Dodaj do ulubionych

Do wczoraj miałem taką fajną pocztę na wp.pl

27.10.24, 15:10
Niestety tylko do wczoraj!
Dlaczego? Komu to przeszkadzało?
Obserwuj wątek
    • hordol Re: Do wczoraj miałem taką fajną pocztę na wp.pl 27.10.24, 15:21
      Co Ci zrobili?
      • czytelnikus Re: Do wczoraj miałem taką fajną pocztę na wp.pl 27.10.24, 15:28
        hordol napisała:

> Co Ci zrobili?

"polepszyli"
        • hordol Re: Do wczoraj miałem taką fajną pocztę na wp.pl 27.10.24, 19:54
          Mnie też ostatnio polepszyli. Na Interii. Po 20 latach. Bajery, wodotryski, kolorki i zupełnie inny, nie intuicyjny układ. Makabra i masakra. Niech to szlag trafi!!!!!
    • stasi1 Re: Do wczoraj miałem taką fajną pocztę na wp.pl 27.10.24, 17:08
      Ode mnie cały czas chcą abym zrobił sobie ścieżke odzyskiwania konta jak zapomnę hasła. Jakoś mi się udało przez 20 lat nie zapomnieć ani razu a tu muszę klikać że nie chcę, ze rozumie konsekwencje. Chyba jednak się zgodzę
      • manhu Re: Do wczoraj miałem taką fajną pocztę na wp.pl 28.10.24, 13:28
        stasi1 napisał:
        >Chyba jednak się zgodzę
        To nic nie da.

Tępaki spamują mnie bez przerwy, a zgodziłem się dawno temu. Konto zabezpieczone nie tylko bardzo mocnym hasłem, także pomocniczy mail i telefon, a tak ścierwa co ok. 1-2 miesiące spam.

Najgorzej jest gdy ludzkie śmiecie z wp wysyłają kod na inne konto, a na innym koncie też trzeba kodu. A wymaga kodu z B, B wymaga kodu z A. Póki co da się to pominąć, ale wiem różnych miejsc, że w pewnej chwili mogą zablokować i ani na konto A ani na B nie da się wejść.

Co do maila to lepiej spisuje się podległa im strona o2 (te same zabezpieczenia), bo można nieprzeczytane usuwać jednym ruchem (np. 50 spamu). Wp także złośliwie sama otwiera maile - za to powinna być kara śmierci (za celową próbę zawirusowania), to jest efekt bardzo dużego pola do otworzenia, minimalnego do ptaszka.
    • yoma Re: Do wczoraj miałem taką fajną pocztę na wp.pl 27.10.24, 17:14
      Ryj, myślałeś kiedyś, żeby zainteresować wydawców swoimi memuarami? Zabijaliby się, to pewne 😆
      • czytelnikus Pamiętniki są dla kobiet i dzieci 28.10.24, 08:12
        yoma napisała:

> Ryj, myślałeś kiedyś, żeby zainteresować wydawców swoimi memuarami? Zabijaliby
        > się, to pewne 😆
        >
        • yoma Re: Pamiętniki są dla kobiet i dzieci 28.10.24, 12:11
          To do której kategorii się zaliczasz? 😂

Matko, co za durna maniera odpowiadać w tytule. Ile ty się musisz dodatkowo napracować, żeby tak zrobić 😆
          • czytelnikus Ręce opadajOM 28.10.24, 14:18
            yoma napisała:

> To do której kategorii się zaliczasz? 😂
            >
            > Matko, co za durna maniera odpowiadać w tytule. Ile ty się musisz dodatkowo nap
            > racować, żeby tak zrobić 😆
            >
    • supem Re: Do wczoraj miałem taką fajną pocztę na wp.pl 27.10.24, 17:20
      Ja klikam "przypomnij mi później" i bez problemu przechodzę do poczty.
      • stasi1 Re: Do wczoraj miałem taką fajną pocztę na wp.pl 29.10.24, 08:50
        Ale mi wyświetla się jeszcze komunikat czy jestem świadomy tego że mogę utracić dostęp. A nie lepiej było by gdyby zrobili zakładkę, nie przypominają tego. Czasami takie coś w różnych miejscach występuje
        • czytelnikus Teraz jest totalny Syf 29.10.24, 13:29
          Nie da się tego używać, nie ma wiadomosci wysłanych. Co za idiota to tak "naprawił.
          Najlepiej by było to sobie to konto odpuścić, ale niestety trzeba by ze dwa dni siedzieć by to pozmieniać w bankach i innych instytucjach gdzie zostało podane!
          Qżwa mać, dlaczego?
          • yoma Re: Teraz jest totalny Syf 29.10.24, 13:49
            Aż sprawdziłam, u mnie działa, chociaż od stu lat nieużywane. Przeleć sobie komputer antywirem i przestań wyć.

Ew. załóż wątek na forum Komputer, bo z polską polityką twoja poczta ma niewiele wspólnego 😂
            • czytelnikus Re: Teraz jest totalny Syf 29.10.24, 15:13
              yoma napisała:

> Aż sprawdziłam, u mnie działa, chociaż od stu lat nieużywane. Przeleć sobie kom
              > puter antywirem i przestań wyć.
              >
              > Ew. załóż wątek na forum Komputer, bo z polską polityką twoja poczta ma niewiel
              > e wspólnego 😂
              >

Co ty masz z tym "wyciem"? Idź do ortopedy od głowy, a ode mnie się... Wiesz co
              • yoma Re: Teraz jest totalny Syf 29.10.24, 15:45
                Noż kurde, forum jest najlepszym miejscem do chwalenia się, żeś sobie pocztę zepsuł, atencjuszu? Podobno masz wnuki, poproś, to ci naprawią.

Pewnie ci się zepsuło od tych maili do republiki, coś się też nimi chwalił 😂
          • melikles Re: Teraz jest totalny Syf 29.10.24, 14:13
            Nie potrafisz sobie skonfigurować poczty na Outlooku, durniu?
            • czytelnikus Re: Teraz jest totalny Syf 29.10.24, 15:17
              melikles napisał(a):

> Nie potrafisz sobie skonfigurować poczty na Outlooku, durniu?
              >

Mam Chromebooka, kumasz co to jest?
            • czytelnikus Re: Teraz jest totalny Syf 29.10.24, 17:04
              melikles napisał(a):

> Nie potrafisz sobie skonfigurować poczty na Outlooku, durniu?
              >

Mam Chromebooka, kumasz co to jest?
              • melikles Re: Teraz jest totalny Syf 29.10.24, 21:15
                K-9 żałosny przegrywie.
              • storima Re: Teraz jest totalny Syf 29.10.24, 21:53
                czytelnikus napisała:

> melikles napisał(a):
                >
                > > Nie potrafisz sobie skonfigurować poczty na Outlooku?
                > >
                >
                >
                > Mam Chromebooka, kumasz co to jest?
                >

Poproś wnuki jak ktoś Ci dobrze tutaj radził. I nie będziesz miał już tych problemów.

www.wps.com/blog/pl-PL/pl-how-to-use-microsoft-office-for-chromebook/
    • rzewuski1 Re: Do wczoraj miałem taką fajną pocztę na wp.pl 30.10.24, 10:02
      To wina Tuska

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka