Dodaj do ulubionych

PiS szuka haka na Banasia, a tymczasem

12.12.19, 15:13
Tymczasem szef Najwyższej Izby Kontroli został... udekorowany z okazji 40-lecia Konfederacji Polski Niepodległej.
I to jest ten plan "B", czy też może od razu, z przeskokiem, plan "M" czyli Możecie mu naskoczyć, i to jest następny cios w podbrzusze, lub uściślając, cios w kaczy bebzon, dla podłej zmiany, i co mu mogą zrobić, ano nic, to tych matołów przerosło, jedyna nadzieja w tym, że będą to wyciszać, ale jeszcze są wolne media, i w nich nie dadzą o tym zapomnieć.

natemat.pl/293575,marian-banas-odznaczony-dostal-symboliczny-krzyz-w-siedzibie-nik
Obserwuj wątek
    • buldog2 Re: PiS szuka haka na Banasia, a tymczasem 12.12.19, 16:35
      Lepper też tak myślał, Kostecki też.
      • adria231 Re: PiS szuka haka na Banasia, a tymczasem 15.12.19, 06:08
        Gdyby przejrzeć jego opozycyją , ponad 30letnią historię , jest bardziej chwalebna, niż historia pisiego guru i innych wyznawców tej sekty. Dopiero spotkanie z pisiarnią sprawiło, że zszedł na manowce ....
      • man_sapiens Re: PiS szuka haka na Banasia, a tymczasem 15.12.19, 10:16
        buldog2 napisał:
        > Lepper też tak myślał, Kostecki też.

Też się zastanawiam, czy Banasia nie prześladuje głęboka depresja. Pardon, nazwiska pisze się duża literą, a więc Głęboka Depresja. Albo jakiś facet, który zrobi na niego zamach. Najpierw znajdą się dowody, że to zwolennik KO a potem zostanie uznany za niepoczytalnego i zniknie.
        • taniarada Czy masz na myśli seryjnego samobójcę z PO 15.12.19, 10:33
          man_sapiens napisał:

> buldog2 napisał:
          > > Lepper też tak myślał, Kostecki też.
          >
          > Też się zastanawiam, czy Banasia nie prześladuje głęboka depresja. Pardon, nazw
          > iska pisze się duża literą, a więc Głęboka Depresja. Albo jakiś facet, który zr
          > obi na niego zamach. Najpierw znajdą się dowody, że to zwolennik KO a potem zos
          > tanie uznany za niepoczytalnego i zniknie.
          >
          Wypożyczą go ?Specjalizował się w usuwaniu niewygodnych świadków katastrofy smoleńskiej i nie tylko.A czy da telefon Słońce Peru ?Śmie wątpić.
          • man_sapiens Re: Czy masz na myśli seryjnego samobójcę z PO 15.12.19, 10:42
            taniarada napisał(a):

> man_sapiens napisał:
            > Wypożyczą go ?Specjalizował się w usuwaniu niewygodnych świadków katastrofy smo
            > leńskiej i nie tylko.A czy da telefon Słońce Peru ?Śmie wątpić.

Niezłą masz fantazję. Kursy u Macierewicza? Chodzi ci zapewne o tych troje ocalałych z katastrofy, których wywieziono na Sybir i tam zamordowano.
            A tak przy okazji - wiesz może coś o konkretnych wynikach "badań Macierewicza? Wiem tylko o konkretnych pieniądzach pochłoniętych przez Macierewicza & Co ale może było już coś więcej? W końcu 9 lat badań to nawet Einstein czy Schroedinger nie potrzebowali, Kolumb nawet 3 miesięcy nie potrzebował.
    • ta Re: PiS szuka haka na Banasia, a tymczasem 15.12.19, 10:58
      A tymczasem Banaś puszcza przecieki kontrolowane. Aktualny - politycy PIS zatrzymywali się w kamienicy z pokojami na godziny w czasie miesięcznic odwiedzin pana brata na Wawelu. Smaczne.
      • pies.na.czarnych Re: PiS szuka haka na Banasia, a tymczasem 15.12.19, 11:00
        Pielgrzymi musieli przeciez gdzieś odpocząć.
        • adria231 Re: PiS szuka haka na Banasia, a tymczasem 15.12.19, 11:23
          Ja poza wszelkim trybem : o pisowni nazwisk.
          Jeżeli człowiek nie zasługuje na mój szacunek , nie zasługuje również na to, by jego nazwisko pisać z dużej litery. Czy jest jakiś paragraf na to przestępstwo( poza podejrzenie o braki w ortografii)?
          • taniarada Re: PiS szuka haka na Banasia, a tymczasem 15.12.19, 11:30
            adria231 napisała:

> Ja poza wszelkim trybem : o pisowni nazwisk.
            > Jeżeli człowiek nie zasługuje na mój szacunek , nie zasługuje również na to, b
            > y jego nazwisko pisać z dużej litery. Czy jest jakiś paragraf na to przestępstw
            > o( poza podejrzenie o braki w ortografii)?
            Jeśli siebie nie szanujesz jak erte2 to pisz z małej.A tak w tym przypadku to syndrom małego penisa działa .Ja cię kręcę.
      • taniarada Re: PiS szuka haka na Banasia, a tymczasem 15.12.19, 11:16
        ta napisała:

> A tymczasem Banaś puszcza przecieki kontrolowane. Aktualny - politycy PIS zatrz
        > ymywali się w kamienicy z pokojami na godziny w czasie miesięcznic odwiedzin pa
        > na brata na Wawelu. Smaczne.
        Tylko że Kaczyński na odwiedziny brata nie jeździł z politykami.Kłamać trzeba umieć .Bo i z tego musisz się wyspowiadać .I to nie były miesięcznice .
        • ta Re: PiS szuka haka na Banasia, a tymczasem 15.12.19, 12:06
          Ha ha ha! Kaczyński nie jeżdził na miesięcznice z politykami, powiadasz taniuszka?
          Długo by ich wymieniać, sama wierchuszka PIS z panem Dudą Andrzejem między innymi.

Chyba, że odmawiasz im miana polityków, z czym ew. mogłabym się zgodzić, pod warunkiem, gdybyś znalazł dla tych pań i panów odpowiednie określenie, adekwatne do ich funkcji przy i pod stołem pąprezesa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka