Dodaj do ulubionych

jednak szkoda, że nie rządzi PiS

28.06.25, 17:29
tak, wiem, minusy Morawieckiego, ale zachodnia granica byłaby szczelna.
Niemcy podrzucają nam Murzynów. których oni nie chcą u siebie.
A nasza SG ich przyjmuje bo ma taki rozkaz Tuska i Siemoniaka.
Na dodatek oni są bez dokumentów i bezczelnie deklarują, że są nieletni, więc nasi umieszczają ich w domach dziecka. Już się dziewczynki skażą, że oni zaczynają rządzić zmuszając je do ubierania się jak muzułmanki.
Gdyby był PiS to Niemcy bo w nos dostali a nie przyjmowanie od nich podejrzanych migrantów właśnie.
Obserwuj wątek
    • j-k zara, zara... 28.06.25, 17:37
      tymek.rota napisał(a):

> tak, wiem, minusy Morawieckiego, ale zachodnia granica byłaby szczelna.
      > Niemcy podrzucają nam Murzynów. których oni nie chcą u siebie.

- Murzyni to male piwo, oni chca pracowac.

gorzej jak podrzucaja islamuskow - tym sie niskoplatna robota ani sni.

• tymek.rota Re: zara, zara... 28.06.25, 17:44
        j-k napisał:

> gorzej jak podrzucaja islamuskow - tym sie niskoplatna robota ani sni.

dla tych Murzynów z Somali i Erytrei praca to dyshonor.
        W ich kulturze to znak, że osobnik sobie nie radzi w życiu.
        Co innego zasiłki, handel narkotykami czy kradzieże właśnie.
        • hrasier_2 Re: zara, zara... 29.06.25, 22:42
          Jagodno dumne? Czy teraz udajmy, że nie widzimy co dzieje się na granicy niemieckiej?
          • bobislaw.borboje Jedyne zagrożenie na granicy niemieckiej 30.06.25, 00:07
            to szalejący tam psychopata Bączkiewicz.
            • tymek.rota Re: Jedyne zagrożenie na granicy niemieckiej 30.06.25, 07:54
              bobislaw.borboje napisała:

> to szalejący tam psychopata Bączkiewicz.

ty Bolek, naprawdę w to wierzysz właśnie?
              • hrasier_2 Re: Jedyne zagrożenie na granicy niemieckiej 30.06.25, 17:52
                Każdy, kto chce ich bronić, może dołączyć do Straży Granicznej.
                Której nie wolno bronić granic, za to za jej obrażanie dostaje się brawa, nagrody i posady w TVP w likwidacji.
              • x2468 Re: Jedyne zagrożenie na granicy niemieckiej 30.06.25, 20:10
                To nie jest kwestia wiary lecz oceny ogólnej kanalii.
          • tapatik Re: zara, zara... 30.06.25, 22:42
            hrasier_2 napisał:

> Jagodno dumne? Czy teraz udajmy, że nie widzimy co dzieje się
            > na granicy niemieckiej?

A kto dawał wizy za łapówkę? Jagodno?
    • don.kulawy Re: jednak szkoda, że nie rządzi PiS 28.06.25, 18:01
      Tylko dlaczego obrońcy granicy stoją po niemieckiej stronie i pilnują aby nikt z Polski do Niemiec nie wchodził/wjeżdżał?
      • j-k niemozliwe 28.06.25, 18:05
        don.kulawy napisał:
        > Tylko dlaczego obrońcy granicy stoją po niemieckiej stronie i pilnują aby nikt
        > z Polski do Niemiec nie wchodził/wjeżdżał?

niemozliwe. nie moga stac po niemieckiej stronie, bo zgarnelaby ich niemiecka policja.

a juz napewno z ta polska flaga obok.
        • don.kulawy Re: niemozliwe 28.06.25, 19:46
          Za co? Za stanie przy drodze jeszcze nikogo Niemcy nie aresztowali. Można nawet siedzieć na krzesełku turystycznym i nic :)

https://pbs.twimg.com/media/GuYqRwAXUAA-W-s?format=jpg&name=medium
          • j-k nadal niemozliwe 29.06.25, 18:11
            don.kulawy napisał:

> Za co? Za stanie przy drodze jeszcze nikogo Niemcy nie aresztowali. Można nawet
            > siedzieć na krzesełku turystycznym i nic :)
            >
            > https://pbs.twimg.com/media/GuYqRwAXUAA-W-s?format=jpg&name=medium

stoja po polskiej stronie granicy i pilnuja wjazdu z Niemiec.

1.na znaku po prawej stronie jest napisane

"Rzeczpospolita Polska
            Granica Panstwa
            (na dole odleglosc w m)"

2. slupek przydrozny po lewej stronie przed samochodem jest bialo-czerwony

3. Slupki przydrozne w Niemczech wygladaja tak:
            .
            polskiobserwator.de/slupki-drogowe-w-niemczech-co-oznaczaja-kolory-i-symbole/
            • don.kulawy Re: nadal niemozliwe 29.06.25, 23:56
              Ale ty jesteś jebnięty! Takiego odwracania kota ogonem to nawet storima może ci pozazdrościć.
              Jeszcze dodaj, ze w Niemczech jeździ się po lewej stronie i tym zamkniesz dyskusję.
              • bobislaw.borboje Re: nadal niemozliwe 30.06.25, 00:17
                On jest powszechnie znany z odwracania kota ogonem, jak Kaczyński.
              • j-k kontynuujesz swoje belkotliwe rojenia ? 30.06.25, 17:58
                pies.kulawy napisał:
                > Jeszcze dodaj, ze w Niemczech jeździ się po lewej stronie i tym zamkniesz dyskusję.

kontynuujesz swoje belkotliwe rojenia ?

- malo ci, ze slupek drogowy jest bialo-czerwony - jakich w Niemczech nie ma ?

i nadal nie dociera, ze samochod stoi tak, by kontolowac pojazdy wjedzajace do Polski od strony mostu granicznego ?
            • tapatik Re: nadal niemozliwe 30.06.25, 18:37
              No dobrze, ale oni nie mają żadnych uprawnień do zatrzymywania samochodów i ich kontroli.
              Załóżmy, że leganie pojadę do Niemiec i będę stamtąd wracać. Jak mnie zatrzymają? Staną mi na drodze?
              Dlaczego mam się zatrzymywać?
              • j-k piszesz , jak dzieciak :) 30.06.25, 18:47
                tapatik napisał:
                > Dlaczego mam się zatrzymywać?

Piszesz jak dzieciak.
                A Jezeli stana Ci na drodze , to co zrobisz ?
                probowalbym ominac -. jesli przeciwny pas jest wolny.
                a jak nie - to jednak zatrzymac sie i dwonic po Policje.
                • tapatik Re: piszesz , jak dzieciak :) 30.06.25, 23:20
                  A wtedy ten zatrzymujący mnie okaże się bandziorem próbującym ukraść mój samochód.
              • no-popis Re: nadal niemozliwe 30.06.25, 18:52
                tapatik napisał:

> No dobrze, ale oni nie mają żadnych uprawnień do zatrzymywania samochodów i ich
                > kontroli.
                > Załóżmy, że leganie pojadę do Niemiec i będę stamtąd wracać. Jak mnie zatrzymaj
                > ą? Staną mi na drodze?
                To prosty i znany mechanizm. Tam gdzie nie działa państwo, a tu państwo Tuska nie działa, wkrada się anarchia.
              • no-popis no i presja ... 01.07.25, 14:06
                tapatik napisał:

> No dobrze, ale oni nie mają żadnych uprawnień do zatrzymywania samochodów i ich
                > kontroli.
                > Załóżmy, że leganie pojadę do Niemiec i będę stamtąd wracać. Jak mnie zatrzymaj
                > ą? Staną mi na drodze?
                No i ta presja społeczna spowodowała, że Tusk zmiękł. Nie wiem czy mu to Niemcy podarują.
    • tymek.rota Re: jednak szkoda, że nie rządzi PiS 28.06.25, 18:24
      to jest głupia polityka Tuska i Siemoniaka.
      Ci migranci włóczą się po miastach ściany zachodniej wzbudzając niepokój i lęki mieszkających tam ludzi.
      A przecież ściana zachodnia to matecznik Platformy.
      Chyba Tusk postanowił zlikwidować PO.
      Ostatecznie jest stary, rudy i mściwy, więc po nim choćby potop właśnie.
      • stasi1 Re: jednak szkoda, że nie rządzi PiS 02.07.25, 14:50
        Nawet ostatnio działacze PiS wrzucili zdjęcia tych emigrantów.
        Okazało się że to była jakaś orkiestra która do Polski przyjechała na festiwal. Cóż trudno wymagać od pisowca aby był rzetelny
    • hrasier_2 Re: jednak szkoda, że nie rządzi PiS 28.06.25, 18:29
      Do wyborów prezydenckich można było to tuszować, ale teraz widać, że obecna koalicja sypie się i to dosłownie wszędzie .
      To że Tusk nie zrobił rozliczenia przegranych wyborów to oznacza brak korekty i działań naprawczych, czyli będzie tylko coraz gorzej
      i polityczna równia pochyła
      Aż mi żal tego Tuska🤣
      • j-k prawdopodobnie bedzie sie sypac do konca kadencji. 28.06.25, 18:37
        hrasier_2 napisał:
        > Do wyborów prezydenckich można było to tuszować, ale teraz widać, że obecna koa
        > licja sypie się i to dosłownie wszędzie .

prawdopodobnie bedzie sie sypac do konca kadencji.

obecne obie przystawki tworzacej Trzecia Droge beda sie 3miec koryta pazurami

- bo wiedza, ze nie maja wyjscia.

Zerwanie obecnej koalicji - to dla obu droga w nicosc.

• szczypawka.zjadliwa Re: jednak szkoda, że nie rządzi PiS 28.06.25, 19:40
      Przyznaj się, że nie tego ci żal najbardziej
    • stasi1 Re: jednak szkoda, że nie rządzi PiS 28.06.25, 20:19
      Tylko za PiSu tych podrzucanych było więcej! Ale jak to mówią pisowca nikt nie przekona że czarne to czarne a białe to białe.
      ,,Statystyki Straży Granicznej pokazują, że liczba migrantów odsyłanych w ramach procedur dublińskich i readmisji jest niewielka i faktycznie niższa niż za czasów rządów poprzedniej ekipy. W 2024 r. z Niemiec do Polski przekazano formalnie 688 cudzoziemców (357 w ramach readmisji i 331 w ramach procedur dublińskich). To spadek o niemal 30 proc. w stosunku do 2023 r., gdy odesłano 968 osób (564 w ramach readmisji i 404 w ramach powrotów dublińskich). Wiceminister Duszczyk oraz rzecznik prasowy MSWiA Jacek Dobrzyński wielokrotnie podkreślali w swoich komunikatach, że spadek ten jest wynikiem dokładniejszej weryfikacji niemieckich wniosków o odsyłanie cudzoziemców do Polski"
      • tymek.rota Re: jednak szkoda, że nie rządzi PiS 28.06.25, 21:06
        stasi1 napisał:

> Tylko za PiSu tych podrzucanych było więcej! Ale jak to mówią pisowca nikt nie
        > przekona że czarne to czarne a białe to białe.
        > ,,Statystyki Straży Granicznej pokazują, że liczba migrantów odsyłanych w ramac
        > h procedur dublińskich i readmisji jest niewielka i faktycznie niższa niż za cz
        > asów rządów poprzedniej ekipy. W 2024 r. z Niemiec do Polski przekazano formaln
        > ie 688 cudzoziemców (357 w ramach readmisji i 331 w ramach procedur dublińskich
        > ). To spadek o niemal 30 proc. w stosunku do 2023 r., gdy odesłano 968 osób (56
        > 4 w ramach readmisji i 404 w ramach powrotów dublińskich). Wiceminister Duszczy
        > k oraz rzecznik prasowy MSWiA Jacek Dobrzyński wielokrotnie podkreślali w swoic
        > h komunikatach, że spadek ten jest wynikiem dokładniejszej weryfikacji niemieck
        > ich wniosków o odsyłanie cudzoziemców do Polski"

ale tu nie chodzi o readmisję lecz od podrzucanie na lewo właśnie.
        • stasi1 Re: jednak szkoda, że nie rządzi PiS 30.06.25, 20:34
          A w jaki sposób PiS odróżnia legalnego nielegalnego emigranta od tego nielegalnego nielegalnego emigranta?
      • no-popis Re: jednak szkoda, że nie rządzi PiS 29.06.25, 16:19
        stasi1 napisał:

> Tylko za PiSu tych podrzucanych było więcej! Ale jak to mówią pisowca nikt nie
        > przekona że czarne to czarne a białe to białe.
        Mówmy o faktach a nie o rojeniach wyemitowanych przez Centra PrOpagandowe w Moskwie i Brukseli, którym uległeś.
        • tapatik Re: jednak szkoda, że nie rządzi PiS 30.06.25, 18:40
          Udowodnij, że wpis Stasia to rojenia.
          Jeśli piszesz o Centrach Propagandowych w Moskwie i Brukseli to wskazujesz dwa centra, które nie są ze sobą związane, a nawet powiedziałbym, że próbują się zwalczać.
          • no-popis Re: jednak szkoda, że nie rządzi PiS 30.06.25, 18:51
            tapatik napisał:

> Udowodnij, że wpis Stasia to rojenia.
            Jego post jest tego dowodem.
            > Jeśli piszesz o Centrach Propagandowych w Moskwie i Brukseli to wskazujesz dwa
            > centra, które nie są ze sobą związane, a nawet powiedziałbym, że próbują się zw
            > alczać.
            Są ściśle ze sobą związane. Obecnie jest tylko "przejściowe" zawieszenie współpracy ale były premier-kanclerz Niemiec Schroeder dale pełni funkcj w Gazprom i jest także wypływowym czlonkiem SPD a wniosek o wykluczenie go z SPD upadł w głosowaniu.
            • x2468 Re: jednak szkoda, że nie rządzi PiS 30.06.25, 20:22
              Napisz Patryk co wspólnego ma były kanclerz z Brukselą.
              • no-popis Re: jednak szkoda, że nie rządzi PiS 01.07.25, 01:54
                x2468 napisał:

> Napisz Patryk co wspólnego ma były kanclerz z Brukselą.
                Żartujesz pytając o to ?
                Każdy kanclerz niemiecki ma pakiet kontrolny w Brukseli. Każdy.
                • don.kulawy Re: jednak szkoda, że nie rządzi PiS 01.07.25, 14:13
                  > Każdy kanclerz niemiecki ma pakiet kontrolny w Brukseli. Każdy.

😂
                • tapatik Re: jednak szkoda, że nie rządzi PiS 01.07.25, 16:37
                  no-popis napisała:

> x2468 napisał:
                  >
                  > > Napisz Patryk co wspólnego ma były kanclerz z Brukselą.
                  > Żartujesz pytając o to ?
                  > Każdy kanclerz niemiecki ma pakiet kontrolny w Brukseli. Każdy.

Poproszę o dowody na istnienie takiego pakietu kontrolnego.
                  Pakiet kontrolny to można mieć w spółce. Można też mieć większość parlamentarną w sejmie/parlamencie, ale w Brukseli?
            • tapatik Re: jednak szkoda, że nie rządzi PiS 30.06.25, 22:40
              Nic w poście Stasia nie wskazuje na jakiekolwiek rojenia. Uroiło ci się coś.

Niemcy są jednym z największych państw Unii Europejskiej, ale nie są Unią. Nawet jeśli przyjąć, że Schroeder nadal kieruje Niemcami, to wcale nie oznacza, że Niemcy są Unią.
              kacapia chce rozbicia UE, bo wtedy łatwiej będzie nas zaatakować, co oznacza, że Moskwa i Bruksela mają różne cele.

Tak więc kacapia nie równa się Unia.
    • sverir Re: jednak szkoda, że nie rządzi PiS 28.06.25, 20:57
      " tak, wiem, minusy Morawieckiego, ale zachodnia granica byłaby szczelna."

Wcale nie. Morawiecki za swoich rządów był gorącym zwolennikiem protokołu dublińskiego, z którego teraz Niemcy korzystają. Morawieckiemu wtedy było łatwiej, bo Niemcy nie odsyłali imigrantów tam, skąd przybyli (tj. do Polski).
      • tymek.rota Re: jednak szkoda, że nie rządzi PiS 28.06.25, 21:10
        sverir napisał:

> Wcale nie. Morawiecki za swoich rządów był gorącym zwolennikiem protokołu dubli
        > ńskiego,

Morawiecki mi podpadł składką zdrowotną, której nawet w koszty firmy nie mogę wrzucić.
        Generalnie miałem na myśli politykę PiS-u w kwestii nielegalnej migracji.
        Oni by coś robili na zachodniej granicy tak jak zaczęli robić na wschodniej właśnie.
        • sverir Re: jednak szkoda, że nie rządzi PiS 29.06.25, 22:40
          " Generalnie miałem na myśli politykę PiS-u w kwestii nielegalnej migracji."

Ale ja o tym piszę. Względem wschodniej granicy elegancko zabezpieczał, ale zachodnią i południową "chronił" Dublinem. Łatwo było, bo Niemcy z niego nie korzystały.
      • no-popis Re: jednak szkoda, że nie rządzi PiS 29.06.25, 16:23
        sverir napisał:

