zimnadzidzia 09.06.22, 07:04 rąbnie pięścia w stół i Niemcy wypłacą reparacje. Nareszcie prezes zajął jasne stanowisko. Powinien rąbnąć drugi raz i odzyskać wrak Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zimnadzidzia Re: Prezes, wysoki blondyn 09.06.22, 07:06 tvn24.pl/polska/jaroslaw-kaczynski-w-sochaczewie-o-reparacjach-od-niemiec-zbrojeniu-sie-polski-ewentualnej-koalicji-z-konfederacja-5743607 Odpowiedz Link Zgłoś
zimnadzidzia Re: Prezes, wysoki blondyn 09.06.22, 07:13 Cytuję: W jego opinii "Niemcy udają mocarstwo moralne". - Jak oni są mocarstwem moralnym, to ja jestem młodym wysokim blondynem - ironizował Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Prezes, wysoki blondyn 09.06.22, 09:04 Oficer prowadzący z Moskwy wzywa do ataku na Niemcy no to wysoki blondyn reaguje. Odpowiedz Link Zgłoś
margit49 Re: Prezes, wysoki blondyn 09.06.22, 09:41 zimnadzidzia napisał: Cytuję: > W jego opinii "Niemcy udają mocarstwo moralne". - Jak oni są mocarstwem moralny > m, to ja jestem młodym wysokim blondynem - ironizował Kaczyński. Skoro konus był wybitnym/największym opozycjonistą, może być młodym, wysokim łysym blondynem. Z łupieżem oczywista oczywistość Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Prezes, wysoki blondyn 09.06.22, 10:23 Wysoki blondyn z czarnym wąsikiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
margit49 Re: Prezes, wysoki blondyn 09.06.22, 09:33 No to niech wali tymi rączynami. A przynajmniej próbuje, bo najlepiej wychodzi mu plucie i to zza cudzych pleców Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Prezes, wysoki blondyn 09.06.22, 12:11 margit49 napisała: > No to niech wali tymi rączynami. A przynajmniej próbuje, bo najlepiej wychodzi > mu plucie i to zza cudzych pleców Ciebie nie przescignie bo Ty POtrafisz plus ale bez treści. Odpowiedz Link Zgłoś