Dodaj do ulubionych

Ta Budka,ten Budka...

25.08.17, 07:41
...no nie wiem jak mam napisać,mówiła czy mówił w wywiadzie dla Niemców,ale gdyby był ministrem to pewnie by się cieszył z takich uprawnień.

„Jestem zaniepokojony, że Duda podpisał trzeci projekt ustawy podporządkowującej prezesów sądów prokuratorowi generalnemu Zbigniewowi Ziobrze, który jest jednocześnie ministrem sprawiedliwości. To absolutnie niedopuszczalne, by w tej funkcji decydował on o powoływaniu sędziów” – uważa Budka, dla którego planowana reforma jest ciosem w państwo prawa.

No cóż,totalna kolumna w pełnej krasie korzysta ze swych antyPOlskich uprawnień.
Obserwuj wątek
    • eiran Re: Ta Budka,ten Budka... 25.08.17, 07:44
      Tak się składa, złodziejaszku. że Budka był ministrem i wcale się takich uprawnień nie domagał.
      • f.a.q Re: Ta Budka,ten Budka... 25.08.17, 11:14
        Tak się składa że zbliża się wrzesień, ponury miesiąc w naszej historii i tak jak w 1939 roku ujawniła się znienacka V kolumna tak i w tej chwili bezczelnie grasują w naszym parlamencie

„szubrawcy (…) korzystają z pomocy zagranicy, na zlecenie tamtejszych central wywiadowczych, wykonując w Polsce zadania destabilizacyjne”, co zmusza do obrony PiSu, nawet jeśli się ich nie lubi." - S. Michałkiewicz
        • eiran Re: Ta Budka,ten Budka... 25.08.17, 12:39
          Chętnie poczytałbym jakieś analogiczne wywody idioty Michalkiewicza z czasów, kiedy Ziobro, Czarnecki, Rydzyk, Legutko skarżyli się na Tuska w Brukseli; a Macierewicz z Fotygą dodatkowo próbowali w Waszyngtonie, ale im się nie udało. Poczytałbym, ale nie poczytam, bo akurat wtedy czujność rewolucyjna jakoś idiotę Michalkiewicza zawodziła.
          • f.a.q Re: Ta Budka,ten Budka... 25.08.17, 13:14
            Jeżeli ogarnęła Cię taka chęć to poszukaj, Jakoś nie mogę w swojej pamięci wygrzebać żeby owi ( z wymienionych przez Ciebie panów) składali petycje o nałożenie na Polskę sankcji ponieważ naród oszukany przez polskojęzyczną prasę i zaplutego staruszka zagłosował na wnuka folksdojcza. Toteż trudno tutaj się doszukać analogii.
            • eiran Re: Ta Budka,ten Budka... 25.08.17, 13:32
              Niewątpliwie łatwiej jest sprawdzić, czy Budka rzeczywiście domaga się sankcji, jak twierdzi idiota Michalkiewicz, a ty za nim - jak za panią matką - powtarzasz:

Budka: Die EU muss Polen ein Ultimatum stellen. Nur wenn sie unnachgiebig handelt, wird die Regierung einlenken. Ich bin die letzte Person, die das gerne sähe, weil Sanktionen in erster Linie die polnische Bevölkerung beträfen, die Umfragen zufolge pro-europäischer ist als die Bürger vieler anderer EU-Länder. Deshalb ist es eine schwierige Entscheidung. Die EU muss Härte zeigen, aber gleichzeitig vermitteln, dass sie sich nicht gegen die Polen richtet, sondern gegen die Regierung.

www.zeit.de/politik/ausland/2017-08/borys-budka-polen-justizreformen-eu-pis
              • kosel_maruvi Re: Ta Budka,ten Budka... 25.08.17, 14:07
                eiran napisał:

> Niewątpliwie łatwiej jest sprawdzić, czy Budka rzeczywiście domaga się sankcji,
                > jak twierdzi idiota Michalkiewicz, a ty za nim - jak za panią matką - powtarza
                > sz:
                >
                > [i]
                > Ich bin die letzte Person, die das gerne sähe
                > , weil Sanktionen in erster Linie die polnische Bevölkerung beträfen,

No to faktycznie ostro domaga sie sankcji.

Facqu wie o czym pisze
              • f.a.q Re: Ta Budka,ten Budka... 25.08.17, 14:13
                "Unia Europejska musi postawić Polsce ultimatum, bo tylko wtedy, gdy zadziała zdecydowanie, rząd się podda”.

Czy tak?
                • eiran Re: Ta Budka,ten Budka... 25.08.17, 14:18
                  Czyli ultimatum, a nie sankcje. A jeśli sankcje to tak, żeby dotykały rządu a nie ludności.
                  Nawiasem mówiąc, ciekawe jakie było zdanie idioty Michalkiewicza, kiedy USA Reagana wprowadzały sankcje w stanie wojennym.
                  • f.a.q Re: Ta Budka,ten Budka... 25.08.17, 14:30
                    :)))))) Pokraczne tłumaczenie. Hitler też postawił Polsce ultimatum i na skutek niespełnienia niemieckich rządań na długie pięć lat Polska znalazła się pod niemiecką okupacją.
                    I na przykładzie Reagana też nie znajduję analogii. Gdy,ż albowiem, w czasie gdy Reagan wprowadził sankcje w Polsce rządził reżim sowiecko-lubny, który z zamiłowaniem strzelał do rdzennie polskiej ludności nie dającej się potulnie zrusyfikować. Polska nie była wolnym krajem wiec Reagen nie nałożył sankcji na Polskę, a na mało istotny składnik imperium sowieckiego.
                    • eiran Re: Ta Budka,ten Budka... 25.08.17, 14:47
                      Z kolei RP postawiła ultimatum Litwie w 1938 roku, które to ultimatum 10-krotnie mniejsze państwo było zmuszone przyjąć.
                      Jeśli chodzi o niespełnienie "rządań" Niemiec, to większość historyków (nie wiem jak prawnik Michalkiewicz) jest zgodna, że niezależnie od odpowiedzi i tak zostalibyśmy zaatakowani. Litwa przynajmniej miała wybór.

Nie wiem jakiego rodzaju restrykcje miał na myśli Budka, bo Zeit go nie dopytał, ale ja bym był za czymś podobnym do tego co spotkało Austrię po wejściu do rządu dr. Haidera. Szybko, nieuciążliwie dla ludności, a skutecznie.

• f.a.q Re: Ta Budka,ten Budka... 25.08.17, 14:58
                        Nie rozmywaj tematu.... Budka to dno przykryte warstwą mułu. Żeby w rocznicę paktu Ribbentrop- Mołotow postulować o sankcję na Polskę, prosić o naciski na nasz kraj w niemieckiej gazecie to trzeba być sprzedajną dziwką lub pewocem.
                • f.a.q Re: Ta Budka,ten Budka... 25.08.17, 14:25
                  Dalej: "Jestem ostatnią osobą, która chciałaby to zobaczyć, ponieważ sankcje dotkną w pierwszym rzędzie polskich obywateli, którzy według badań są bardziej proeuropejscy niż obywatele wielu innych krajów UE. Dlatego jest to trudna decyzja. UE musi wykazać surowość, ale jednocześnie zakomunikować, że nie jest przeciwna Polakom, ale przeciwna rządowi" – dodawał Budka.
                  I już tłumaczę na język zrozumiały.
                  Mój niemiecki brat musi dać po ryju bladym twarzom które luidność tubylcza wybrała w demokratycznych wyborach.
                  Dać im po mordzie w ten sposób żeby zrozumieli że popierając rząd który sobie w demokratycznych wyborach wybrali popełnili błąd a winę za to ponosi Kaczyński. Danie narodowi polskiemu po pysku ma za zadanie uprzytomnienie ludności tubylczej podrzędnego sortu, że mają wykonywać niemieckie zalecenia i wybierać sobie takie władze, które zaakceptuje kanclerz Wielkiej Europejskiej Rzeszy .
                  • eiran Re: Ta Budka,ten Budka... 25.08.17, 14:30
                    Językiem zgodnym ze stanem faktycznym - trzeba pokazać Kaczyńskiemu i jego przydupasom, że w swoich działaniach wychodzi poza mandat, który otrzymał wygrywając wybory, ale nie uzyskując zgody większości na zmiany wykraczające poza konstytucję, a w szczególności zmierzające do wyprowadzenia Polski z UE.
                    • f.a.q Re: Ta Budka,ten Budka... 25.08.17, 14:36
                      A jaki mandat ma Timermans żeby się wpie...ć w Polskie sprawy?
                      Jaki mandat ma Budka żeby namawiać obce mocarstwo do ingerencji w wewmętrzne polskie sprawy?
                      Zdrajcy, targowiczanie, kolaboranci i śmierdzący kapusie. I tyle o PO można powiedzieć.
                      • eiran Re: Ta Budka,ten Budka... 25.08.17, 14:50
                        Timmermanns ma taki oto mandat, że odpowiada między innymi za pilnowanie, czy państwa członkowskie wyiązują się ze zobowiązań traktatowych.
                        • f.a.q Re: Ta Budka,ten Budka... 25.08.17, 15:00
                          A kto go ku... wybierał? Bo ja jakoś nie mogę sobie przypomnieć żebyśmy udzielili mu upoważnienia do ingerowania w nasze rozwiązania prawne. Ten pan nie zauważa, że w Europie funkcjonują jeszcze narodowe państwa?
                          • eiran Re: Ta Budka,ten Budka... 25.08.17, 15:03
                            Obawiam się, że nie doceniasz znaczenia traktatów międzynarodowych i wynikających z nich zobowiązań. Wejście do UE nie było przymusowe, do tego potwierdzone referendum.
                            • f.a.q Re: Ta Budka,ten Budka... 25.08.17, 15:08
                              A czy w referendum wyjaśniono ludności tubylczej, że głosując ze wyrzeka się suwerenności na rzecz organów niedemokratycznych, wybieranych przez klikę eurobiurokratów?
                              Wydaje mi się że nie. Co więcej chronologia wydarzeń była odwrotna, najpierw zagłosujcie Polacy, że chcecie, a później określimy w traktacie czego (jako naród) chcecie.
                              • kfugktru23 Re: Ta Budka,ten Budka... 25.08.17, 15:10
                                Europa drażni tylko polskich faszystów...
                              • religijnych.uczuc.obraza Re: Ta Budka,ten Budka... 25.08.17, 15:44
                                Wyjaśniono i ludność tubylcza to zaakcptowała.
                                • f.a.q Re: Ta Budka,ten Budka... 25.08.17, 16:06
                                  Szeptem?
                                  • religijnych.uczuc.obraza Re: Ta Budka,ten Budka... 25.08.17, 16:11
                                    Nie, normalnym głosem.
                                    • f.a.q Re: Ta Budka,ten Budka... 25.08.17, 16:35
                                      Szeptem bo nikt nie usłyszał. Poza tobą oczywiście i pewną zgrają polskojęzycznych jeworpejczyków.
                                      • religijnych.uczuc.obraza Re: Ta Budka,ten Budka... 25.08.17, 16:42
                                        Nie, nirmalnie, głośno. Jako wówczas polskojęzyczny jewropejczyk mogłeś nie chcieć tego słyszeć.
                          • kfugktru23 Re: Ta Budka,ten Budka... 25.08.17, 15:04
                            Państwa które przestrzegają swojego prawa.
                          • religijnych.uczuc.obraza Re: Ta Budka,ten Budka... 25.08.17, 15:45
                            Ależ udzieliliśmy mu upoważnienia akceptując Traktat Akcesyjny. Byłeś przecież w tym gronie akceptujących.
                            • f.a.q Re: Ta Budka,ten Budka... 25.08.17, 16:08
                              No dobrze, zacytuj mi zatem artykuł z Traktatu, który mówi o tym, że Komisarze Europejscy zyskują prerogatywę oceny prawa tworzonego przez narodowe parlamenty.
                              • religijnych.uczuc.obraza Re: Ta Budka,ten Budka... 25.08.17, 16:13
                                Poszukaj sobie, to nie trudne. Mi się nie chce.
                                • f.a.q Re: Ta Budka,ten Budka... 25.08.17, 16:37
                                  Szukałem, ale nie znalazłem. Widać albo nie mam twojej wprawy, albo nic takiego w traktatach nie zostało zapisane.
                                  Wybiorę sobie opcję nr.2 uważam że jest bardziej zbliżona do rzeczywistości niż te banialuki i kocopały, które wypisujesz.
                                  • religijnych.uczuc.obraza Re: Ta Budka,ten Budka... 25.08.17, 16:40
                                    To tak jak z dowodami na to że za platfusów budowano najdroższe autostrady w Europie? Na potwierdzenie takich kocopałów też nic nie można znaleźć.
                      • religijnych.uczuc.obraza Re: Ta Budka,ten Budka... 25.08.17, 15:46
                        Pan Timmermans ma mandat dany przez społeczość europejską, w tym przez Polaków.
                        • f.a.q Re: Ta Budka,ten Budka... 25.08.17, 16:08
                          :))))) A to się ubawiłem. Do łez.
                          • religijnych.uczuc.obraza Re: Ta Budka,ten Budka... 25.08.17, 16:12
                            A z czego?
                            • f.a.q Re: Ta Budka,ten Budka... 25.08.17, 16:38
                              Z tego żartu przedniej jakości.
                              "Pan Timmermans ma mandat dany przez społeczość europejską, w tym przez Polaków."
                              Opowiedziałem koledze z pracy. Aż się posmarkał....
                              • religijnych.uczuc.obraza Re: Ta Budka,ten Budka... 25.08.17, 16:39
                                Kłamiesz. Ty nie masz żadnych kolegów.
                    • 141288bs Re: Ta Budka,ten Budka... 25.08.17, 14:44
                      nie POwoluj sie na wiekszosc,bo lewaki nie stanowia wiekszosci ...sondaze pokazuja kto jest wiekszoscia...wasza wiekszosc,to dla
                      gilotyny dwadziescia cztery godziny
                      • eiran Re: Ta Budka,ten Budka... 25.08.17, 14:55
                        Sondaze, pisiacki niedouku, nie pokazują kto stanowi większość, a jedynie to, kto ma najwyższe, ale wciąż nie większościowe poparcie. Konstytucja nie pozwala na wprowadzenie zmian partii, która nie ma 307 miejsc w Sejmie, a tym bardziej tej, która ma 40% poparcia w kilku sondażach.

PiS nie ma nawet większości bezwzględnej, nie mówiąc o kwalifikowanej. Rozumiesz co to znaczy?
                        • f.a.q Re: Ta Budka,ten Budka... 25.08.17, 15:05
                          Rozumiem że chodzi ci o zmianę Konstytucji. A czy PiS zmienił konstytucję..?! Nie, w dalszym ciągu obowiązuje ta którą niepoprawny alkoholik przesłał Polakom do domów celem zaaprobowania. Spór toczy się wokół rozumienie tego co jest w konstytucji zapisane.
                        • erka-4 ufam,że Prezydent sobie poradzi... 26.08.17, 06:29
                          ...bo mu w tym pomogą uczciwi Polacy.
                          A takich jest większość.
                          POkomunistyczna i kwaśna obecna konstytucja jest trudna do przełknięcia dla zwykłego Polaka,w dodatku uchwalana w pijanym amoku,komuniści pijani byli ze szczęścia,że w .uja Polaków zrobili.

eiran napisał:

> Sondaze, pisiacki niedouku, nie pokazują kto stanowi większość, a jedynie to, k
                          > to ma najwyższe, ale wciąż nie większościowe poparcie. Konstytucja nie pozwala
                          > na wprowadzenie zmian partii, która nie ma 307 miejsc w Sejmie, a tym bardziej
                          > tej, która ma 40% poparcia w kilku sondażach.
                          >
                          > PiS nie ma nawet większości bezwzględnej, nie mówiąc o kwalifikowanej. Rozumies
                          > z co to znaczy?
                          >

- nikt nie twierdzi,że nie masz racji dzisiaj,ale chodzi o to co będzie za lat dwa przykładowo,zatem pora jest najwyższa,żeby o zmianie Konstytucji mówić już od dzisiaj.
                          A referendum przeprowadzone rok przed następnymi parlamentarnymi wyborami będzie stosownym mandatem dla przyszłej parlamentarnej i konstytucyjnej zarazem koalicji lub czerwoną kartką.
                          Jak widzisz,idzie rok ciężkiej pracy Polaka nad Polakami,albo mieć będziemy Polskę,albo POzostanie wielkie GÓWNO z rządem POd BUDKĄ !

wpolityce.pl/polityka/354750-ujawniamy-kulisy-awantury-w-platformie-sprawdz-reakcje-na-wystepy-budki-i-wojne-mlodych-wilkow-z-grzegorzem-schetyna?utm_source=newsletter&utm_campaign=newsletter25082017&utm_medium=schetyna
                          • erka-4 errata... 26.08.17, 06:36
                            ...jest:mieć będziemy Polskę,albo POzostanie wielkie GÓWNO z rządem POd BUDKĄ !
                            ma być:albo mieć będziemy Polskę,albo POzostanie wielkie GÓWNO z rządem POd niemiecką BUDKĄ !
    • kosel_maruvi Re: Ta Budka,ten Budka... 25.08.17, 08:01
      Moze pomoge jak napisze, ze to tak jak ta erka czy ten erka.
      Pomoglem ?
      • f.a.q Re: Ta Budka,ten Budka... 25.08.17, 11:15
        Ta lepiej brzmi - "ta szumowina"... a nie - "ten szumowina".
        • erka-4 jedynie... 25.08.17, 13:39
          f.a.q napisał:

> Ta lepiej brzmi - "ta szumowina"... a nie - "ten szumowina".
          >
          ..,ta Budka do POwyższego pasuje.
    • taniarada Re: Ta Budka,ten Budka... 25.08.17, 08:30
      Wszędzie pełno Budki.Tam Budka tu Budka .Ten zaprzaniec robi dobrą robotę dla zagranicy. Ciągle ta tępa gęba jest w mediach .
      • religijnych.uczuc.obraza [...] 25.08.17, 08:35
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • f.a.q [...] 25.08.17, 11:18
          • religijnych.uczuc.obraza Re: Ta Budka,ten Budka... 25.08.17, 12:06
            I widać że takie coś jest ogromnym zagrożeniem dla pisowskich złodziei wchodzących bez mydła nacjonalistycznym pedziom, skoro ku...zja poświęca mu tak dużo uwagi.
            • 141288bs Re: Ta Budka,ten Budka... 25.08.17, 12:11
              jak nie zauwazyc tej POkrzywionej kratury skoro wszedzie sie wciska
              • religijnych.uczuc.obraza Re: Ta Budka,ten Budka... 25.08.17, 13:29
                On nie Macierewicz.
            • f.a.q Re: Ta Budka,ten Budka... 25.08.17, 13:18
              Daje się zauważyć że "pedzie" interweniowali u admina. A kto się skarży do obcych? Pewocy i lewaki najgorszego sortu.
              • religijnych.uczuc.obraza Re: Ta Budka,ten Budka... 25.08.17, 13:30
                No i Tanya, ruska wywłoka-pisówa.
      • 141288bs Re: Ta Budka,ten Budka... 25.08.17, 09:00
        Powinnismy wrocic do dawnych dobrych czasow, kiedy kazdy zdrajca byl publicznie scinany lub wieszany.
        • kfugktru23 Re: Ta Budka,ten Budka... 25.08.17, 09:02
          A kto wg ciebie jest zdrajcą?
          • szwampuch58 Re: Ta Budka,ten Budka... 25.08.17, 09:54
            3/4 - narodu polskiego to powrzechnie wiadomo ,do tego maja zdradzieckie mordy te kanalie
    • niema_sprawa Re: Ta Budka,ten Budka... 25.08.17, 08:38
      Też uważamy że jest fizycznie niewydażony
      • kosel_maruvi Re: Ta Budka,ten Budka... 25.08.17, 10:22
        niema_sprawa napisała:

> Też uważamy że jest fizycznie niewydażony

Typowy pisiorek.
        Po co prawdziwemu patriocie szkola ?
    • f.a.q [...] 25.08.17, 11:11
      • f.a.q Re: Nie wiem, naprawdę nie wiem... 25.08.17, 11:22
        wolnosc24.pl/2017/08/25/polski-posel-wzywa-niemcow-do-obalenia-legalnego-rzadu-postawcie-polsce-ultimatum-czy-to-nie-jest-zdrada-stanu/

Ogolić łba już się nie da.
        • f.a.q Re: Nie wiem, naprawdę nie wiem... 25.08.17, 11:44
          Tak się jeszcze zastanawiam czy poseł Budka nie jest przypadkiem wnukiem Gomułki? Jak popatrzę na historyczne zdjęcia w internecie to daje sięzauważyć ogromne podobieństwo. Ale chyba nie... o Gomułce można by napisać, że to "patriota" w POrównaniu z tym POmiotem.
          wiadomosci.dziennik.pl/opinie/artykuly/556906,borys-budka-platforma-obywatelska-po-pis-opozycja-wladyslaw-gomulka-grzegorz-schetyna-donald-tusk.html
          • erka-4 trochę podobny... 25.08.17, 13:51
            ...ale nie jest to zbyt istotne,bo któż to sprawdzi ?
            Istotne to jest co mówi,a mówi tak oto,cytuję też stamtąd:

Podobny pan jest.

Nie sądzę. Jakiś oszołom udający polskiego patriotę to wymyślił. Pewnie taki, co chodzi z napisem na koszulce „Polska Walcząca”, ale nie zna daty wybuchu Powstania Warszawskiego. To jest poziom drugiej strony – nie ma argumentów merytorycznych, nie potrafi się dyskutować, to się wymyśla różne draństwa i bzdury.

- od wymyślania to ta Budka,jest niezastąpiona,zatem jak mówi to wie co mówi.
            • f.a.q Re: trochę podobny... 25.08.17, 14:41
              On (jak sam mówi) wzoruje się na Geremku:
              forum.gazeta.pl/forum/w,902,61725366,61725366,Geremek_zdrajca_opluwa_Polske.html
      • taniarada Re: Nie wiem, naprawdę nie wiem... 25.08.17, 11:27
        f.a.q napisał:

>
        > dlaczego tak jest, że ilekroć staram się wizualizować w myślach jak wygląda "z
        > dradziecka morda", o której w sejmie mówił prezes Kaczyński, tylekroć przed ocz
        > ami staje mi twarz posła Budki. A przecież w sejmie mamy tylu eurokapusi, że je
        > st z czego wybierać.
        > Bo to jest chłopiec do bicia platformy .Taka wańka wstańka .I dlatego ma taką twarz spłaszczoną od ciągłego bicia. Nie udało się spalić budki to wstawili Budkę do sejmu. Amen.
        • f.a.q Re: Nie wiem, naprawdę nie wiem... 25.08.17, 12:03
          Wizerunkowo ten gość zastąpił Niesiołowskiego. Stylem niewiele odstaje od Stefana. Też tryska jadem z otworu oralnego.
          • kolor Re: Nie wiem, naprawdę nie wiem... 25.08.17, 12:19
            W tryskaniu jadem nikt nie przebije Kaczyńskiego i towarzyszki z PZPR Krychy Pawłowicz.
            • f.a.q Re: Nie wiem, naprawdę nie wiem... 25.08.17, 13:22
              Tak, tak możesz się pocieszać. Nikt nie jest w stanie Ci zabronić tej nadzwyczaj skromnej pociechy.
              Budka to zdrajca, targowiczanin. Targowiczanom w onym czasie również wydawało się, że działają w interesie Polski gdy biegali kapować do carycy Katarzyny.
              • erka-4 Re: Nie wiem, naprawdę nie wiem... 25.08.17, 14:04
                f.a.q napisał:

> Tak, tak możesz się pocieszać. Nikt nie jest w stanie Ci zabronić tej nadzwycza
                > j skromnej pociechy.
                > Budka to zdrajca, targowiczanin. Targowiczanom w onym czasie również wydawało s
                > ię, że działają w interesie Polski gdy biegali kapować do carycy Katarzyny.
                >
                >

- i osiągnęli co sobie życzyli.
                Myślę,że dziś też skakaliby POd niebiosa,gdyby tak Polskę do Niemiec przyłączyli.
                • kfugktru23 Re: Nie wiem, naprawdę nie wiem... 25.08.17, 14:07
                  Lepsze to niż pisdacy z Podlasia!!!
                  • erka-4 Re: Nie wiem, naprawdę nie wiem... 25.08.17, 14:25
                    kfugktru23 napisał:

> Lepsze to niż pisdacy z Podlasia!!!

- wiem,wiem,że szmalcownicy strasznie się dziś boją sprawiedliwej polskiej ręki.
                    • kfugktru23 Re: Nie wiem, naprawdę nie wiem... 25.08.17, 14:32
                      Raczej smrodu zepsutych zębów i gówna na podeszwach...
                      • f.a.q Re: Nie wiem, naprawdę nie wiem... 25.08.17, 14:39
                        Czyli kolega w chlewie robi i na dentystę go nie stać skoro tak widzi zakres swoich osobistych fobii.
                    • m.c.hrabia Re: Nie wiem, naprawdę nie wiem... 25.08.17, 14:38
                      erka-4 napisał:

>
                      > - wiem,wiem,że szmalcownicy strasznie się dziś boją sprawiedliwej polskiej ręki
                      > .

bohater z Jedwabnego zaszczekał.
          • x2468 Re: Nie wiem, naprawdę nie wiem... 25.08.17, 13:06
            Z otworu oralnego? To On jest z pis?
    • f.a.q adminie! Testujesz rozwiązania 25.08.17, 13:25
      ograniczające wolność wypowiedzi na długo przed ustawowymi ograniczeniami?
    • x2468 Re: Ta Budka,ten Budka... 25.08.17, 14:36
      Sprawia wam poseł Budka cierpienie matołki, widać "zasugujecie".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka