Dodaj do ulubionych

Administrator kościoła św. Brygidy prześladowany

• Gość: titt I to jest milosc chrzescijanska... IP: *.botany.gu.se 29.11.04, 09:56
      "Po tym poznaja, ze uczniami moimi jestescie jesli jedni do drugich milosc
      bedziecie miec".
      to chyba nie wymaga komentaza...
    • Gość: ania i oni się nazywają katolikami?! IP: *.wroclaw.mm.pl 29.11.04, 09:59
      Kolejny fatalny przykład "Najprawdziwszych Katolików" potwierdzający ich
      hipokryzję i pustą wiarę. Proponują przeszkolić ich z zakresu zasad wiary
      chrześcijańskiej!!
      • Gość: NIEWYZYTY [...] IP: *.i.pppool.de 29.11.04, 10:09
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • aska-polka Boże,pokonaj biskupa masona-CIEKAWE CZY BOG SŁUCHA 29.11.04, 10:00
      a moze slucha masona:?
      • gajowy45 Re: Boże,pokonaj biskupa masona-CIEKAWE CZY BOG S 29.11.04, 10:57
        Tego się nawet czyta nie da. To idiotyczne, z piekła wzięte hasło w
        wydaniu "katolików", upojonych wartościami chrześcijańskimi, co tydzień
        przyjmującymi hostię. Chciałoby się głośno krzyczeć BOŻE TY WIDZISZ A NIE
        GRZMISZ!!!!!!! ale bÓG TO WIDZI i kiedyś d.u.p.n.i.e w to całe zdewociałe
        zakłamane społeczeństwo.
    • Gość: ED Re: Administrator kościoła św. Brygidy prześladow IP: 212.244.126.* 29.11.04, 10:12
      Ale oczywiście żadnemu tzw. obrońcy nie przeszkadza to parę minut wcześnie ze
      złożonymi rękami niczym owieczki Boże stanąć przed ołtarzem i przyjąć komunię
      św....... Pozdrawiam wszyskich G Ł Ę B O K O W I E R Z Ą C Y C H obrońców
      ks. prałata Jankowskiego!!!!!!
    • blondynka_wawa a swastyke to sie calkiem inaczej maluje 29.11.04, 10:16
      wiem bo od 6 tyg mieszkam na stale w niemczech
    • Gość: gaga Re: Administrator kościoła św. Brygidy prześladow IP: *.crowley.pl 29.11.04, 10:19
      No to cel GW został osiągniety-destabilizacja na razie tej parafii.
      A ja ponawiam do was apel - aby w ramach głoszonej "europejskiej tolerancji" -
      dokończyc bursztynowy ołtarz przez GW.
    • Gość: ja Re: Administrator kościoła św. Brygidy prześladow IP: 81.80.227.* 29.11.04, 10:20
      Co za durny, wredny, ciemny, paskudny, oszołomiony naród.
      Boże, Ty to widzisz i nie grzmisz.
      Mam nadzieję, że będą się smażyć w piekle po wsze czasy.
    • Gość: wierny Re: Administrator kościoła św. Brygidy prześladow IP: 217.98.47.* 29.11.04, 10:21
      teraz widać jakie wartości chrześcijańskie wpajał ks. Jankowski. Obrażanie
      ludzi, niszczenie mienia, faszyzm, rasizm. Jeżeli ci ludzie uważają się za
      chrześcijan to chyba nie wiedzą czym jest katolizm.
      • Gość: Ernst Do komitetu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 10:35
        Szanowni członkowie Komitetu Obrony ks.Prałata!
        U was w gołowach nasrano!

Amen.
        • gajowy45 Re: Do komitetu 29.11.04, 11:30
          Gość portalu: Ernst napisał(a):

> Szanowni członkowie Komitetu Obrony ks.Prałata!
          > U was w gołowach nasrano!
          >
          > Amen.
          Ernst. Nie nasrano. Oni mają w głowie siano. Nawet mi się rymło. A swoją drogą,
          czego wymagać od zwolenników Kobylej Głowy? Czekam z utęsknieniem na kolejną
          niedzielę Adwentu. Co tym razem, oczekujący na dobrą nowinę wymyślą.
    • Gość: qwer Re: Administrator kościoła św. Brygidy prześladow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 10:40
      mamy okazję zobaczyć jaki to jest katolicyzm, jaka wspaniała miłość bliźniego
      głoszona przez prałata.
    • Gość: Lucyfer św. Brygidy prześladow - zrównać tę budę IP: 81.210.100.* 29.11.04, 10:40
      św. Brygidy prześladow - zrównać tę budę z ziemią a z cegieł wybudować złobki,
      przecież tov farsa a nie chrześcijaństwo - motchłoch i afery.Kiedy w końcu
      ludzie zrozumieją, że papież to szpieg z piekła zaś hierarchia rzymskokatolicka
      to horda diabelska.
    • Gość: gosc II Re: Administrator kościoła św. Brygidy prześladow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 10:42
      bo ?
    • Gość: Pam Re: Administrator kościoła św. Brygidy prześladow IP: *.proxy.aol.com 29.11.04, 10:46
      Przeciez to chrzescijanie, ktorzy postepuja wedlug zasad swojej religi, jest to
      okazywanie milosci na zasadach " katolickich".
    • Gość: anka Re: Administrator kościoła św. Brygidy prześladow IP: *.gw.interecho.com 29.11.04, 10:48
      to jest wlasnie ta milosc blizniego .Zenujacy spektakl ludzi ziejacych
      nienawiscia do innych .ks.Czaja narazil sie tym oszolomom tylko dlatego ,ze
      jest w zamian Jankowskiego .Ci pikietujacy ludzie z p.Podjadzkim na czele nie
      wiedza co tak naprawde oznacza byc wierzacym .Msza im niepotrzebna im potrzebna
      jest rozroba ,awantury .Ks.Jankowski osiagnal sukces swietnie nauczyl
      nienawisci do innych
    • Gość: katoliczka zawstyd Re: Administrator kościoła św. Brygidy prześladow IP: *.241.81.adsl.skynet.be 29.11.04, 10:51
      czcigodni obrońcy pyszałkowatości, megalomanii z kościoła Św.Brygidy-mścijcie
      się jeszcze bardziej-zapewne w imię Boże na człowieku ,który jest też księdzem,
      potem polećcie pobożnie cały wasz dzionek Panu Bogu nie zapomnijćie również
      ofiarować Panu waszego bezecnego zachowania.Jestem wierzącą i praktykującą
      katoliczką i wstydzę się za was i nie wiem jak mam tłumaczyć moim znajomym
      (niewierzącym)jak wasze czyny mają się do wykładni Pisma Św.
      • Gość: K nie-zawstydzony Droga katoliczko zawstydzona... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 29.11.04, 11:12
        Widzisz kolor złoty bo ktoś ci mówi że to kolor złoty, a może oni chcą
        spoglądać na świat własnymi oczami? Tylko Bóg dzisiaj wie, czy biskup G
        realizuje wolę Boga czy własne ambicje? Kilkaset lat temu biskupi kościoła
        skazywali kobiety w ciąży na rozpiłowanie piłą w imię Boga, za to parzyły sobie
        tajemne zioła. Czy twojej pra-pra babce też było wstyd za te kobiety czy raczej
        za biskupów? Myślę, że nasz Bóg nie chciałby aby biskupi jego kościoła jeżdzili
        samochodami za 150 000 PLN, kupionymi ze składek wiernych, podczas gdy rzesze
        rodzin z małymi dziećmi w ich parafiach cierpią głód. Ja jestem zwykłym
        śmiertelnikiem, a arcybiskup G "wielkim zwierzchnikiem parafii" , ale mam duże
        wątpliwości czy w tych samych relacjach będzie nas kiedyś sądził Bóg na sądzie
        ostatecznym?
        • Gość: katoliczka zawstyd Re: Droga katoliczko zawstydzona... IP: *.241.81.adsl.skynet.be 29.11.04, 12:24
          drogi K-nieza.widzę świat tak jak na to pozwala Ktoś, kto nim rzadzi.Na ogół
          nie kieruję się krzykiem tłumu czy bezmyślnymi prawami o których mówią ,że
          pochodzą od Boga,staram się poznawać"ich po owocach"i niezależnie skąd pochodzą
          słowa dobrze się przyglądam rezultatom czynów ludzkich,dlatego daleko mi do
          bałwochwalczego uwielbiania chorego katolicyzmu w Polsce,wierzę jednak ,że
          kiedyś w naszym kraju spotkam prawdziwych ,dobrych,życzliwych ,myślących i
          szlachetnych katolików. pozdrawiam
    • Gość: Coment Gdzie jest tutaj demokracja ??? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 29.11.04, 10:51
      Skoro znakomita większość (prawie wszyscy)parafian św. Brygidy chcą mieć za
      proboszcza księdza J to po co na siłę metodami rosyjskimi (nakazujący dekret)
      wciskać im księdza C ??? Ci sami dziennikarze i czytelnicy GW którzy dzisiaj
      widzą wielkie zło i brak poszanowania woli społeczeństwa w prowadzonej przez
      Rosję i Ukrainę "polityce nakazowo-dekretowej" jednoczesnie w Gdańsku widzą w
      niej "wielkie dobro"??? To przecież moralność pani Dulskiej?
      A..ha. Tyle słów padło na temat luksusowego samochodu księdza J. Nowiutki
      samochód NISSAN Primera (patrz na wyposażenie) księdza C naprawdę nie kosztuje
      mniej. To jest po prostu brak obiektywizmu i sprawiedliwości. Zacznij myśleć
      swoim rozumem i widzieć pewne fakty swoimi oczami czytelniku - bo inaczej
      staniesz się członkiem stada baranów które łatwo można wodzić za nos dżwiękiem
      dzwoneczka.
    • Gość: abel Re: Administrator kościoła św. Brygidy prześladow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 10:52
      Kto by zwracal uwage na oszustke Hojarska .............pod taka ze
      sie ziemia nie zapadnie. Sprawiedliwa i uczciwa Danka ......ten kosz
      niech postawi malzonkowi na grobie. Kosz kwiatow przed
      oltarzem ,kosciol to dom ,dzieci rodzina bliscy .....a ta klepa chyba
      zapomniala ze nie umiala we wlasmym domu ulozyc relacje a wlazi
      przed oczy innym .
      • Gość: Kain Drogi Ablu... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 29.11.04, 11:01
        Od posłanki H rzeczywiście nie bije blask niewinności. Szkoda tylko że,
        popełniła te same wykroczenia co Pani Lidia Tymoszenko - dzisiaj bohaterka
        europejsko-narodowa zbijająca na barkach porządnego Juszczenki swój kapitał
        polityczny. Obaj również wiemy, że większość górników i robotników, których
        dzisiaj tak gorliwie namawiamy do wybrania koloru pomarańczowego zasili wkrótce
        wraz ze swymi rodzinami rzesze bezzrobotnych i klepiących biedę obywateli 2
        kategorii. Każdy medal ma dwie strony. Dążmy do prawdy, ale bądżmy przy tym
        obiektywni i sprawiedliwi. U Ciebie w domu wszystko jest OK???
    • Gość: ira Re: Administrator kościoła św. Brygidy prześladow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 10:56
      Glupia stara klepa Danka Hojarska....idz posprzataj na grobie
      swojego malzonka.............niewyzyta kobylo!
    • Gość: a Re: Administrator kościoła św. Brygidy prześladow IP: 212.160.172.* 29.11.04, 10:59
      Ale księżunio ma samochodzik... skromniutko sobie żyją...
    • kaner Re: Administrator kościoła św. Brygidy prześladow 29.11.04, 11:01
      to sa katolicy??
    • Gość: witus Re: Administrator kościoła św. Brygidy prześladow IP: *.its.uu.se / *.its.uu.se 29.11.04, 11:04
      Co to za komentarz? Moze cos wiecej nam powiesz, czemu to uwazasz dziennikarzy
      za gnidy? Jesli laska sprobuj napisac cos calym zdaniem, jesli oczywiscie umiesz
      po polsku pisac.
    • Gość: Roman Re: Administrator kościoła św. Brygidy prześladow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 11:08
      To może ty Gościu pomalowałeś samochód? Jak wy potraficie łączyć katolicyzm i
      polskość z taką nienawiścią? Winni dziennikarze? Najlepiej szukać kozła
      ofiarnego poza sobą. Jak ktoś dodaje do pojęć Polak i katolik przymiotniki w
      rodzaju "prawdziwy" to jest tak jak z "demokracją socjalistyczną", która
      niewiele miała z demokracją wspólnego.
    • Gość: Kamila Kto nie z prałatem, ten Żyd ? Coś Żydów w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 11:09
      przybyło. Jakieś 30 parę milionów się znajdzie. To więcej niż w Izraelu!!!
      • gajowy45 Re: Kto nie z prałatem, ten Żyd ? Coś Żydów w Po 29.11.04, 11:24
        Nie wiedziałem, że jestem pochodzenia żydowskiego.
    • jacek.69 Co zrobić z Jankowskim,aby ludzie o nim usłyszeli? 29.11.04, 11:10
      Może zacznie tańczyć na rurze w klubie dla "prawdziwych Polaków", gdzie Żydom,
      komuchom, masonom, homoseksualistom, liberałom, demokratom, prawosławnym, itd.
      WSTĘP WZBRONIONY. Czyli, całkiem sporej grupie mieszkańców kraju między Bugiem
      a Odrą.
      • gajowy45 Re: Co zrobić z Jankowskim,aby ludzie o nim usłys 29.11.04, 11:22
        Z wymienionej przez Ciebie grupy społecznej wyłączyłbym homoseksualistów.
        Prałacina jest przecież nie tylko gorącym zwolennikiem tychże, ale i
        praktykującym w zaciszu parafii i okolicznych burdeli. I teraz prałacinie każe
        się przenieść piętro wyżej. Po co? Po to aby sąsiad z dołu słyszał skrzypienie
        łóżka?
    • Gość: naprzód prawdo!!! nienawidze koscioła i klechów wszelkiej masci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 11:10
      I DOBRZE MI Z TYM!!!!
    • Gość: MABULLA Re: Administrator kościoła św. Brygidy prześladow IP: *.d.pppool.de 29.11.04, 11:13
      JANKOWSKI SMIERDZACY ARAB !!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Reżyser Gluś JAKI PASTERZ, TAKIE OWIECZKI... IP: 81.210.121.* 29.11.04, 11:19

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka