Dodaj do ulubionych

partacze,analfabeci chcą pisać nową konstytucję

26.07.18, 08:30
Każda ustawa uchwalona przez PiS była napisana niechlujnym językiem,z błędami ortograficznymi,gramatycznymi,literówkami przez pisowskie miernoty językowe.Ustawy zawierały liczne braki prawne mimo opinii ekspertów prawnych sejmu,senatu i opozycji.Szczytem debilizmu jest odwoływanie się w ustawach do przepisów,które nie obowiazują.I ci partacze,prostactwo umysłowe,analfabeci nie tylko prawni chcą teraz tworzyć nową konstytucję!
Obserwuj wątek
    • pies_na_czarnych Re: partacze,analfabeci chcą pisać nową konstytuc 26.07.18, 08:36
      Czas na wprowadzenie języka wolskiego jako obowiązujący w Pislandii.
      • 002ryjgnojonyjaknitras Patalogia 26.07.18, 08:42
        pies_na_czarnych napisała:

> Czas na wprowadzenie języka wolskiego jako obowiązujący w Pislandii.
        >
        Sużyć, suchać, sużba, intligencja-można powiedzić ... tak prezesPan się posuguje piękną wolszczyzną, prezes syn polonistki!
        • alistair_p Re: Patalogia 26.07.18, 08:57
          Języka uczyła Kurdupli ich pomoc domowa,albo jak kto woli służąca.Mieszkała w Ossowie,jakiś kilometr od miejsca gdzie poległ Skorupka,ksiądz major.Kobiecina ukończyła 4 klasy szkoły powszechnej i mówiła tak jak Kurduple,a zwłaszcza ten Zawistny.Znałem ją,teściowa mojego kolegi :-)
    • edkinko Re: partacze,analfabeci chcą pisać nową konstytuc 26.07.18, 08:50
      och obrońcy ojczyzny i języka naszego powszedniego!
    • horpyna4 Re: partacze,analfabeci chcą pisać nową konstytuc 26.07.18, 08:52
      Coraz wyraźniej widać, że po odsunięciu tych szkodników od władzy trzeba będzie unieważnić wszystkie powstałe za ich rządów akty prawne i powrócić do stanu zerowego, czyli sprzed ich rządzenia. Po prostu trzeba potraktować to, co się dzieje teraz, za swoistą okupację; tylko w ten sposób nie będzie trzeba odkręcać wszystkiego przez długie lata.

Wydaje mi się, że jest to do przeprowadzenia; wystarczy skupić się na rozwaleniu TK na początku tego wszystkiego.
      • alistair_p Re: partacze,analfabeci chcą pisać nową konstytuc 26.07.18, 09:00
        To z rozwaleniem TK,żaden problem.Ustawą się wywali Julkę Lewe L4 i dublerów,z całą pisdacką bandą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka