Dodaj do ulubionych

Mapa przeciwnikow PiS-u

14.01.18, 13:11
Mapa przeciwnikow PiS-u. Zachodnia Polska przeciwko prorosyjskiemu Wschodowi.
www.tvn24.pl/wosp-2018
Obserwuj wątek
    • buldog2 Re: Mapa przeciwnikow PiS-u 14.01.18, 14:48
      Co na Agent Jar i Antoni? Putin?
      • pies_na_czarnych Re: Mapa przeciwnikow PiS-u 14.01.18, 16:09
        Orban daje im czas do namysłu
        www.tvn24.pl/orban-radzi-wytrwalosci-nie-godzi-sie-na-demonizowanie-putina,806230,s.html
        • katrina_bush Mapa przeciwnikow Putinowskiej Rosji i PiS-u 14.01.18, 17:05
          pies_na_czarnych napisała:

> Orban daje im czas do namysłu
          > www.tvn24.pl/orban-radzi-wytrwalosci-nie-godzi-sie-na-demonizowanie-putina,806230,s.html
          >

Mapa przeciwnikow Putinowskiej Rosji i PiS-u.
          Kropka w kropke. Na to samo wychodzi !

p. s.
          Wlazidupstwo dziadowskiego Orbana wobec Putina zaczyna naprawde draznic.
          Ostatnio sie nawet odgrazal, ze zwroci sie o pomoc do Chin, jezeli Europa nie bedzie finansowac jego koryta ! phi...
          • buldog2 Re: Mapa przeciwnikow Putinowskiej Rosji i PiS-u 14.01.18, 17:41
            Będę go bronił. Orban robi znakomity interes. Bierze konkretne pieniądze, a płaci słowami. PUSTYMI !!
            • katrina_bush Zaproszenie rosyjskiej i chinskiej mafii na Wegry 14.01.18, 21:56
              buldog2 napisał:

> Będę go bronił. Orban robi znakomity interes. Bierze konkretne pieniądze, a pła
              > ci słowami. PUSTYMI !

Otwieranie drzwi rosyjskiej i chinskiej mafii na Wegry to znakomity interes ? Czy doswiadczenia Wegierskiej Republiki Ludowej Orbana niczego nie nauczyly ?! Azjatycka Mafia to wyjatkowo zlosliwy nowotwor.
    • j-k zadna novina. Tu w sekunde to odczytasz 14.01.18, 17:11
      pies_na_czarnych napisało:
      > Mapa przeciwnikow PiS-u. Zachodnia Polska przeciwko prorosyjskiemu Wschodowi.

zadna nowina - to w sekunde tu odczytasz.
      tylko powazna korekta: Wschod jest konserwatywny - ale wcale nie pro-rosyjski.
      pl.wikipedia.org/wiki/Wybory_prezydenckie_w_Polsce_w_2015_roku#/media/File:Pr%C3%A4sidentschaftswahl_Polen_2015_Runde_1.svg
    • yoma Re: Mapa przeciwnikow PiS-u 14.01.18, 17:13
      Oj tam. Mapa preferencji wyborczych pokrywa się niemal idealnie z mapą populacji dzika, kto nie wierzy, niechaj sprawdzi. Im więcej dzików, tym mniej pisiaków. Tęp pisiaki - hoduj dziki!
      • j-k Sugerujesz, ze PeOviecki to dziki Narod ? 14.01.18, 17:27
        tak w kazdym razie wynika z danych - ktore sam prezentujesz:
        www.wykop.pl/wpis/12907025/wyniki-wyborow-a-populacja-dzika-w-polsce-%CA%96-pokaz/
        • buldog2 Re: Sugerujesz, ze PeOviecki to dziki Narod ? 14.01.18, 17:39
          Nie, ekonomisto socjalizmu PIS. Yoma w swoim jasnowidzeniu miała też na myśli "infestację

PIS"
          oraz konserwację komórek mózgowych w spirytusie metylowym.
          To na pewno wynika z tego co PISzesz.
          Pomogłem coś?

--
          Osnownoj partorganizacijej jawliajetsja partijnaja jaczejka PIS
        • yoma Re: Sugerujesz, ze PeOviecki to dziki Narod ? 14.01.18, 17:44
          O, sprawdził :) Dzięki za linkę, będę miała pod ręką.

Jestem kobietą, baranie :)
          • buldog2 Re: Sugerujesz, ze PeOviecki to dziki Narod ? 14.01.18, 17:51
            On słyszał, tylko nie rozumie, co to znaczy. Jest doktorem od ekonomii politycznej PIS, chemia z kobietami to nie jego specjalizacja.
            • yoma Re: Sugerujesz, ze PeOviecki to dziki Narod ? 14.01.18, 17:53
              Faktycznie oni tam przeważnie mają jakieś problemy z płciowością.
          • j-k nie wiem, dziecie... 14.01.18, 17:52
            yoma napisała:
            > Jestem kobietą, baranie :)

nie wiem tego, belkotko, gdyz cie nie widzialem.

pies_na_ czanych tez tu podaje sie za kobiete - a chyba nia nie jest ?
            • yoma Re: nie wiem, dziecie... 14.01.18, 17:55
              Język polski, mój drogi doktorze ekonomii socjalizmu, uwzględnia w deklinacji i koniugacji taką rzecz jak rodzaje. Chyba musisz się jeszcze dużo uczyć.
              • j-k nadal nie wiem, dziecie... 14.01.18, 17:58
                wytlumacz to moze psu_ na_czarnych ?

(cyt:: - "pies_na_czarnych napisała")
            • buldog2 Re: nie wiem, dziecie... 14.01.18, 18:15
              Zgódźmy się, że w kwestii kobiet będziesz miał wieczne wątpliości. My to rozumiemy i nie robimy ci problemu. Czy chcesz jeszcze o tym porozmawiać?
              • j-k i nadal tego nie wiem, hloopcze... 14.01.18, 18:33
                yoma mne malo zaima - ale o psa_na_czarnych jestem zatroskany...

jest "bi", czy "transwertyta" ?

(cyt: - pies_na_czarnych napisała: )
            • pies_na_czarnych Re: nie wiem, dziecie... 14.01.18, 19:08
              Ja nie podaje sie za kobiete. Durne ankiety przy logowaniu sie na forum potraktowalem tak jak na to zaslugiwaly. Wiek: 105 lat, Wyksztakcenie: podstawowe, Plec: odwrotnie jak w samolocie.
              BTW: trzeba byc durniem, aby podawac prawdziwe dane przy zakladaniu tego typu kont. :p
              • buldog2 Re: nie wiem, dziecie... 14.01.18, 20:19
                Też nie tak. W samolocie PIS deklaruje: sex - nie dotyczy.
                • buldog2 Re: nie wiem, dziecie... 14.01.18, 20:22
                  Znaczy siem w sensie, że z powodu, który zapodałem, twoje wyjaśnienie w przedmiotowej sprawwie może być niezrozumiałe bądź też opacznie zrozumiane przez interlokutora.
        • katrina_bush ..bo Pis nawet dzikowi nie podaruje ?! 14.01.18, 17:45
          j-k napisał:

> tak w kazdym razie wynika z danych - ktore sam prezentujesz:
          > www.wykop.pl/wpis/12907025/wyniki-wyborow-a-populacja-dzika-w-polsce-%CA%96-pokaz/

niech zgadne !

..bo Pis nawet dzikowi nie podaruje ?!

Pis nie tylko dla ludzi niebezpieczny ?
          • yoma Re: ..bo Pis nawet dzikowi nie podaruje ?! 14.01.18, 17:52
            Zwłaszcza. Szyszko przed Nowym Rokiem znowu urządził hekatombę.

A tak pisiu przeszkadzało, że Komorowski poluje...
          • buldog2 Re: ..bo Pis nawet dzikowi nie podaruje ?! 14.01.18, 17:57
            Dzikowi, owieczce, kózce i krówce (PISowi obojętne - na płeć nie patrzy, bo prezes zmienny jest). PIS jest partią b. nowoczesną - w ostatnim czasie w największej modzie żaby. PIS myśli, że jak ją pocałuje, to się przemieni w księcia, pisiewicza.
      • buldog2 Re: Mapa przeciwnikow PiS-u 14.01.18, 17:32
        Może też chodzić o ptasią grypę, jak daleko wdarła się w głąb polskich granic. Nawet na głębokim Żoliborzu stwierdzono wirusa komunizmu (obok są oczka wodne, pewnie to pomogło).
      • szlachcic Re: Mapa przeciwnikow PiS-u 14.01.18, 19:00
        Wole 10 dzikow i 10 Syryjczykow od 1 pislamisty
      • katrina_bush ...a moze Pis po prostu podpieprza dzikowi karme?! 14.01.18, 19:03
        yoma napisała:

> Oj tam. Mapa preferencji wyborczych pokrywa się niemal idealnie z mapą populacj
        > i dzika, kto nie wierzy, niechaj sprawdzi. Im więcej dzików, tym mniej pisiaków

To znaczy: Im mniej dzikow, tym wiecej pisiakow. hmmm...

Brutalna walka o przetrwanie ?!

Zwierzyna aby przezyc potrzebuje karmy. Czy nie ?
        ...a moze Pis po prostu podpieprza dzikowi karme ?!

Do tego juz dochodzi...zeby ludnosc ostatnia kore z drzewa obgryzala, nie do wiary.

• j-k Ustalilismy zatem jasno, ze dziki glosuja na PO 14.01.18, 17:55
      i ten fakt (w swietle tych danych) nie podlega dyskusji:
      www.wykop.pl/wpis/12907025/wyniki-wyborow-a-populacja-dzika-w-polsce-%CA%96-pokaz/
      • buldog2 Re: Ustalilismy zatem jasno, ze dziki glosuja na 14.01.18, 17:58
        Ponadto ustaliliśmy kilka innych faktów, o czym wyżej.
        Coś pomogłem?
        • j-k Ustalilismy zatem jasno, ze dziki glosuja na PO 14.01.18, 18:00
          Rozumiem, ze odmawiasz dzikim, przepraszam, dzikom - prawa glosu w wolnych wyborach ?
          • yoma Re: Ustalilismy zatem jasno, ze dziki glosuja na 14.01.18, 18:13
            Dzik głosuje, pisior strzela, Pan Bóg kule nosi. Oj, ponosi...
            • buldog2 Re: Ustalilismy zatem jasno, ze dziki glosuja na 14.01.18, 20:23
              yoma małpa
              • yoma Re: Ustalilismy zatem jasno, ze dziki glosuja na 14.01.18, 20:24
                A prosiłam, żebyś mówił kapucynka! ;) Już patrzę.
                • yoma Re: Ustalilismy zatem jasno, ze dziki glosuja na 14.01.18, 20:46
                  Sam małpa
    • prawdawaszaboli Re: Mapa przeciwnikow PiS-u 15.01.18, 07:42
      WOŚP to antypisowska opozycja ? Skąd to wziąłeś ?...
    • pies_na_czarnych Re: Mapa przeciwnikow PiS-u 16.01.18, 16:38
      +

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka