zgadza się z Tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: Agonia peło 29.10.16, 10:25 A to KOD będzie dłużej żył niż PO ? Podziwiam Twoją wiarę w Kijowskiego, Wałęsę, STępnia i oficerów WSI. Odpowiedz Link Zgłoś
matigrypl Re: Agonia peło 29.10.16, 10:57 Nie bądź hey do przodu bo za jakiś czas taką samą nacjonalizację przeprowadzi Kaczyński. Być może ale społeczeństwo musi dorosnąć do takiej decyzji. Na dzień dzisiejszy organizacje powołane do badania zdolności produkcyjnej Polaków określają ją na 60 lat. Uzależnienie tego wieku od widzi mi się szwabki merkelowej i rudego jest hucpą i nieliczeniem się z ludźmi bo kasa najważniejsza. Nastąpi to nie tak szybko i twój optymizm że przeprowadzi to kaczor jest na wyrost! Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Nawet będąc w opozycji PIS pokazywał swoją siłę 29.10.16, 11:40 A ta partyjka po dwóch kadencjach zdechła.Ale co nakradła z burakami z PSL to ich.Śpieszmy się kochać Platformę tak szybko odchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś