Dodaj do ulubionych

Nowe siły na forum Kraj.

18.12.16, 11:08
Joasia.bar., świeżutki nick, jeszcze ciepły.
"Lewica" dalej twierdzi, że jest lewicą, jakoś dziwnie popierany przez twardogłowych z PISu. Ich "pocałunek śmierci"?
Wielgus stonował swoje posty. Nie błyszczy nowymi filozofiami. Chociaż poziom zachowuje.
Czy Wy może widzicie jakieś inne podobieństwa i różnice?
Obserwuj wątek
    • moralny_karzel Re: Nowe siły na forum Kraj. 18.12.16, 11:12
      adam.eu napisał:

> Joasia.bar., świeżutki nick, jeszcze ciepły.
      > "Lewica" dalej twierdzi, że jest lewicą, jakoś dziwnie popierany przez twardogł
      > owych z PISu. Ich "pocałunek śmierci"?
      > Wielgus stonował swoje posty. Nie błyszczy nowymi filozofiami. Chociaż poziom z
      > achowuje.
      > Czy Wy może widzicie jakieś inne podobieństwa i różnice?
      >

Skorzystaj z wyszukiwarki a przekonasz się (raczej się nie mylę), że joasia.bar. pisała na tym forum kiedy Ciebie tu jeszcze nie było.
      • czekam.na.lewice Re: Nowe siły na forum Kraj. 18.12.16, 12:07
        moralny_karzel napisał:

> adam.eu napisał:
        >
        > > Joasia.bar., świeżutki nick, jeszcze ciepły.
        > > "Lewica" dalej twierdzi, że jest lewicą, jakoś dziwnie popierany przez tw
        > ardogł
        > > owych z PISu. Ich "pocałunek śmierci"?
        > > Wielgus stonował swoje posty. Nie błyszczy nowymi filozofiami. Chociaż po
        > ziom z
        > > achowuje.
        > > Czy Wy może widzicie jakieś inne podobieństwa i różnice?
        > >
        >
        > Skorzystaj z wyszukiwarki a przekonasz się (raczej się nie mylę), że joasia.bar
        > . pisała na tym forum kiedy Ciebie tu jeszcze nie było.
        >
        To czynność przekraczająca zdolności intelektualne biednego Adasia, analityka tego forum :) nie potrafi sprawdzić banału w archiwum ale próbuje rozmawiać o tym np co jest lewicowe a co nie jest .
        • lech1966 Re: Nowe siły na forum Kraj. 18.12.16, 12:12
          czekam.na.lewice napisał:
          > >
          > To czynność przekraczająca zdolności intelektualne biednego Adasia, analityka t
          > ego forum :) nie potrafi sprawdzić banału w archiwum ale próbuje rozmawiać o ty
          > m np co jest lewicowe a co nie jest .

On nie udaje że usiłuje zrozumieć scenę polityczną. On wyraźnie deklaruje że jest przeciw PIS i nie ma znaczenia co PIS deklaruje i co robi. Z tego co pisze ( mieszka za granicą , jest zdecydowanie przeciw PIS) typuje że to brat Michnika..
        • adam111115 Re: Nowe siły na forum Kraj. 18.12.16, 12:44
          Tak jak ty umiesz korzystać z wyszukiwarki kiedy ja piszę o moim krytykowaniu PO.
          Nie sądź innych bo sam.....
          • lech1966 Re: Nowe siły na forum Kraj. 18.12.16, 12:51
            adam111115 napisał:

> Tak jak ty umiesz korzystać z wyszukiwarki kiedy ja piszę o moim krytykowaniu P
            > O.
            > Nie sądź innych bo sam.....

Nie mówię o tobie Adamie. Ty jeszcze masz jakiś kręgosłup. A różnica zdań to normalność w demokratycznym kraju. Nie powtarzasz ślepo papki przygotowanej przez "nazwiska i zasługi".
            Zasługujesz na szacunek interlokutora.
            • adam111115 Re: Nowe siły na forum Kraj. 18.12.16, 12:53
              Lechu, ja pisałem do wiosny vel czekający.
              • lech1966 Re: Nowe siły na forum Kraj. 18.12.16, 12:54
                adam111115 napisał:

> Lechu, ja pisałem do wiosny vel czekający.

OK Adamie...Miłej niedzieli życzę
                • adam111115 Re: Nowe siły na forum Kraj. 18.12.16, 13:08
                  Również:)
      • eiran Re: Nowe siły na forum Kraj. 18.12.16, 12:13
        Najstarszy wpis: 30.11.2016.
        • adam111115 Re: Nowe siły na forum Kraj. 18.12.16, 12:45
          Odpowiadasz wiośnieludzikow: obok wielgusa to najmądrzejszy człowiek tutaj
          • eiran Re: Nowe siły na forum Kraj. 18.12.16, 12:53
            No nie całkiem.
            Odpowiedziałem na wpis:

moralny_karzel 18.12.16, 11:12

(...)

Skorzystaj z wyszukiwarki a przekonasz się (raczej się nie mylę), że joasia.bar. pisała na tym forum kiedy Ciebie tu jeszcze nie było.

którego autor sam nie skorzystał ani ze swojej światłej rady, ani z wyszukiwarki.
            • moralny_karzel Re: Nowe siły na forum Kraj. 18.12.16, 13:03
              eiran napisał:

> No nie całkiem.
              > Odpowiedziałem na wpis:
              >
              > moralny_karzel 18.12.16, 11:12
              >
              > (...)
              >
              > Skorzystaj z wyszukiwarki a przekonasz się (raczej się nie mylę), że joasia.bar
              >

>
              > którego autor sam nie skorzystał ani ze swojej światłej rady, ani z wyszukiwark

Pamiętam, że osoba o nicku joasia lub joanna.bar pisała na tym forum
              Dlatego nawet nie sprawdzałem. Najlepiej jakby sama się wypowiedziała na ten temat.
              • eiran Re: Nowe siły na forum Kraj. 18.12.16, 13:07
                Źle pamiętasz, a poza tym nie potrafisz posługiwać się wyszukiwarką.
                • moralny_karzel Re: Nowe siły na forum Kraj. 18.12.16, 13:11
                  eiran napisał:

> Źle pamiętasz, a poza tym nie potrafisz posługiwać się wyszukiwarką.
                  >

Nie posługiwałem się wyszukiwarką, bazowałem na swojej pamięci.
                  • eiran Re: Nowe siły na forum Kraj. 18.12.16, 13:15
                    Proponuję więc, byś się posłużył (oczywiście jeśli potrafisz), dzięki czemu dowiesz się, co warta jest twoja pamięć. I nie będzie to dobre doświadczenie.
                    • moralny_karzel Re: Nowe siły na forum Kraj. 18.12.16, 13:18
                      eiran napisał:

> Proponuję więc, byś się posłużył (oczywiście jeśli potrafisz), dzięki czemu dow
                      > iesz się, co warta jest twoja pamięć. I nie będzie to dobre doświadczenie.

Dzięki za twoje rady. Jakoś sobie w życiu do tej pory dawałem radę.
                      O moją pamięć też się nie troszcz.
                      • eiran Re: Nowe siły na forum Kraj. 18.12.16, 13:23
                        W ogóle się nie troszczę, bo to raczej twoje zmartwienie. Zwyczajnie i po prostu prostuję napisaną przez ciebie nieprawdę, a gdybyś był innego zdania - możesz spróbować wykazać swą rację za pomocą wyszukiwarki, tak jak radziłeś przedmówcy. Ale tego nie zrobisz - i obaj wiemy dlaczego.
                        • moralny_karzel Re: Nowe siły na forum Kraj. 18.12.16, 13:34
                          eiran napisał:

> W ogóle się nie troszczę, bo to raczej twoje zmartwienie. Zwyczajnie i po prost
                          > u prostuję napisaną przez ciebie nieprawdę, a gdybyś był innego zdania - możesz
                          > spróbować wykazać swą rację za pomocą wyszukiwarki, tak jak radziłeś przedmówc
                          > y. Ale tego nie zrobisz - i obaj wiemy dlaczego

Po twojej informacji sprawdziłem, faktycznie jeżeli chodzi o napisany nick joasia.bar to pierwszy post w listopadzie tego roku.
                          Używając wyszukiwarki nie znalazłem, dlatego apelowałem żeby ta osoba sama się wypowiedziała co do mojego stwierdzenia.
                          • wariant_b Re: Nowe siły na forum Kraj. 18.12.16, 15:02
                            Na forum pisała marija.bar - widać imiona ci się pomyliły, a bar się utrwalił.
                            • eiran Re: Nowe siły na forum Kraj. 18.12.16, 15:05
                              Choć po sposobie pisania należy domniemywać, że to jedna i ta sama osoba (bądź grupa osób pisząca pod jednym loginem), podobnie jak jeszcze wcześniej piszący jan.bar.
                            • moralny_karzel Re: Nowe siły na forum Kraj. 18.12.16, 16:11
                              wariant_b napisał:

> Na forum pisała marija.bar - widać imiona ci się pomyliły, a bar się utrwalił.

Całkiem możliwe, he he he - przynajmniej bar mi się utrwalił.
                        • moralny_karzel Re: Nowe siły na forum Kraj. 18.12.16, 17:08
                          eiran napisał:

> W ogóle się nie troszczę, bo to raczej twoje zmartwienie. Zwyczajnie i po prost
                          > u prostuję napisaną przez ciebie nieprawdę, a gdybyś był innego zdania - możesz
                          > spróbować wykazać swą rację za pomocą wyszukiwarki, tak jak radziłeś przedmówc
                          > y. Ale tego nie zrobisz - i obaj wiemy dlaczego.
                          >

Proszę ayran.....forum.gazeta.pl/forumSearch.do?&query=joanna+barska
                          • eiran Re: Nowe siły na forum Kraj. 18.12.16, 18:07
                            Re: Joanna Barska nie żyje

Bardzo mi przykro. Dawno już nie było tu Joasi i już nigdy nie będzie, ech... (*)
                            • moralny_karzel Re: Nowe siły na forum Kraj. 18.12.16, 18:10
                              eiran napisał:

> Re: Joanna Barska nie żyje
                              >
                              >
                              > Bardzo mi przykro. Dawno już nie było tu Joasi i już nigdy nie będzie, ech... (
                              > *)
              • x2468 Re: Nowe siły na forum Kraj. 01.01.18, 20:04
                Równie pamiętam; "joanna.bar" czy coś bardzo podobnego i tak samo pokrętne i ...głupie.
      • adam.eu Re: Nowe siły na forum Kraj. 18.12.16, 19:11
        moralny_karzel napisał:

Przed założeniem wątku korzystałem z wyszukiwarki.
        NICK CIEPLUTKI.
        • moralny_karzel Re: Nowe siły na forum Kraj. 18.12.16, 19:16
          adam.eu napisał:

> moralny_karzel napisał:
          >
          > > Skorzystaj z wyszukiwarki a przekonasz się (raczej się nie mylę), że joas
          > ia.bar
          > > . pisała na tym forum kiedy Ciebie tu jeszcze nie było.
          >
          > Przed założeniem wątku korzystałem z wyszukiwarki.
          > NICK CIEPLUTKI.
          >

Ty masz selektywną ocenę jeżeli chodzi o nicki.
          A propos, ile nowych "słusznych" nicków pojawiło się dzisiaj na forum?
      • x2468 Re: Nowe siły na forum Kraj. 01.01.18, 19:58
        Adam.eu pisze o nicku nie o obatelce z pis.
    • moralny_karzel Re: Nowe siły na forum Kraj. 18.12.16, 11:15
      Lewica" dalej twierdzi, że jest lewicą, jakoś dziwnie popierany przez twardogłowych z PISu. Ich "pocałunek śmierci"?

Jeżeli "pijesz" do mnie to informuję - że nie jestem sympatykiem PiS, ale nie jestem również sympatykiem PO,Nowoczesnej.
      • adam.eu Re: Nowe siły na forum Kraj. 18.12.16, 11:27
        moralny_karzel napisał:

> Jeżeli "pijesz" do mnie to informuję - że nie jestem sympatykiem PiS, ale nie j
        > estem również sympatykiem PO,Nowoczesnej.

Nie Ty jeden jesteś, do kogo piję i na pewno w tym przypadku nie myślałem o Tobie.

Jeżeli chodzi o mnie.
        Jestem twardym przeciwnikiem metod rządzenia, metod propagandy stosowanych przez PIS.
        Niektóre inne rozwiązania jestem gotów poprzeć.
        Nie widzę siebie jako głosującego na PO. Jestem sympatykiem Nowoczesnej. Głosowałem na Kukiza, zadecydowało o tym, że był tam człowiek mający przeboje z prokuraturą.
        Ale najchętniej w ostatnich wyborach podzieliłbym swój głos na Kukiza i i na Nowoczesną.
        W pewnym stopniu są mi bliska lewica(poza rozdawnictwem), dlatego też łatwiej mi atakować "lewicę" popierającą PIS.
        • stasi1 Re: Nowe siły na forum Kraj. 18.12.16, 21:11
          U mnie w pracy było kilku sympatyków Kukiza ale to ich był drugi wybór. pierwszy to oczywiście pisuar. Więc co ty z nimi miałbyś wspólnego?
          • adam.eu Re: Nowe siły na forum Kraj. 18.12.16, 21:51
            Głównym powodem to było:
            www.youtube.com/watch?v=B358A14vZxY
            Możesz wysłuchać przynajmniej przez 3 minuty.
            Może to zachęci do więcej.
            • stasi1 Re: Nowe siły na forum Kraj. 19.12.16, 09:10
              Niestety raczej nie. Ja od 2005 jestem stały w poglądach politycznych. Jestem przeciw pisuarom. Głosuje jak popadnie raz na tych raz na tych. Nie głosowałem nigdy na PSL oraz Palikota. Na Palikota raz prawie bym zagłosował ale stwierdziłem że taki nie stabilny jest(jak Kukiz)
      • man_sapiens Re: Nowe siły na forum Kraj. 18.12.16, 11:52
        > Lewica" dalej twierdzi, że jest lewicą, jakoś dziwnie popierany przez twardogło
        > wych z PISu. Ich "pocałunek śmierci"?
        >
        > Jeżeli "pijesz" do mnie

Zapomniałeś przelogować się.
        • moralny_karzel Re: Nowe siły na forum Kraj. 18.12.16, 12:07
          man_sapiens napisał:

> > Lewica" dalej twierdzi, że jest lewicą, jakoś dziwnie popierany przez twa
          > rdogło
          > > wych z PISu. Ich "pocałunek śmierci"?
          > >
          > > Jeżeli "pijesz" do mnie
          >
          > Zapomniałeś przelogować się.

Nie mam takiej możliwości,mam tylko jeden nick. Twoja insynuacja jest na twoim poziomie.
          • czekam.na.lewice Re: Nowe siły na forum Kraj. 18.12.16, 12:40
            moralny_karzel napisał:

> man_sapiens napisał:
            >
            > > > Lewica" dalej twierdzi, że jest lewicą, jakoś dziwnie popierany prz
            > ez twa
            > > rdogło
            > > > wych z PISu. Ich "pocałunek śmierci"?
            > > >
            > > > Jeżeli "pijesz" do mnie
            > >
            > > Zapomniałeś przelogować się.
            >
            >
            > Nie mam takiej możliwości,mam tylko jeden nick. Twoja insynuacja jest na twoim
            > poziomie.
            >
            To jeden z tych właśnie trolli o których tu mowa . Treści nie przekazał żadnej ale szczeknal .
    • lech1966 Re: Nowe siły na forum Kraj. 18.12.16, 12:02
      adam.eu napisał:

> Joasia.bar., świeżutki nick, jeszcze ciepły.
      > "Lewica" dalej twierdzi, że jest lewicą, jakoś dziwnie popierany przez twardogł
      > owych z PISu. Ich "pocałunek śmierci"?
      > Wielgus stonował swoje posty. Nie błyszczy nowymi filozofiami. Chociaż poziom z
      > achowuje.
      > Czy Wy może widzicie jakieś inne podobieństwa i różnice?

Adamie mało tu jest takich osób które mają jednego nicka. Przypomnę "spokojnego zenka" pogromcę bzdury, pogromcę głupoty.. mn7, marta 596 to moim zdaniem ta sama osoba. Zenek zniknął w formie progromcy głupoty, podejrzewam że zmienił nicka, zmienił linię pisania i dopóki znów nie wyskoczy z chamskimi, obelżywymi i skrajnie kłamliwymi tekstami to ciężko będzie go zidentyfikować.. Ale jak to mówią,,,uderz w stół..............
      • qqazz Re: Nowe siły na forum Kraj. 18.12.16, 16:49
        Zenek akurat pisał bardzo ciekawie i merytorycznie, naprawdę fajnie się z nim rozmawiało.

pozdrawiam
      • nazimno Re: Nowe siły na forum Kraj. 01.01.18, 22:03
        Zenus jest "notorycznym" jak Szwejk.

• taniarada Re: Nowe siły na forum Kraj. 18.12.16, 12:03
      Mnie tam nie dziwi .Paru trolli upierdliwych zniknęło .Większości hajterów PO ma podwójne oprogramowanie patrz u góry post ,jeden nick .Ba nie którzy na potrójnym jadą .Ja mam swój jedyny i zastrzeżony u administracji.Ale mi nie przeszkadza jak nikt nie obraża i przeklina .Rozmowa na argumenty ważna .Nie ważne kto tam się wpisuje.
      • lech1966 Re: Nowe siły na forum Kraj. 18.12.16, 12:14
        taniarada napisał(a):

> Mnie tam nie dziwi .Paru trolli upierdliwych zniknęło .Większości hajterów PO m
        > a podwójne oprogramowanie patrz u góry post ,jeden nick .Ba nie którzy na potró
        > jnym jadą .Ja mam swój jedyny i zastrzeżony u administracji.Ale mi nie przeszka
        > dza jak nikt nie obraża i przeklina .Rozmowa na argumenty ważna .Nie ważne kto
        > tam się wpisuje.

Dokładnie. Hejterzy mają zwykle nie rejestrowane nicki.
      • yoma Re: Nowe siły na forum Kraj. 18.12.16, 15:42
        >zastrzeżony u administracji

Bo inaczej byś nie wszedł na Kraj, ty trollu. Zatrzeż sobie jeszcze u Urzędu Patentowego :)
    • duda.laskawy Re: Nowe siły na forum Kraj. 18.12.16, 12:03
      "lewica" mnie nie dziwi bo PiS to lewacka partia przeciez.
      • 99venus Re: Nowe siły na forum Kraj. 18.12.16, 12:17
        Raczej wręcz bolszewicka.
        • lech1966 Re: Nowe siły na forum Kraj. 18.12.16, 12:20
          99venus napisał:

> Raczej wręcz bolszewicka.

Jakieś konkrety??? Czy bolszewizm KOD-u wystarczy?? Przecież oni walczą o powrót PRL???
          • boblebowsky Re: Nowe siły na forum Kraj. 18.12.16, 12:37
            lech1966 napisał:

> 99venus napisał:
            >
            > > Raczej wręcz bolszewicka.
            >
            > Jakieś konkrety??? Czy bolszewizm KOD-u wystarczy?? Przecież oni walczą o powró
            > t PRL???

Zapytam dla pewności, czy to na poważnie?
            • lech1966 Re: Nowe siły na forum Kraj. 18.12.16, 12:41
              boblebowsky napisał:
              > >
              > > Jakieś konkrety??? Czy bolszewizm KOD-u wystarczy?? Przecież oni walczą o
              > powró
              > > t PRL???
              >
              >
              > Zapytam dla pewności, czy to na poważnie?

Bob to może mi wyjaśnij o co walczy Mazguła??? Bo faktycznie pewnych rzeczy nie rozumiem..
              • boblebowsky Re: Nowe siły na forum Kraj. 18.12.16, 13:03
                lech1966 napisał:

> boblebowsky napisał:
                > > >
                > > > Jakieś konkrety??? Czy bolszewizm KOD-u wystarczy?? Przecież oni wa
                > lczą o
                > > powró
                > > > t PRL???
                > >
                > >
                > > Zapytam dla pewności, czy to na poważnie?
                >
                > Bob to może mi wyjaśnij o co walczy Mazguła??? Bo faktycznie pewnych rzeczy nie
                > rozumiem..

A ty znowu dożynania watach się uczepiłeś.
                No i co z tego, że średnio rozgarnięty Kijowski wpuścił go na listę? To ma świadczyć, że KOD walczy o powrót do PRL? Spróbuj przedstawić jakieś inne fakty i działania które by o tym świadczyły, bo na razie wygląda to dość rozpaczliwie. No i o tym bolszewizmie KOD byś coś napisał, bo na razie to wygląda jak wiecowe niezbyt mądre pokrzykiwania.
                • lech1966 Re: Nowe siły na forum Kraj. 18.12.16, 22:13
                  boblebowsky napisał:

> lech1966 napisał:
                  >
                  > > boblebowsky napisał:
                  > > > >
                  > > > > Jakieś konkrety??? Czy bolszewizm KOD-u wystarczy?? Przecież
                  > oni wa
                  > > lczą o
                  > > > powró
                  > > > > t PRL???
                  > > >
                  > > >
                  > > > Zapytam dla pewności, czy to na poważnie?
                  > >
                  > > Bob to może mi wyjaśnij o co walczy Mazguła??? Bo faktycznie pewnych rzec
                  > zy nie
                  > > rozumiem..
                  >
                  > A ty znowu dożynania watach się uczepiłeś.

Ja nikogo nie chce dożynać, skąd wyciągnąłeś takie wnioski?? Jestem za Demokracją i zmianą władzy za pomocą karty wyborczej. Nic do ciebie nie dotarło..

> No i co z tego, że średnio rozgarnięty Kijowski wpuścił go na listę? To ma świa
                  > dczyć, że KOD walczy o powrót do PRL? Spróbuj przedstawić jakieś inne fakty i d
                  > ziałania które by o tym świadczyły, bo na razie wygląda to dość rozpaczliwie. N
                  > o i o tym bolszewizmie KOD byś coś napisał, bo na razie to wygląda jak wiecowe
                  > niezbyt mądre pokrzykiwania.

No sorry Bob, ale KOD-owi i całej pozostałej opozycji daleko do zrozumienia demokracji, a tym bardziej o stosowaniu demokracji w rzeczywistości. Bo pokrzykiwania o przyspieszonych wyborach wyglądają na kosmiczne nadużycie i wzbudzają u mnie jedynie śmiech i politowanie. No chyba że mnie merytorycznie przekonasz że jest powód i możliwość aby legalnie doprowadzić do upadku rządu.
          • adam.eu Re: Nowe siły na forum Kraj. 18.12.16, 19:21
            lech1966 napisał:

> Jakieś konkrety??? Czy bolszewizm KOD-u wystarczy?? Przecież oni walczą o powró
            > t PRL???

Oskarżasz......
            Rzucasz błotem.....
      • taniarada Re: Nowe siły na forum Kraj. 18.12.16, 12:23
        duda.laskawy napisał(a):

> "lewica" mnie nie dziwi bo PiS to lewacka partia przeciez.
        A jakie są nie lewackie ?Koniecznie odpisz łaskawy.
        • lech1966 Re: Nowe siły na forum Kraj. 18.12.16, 12:33
          taniarada napisał(a):

> duda.laskawy napisał(a):
          >
          > > "lewica" mnie nie dziwi bo PiS to lewacka partia przeciez.
          > A jakie są nie lewackie ?Koniecznie odpisz łaskawy.

Pozwolę sobie odpowiedzieć za niego.. Wszelkie komusze to nie lewackie !!!. To PO,,,,PSL,,,, Nowoczesna, te które świętują święto "sześciu króli"..PRL Miał 1 Maja i 22 lipca, a nowe komusze partie będą mieć 6 Króli..
        • duda.laskawy Re: Nowe siły na forum Kraj. 18.12.16, 13:07
          Łaskawie jako najłaskawszy prezydent odpisuję.
          Obecnie wszystkie są lewackie (bo maja lewacki program gospodarczy), ale do tego PiS łamie prawo - konstytucje i obowiązujące ustawy, na co zgody nie będzie.
          Prawo musi byc w przestrzegane, to podstawa funkcjonowania panstwa. PiS poprzez ostentacyjne łamanie konstytucji, walkę z konstytucyjnymi organami uruchomił mechanizm, który moze prowadzic do wojnny domowej - bo niby dlaczego naród ma się godzic na to, że jakaś kasta stawia sie ponad prawem? Nie musi sie godzin na to, to prosta droga do prawdziwej rewolucji i zamieszek. PiS ryzykuje teraz wojne domową. Wstarczy ze policja pisowska kogos za ostro potraktuje i moze sie zacząc...
          A wracając do pytania, niestety nie mamy dzis prawicowych partii, które chaialyby robić prawicowe reformy gospodarcze tzn np. obniżac podatki - co automatycznie spowodowało by wzrost gospodarczy. W tym wzgledzie PO rózniez oszukała wyborów sprzed 9 lat, bo miała to byc partia liberalna. Ale co innego osazukac wyborów a co innego łamac prawo celem zmiany jego ustroju na totalitarny. PiS łamie prawo dążac do totalitaryzmu. Ich intencje są jasne. Poza tym prawo obowiązuje wszystkich. Dla PiSowców nie ma wyjątku.
    • x2468 Re: Nowe siły na forum Kraj. 18.12.16, 12:13
      "Lewica" najwyraźniej łasi się do I sekretarza KCpis. Ogórkowa "dala rady"
      -nowy pieszczoch z pis i synekura z pis.
      • adam.eu Re: Nowe siły na forum Kraj. 18.12.16, 12:22
        x2468 napisał:

> "Lewica" najwyraźniej łasi się do I sekretarza KCpis. Ogórkowa "dala rady"
        > -nowy pieszczoch z pis i synekura z pis.

Trudno zaprzeczyć.
        Magdalena O. to też przykład lewicy "lewicowego" Leszka M.
        • moralny_karzel Re: Nowe siły na forum Kraj. 18.12.16, 12:28

Trudno zaprzeczyć.
          Magdalena O. to też przykład lewicy "lewicowego" Leszka M.

Już Ci kiedyś napisałem, że wrzód na doopie nie jest tak upierdliwy jak Ty.
          Czemu się ciągle czepiasz? PZPR skrzywdziła Cię kiedyś osobiście i dlatego tak odreagowujesz?
          • adam.eu Re: Nowe siły na forum Kraj. 18.12.16, 19:27
            moralny_karzel napisał:

> Już Ci kiedyś napisałem, że wrzód na doopie nie jest tak upierdliwy jak Ty.
            > Czemu się ciągle czepiasz? PZPR skrzywdziła Cię kiedyś osobiście i dlatego tak
            > odreagowujesz?

Nie rozumiem, o co Tobie chodzi, nawet się nie domyślam.
            Wniosek, niejasno coś napisałem, nie tak zinterpretowałeś, jedno i drugie lub????
    • qqazz Była kiedys na forum joanna.barska 18.12.16, 16:51
      Sympatyczna antykaczystowska babcia resortowa, troche miała z izy, trochę z kawci, trochę z yomy i rozmawiało sie z nią naprawdę fajnie.

pozdrawiam
      • taniarada Re: Była kiedys na forum joanna.barska 18.12.16, 16:59
        qqazz napisał:

> Sympatyczna antykaczystowska babcia resortowa, troche miała z izy, trochę z kaw
        > ci, trochę z yomy i rozmawiało sie z nią naprawdę fajnie.
        >
        >
        > pozdrawiam
        To z forum Lublin .Joanna Barska nie żyje
        Gość: mhr IP: *.nplay.net.pl 07.07.15, 22:00
        Na FB ukazał się art. wspomnieniowy Janusza Malinowskiego (tego który dał nekrolog) o MAJ-u.
        Napisał tam, że MAJ brał udział w dyskusjach internetowych pod nickiem Joanna Barska.forum.gazeta.pl/forum/w,62,157039648,157039648,Tesknota_za_polityka_.html#p158133478
        • moralny_karzel Re: Była kiedys na forum joanna.barska 18.12.16, 17:03
          taniarada napisał(a):

> qqazz napisał:
          >
          > > Sympatyczna antykaczystowska babcia resortowa, troche miała z izy, trochę
          > z kaw
          > > ci, trochę z yomy i rozmawiało sie z nią naprawdę fajnie.
          > >
          > >
          > > pozdrawiam
          > To z forum Lublin .Joanna Barska nie żyje
          > Gość: mhr IP: *.nplay.net.pl 07.07.15, 22:00
          > Na FB ukazał się art. wspomnieniowy Janusza Malinowskiego (tego który dał nekro
          > log) o MAJ-u.
          > Napisał tam, że MAJ brał udział w dyskusjach internetowych pod nickiem Joanna Barska.forum.gazeta.pl/forum/w,62,157039648,157039648,Tesknota_za_polityka_.html#p158133478

Dzięki taniarada.
          • moralny_karzel Re: Była kiedys na forum joanna.barska 18.12.16, 17:09
            Dzięki Ciebie taniarada prawda zaświeciła w oczy ayrana.

forum.gazeta.pl/forumSearch.do?&query=joanna+barska
        • qqazz Re: Była kiedys na forum joanna.barska 18.12.16, 17:14
          Dziękuję za informację, osobiście nie grzebię tak głęboko i nie wyszukuję prawdziwych tożsamości forumowiczów, po prostu rozmawiam (a czasem dworuję sobie) z innymi forumowiczami.

pozdrawiam
          • moralny_karzel Re: Była kiedys na forum joanna.barska 18.12.16, 17:18
            qqazz napisał:

> Dziękuję za informację, osobiście nie grzebię tak głęboko i nie wyszukuję prawd
            > ziwych tożsamości forumowiczów, po prostu rozmawiam (a czasem dworuję sobie) z
            > innymi forumowiczami.
            >
            >
            > pozdrawiam
            >

Ja nigdy nie grzebię, to ulubione zajęcia ayrana.
      • moralny_karzel Re: Była kiedys na forum joanna.barska 18.12.16, 17:11
        qqazz napisał:

> Sympatyczna antykaczystowska babcia resortowa, troche miała z izy, trochę z kaw
        > ci, trochę z yomy i rozmawiało sie z nią naprawdę fajnie.
        >
        >
        > pozdrawiam

Dzięki qqaz. Joanna.barska a nie joanna.bar
        forum.gazeta.pl/forumSearch.do?&query=joanna+barska
    • taniarada Re: Nowe siły na forum Kraj. 18.12.16, 16:54
      Mnie ciekawi taki nick Pkt4a . Wszystko miesza politykę z kościołem .Wspiera go kolpik .Czy to nie jest rozdwojenie jaźni?
    • wagonetka i wciąż przybywają nowe :-) 18.12.16, 17:24
      pisiaki sięgnęły do rezerw, czyli dobrze jest
      • moralny_karzel Re: i wciąż przybywają nowe :-) 18.12.16, 17:32
        wagonetka napisał(a):

> pisiaki sięgnęły do rezerw, czyli dobrze jest
        >

Skąd wiesz jakie sympatie ma joasia,bar, którą autor tego wątku posądza o sympatię z PiS?
        Jeżeli dobrze kojarzę, to Ty również pisałaś pod innym nickiem na tym forum, ale wtedy byłaś sympatyczką lewicy-SLD.
        • wagonetka Re: i wciąż przybywają nowe :-) 18.12.16, 17:38
          nigdy nie byłam sympatyczką SLD i nie pisałam pod innym nickiem

według mnie joasia.bar to troll
          • moralny_karzel Re: i wciąż przybywają nowe :-) 18.12.16, 17:43
            wagonetka napisał(a):

> nigdy nie byłam sympatyczką SLD i nie pisałam pod innym nickiem
            >
            > według mnie joasiolla.bar to troll

Szybko i łatwo rzucasz oskarżeniami.
            Wymień mi jeszcze kilku trolli FK, to porozmawiamy.
            • wagonetka Re: i wciąż przybywają nowe :-) 18.12.16, 17:45
              ktoś, kto wpada znikąd na forum, w krótkim czasie zakłada kilka prowokacyjnych wątków i nie bierze udziału w dyskusji, jaka wywiązała się w jego wątku, to według mnie troll
              • moralny_karzel Re: i wciąż przybywają nowe :-) 18.12.16, 17:47
                wagonetka napisał(a):

> ktoś, kto wpada znikąd na forum, w krótkim czasie zakłada kilka prowokacyjnych
                > wątków i nie bierze udziału w dyskusji, jaka wywiązała się w jego wątku, to wed
                > ług mnie troll

Czy te wątki były prowokacyjne?
                • wagonetka Re: i wciąż przybywają nowe :-) 18.12.16, 17:48
                  w mojej ocenie tak
                  • wagonetka chcesz dowód? proszę 18.12.16, 21:01
                    forum.gazeta.pl/forum/w,28,162992330,162992330,prezydent_Duda_zawetuje_ustawe_o_TK_.html
                    forum.gazeta.pl/forum/w,28,162999084,162999084,ustawa_o_TK_prezydent_podpisze_czy_nie_.html?t=1482091126#p162999109
        • adam.eu Re: i wciąż przybywają nowe :-) 18.12.16, 19:38
          moralny_karzel napisał:

> Skąd wiesz jakie sympatie ma joasia,bar, którą autor tego wątku posądza o sympa
          > tię z PiS?

Czytałem kiedyś jakiś artykuł o propagandzie. Nie jeden. Co prawda bardzo dawno to było. Warto się zastanowić, komu ktoś sprzyja, jakich używa argumentów, jakie pomija, do jakiej grupy osób chce trafić.
          Jeszcze w PRL słuchałem przeróżnych zagranicznych radiostacji zachodnich i wschodnich. Szczególnie interesowało porównywanie, jak te same wiadomości są przedstawiane przez poszczególne media.

Ale orłem nie jestem, więc mogę się pomylić.
          Jakoś dziwnie bronisz Lewicy i Joasi. To może być i przypadek, i zamierzone działanie.
          • moralny_karzel Re: i wciąż przybywają nowe :-) 18.12.16, 19:47
            adam.eu napisał:

> Ale orłem nie jestem, więc mogę się pomylić.
            > Jakoś dziwnie bronisz Lewicy i Joasi. To może być i przypadek, i zamierzone dzi
            > ałanie.

Człowieku...czy Ty mnie chcesz ukształtować na podobieństwo Twoje?
            Czy ja nie mogę mieć swojego zdania a tylko podzielać Twoje?
            Nawet nie spotkałem się przedtem z nickiem joasia,bar, próbowałem jednak z nią polemizować.
            Jeżeli chodzi o lewicę...o nicka, to przecież już wyjaśniałem.
            • adam.eu Re: i wciąż przybywają nowe :-) 18.12.16, 19:55
              Jeżeli chodzi o Joasie, to akurat zwróciłem uwagę na dobieranie tematów i sposób ich przestawiania. Być może przypadek, ale dużo większe pieniądze stawiałbym, że to nie przypadek.
              • adam.eu Re: i wciąż przybywają nowe :-) 18.12.16, 19:57
                Zauważ też Karle, że Wielgus wyraźnie zmienił ton.
                • moralny_karzel Re: i wciąż przybywają nowe :-) 18.12.16, 20:31
                  adam.eu napisał:

> Zauważ też Karle, że Wielgus wyraźnie zmienił ton.
                  >

Nie zauważyłem, ale gdyby nawet zmienił, to komu to przypisujesz?
                • lech1966 Re: i wciąż przybywają nowe :-) 18.12.16, 21:13
                  adam.eu napisał:

> Zauważ też Karle, że Wielgus wyraźnie zmienił ton.

A ty myślisz że co było powodem że Wielgus zmienił ton? Wolno mu zmieniać ton, no chyba że mu Ty zabronisz. Mnie też czasem ręce opadają jak widzę jakie kosmiczne głupoty piszecie o prawie,,o Konstytucji,, czy nawet o demokracji. Obrońca demokracji nigdy nie będzie namawiał do siłowego obalenia legalnie wybranego rządu
                  • adam.eu Re: i wciąż przybywają nowe :-) 18.12.16, 21:54
                    Twój legalnie wybrany rząd postępuje nielegalnie.
                    Polecam również zapoznać się z propagandą PISu.
                    • niegracz Re: i wciąż przybywają nowe :-) 01.01.18, 20:41
                      adamie.eu
                      Naprawdę jesteś taki naiwny ? Tracisz czas.

Nikt, nigdy nikogo nie przekonał nie namówił dozmiany jakiegokolwiek poglądu.

Forum to miejsce do zamieszczania swoich opinii
                      i poczytania opinii innych.

Nie napinaj się.
              • moralny_karzel Re: i wciąż przybywają nowe :-) 18.12.16, 20:30
                adam.eu napisał:

> Jeżeli chodzi o Joasie, to akurat zwróciłem uwagę na dobieranie tematów i sposó
                > b ich przestawiania. Być może przypadek, ale dużo większe pieniądze stawiałbym,
                > że to nie przypadek.
                >

Stawiaj nawet dolary przeciw orzechom, ale zaczynasz już przynudzać.
    • qqazz Oj młody, młody 18.12.16, 19:30
      Gdyby ktoś z doświadczonych forumowiczów coś takiego napisał pewnie zastanowiłbym się poważniej.
      Ale kiedy takie rzeczy pisze nieopierzona kita której pierwszy post datowany jest na wrzesień 2016
      forum.gazeta.pl/forumSearch.do?&query=adam.eu&sortMode=DATE&queryMode=SIMPLEALL&pageNumber=20
      to tylko wypada lepę sprzedać.

pozdrawiam
      Aaa i nie zapomnij o wieczornym mleczku z miseczki;)
      • czekam.na.lewice Re: Oj młody, młody 18.12.16, 19:35
        qqazz napisał:

> Gdyby ktoś z doświadczonych forumowiczów coś takiego napisał pewnie zastanowiłb
        > ym się poważniej.
        > Ale kiedy takie rzeczy pisze nieopierzona kita której pierwszy post datowany je
        > st na wrzesień 2016
        > forum.gazeta.pl/forumSearch.do?&query=adam.eu&sortMode=DATE&queryMode=SIMPLEALL&pageNumber=20
        > to tylko wypada lepę sprzedać.
        >
        >
        > pozdrawiam
        > Aaa i nie zapomnij o wieczornym mleczku z miseczki;)
        To nowy nick POwyborczy.
        • qqazz Re: Oj młody, młody 18.12.16, 19:45
          To mnie nie interesuje, nowy nick czyli młoda kita która gó..o wie o czasach sprzed pierwszego logowania. Nie tłumacz bo sam jesteś tu od niedawna i nie wnikam czy pisywałeś wcześniej pod innymi nickami. Każdego forumowicza traktuje powaznie i z szacunkiem, z jednym wyjatkiem, kiedy forumowa młodzież zaczyna fikać i odnosi sie do czasów o których z racji historii postów moze się tylko pouczyć i posłuchać.

pozdrawiam
          • basika001 Re: Oj młody, młody 01.01.18, 19:47
            ciekawe stwierdzenie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka