Dodaj do ulubionych

Prawicowe miernoty muszą odejść !

IP: *.chorzow.sdi.tpnet.pl 07.11.04, 17:17
Apeluje do bałwanów z prawicy by nie ogłópiali naszego społeczeństawa .
Osobiście ma dość już rządów prawicy była przecierz już u władzy ich
arogancja i poszukiwanie za wszelką cenę zdrajców narodu staję się nudne ...
panie Rokita walnij się pan w cylinder !!!
Obserwuj wątek
    • camille_pissarro Prawicowe miernoty muszą odejść ! 07.11.04, 17:30
      bardzo poprawne hasło , moze wyartykułowane z dość niechlujna ortografią , ale
      niech tam.
      Na pewno na prawej scenie politycznej znalazłoby sie parę miernot.
      Natomiast gorzej z lewą stroną , tu mozna liczyc na kilku w miarę
      rozgarnietnych reszta to właśnie bałwany, dupki, złodzieje, kryminalisci -
      liste epitetów mozna ciagnąc w nieskończoność,
      No cóż jaki kram ( lewicowi wyborcy - durnie, kretyni majacy na bakier nie
      tylko z ortografią ale z ocena bieżącej sytuacji społeczno politycznej , no
      chyba , ze są pod kontrola psychologa , tacy moga być rozgrzeszeni) taki pan (
      posłowie , senatorowie, baronowie itp. czerwonej sceny politycznej ).....

apage czerwona maro.

• Gość: Tomaszek Re: camille_pissarro IP: *.chorzow.sdi.tpnet.pl 07.11.04, 17:35
        Typowy odruch !! to taki religijny bełkot !
        • camille_pissarro Re: camille_pissarro 07.11.04, 17:43
          Zdecydowany postęp, chociaz czy ja wiem czy postęp?? Raptem dwa zdania i wcale
          nie złożone - ale poste wyraźny błędów nie ma (sic!!)
          • Gość: Tomaszek Re: Zdecydowany postęp, IP: *.chorzow.sdi.tpnet.pl 07.11.04, 17:56
            Błędy to mój konik to takie nie poszanowanie języka polskiego wiesz przecież
            każdy ma swoje kuku przecież ty to rozumiesz no chyba, że ta twoja żałosna
            fobia przeciwko nie prawicowcom to skutek nieudanego porodu lub innej
            przypadłości
            • camille_pissarro Re: Zdecydowany postęp, 07.11.04, 18:10
              Widze , ze to nieprzelewki i nie tylko z ortografia sa problemy ale w ogołe z
              kojarzeniem i formułowaniem i przelewaniem na "elektroniczny paier swoich
              myśli".
              A moze słowo "mysli", to w Twoim przypadku za duzo powiedziane....
              • Gość: Tomaszek Będę się modlił IP: *.chorzow.sdi.tpnet.pl 07.11.04, 18:24
                Nudzi mnie twój bełkot, ale i tak nie mam nic do roboty z resztą miło mi, że
                ktoś czyta moje posty góry zakładałem, że nikt tu nie zajrzy a tu takie
                rozczarowanie a i proponuje wziąć udział w konkursie na pajaca roku masz duże
                szanse z socjalistycznym pozdrowieniem Tomuś
                • camille_pissarro ponieważ nie czytasz uważnie wszystkich wątków 07.11.04, 18:36
                  na odchodne moja odowiedź z innego właśnie:
                  "to juz kolejny post z tej samej domeny.
                  Widac musiał dostać jakieś zlecenie, bo ostatnio czytałem artykuł , że na
                  Śląski tęsknią za Szarawarskim.( byłym wiceministrem , aktualnie mającym ( tak
                  te typy z SLD mają) problemy prawne za naduzycia , sprawa na wokandzie - z tego
                  co pamietam )
                  Ad rem bez względu na te oskarżenia , chca aby wrócił , bo za jego
                  rezydownia na Sląsku w partii mie było żadnych rewolt , wszystkich trzymał
                  ostro za pysk i SLD była "jednością silna".Teraz wiekszość "członków"
                  kontestuje poczynia aktualnego przewodniczącego , wypisuje sie z partii, kazdy
                  ma swoje zdanie itp.

Jednym słowem struktury się załamują i SLD znika z pola widzenia.
                  Tu mamy do czynienia z takim jednym palantem , który za wszelka cenę chce
                  aby A.SZ wrócił i zrobił porządek. Facio widac , że nie zmysłu
                  spostrzegawczosci , że zyjemy w innym świecie a jego wirtualna rzeczywistość
                  uległa wykrzywieniu.....

--------------------------------------------------------------------------------
            • Gość: gg Re: Zdecydowany postęp, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.04, 18:47
              Gość portalu: Tomaszek napisał(a):
              >Błędy to mój konik
              a ja zbieram znaczki
            • Gość: doradca Re: Zdecydowany postęp, IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.11.04, 19:05
              Jordolniety hanysie może i masz jakiś konik ale pamiętaj, że po pensję masz
              zgłosić się do warszawskiej ambasady Koreii Północnej na ulicy Bobrowieckiej 1
              a.
              Premie dostaniesz za tatuaż Kim Jong Il`a na lewym pośladku.
              • Gość: Tomaszek hanys IP: *.chorzow.sdi.tpnet.pl 07.11.04, 19:11
                Dzieki za postulat.. Aa nie zapomnij a konkursie na pajaca roku możesz wziąć
                udział jesteś przecież bezkonkurencyjny
    • nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: Prawicowe miernoty muszą odejść ! 07.11.04, 17:56
      ja też jestem tego samego zdania czas by odeszli ci tzw prawicowcy którzy razem
      z komuchami przyczynili się do rozgrabienia Polski i nedzy milionów uczciwych
      ludzi..precz z PO precz z popłuczynami AWSu!
      • krystian10 Re: Prawicowe miernoty muszą odejść ! 07.11.04, 18:29
        TAK PRECZ Z LPR , RADIEM Z TWARZĄ , NASZYM DZIENNIKIEM , MŁODZIERZĄ WSZECHPOLSKĄ
    • yossarian18 Re: Prawicowe miernoty muszą odejść ! 07.11.04, 18:56
      Podszywające się pod prawicę środwiska PO, UW i częściowo PiSu powinny
      natychmiast trafić na śmietnik historii!
      • Gość: Tomaszek i to słuszna koncepcja IP: *.chorzow.sdi.tpnet.pl 07.11.04, 19:07
        Wole słuchać pieśni rewolucyjnych niż religijnych ! aaaaa i niech nie
        zapominają ci szaleńcy religijni z sekty katolickiej by nie zapomnieli zabrać
        ze sobą ciepłej odzieży bo tym wam będzie zimno

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka