haen2010 21.10.18, 22:11 Dobrze przewidziałem tylko jedną turę, ale prawdziwą i smutną konstatacją jest to, że co trzeci warszawiak to niedowład umysłowy, kibol lub zwyczajny menel. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adam111115 Re: Moje gratulację dla Jakiego 21.10.18, 22:18 To te menelskie dzielnice typu Praga. Na Ursynowie i Wilanowie ponad 80 procent na RT. Zapewne Mokotów i Żoliborz podobnie. W końcu tam mieszkają inteligentni ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: Moje gratulację dla Jakiego 21.10.18, 22:19 Jaki dostał raptem o 2 punkty więcej niż Sasin, który ani nie jest od Jakiego głupszy, ani brzydszy, a do tego mniej się starał. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Moje gratulację dla Jakiego 21.10.18, 22:30 Za Sasina pisowska swołocz jeszcze nie demonstrowała swojego łajdactwa w całej krasie. Ja od dawna uważałem, ze wynik Cygana z Opola pow 30% będzie jego wielkim sukcesem. No to gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
gefreiter Re: Moje gratulację dla Jakiego 22.10.18, 03:05 haen2010 napisał: > Za Sasina pisowska swołocz jeszcze nie demonstrowała swojego łajdactwa w całej > krasie. Ja od dawna uważałem, ze wynik Cygana z Opola pow 30% będzie jego wielk > im sukcesem. No to gratulacje. Do niedawna nawet nie wiedziałeś, że , Jaki - to Cygan. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Moje gratulację dla Jakiego 22.10.18, 05:58 Ale się dowiedziałem parę dni przed wyborami. Inni też. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Gdyby nie Szczurek 21.10.18, 22:24 Różnie by było.nczas.com/2018/10/21/uwaga-kodziarz-szefem-komisja-na-warszawskiej-woli-co-na-to-pkw/ Odpowiedz Link Zgłoś
prawdawaszaboli Re: Moje gratulację dla Jakiego 21.10.18, 23:19 > co trzeci warszawiak to niedowład umysłowy, kibol lub zwyczajny menel. Gorzej - co drugi... A w Łodzi i Gdańsku jeszcze gorzej... Odpowiedz Link Zgłoś
ktos_z_kosmosu Re: Moje gratulację dla Jakiego 21.10.18, 23:37 No to nie przyjeżdżaj do Warszawy, a jeśli już jesteś to głośno nie rozpowiadaj tego, co o Warszawiakach rozpowiadasz. Masztu na dobranoc pioseneczkę www.youtube.com/watch?v=ZLtocKqUq_E Odpowiedz Link Zgłoś
jabbaryt Re: Moje gratulację dla Jakiego 21.10.18, 23:39 Jaki przegrał ale nabił zjednoczonej prawicy sporo punktów w calym kraju Odpowiedz Link Zgłoś
cronny Re: Moje gratulację dla Jakiego 22.10.18, 00:35 kolor napisał: > PiS to komuna W/g klasyka to "komuniścij i złodzieje" Odpowiedz Link Zgłoś
cronny Pyt: Czy PiS w Warszawie nie miał poważniejszego, 21.10.18, 23:44 mniej obciachowego, a przede wszystkim - bardziej PiS-owskiego kandydata na prezydenta miasta, niż ten opolski bajerant? Co zdecydowało? Brak zaufania do warszawskiego środowiska PiS? Krótka ławka? A może - po prostu - jak sugerują media, jakieś lewe konszachty dot. reprywatyzacji i uwłaszczeń na stołecznych nieruchomościach? Odpowiedz Link Zgłoś
gefreiter Re: Moje gratulację dla Jakiego 22.10.18, 02:59 Heniek.... bez obrazy,ty jako niedowład umysłowy popierający kiedyś z całej mocy PO a potem Palikota, powinieneś zamilczeć. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Moje gratulację dla Jakiego 22.10.18, 05:57 gefreiter napisał: > Heniek.... bez obrazy,ty jako niedowład umysłowy popierający kiedyś z całej moc > y PO a potem Palikota, powinieneś zamilczeć. Też tak myślę .Na czym ta Warszawka wygrała ?Na HGW? Odpowiedz Link Zgłoś
klodawa1952 Re: Moje gratulację dla Jakiego 22.10.18, 06:12 haen2010 napisał: > Dobrze przewidziałem tylko jedną turę, ale prawdziwą i smutną konstatacją jest > to, że co trzeci warszawiak to niedowład umysłowy, kibol lub zwyczajny menel. Trzeba uznać Heniu, że miałeś dobre przewidywania. Dla mnie, wtedy przed wyborami, to była absurdalna prognoza. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Moje gratulację dla Jakiego 22.10.18, 08:04 Wiesz, nie było tak trudno. Wielu ludziom, także kościelnym nie podobało się to, co wyprawiali z HGW. Oprócz tego, że zdeklarowana dewota to bardzo porządnie zarządzała miastem przez ostatnie lata. Tempo zmian otoczenia było niesamowite. No i klechy zgłupiały, przestraszone filmem i swoim nierządem. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: Moje gratulację dla Jakiego 22.10.18, 08:55 A co z twoją fascynacją Piotrem Guziałem? Trwa dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Moje gratulację dla Jakiego 22.10.18, 09:23 Niby rozsądny, a takie durnoty. Weź przestań. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: Moje gratulację dla Jakiego 22.10.18, 09:25 Guział rozsądny? Wolne żarty. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Moje gratulację dla Jakiego 22.10.18, 09:50 Rozsądny - to do Ciebie. Guział dla mnie to taki Śpiewak, czyli pyskacz. Nic więcej. I nie znajdziesz mojego wpisu, który by tego pyskacza promował. Mógł kiedyś na tym zaistnieć jako szef Ursynowa. Dawne czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: Moje gratulację dla Jakiego 22.10.18, 09:57 Ale zdajesz sobie sprawę, że na forum jest coś takiego jak wyszukiwarka? forum.gazeta.pl/forum/w,28,145204974,145204974,Uuuu_Guzial_.html Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Uuuu. Guział 22.10.18, 10:56 Był wtedy kimś popularnym. Ja już miałem dość platfusiarni i tak mi zostało. Organizował referendum. bo HGW to dewota i platfusiara. Życzyłem mu powodzenia, wtedy mafia watykańska była u szczytu swojej potęgi, całkowicie kontrolowała państwo. To było pięć lat temu. Polityka to jak dziwka, różnych klientów satysfakcjonuje. W różnym czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: Uuuu. Guział 22.10.18, 11:01 Niezależnie jak by się nie usprawiedliwiać - cielęcy zachwyt Guziałem kompromituje. Odpowiedz Link Zgłoś
gefreiter Re: Uuuu. Guział 22.10.18, 11:03 Był wtedy kimś popularnym. Ja już miałem dość platfusiarni i tak mi zostało Nic ci nie zostało Heniek, jesteś "czystej krwi platfusem".....wyluzuj. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: Uuuu. Guział 22.10.18, 11:05 Zachodzę w głowę, dlaczego pisiackie cymbały w rodzaju rysia czy niegraczowa są taki niegramotne, że nawet nie potrafią zaznaczyć cytatu we wpisach, na które odpowiadają. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Uuuu. Guział 22.10.18, 13:46 No cóż, taka ich uroda. Łżeć aż do oporu. Jak Antoś. Potem zdziwienie. Odpowiedz Link Zgłoś
klodawa1952 P.Jaki zachował się godnie w przeciwieństwie do .. 22.10.18, 08:07 haen2010 napisał: > Dobrze przewidziałem tylko jedną turę, ale prawdziwą i smutną konstatacją jest > to, że co trzeci warszawiak to niedowład umysłowy, kibol lub zwyczajny menel. Pogratulował zwyciestwa Trzaskowskiemu w grzeczny, miły i satysfakcjonujący sposób. To zupełnie odmienne zachowanie niż zawistnego Tuska, który z powodu swojej przegranej z Kaczyńskim nie tylko, że nie pogratulował to jeszcze rozpoczął wojnę polsko-polską. Odpowiedz Link Zgłoś
met_ol Re: P.Jaki zachował się godnie w przeciwieństwie 22.10.18, 08:11 A kiedy Tusk przegrał z Kaczyńskim ? Odpowiedz Link Zgłoś
klodawa1952 Re: P.Jaki zachował się godnie w przeciwieństwie 22.10.18, 08:13 met_ol napisał(a): > A kiedy Tusk przegrał z Kaczyńskim ? Jak to kiedy ? W 2005 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
met_ol Re: P.Jaki zachował się godnie w przeciwieństwie 22.10.18, 08:23 Taaa - tak wygrał, że "wziął i się sam obalił". Odpowiedz Link Zgłoś
gefreiter Re: P.Jaki zachował się godnie w przeciwieństwie 22.10.18, 08:43 met_ol napisał(a): > Taaa - tak wygrał, że "wziął i się sam obalił". Tusk przegrał w 2005 roku wybory na prezydenta RP z Lechem Kaczyńskim. Ten zameldował Jarosławowi - panie prezesie:"Panie prezesie, melduję wykonanie zadania! Odpowiedz Link Zgłoś
klodawa1952 Re: P.Jaki zachował się godnie w przeciwieństwie 22.10.18, 09:17 gefreiter napisał: > met_ol napisał(a): > > > Taaa - tak wygrał, że "wziął i się sam obalił". > > > Tusk przegrał w 2005 roku wybory na prezydenta RP z Lechem Kaczyńskim. Ten zame > ldował Jarosławowi - panie prezesie:"Panie prezesie, melduję wykonanie zadania! W każdym razie od czasu przegranej Tuska jest wojna w POPiSie do dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
gefreiter Re: P.Jaki zachował się godnie w przeciwieństwie 22.10.18, 09:41 klodawa1952 napisał: > gefreiter napisał: > > > met_ol napisał(a): > > > > > Taaa - tak wygrał, że "wziął i się sam obalił". > > > > > > Tusk przegrał w 2005 roku wybory na prezydenta RP z Lechem Kaczyńskim. Te > n zame > > ldował Jarosławowi - panie prezesie:"Panie prezesie, melduję wykonanie za > dania! > W każdym razie od czasu przegranej Tuska jest wojna w POPiSie do dziś. Dokładnie, przedtem był uzgodniony z PiSem - premier z Krakowa - Jasiek Rokita, który był wtedy w PO. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: P.Jaki zachował się godnie w przeciwieństwie 22.10.18, 09:44 Powiadasz, rysiu, że Rokita jako premier, był uzgodniony z PiS-em? I po objęciu władzy przez PiS, z którym był uzgodniony, nic z tego nie wyszło? Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: P.Jaki zachował się godnie w przeciwieństwie 22.10.18, 08:39 Ależ pamiętamy. Co niektórzy. Tusk "przyjaciołom" z PiS zapowiedział - jak mi wyciągniecie dziadka z Wermachtu to nie będzie koalicji. Józef Tusk wiadomo: Kaszuba polski, Stutthof, Wermacht, Anders - jak dziesiątki tysięcy Ślązaków i polskich Pomorzan. Chamstwo pisowskie poszło na całość i mieli w rezultacie osiem lat postu. Odpowiedz Link Zgłoś