Dodaj do ulubionych

Panie Kaczyński,

21.10.22, 16:20
choć na pana nigdy nie głosowałem, to kiedyś uważałem pana za uczciwego człowieka.
Wieloletnia pańska działalność nie tylko polityczna utwierdziła mnie w przekonaniu,
że do takich ludzi pan nie należy.
konkret24.tvn24.pl/najnowsze/niemcy-dostaja-miliardy-a-polska-ochlapy-czego-kaczynski-nie-mowi-6172585
Obserwuj wątek
    • qwardian [...] 23.10.22, 09:05
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • m.c.hrabia Re: Panie Kaczyński, 23.10.22, 09:10
      psychopatyczna kanalia
    • topiramax Re: Panie Kaczyński, 23.10.22, 17:10
      Kaczyński i ochłapy? To bardzo "drogi" prezes.
      • adria231 Re: Panie Kaczyński, 27.10.22, 06:55
        Wczoraj jaro opowiadał o chodzeniu w góry... Mówił, że w górę ciężko się wchodzi, a w dół ł schodzić łatwiej.
        Widać, nigdy na żadną górę nie wchodził... Z własnego doświadczenia wiem,że schodzenie z góry w dół jest bardziej bolesne. Jaro góry zna chyba z dzieciństwa, kiedy to sankami zjeżdżał z górki za stodołą
      • aga-kosa Re: Panie Kaczyński, 27.10.22, 09:06
        Kieeeeeeeedyś w Świdnicy na plebanii w dużym kościele byli bracia Kaczyńscy na spotkaniu z rolnikami.
        Mój ojciec pokazał mi ich i powiedział: - Te dwa kurduple, młode, wyszczekane, cwane - daleko zajdą.
        Częściowo miał rację ? :(
        aga
    • stasi1 Re: Panie Kaczyński, 27.10.22, 08:40
      Znaczy do kiedy go uwazales za uczciwego? Do wtedy kiedy dostał pomoc w szkole? Czy do wtedy kiedy machlojki zrobił z glapa?
    • m.c.hrabia Re: Panie Kaczyński, 27.10.22, 09:21
      wczoraj próbowałem się zmusić do wysłuchania bredni dziada sklerotyka , ale nie da się tego bełkotu psychopatycznego zdzierżyć .
      a już tekst o wizytach policji w Anglii, świadczy o całkowitym skretynieniu nie tylko mówcy ale i jego słuchaczy.
      • yoma Re: Panie Kaczyński, 27.10.22, 12:45
        >już tekst o wizytach policji w Anglii

Znaczy, wysłuchałeś 😛😛😛

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka