pies_na_czarnych 14.01.18, 13:11 Mapa przeciwnikow PiS-u. Zachodnia Polska przeciwko prorosyjskiemu Wschodowi. www.tvn24.pl/wosp-2018 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buldog2 Re: Mapa przeciwnikow PiS-u 14.01.18, 14:48 Co na Agent Jar i Antoni? Putin? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Mapa przeciwnikow PiS-u 14.01.18, 16:09 Orban daje im czas do namysłu www.tvn24.pl/orban-radzi-wytrwalosci-nie-godzi-sie-na-demonizowanie-putina,806230,s.html Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush Mapa przeciwnikow Putinowskiej Rosji i PiS-u 14.01.18, 17:05 pies_na_czarnych napisała: > Orban daje im czas do namysłu > www.tvn24.pl/orban-radzi-wytrwalosci-nie-godzi-sie-na-demonizowanie-putina,806230,s.html > Mapa przeciwnikow Putinowskiej Rosji i PiS-u. Kropka w kropke. Na to samo wychodzi ! p. s. Wlazidupstwo dziadowskiego Orbana wobec Putina zaczyna naprawde draznic. Ostatnio sie nawet odgrazal, ze zwroci sie o pomoc do Chin, jezeli Europa nie bedzie finansowac jego koryta ! phi... Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Mapa przeciwnikow Putinowskiej Rosji i PiS-u 14.01.18, 17:41 Będę go bronił. Orban robi znakomity interes. Bierze konkretne pieniądze, a płaci słowami. PUSTYMI !! Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush Zaproszenie rosyjskiej i chinskiej mafii na Wegry 14.01.18, 21:56 buldog2 napisał: > Będę go bronił. Orban robi znakomity interes. Bierze konkretne pieniądze, a pła > ci słowami. PUSTYMI ! Otwieranie drzwi rosyjskiej i chinskiej mafii na Wegry to znakomity interes ? Czy doswiadczenia Wegierskiej Republiki Ludowej Orbana niczego nie nauczyly ?! Azjatycka Mafia to wyjatkowo zlosliwy nowotwor. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k zadna novina. Tu w sekunde to odczytasz 14.01.18, 17:11 pies_na_czarnych napisało: > Mapa przeciwnikow PiS-u. Zachodnia Polska przeciwko prorosyjskiemu Wschodowi. zadna nowina - to w sekunde tu odczytasz. tylko powazna korekta: Wschod jest konserwatywny - ale wcale nie pro-rosyjski. pl.wikipedia.org/wiki/Wybory_prezydenckie_w_Polsce_w_2015_roku#/media/File:Pr%C3%A4sidentschaftswahl_Polen_2015_Runde_1.svg Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Mapa przeciwnikow PiS-u 14.01.18, 17:13 Oj tam. Mapa preferencji wyborczych pokrywa się niemal idealnie z mapą populacji dzika, kto nie wierzy, niechaj sprawdzi. Im więcej dzików, tym mniej pisiaków. Tęp pisiaki - hoduj dziki! Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Sugerujesz, ze PeOviecki to dziki Narod ? 14.01.18, 17:27 tak w kazdym razie wynika z danych - ktore sam prezentujesz: www.wykop.pl/wpis/12907025/wyniki-wyborow-a-populacja-dzika-w-polsce-%CA%96-pokaz/ Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Sugerujesz, ze PeOviecki to dziki Narod ? 14.01.18, 17:39 Nie, ekonomisto socjalizmu PIS. Yoma w swoim jasnowidzeniu miała też na myśli "infestację Cockroach Infestation | National Geographic PIS" oraz konserwację komórek mózgowych w spirytusie metylowym. To na pewno wynika z tego co PISzesz. Pomogłem coś? -- Osnownoj partorganizacijej jawliajetsja partijnaja jaczejka PIS Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Sugerujesz, ze PeOviecki to dziki Narod ? 14.01.18, 17:44 O, sprawdził :) Dzięki za linkę, będę miała pod ręką. Jestem kobietą, baranie :) Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Sugerujesz, ze PeOviecki to dziki Narod ? 14.01.18, 17:51 On słyszał, tylko nie rozumie, co to znaczy. Jest doktorem od ekonomii politycznej PIS, chemia z kobietami to nie jego specjalizacja. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Sugerujesz, ze PeOviecki to dziki Narod ? 14.01.18, 17:53 Faktycznie oni tam przeważnie mają jakieś problemy z płciowością. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k nie wiem, dziecie... 14.01.18, 17:52 yoma napisała: > Jestem kobietą, baranie :) nie wiem tego, belkotko, gdyz cie nie widzialem. pies_na_ czanych tez tu podaje sie za kobiete - a chyba nia nie jest ? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: nie wiem, dziecie... 14.01.18, 17:55 Język polski, mój drogi doktorze ekonomii socjalizmu, uwzględnia w deklinacji i koniugacji taką rzecz jak rodzaje. Chyba musisz się jeszcze dużo uczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k nadal nie wiem, dziecie... 14.01.18, 17:58 wytlumacz to moze psu_ na_czarnych ? (cyt:: - "pies_na_czarnych napisała") Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: nie wiem, dziecie... 14.01.18, 18:15 Zgódźmy się, że w kwestii kobiet będziesz miał wieczne wątpliości. My to rozumiemy i nie robimy ci problemu. Czy chcesz jeszcze o tym porozmawiać? Odpowiedz Link Zgłoś
j-k i nadal tego nie wiem, hloopcze... 14.01.18, 18:33 yoma mne malo zaima - ale o psa_na_czarnych jestem zatroskany... jest "bi", czy "transwertyta" ? (cyt: - pies_na_czarnych napisała: ) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: nie wiem, dziecie... 14.01.18, 19:08 Ja nie podaje sie za kobiete. Durne ankiety przy logowaniu sie na forum potraktowalem tak jak na to zaslugiwaly. Wiek: 105 lat, Wyksztakcenie: podstawowe, Plec: odwrotnie jak w samolocie. BTW: trzeba byc durniem, aby podawac prawdziwe dane przy zakladaniu tego typu kont. :p Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: nie wiem, dziecie... 14.01.18, 20:19 Też nie tak. W samolocie PIS deklaruje: sex - nie dotyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: nie wiem, dziecie... 14.01.18, 20:22 Znaczy siem w sensie, że z powodu, który zapodałem, twoje wyjaśnienie w przedmiotowej sprawwie może być niezrozumiałe bądź też opacznie zrozumiane przez interlokutora. Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush ..bo Pis nawet dzikowi nie podaruje ?! 14.01.18, 17:45 j-k napisał: > tak w kazdym razie wynika z danych - ktore sam prezentujesz: > www.wykop.pl/wpis/12907025/wyniki-wyborow-a-populacja-dzika-w-polsce-%CA%96-pokaz/ niech zgadne ! ..bo Pis nawet dzikowi nie podaruje ?! Pis nie tylko dla ludzi niebezpieczny ? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: ..bo Pis nawet dzikowi nie podaruje ?! 14.01.18, 17:52 Zwłaszcza. Szyszko przed Nowym Rokiem znowu urządził hekatombę. A tak pisiu przeszkadzało, że Komorowski poluje... Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: ..bo Pis nawet dzikowi nie podaruje ?! 14.01.18, 17:57 Dzikowi, owieczce, kózce i krówce (PISowi obojętne - na płeć nie patrzy, bo prezes zmienny jest). PIS jest partią b. nowoczesną - w ostatnim czasie w największej modzie żaby. PIS myśli, że jak ją pocałuje, to się przemieni w księcia, pisiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Mapa przeciwnikow PiS-u 14.01.18, 17:32 Może też chodzić o ptasią grypę, jak daleko wdarła się w głąb polskich granic. Nawet na głębokim Żoliborzu stwierdzono wirusa komunizmu (obok są oczka wodne, pewnie to pomogło). Odpowiedz Link Zgłoś
szlachcic Re: Mapa przeciwnikow PiS-u 14.01.18, 19:00 Wole 10 dzikow i 10 Syryjczykow od 1 pislamisty Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush ...a moze Pis po prostu podpieprza dzikowi karme?! 14.01.18, 19:03 yoma napisała: > Oj tam. Mapa preferencji wyborczych pokrywa się niemal idealnie z mapą populacj > i dzika, kto nie wierzy, niechaj sprawdzi. Im więcej dzików, tym mniej pisiaków To znaczy: Im mniej dzikow, tym wiecej pisiakow. hmmm... Brutalna walka o przetrwanie ?! Zwierzyna aby przezyc potrzebuje karmy. Czy nie ? ...a moze Pis po prostu podpieprza dzikowi karme ?! Do tego juz dochodzi...zeby ludnosc ostatnia kore z drzewa obgryzala, nie do wiary. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Ustalilismy zatem jasno, ze dziki glosuja na PO 14.01.18, 17:55 i ten fakt (w swietle tych danych) nie podlega dyskusji: www.wykop.pl/wpis/12907025/wyniki-wyborow-a-populacja-dzika-w-polsce-%CA%96-pokaz/ Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Ustalilismy zatem jasno, ze dziki glosuja na 14.01.18, 17:58 Ponadto ustaliliśmy kilka innych faktów, o czym wyżej. Coś pomogłem? Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Ustalilismy zatem jasno, ze dziki glosuja na PO 14.01.18, 18:00 Rozumiem, ze odmawiasz dzikim, przepraszam, dzikom - prawa glosu w wolnych wyborach ? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Ustalilismy zatem jasno, ze dziki glosuja na 14.01.18, 18:13 Dzik głosuje, pisior strzela, Pan Bóg kule nosi. Oj, ponosi... Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Ustalilismy zatem jasno, ze dziki glosuja na 14.01.18, 20:23 yoma małpa Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Ustalilismy zatem jasno, ze dziki glosuja na 14.01.18, 20:24 A prosiłam, żebyś mówił kapucynka! ;) Już patrzę. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdawaszaboli Re: Mapa przeciwnikow PiS-u 15.01.18, 07:42 WOŚP to antypisowska opozycja ? Skąd to wziąłeś ?... Odpowiedz Link Zgłoś