99venus 01.07.17, 17:23 " Dziś Trybunałem dyryguje osoba pozbawiona moralnych i intelektualnych kompetencji. " Ale Panie Profesorze wierna,posłuszna i zawsze dyspozycyjna i w dodatku za męża ma Wolfganga.O kindersztubie już nie wspomne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polski_demokrata Re: prof. PZPRowicz :) 01.07.17, 20:17 Ten to ma wysoką samoocenę... cóż idioci tak mają... Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: prof. PZPRowicz :) 01.07.17, 20:46 polski_demokrata napisał: > Ten to ma wysoką samoocenę... cóż idioci tak mają... Mniemam, że walisz w TW Wolfganga i jego poplecznika - San Escobara Waszczykowskiego, Szydło, Dudem i Kaczyńskiego co go promowali, wyznaczali i chronią? Takiego gnojka mieć jako reprezentanta Rzeczpospolitej w Belinie? Tobie tro pasuje? Hłe, hłe? Odpowiedz Link Zgłoś
kosel_maruvi Re: prof. PZPRowicz :) 01.07.17, 21:16 I jak tą bandą szmaciarzy nie gardzić? Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: prof. PZPRowicz :) 01.07.17, 21:23 Wydaje mi się,że przebicie czegoś takiego jak Pawłowiczówna lub towarzysz Piotrowicz jest niemozliwe. Oni wszyscy cierpia na kiepską kondycje moralną,mentalną i kompetencyjną.Chociaż gdyby kompletować obsadę pomocy kuchennych to Kempa,Mazurek,Pawłowiczówna,Zalewska,Sobecka,Gosiewska miałyby szanse się załapac. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: prof. PZPRowicz :) 02.07.17, 01:04 Powierzyłbyś Kempie czy Pawłowiczównie mycie garów? Bo ja nie. Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: prof. PZPRowicz :) 02.07.17, 05:53 Dla kaczyńskiego?Dlaczego nie?Robiłyby to z oddaniem i miłością. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_demokrata Re: prof. PZPRowicz :) 01.07.17, 22:32 poranna... to chyba faktycznie nie twoja pora.. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: prof. PZPRowicz :) 01.07.17, 23:03 polski_demokrata napisał: > poranna... to chyba faktycznie nie twoja pora.. Uważaj bo Kaczyński jest mściwy. Nazwanie go idiotą to dla niego sprawa do zapamiętania. Ciężki - to też ci tego nie zapomni. On ma kompleksy - i z tego jak jest postrzegany i ile waży. Uwazaj na przyszłość! Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: prof. PZPRowicz :) 01.07.17, 21:24 Nie odważyłbym się napisać,że kaczyński to idiota ale skoro tak twierdzisz....... Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 każdemu jakąś łatkę przykleić można... 02.07.17, 08:34 ...bo nie ma ludzi idealnych,lecz nie daj Bóg,żeby do Polski wrócił balcerowiczowski POtwór. Odpowiedz Link Zgłoś
kfugktru23 Re: każdemu jakąś łatkę przykleić można... 02.07.17, 08:42 Lepszy byłby Gierek? Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: każdemu jakąś łatkę przykleić można... 02.07.17, 09:34 Ach ta tęsknota za PRLem i pegieerem,zarobkami w milionach,papierem toaletowym na kartki,nieróbstwem i tolerancją głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Re: każdemu jakąś łatkę przykleić można... 02.07.17, 15:39 Boisz się, że suweren zostanie popędzony do roboty i że nic nie będzie za friko? Ja jestem za! Dosyć zywienia leni. M. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Mgr Julia Lewe L4 wybranie niezgodnie z konstytucj 02.07.17, 08:51 Art. 194. 1. Trybunał Konstytucyjny składa się z 15 sędziów, wybieranych indywidualnie przez Sejm na 9 lat spośród osób wyróżniających się wiedzą prawniczą. Ponowny wybór do składu Trybunału jest niedopuszczalny. 2, Prezesa i Wiceprezesa Trybunału Konstytucyjnego powołuje Prezydent Rzeczypospolitej spośród kandydatów przedstawionych przez Zgromadzenie Ogólne Sędziów Trybunału Konstytucyjnego. Maliniak nie zna konstytucji, albo ma ją w dudzie! Odpowiedz Link Zgłoś