> " tak, wiem, minusy Morawieckiego, ale zachodnia granica byłaby szczelna."
        >
        > Wcale nie. Morawiecki za swoich rządów był gorącym zwolennikiem protokołu dubli
        > ńskiego, z którego teraz Niemcy korzystają. Morawieckiemu wtedy było łatwiej, b
        > o Niemcy nie odsyłali imigrantów tam, skąd przybyli (tj. do Polski).
        czyli Morawiecki był zwolennikiem, że Niemcy nie przekazują migranót naszym służbom granicznym tylko pakują do auta i wysadzająw Polsce jakby nigdy nic np kilku migrantów i wyszcy urodzili się 1 stycznia tego samego roku :)
        ...a Premier mowi : POlacy nic się nie stało.\
        W najbliższych wyborach będzie solidny rachunek za to.
    • tymek.rota Re: jednak szkoda, że nie rządzi PiS 28.06.25, 21:21
      www.youtube.com/watch?v=-uoTzRFND3o++++++++++++++++++++++++++++++++++++
      krótki film z dzisiaj jak ludzie sami pilnują granicy właśnie.
      • tymek.rota Re: jednak szkoda, że nie rządzi PiS 28.06.25, 21:30
        www.youtube.com/watch?v=-uoTzRFND3o
      • adam.eu Re: jednak szkoda, że nie rządzi PiS 29.06.25, 12:46
        Pilnować, a nagrywać, to różnica.
        Mimo wszystko bardzo dobrze, że Tobie i Tobie podobnym akurat to ma głównie przeszkadzać.
    • tymek.rota Re: jednak szkoda, że nie rządzi PiS 29.06.25, 12:23
      www.polsatnews.pl/wiadomosc/2025-06-29/spor-o-migrantow-z-niemiec-niech-przestana-nas-robic-w-balona/+++++++++++++++++++++++++++++
      Piotr Zgorzelski, wicemarszałek Sejmu z PSL::
      Poparł także protesty i zgromadzenia obywateli, którzy sami się organizują, aby patrolować okolice granicy. - Bardzo dobrze robią. Na granicy powinno być mocniejsze uszczelnienie, a nawet doprowadzenie do tego, że przestaną z nas robić w balona - powiedział
      • hrasier_2 Re: jednak szkoda, że nie rządzi PiS 29.06.25, 12:34
        Ale rząd koalicji nie widzi tego problemu. Pitolą o granicy z Białorusią. Ale to niemiecka jest otwarta. Darek Matecki działa aktywnie.
    • don.kulawy Re: jednak szkoda, że nie rządzi PiS 29.06.25, 15:50
      Grupa uchodźców której nikt nie chce przyjąć. Rozbili obozowisko w pasie ziemi niczyjej, pomiędzy polskim a niemieckim słupem granicznym.

https://pbs.twimg.com/media/GumcPVJWsAAgXFk?format=png&name=small
      • tymek.rota Re: jednak szkoda, że nie rządzi PiS 29.06.25, 17:23
        don.kulawy napisał:

> Grupa uchodźców której nikt nie chce przyjąć. Rozbili obozowisko w pasie ziemi
        > niczyjej, pomiędzy polskim a niemieckim słupem granicznym.

ty myślisz kuśtyk, że tymi durnymi zdjęciami przykryjesz podległość Tuska wobec Niemców właśnie?
    • no-popis Re: jednak szkoda, że nie rządzi PiS 29.06.25, 16:25
      tymek.rota napisał(a):

> A nasza SG ich przyjmuje bo ma taki rozkaz Tuska i Siemoniaka.
      > Na dodatek oni są bez dokumentów i bezczelnie deklarują, że są nieletni, więc n
      > asi umieszczają ich w domach dziecka. Już się dziewczynki skażą, że oni zaczyna
      > ją rządzić zmuszając je do ubierania się jak muzułmanki.
      > Gdyby był PiS to Niemcy bo w nos dostali a nie przyjmowanie od nich podejrzanyc
      > h migrantów właśnie.
      Ja nie żałuję.
      PiS systemowo, świadomie preferował przedsiębiorstwa państwowe niszcząc, przynajmniej osłabiając, prywatne.
      PiS dawał niewspółmierne przywileje inwestorom zagranicznym ale nie podejrzewam ich o korupcję ale robili to z głupoty i niewiedzy.
      • tymek.rota Re: jednak szkoda, że nie rządzi PiS 29.06.25, 17:24
        no-popis napisała:

> Ja nie żałuję.

miałem na myśli zachodnią granicę właśnie.
        • no-popis Re: jednak szkoda, że nie rządzi PiS 30.06.25, 17:49
          tymek.rota napisał(a):

> no-popis napisała:
          >
          > > Ja nie żałuję.
          >
          > miałem na myśli zachodnią granicę właśnie.
          Jeżeli chodzi o granicę to tak. Niemiecka agentura Tuska działa na szkodę Polski.
    • tymek.rota Re: jednak szkoda, że nie rządzi PiS 30.06.25, 07:57
      www.youtube.com/watch?v=kNh9nTp7vwM&t=927s
      • hrasier_2 Re: jednak szkoda, że nie rządzi PiS 30.06.25, 09:11
        Wojna hybrydowa trwa w najlepsze. Media oprócz tych niezależnych. Milczą. A Niemcy nam pchają emigrantów z nad granicy. Można tak- można. Siemoniaka nie ma.
        • don.kulawy Re: jednak szkoda, że nie rządzi PiS 30.06.25, 09:30
          Siemoniak w tej sprawie jest, a wy swoimi kłamstwami nieustannie szkalujecie polski mundur.
          • tymek.rota Re: jednak szkoda, że nie rządzi PiS 30.06.25, 09:40
            don.kulawy napisał:

> Siemoniak w tej sprawie jest, a wy swoimi kłamstwami nieustannie szkalujecie po
            > lski mundur.

kłamstwa?
            czyli nieprawdą jest, że Niemcy podrzucają nam migrantów a Straż Graniczna odbiera ich bez protestu właśnie?
            • don.kulawy Re: jednak szkoda, że nie rządzi PiS 30.06.25, 10:34
              Tak, to są kłamstwa.
              Ja na miejscu Siemoniaka rozpędziłbym te wasze ORMO na cztery wiatry.

https://pbs.twimg.com/media/GurKwKiXAAAl9n1?format=png&name=900x900

• tymek.rota Re: jednak szkoda, że nie rządzi PiS 30.06.25, 11:52
                don.kulawy napisał:

> Tak, to są kłamstwa.

rozumiem, czyli te grupy czarnych i muslimów, którzy nagle się pojawiają na ścianie zachodniej to zbiorowa fatamorgana tamtych mieszkańców właśnie.
                • marecky81 Re: jednak szkoda, że nie rządzi PiS 30.06.25, 12:00
                  Muzułmanów jeśli już. Generalnie wolę ich nich takich przegrywów jak ty, ciapku.
                  • tymek.rota Re: jednak szkoda, że nie rządzi PiS 30.06.25, 13:06
                    marecky81 napisał(a):

> Muzułmanów jeśli już. Generalnie wolę ich nich takich przegrywów jak ty, ciapku

muslimów jeśli już.
                    A jak ich wolisz to przeprowadź się do Francji lub na Wyspy.
                    Będziesz ich miał bez liku bez takich przegrywów jak ja właśnie.
                    • x2468 Re: jednak szkoda, że nie rządzi PiS 30.06.25, 20:33
                      Muslim to w twoim ojczystym języku, po polsku muzułmanin nieuku.
                      W przeciwieństwie do takich jak ty i Bonkiewicz Muzułmanie nie śmierdzą tanim alkoholem, myją się i nie używają słowa na k jako przecinka.
                      • tymek.rota Re: jednak szkoda, że nie rządzi PiS 30.06.25, 20:47
                        x2468 napisał:

> Muslim to w twoim ojczystym języku, po polsku muzułmanin nieuku.
                        > W przeciwieństwie do takich jak ty i Bonkiewicz Muzułmanie nie śmierdzą tanim a
                        > lkoholem, myją się i nie używają słowa na k jako przecinka.

nie wiem czym ty śmierdzisz ale tylko świr przyjmie pseudo x2468.
                        A ci czyści muslimy łeb ci urżną jak się nie pokłonisz ich prorokowi a kobiety z ci bliskie zgwałcą.
                        Te czyściochy burdel zrobili we własnych krajach i taki zrobią u nas czego dowodem są kraje zachodnie, tuskowy śmieciu właśnie.
                        • j-k oczywiscie 30.06.25, 22:51
                          tymek.rota napisał(a):

> x2468 napisał:
                          >
                          > > Muslim to w twoim ojczystym języku, po polsku muzułmanin nieuku.
                          > > W przeciwieństwie do takich jak ty i Bonkiewicz Muzułmanie nie śmierdzą t
                          > anim a
                          > > lkoholem, myją się i nie używają słowa na k jako przecinka.

- za to chetnie uzywaja kosy, ktora ma kazdy z nich w kieszeni.
    • hrasier_2 Re: jednak szkoda, że nie rządzi PiS 30.06.25, 09:25
      Trzeba nagłaśniać ten temat. Roman Giertych
      @GiertychRoman
      ·
      Trzeba bojówki usunąć z granicy, ale też ją zamknąć dopóki dopóty Niemcy nie skończą odsyłać nam migrantów. To prawda, że przyjechali oni przez Polskę korzystając ze skorumpowania PiS, ale nęcił ich niemiecki socjal, za co my nie odpowiadamy. A bojówkarze niech wstępują do SG.
      • x2468 Re: jednak szkoda, że nie rządzi PiS 30.06.25, 20:36
        Bojówki czekistów Bonkiewicza należy zamknąć w zakładach psychiatrycznych i wiezieniach.
    • oszol-lom-z-rm Re: jednak szkoda, że nie rządzi PiS 30.06.25, 12:17
      A w Toruniu zmarła właśnie Klaudia - pierwsza ofiara nielegalnej migracji w Polsce . Sprawca był Latynos a nie muzułmanin . Pytanie skąd on w ogóle się w Polsce wziął ? Od kiedy przebywa on w naszym kraju?
      • x2468 Re: jednak szkoda, że nie rządzi PiS 30.06.25, 20:37
        Latynos czyli Katolik.
    • tapatik Re: jednak szkoda, że nie rządzi PiS 30.06.25, 13:50
      Ciekawe jakim sposobem te Murzynki dostali się do Europy.
      Może mieli jakieś wizy otrzymane za łapówki?
      • tymek.rota Re: jednak szkoda, że nie rządzi PiS 30.06.25, 14:21
        tapatik napisał:

> Ciekawe jakim sposobem te Murzynki dostali się do Europy.

zapytano ich o to, odpowiedzieli, że łodzią właśnie.
        • tapatik Re: jednak szkoda, że nie rządzi PiS 30.06.25, 15:26
          Gdzie się zapytali?
          • tymek.rota Re: jednak szkoda, że nie rządzi PiS 30.06.25, 15:28
            tapatik napisał:

> Gdzie się zapytali?

w Szczecinie, w parku właśnie.
        • don.kulawy Re: jednak szkoda, że nie rządzi PiS 30.06.25, 15:42
          tymek.rota napisał(a):

> tapatik napisał:
          >
          > > Ciekawe jakim sposobem te Murzynki dostali się do Europy.
          >
          > zapytano ich o to, odpowiedzieli, że łodzią właśnie.

Podwodną z Radomia przez Berlin. Podobno żółta ona była, właśnie :)
    • no-popis Re: jednak szkoda, że nie rządzi PiS 30.06.25, 15:47
      tymek.rota napisał(a):

> A nasza SG ich przyjmuje bo ma taki rozkaz Tuska i Siemoniaka.
      > Na dodatek oni są bez dokumentów i bezczelnie deklarują, że są nieletni, więc n
      > asi umieszczają ich w domach dziecka. Już się dziewczynki skażą, że oni zaczyna
      > ją rządzić zmuszając je do ubierania się jak muzułmanki.
      > Gdyby był PiS to Niemcy bo w nos dostali a nie przyjmowanie od nich podejrzanyc
      > h migrantów właśnie.

A ja nie żałuję. Jedyne czego żałuję to tego, że rządzi teraz zorganizowana grupa przestępcza, która jest wspomagana armią socjopatów, pseudoelit, postkomunistów i eSBeków.
      PiS niszczył gospodarkę prywatną, preferował państwową i w zasadzie za wyjątkiem wydawania pieniędzy w sposób populistyczny zrobił tylko kilka pożytecznych rzeczy : uszczelnił system podatkowy, wybudował Baltic Pipe ale po sukcesie Kaczyński , jak zwykle ten troll, spuścił Naimskiego z rządu :(
      Ponadto wszelkie inne "chore" koncepcje gospodarcze budowy mieszkań komunalnych na tanich państwowych gruntach, reaktywacja stoczni - to była kompromitacja.
      Urzędy natomiast, podobnie jak w przypadku PO, były fasadami i wykonywał decyzje Biura Politycznego.
      • tapatik Re: jednak szkoda, że nie rządzi PiS 30.06.25, 17:27
        PO jest partią polityczną, grupą przestępczą jest właśnie PiS.
        System podatkowy został uszczelniony przez PO, ale przepisy weszły już za PiS.
        Co ciekawe to za PiS wykryto w Ministerstwie Finansów grupę urzędników, którzy stosowali karuzelę VAT-owską.
        • no-popis Re: jednak szkoda, że nie rządzi PiS 30.06.25, 17:40
          tapatik napisał:

> PO jest partią polityczną, grupą przestępczą jest właśnie PiS.
          > System podatkowy został uszczelniony przez PO, ale przepisy weszły już za PiS.
          Jakbym słuchał TVN24 :) lub Tuska.
          > Co ciekawe to za PiS wykryto w Ministerstwie Finansów grupę urzędników, którzy
          > stosowali karuzelę VAT-owską.
          Wykryto! To dobrze, że wykryto czy żle?
          Za PO nie wykryto a to się dzieje.
          • tapatik Re: jednak szkoda, że nie rządzi PiS 30.06.25, 18:55
            no-popis napisała:

> tapatik napisał:
            >
            > > PO jest partią polityczną, grupą przestępczą jest właśnie PiS.
            > > System podatkowy został uszczelniony przez PO, ale przepisy weszły już za
            > PiS.
            > Jakbym słuchał TVN24 :) lub Tuska.

Poproszę jednak o merytoryczny argument.

> > Co ciekawe to za PiS wykryto w Ministerstwie Finansów grupę urzędników, k
            > tórzy
            > > stosowali karuzelę VAT-owską.
            > Wykryto! To dobrze, że wykryto czy żle?

Dobrze, że wykryto, natomiast ciekawe, że byli to urzędnicy, którzy sami mieli wykrywać te karuzele.

> Za PO nie wykryto a to się dzieje.

Za PO wprowadzono przepisy pozwalające na ukrócenie tego procederu.
            Przepisy zaczęły obowiązywać od 1 lipca 2015, tak więc PiS przyszedł na gotowe.
          • x2468 Re: jednak szkoda, że nie rządzi PiS 30.06.25, 20:40
            Nie wiem czy dobrze Patryk. W grupie przestępców wyłudzających od państwa VAT był brat waszego komendanta granatnika. Jako jedyny z przestępców pozostał na wolności.
    • don.kulawy Re: jednak szkoda, że nie rządzi PiS 30.06.25, 16:44
      ♨️Moja siostra wracała dziś z Holandii do Polski.
      Na granicy zatrzymali ją bandyci w kamizelkach odblaskowych. Szczególnie jeden był agresywny chciał obejrzeć co ma w bagażniku ! Chciała nagrać to, otrzymała groźbę ze straci telefon jak będzie filmować i pojadą za nią.. jechała z 4 letnią córką.
      Informuję Cię karłowaty z metra cięty bohaterze, usiądziemy z siostra nad zdjęciami z netu i Cię znajdziemy damski bokserze.🪚
      • no-popis Re: jednak szkoda, że nie rządzi PiS 30.06.25, 17:47
        don.kulawy napisał:

> ♨️Moja siostra wracała dziś z Holandii do Polski.
        > Na granicy zatrzymali ją bandyci w kamizelkach odblaskowych. Szczególnie jede
        > n był agresywny chciał obejrzeć co ma w bagażniku ! Chciała nagrać to, otrzyma
        > ła groźbę ze straci telefon jak będzie filmować i pojadą za nią.. jechała z 4 l
        > etnią córką.
        > Informuję Cię karłowaty z metra cięty bohaterze, usiądziemy z siostra n
        > ad zdjęciami z netu i Cię znajdziemy damski bokserze.🪚

Ruskie kłamstwo propagandowe.
        • don.kulawy Re: jednak szkoda, że nie rządzi PiS 30.06.25, 20:46
          Na jakiej podstawie tak twierdzisz?
    • hrasier_2 Re: jednak szkoda, że nie rządzi PiS 30.06.25, 21:14
      Dariusz Matecki, poseł PiS, wziął udział w posiedzeniu Komisji Bezpieczeństwa Publicznego w Szczecinie. Zwrócił uwagę, że odbyło się w malutkiej sali, która z oczywistych względów nie mogła pomieścić mieszkańców, którzy chcieli w tym nadzwyczajnym posiedzeniu uczestniczyć. Jako że spotkanie miało dotyczyć migrantów i przerzucania ich przez Niemców do Polski, zapowiadano udział funkcjonariuszy Straży Granicznej w posiedzeniu komisji, jednak tak się nie stało. „Jako posłowie PiS musieliśmy przejąć to spotkanie po tym, jak radni PO uciekli, a zapowiadanej Straży Granicznej nie było - relacjonował polityk PiS.
      • don.kulawy Re: jednak szkoda, że nie rządzi PiS 30.06.25, 21:22
        https://pbs.twimg.com/media/GurQTuoWEAAPgdZ?format=jpg&name=small
    • don.kulawy Re: jednak szkoda, że nie rządzi PiS 30.06.25, 21:49
      Kwiat młodzieży polskiej :((( x.com/ARosenPL/status/1939730263681945952
      • tymek.rota Re: jednak szkoda, że nie rządzi PiS 30.06.25, 22:23
        don.kulawy napisał:

> Kwiat młodzieży polskiej :(((

napisz z jakiego powodu oni są na granicy właśnie.
        • don.kulawy Re: jednak szkoda, że nie rządzi PiS 01.07.25, 00:57
          Zwierzchnicy z FSB tak im kazali to stoją.
        • don.kulawy Re: jednak szkoda, że nie rządzi PiS 01.07.25, 01:03
          Na granicy z Niemcami doszło do przegrupowania.
          Nadbałtycki Szwadron Wojowników Maryi zamienia się miejscami ze Zgorzelską grupą Rycerzy Chrystusa. W drodze na granicę są już Sandały Mojżesza, uzbrojone w mobilne ołtarze.
          😂

https://pbs.twimg.com/media/Gutbn4JXIAAJsKE?format=jpg&name=medium
        • don.kulawy Re: jednak szkoda, że nie rządzi PiS 01.07.25, 01:06
          x.com/TomaszJanusz/status/1939774022251647372
    • adam.eu Jaka szkoda, że po prostu nie piszesz prawdy 04.07.25, 09:57
      Przeczytałem Twój post, po trzykroć propaganda.

"tak, wiem, minusy Morawieckiego, ale zachodnia granica byłaby szczelna.
      Niemcy podrzucają nam Murzynów. których oni nie chcą u siebie.
      A nasza SG ich przyjmuje bo ma taki rozkaz Tuska i Siemoniaka.
      Na dodatek oni są bez dokumentów i bezczelnie deklarują, że są nieletni, więc nasi umieszczają ich w domach dziecka. Już się dziewczynki skażą, że oni zaczynają rządzić zmuszając je do ubierania się jak muzułmanki.
      Gdyby był PiS to Niemcy bo w nos dostali a nie przyjmowanie od nich podejrzanych migrantów właśnie.
      "

Żadnego ze zdań nie będziesz potrafił udokumentować,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka