Dodaj do ulubionych

WSZYSCY TUTAJ O..............

14.02.05, 12:19
Witam wszystkich wszyscy tutaj o polityce walentynkach i tym podobne dzisiaj
rozmawiają a ja............mam dzisiaj urodziny i.......prawie nikt o nich
nie pamiętał a na dodatek powiem że wcale nie mam sie z czego cieszyć
bo ..........wszystko jest nie tak jak powinno i co wy na to????
Obserwuj wątek
    • mogiliani Saya cinta kamu 14.02.05, 12:24
      Co to znaczy? Zobacz:
      www.factmonster.com/ipka/A0921102.html
    • indris A jednak masz się z czego cieszyć... 14.02.05, 12:30
      Nie jesteś ani w szpitalu ani w Iraku.
      • w_tynka Re: A jednak masz się z czego cieszyć... 14.02.05, 12:36
        ale w sumie w Iraku tak po części bo sami tego chcieli a w szpitalu każdy może
        sie znaleźć w każdej chwili bo np. może cie potrącić samochód na przejściu
        • mogiliani Love sogs for You :)) 14.02.05, 12:40
          Usmiechnij sie!
          uk.rd.yahoo.com/oa/*http://media.ebaumsworld.com/titanicpimp.wmv
          • w_tynka Re: Love sogs for You :)) 14.02.05, 12:49
            dobra robie to specjalnie dla Ciebie Mogiliani :) bo nie mam poza tym do kogo
            bo ze mną sa tylko moje koty i nikt poza nimi
            • mogiliani Re: Love sogs for You :)) 14.02.05, 13:06
              Może i jakiś kocur jest z tobą? Tajemniczo śledzą ciebie jego oczy, podchodzi
              czasem, pociera się o nogi, mruczy z zadowolenia gdy go drapiesz za uszkami,
              grzbiet w pałąk wygina... Czasem i kocur może być lekiem na całe zło:)
            • trawozerca Re: Love sogs for You :)) 14.02.05, 13:08
              sie nie martw tak. Czasem bywaja zle, bezsensowne dni. Ba! Bywaja takie
              tygodnie!
              Ba! Cale miesiace!

Hmmm.......ba! ....czasem i lata! :(((

Poradze Ci cos glupiego: idz do fryzjera i zrob sie na bóstwo. Ja wlasnie
              wrocilem i czuje sie jak nowo narodzony. A ze zostawilem 50 plnow... no coz.

"Olłejs luk et de brajt sajkt of lajf!" ;-)
              • w_tynka Re: Love sogs for You :)) 14.02.05, 13:19
                dzieki za rade ale.....w moim przypadku bedzie problem bo w sumie nie mam za
                bardzo co obciąć bo mam dość krótkie włosy a poza tym jak sięgam pamięcią to
                ostatnie urodziny na których miałam sie z czego cieszyć były dwa lub trzy lata
                temu i bardzo mi tego brakuje a poza tym nie sądziłam że faceci tez leczą w ten
                sposób swój zły nastrój:) i czasami się zastanawiam czy jestem normalną
                dziewczyna bo akurat w kwestii zakupów i robienia się na bóstwo żeby poprawic
                sobie humor to na mnie nie działa niestety (a może stety....) ale i tak
                dziękuje za rade
                • trawozerca Re: Love sogs for You :)) 14.02.05, 13:46
                  No to.... nie wiem. Moze udaj sie na jakis fajny masaz relaksujacy. Tez mile.
                  A co do facetow.... to chyba sa rozni faceci ;-)
                  Tak czy siak - pogody ducha zycze. A w ostatecznosci mozna jeszcze kurowac sie
                  politycznie rozpalajac w sobie nienawisc do komunistow, ojca prowadzacego,
                  najbogatszego Polaka III RP badz ...wrednego sasiada z ujadajacym ratlerkiem,
                  ktory codziennie kopci papierosy w windzie! :)
                  • w_tynka Re: Love sogs for You :)) 14.02.05, 13:51
                    to że są różni to fakt........... i dlatego cały czas mam nadzieje że znajdzie
                    się jakiś normalny (który nie ma zobowiązań bo z takimi miałam już do czynienia)
                    i że to będzie akurat moja druga połówka. Bo tak jak mi mówili w podstawówce że
                    jestem jedną wielką walentynką (dla rodziców na pewno) ale gdzie jest mój
                    walenty w takim razie????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka