Dodaj do ulubionych

fogiel zadał pytanie

20.03.23, 08:51
Dlaczego nienawidzicie pisu?, dostał 5100 odpowiedzi na to głupie pytanie, pewnie nie takich odpowiedzi się tłumok spodziewał, o to kilka z odpowiedzi "Za ustawy o aborcji, upolitycznione sądy i TK, zrobienie z TVP machiny propagandowej, brak rozgraniczenia kościoła od państwa". Jedna z uczestniczek napisała że pis próbuje być młodzieżowy, i odpowiedź pisiary, "PiS nie próbuje PiS jest!" , a teraz riposta tygodnika NIE, "Jest w tym pewien urok, że PiS próbuje przekonać do siebie młodych na TikToku tym, że wprowadził 13. i 14. emeryturę" Tak się kończy każda próba podejmowana przez pisią swołocz zbliżenia się do ludzi.
Chyba rozumiem dlaczego bydlęta chodzą bez przypinek z nazwą pis.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,29576458,posel-pis-zadal-jedno-pytanie-i-wywolal-lawine-komentarzy.html#do_w=46&do_v=723&fallback=true&do_st=RS&do_sid=1016&do_a=1016&s=BoxNewsImg4&do_upid=723_ti&do_utid=29576458&do_uvid=1679248870039
Obserwuj wątek
    • borrrka PiS daje mi poczucie wyższości intelektualnej 20.03.23, 09:08
      Jak ich za to nie lubić?

No, ale chyba nie jestem już młodzież:)
    • pies.na.czarnych Re: fogiel zadał pytanie 20.03.23, 13:11
      Jeszcze ich wujek Sam nie zjebał za używanie Tik Tok'a? :)
    • rzewuski1 Re: fogiel zadał pytanie 20.03.23, 13:27
      Czyli przyznają się że ludzie ich nienawidzą
      bo nie zadawali by takich pytań.
      • czan-dra Re: fogiel zadał pytanie 20.03.23, 14:19
        Wiedzą, tylko że nie wiedzą, ilu.
      • j-k to hipokryzja, czy ukryty masochizm ? :) 20.03.23, 14:24
        rzewuski1 napisał:
        > Czyli przyznają się że ludzie ich nienawidzą

to hipokryzja, czy ukryty masochizm ? :)

nienawidzą... a potem cichcem wybieraja...

- tylko zeby sasiad sie o tym nie dowiedzial, bo glosowac na PiS - to obciach :)))

• stasi1 Re: to hipokryzja, czy ukryty masochizm ? :) 20.03.23, 19:28
          Akurat mój kierownik miał mi za złe że powiedziałem w dyrekcji że on jest pisowiec. Inna sprawa że wszyscy byli zaskoczeni, taki fachowiec i pisowiec
          • yoma Re: to hipokryzja, czy ukryty masochizm ? :) 20.03.23, 19:44
            Znaczy kryptoswołocz? :D
          • storima Re: to hipokryzja, czy ukryty masochizm ? :) 20.03.23, 19:49
            stasi1 napisał:

> Akurat mój kierownik miał mi za złe że powiedziałem w dyrekcji że on jest pisow
            > iec. Inna sprawa że wszyscy byli zaskoczeni, taki fachowiec i pisowiec

Miał rację. Jeśli nie mówił o tym głośno. To jest jego prywatną sprawą.

Ale swoją drogą, skoro wyraził żal z tego powodu to prawdopodobnie nie uważa sympatyzowania z PiSem za powód do dumy.
            Albo nie życzy sobie mieszania spraw zawodowych z prywatnymi poglądami.
            • stasi1 Re: to hipokryzja, czy ukryty masochizm ? :) 22.03.23, 08:29
              Ale w pracy dyskutujemy o tym. Nawet mu zwróciłem uwagę aby się nie zbliżał bo mnie opluł.
              Stwierdziłem że ja nie wstydzę się swoich poglądów ale pod budką z piwem nie wychylam się.
              Kiedyś za pierwszego kaczora wszedł do pracy i z dumą powiedział. Głosował na tych co wygrali. Ja na to co za przyjemność ze Lepper z Giertychem będzie u władzy? On że nie będzie tak
    • pies.na.czarnych Re: fogiel zadał pytanie 20.03.23, 15:29
      Rzecznik rządu: może to będzie dla nas lekcja pokory i bierzemy to na klatę :))))))
      tvn24.pl/polska/prawo-i-sprawiedliwosc-na-tiktoku-fala-negatywnych-komentarzy-rzecznik-rzadu-moze-to-bedzie-dla-nas-lekcja-pokory-6850381
    • m.c.hrabia Re: fogiel zadał pytanie 20.03.23, 16:07
      każdy pomocnik piekarza ma prawo zadać pytanie, dokładnie tak sama jak każdy pacjent szpitala psychiatrycznego, na tym polega demokracja.
    • 99venus Re: fogiel zadał pytanie 20.03.23, 16:44
      Przepraszam.Nie zauważyłem tego wątku i powtórzyłem temat.
      • czan-dra Re: fogiel zadał pytanie 20.03.23, 17:23
        Nie szkodzi, zawsze lubiłem kilka wątków na ten sam temat, każdy prezentuje inny punkt widzenia, na sprawę.
        • m.c.hrabia Re: fogiel zadał pytanie 20.03.23, 17:36
          jak można prezentować inaczej punkt widzenia na kretyna?
          • czan-dra Re: fogiel zadał pytanie 20.03.23, 17:51
            Można, Panie hrabio, sam wiesz że każdy inaczej patrzy na swołocz, dla mnie to złodzieje, dla Ciebie to kretyni, a jeszcze dla kogoś to osobniki po lobotomii.
            • yoma Re: fogiel zadał pytanie 20.03.23, 19:51
              Dla mnie po prostu swołocz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka