anka9910 09.04.05, 11:12 Grupy pijanej młodzieży układającej znicze , pijani kibice na marszu i na Błoniach, po marszu zaczepianie i mówienie, że od jutra wszystko wraca do normalności / czyli walki kibiców/Pijemy za Papieża! Brak słów komentrza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janbezziemi Re: Picie za Papieża stało się modne 09.04.05, 11:55 Przerazające,jesli prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
anka9910 Re: Picie za Papieża stało się modne 09.04.05, 12:01 Niestety prawdziwe, byłam świadkiem/kibice zaatakowali po marszu dwie osoby i obiecali że poczekają do jutra bo od jutra już bedą mogli/ Odpowiedz Link Zgłoś
chilum Re: oto obludny Katoland 09.04.05, 12:26 Spodziewałeś się,że Cały Naród,każdy jeden Polak,obywatel zmieni coś w swoim życiu?? Jesli tak i stąd płynie Twoje rozgoryczenie(o ile nie coś innego),to chyba musiałbyś długo być poza Ziemią i Galaktyką- Drogą Mleczną. Ja wiem,ze dla mnie śmierć JPII jest cezurą w moim postrzeganiu życia,ludzi i siebie. Tylko ja mogę coś zrobić i zmienić. Można by przytoczyć hasło ekologów(zachowując proporcje,oczywiście),które IMVHO dobrze oddaje moją mysl:"Myśl globalnie,działaj lokalnie". Jeśli ja się nie zmieniam,to nie mogę od innych wymagać zmiany. Odpowiedz Link Zgłoś
cinna Re: Picie za Papieża stało się modne 09.04.05, 12:10 wystarczylo popatrzec na zdjecia "pielgrzymow" jadacych do watykanu na pogrzeb, ktore zostaly zamieszczone na stronach gazety gdyby nie podpis to by mozna pomyslec ze jada na mecz Arki Gdynia Odpowiedz Link Zgłoś
olo1033 Re: Picie za Papieża stało się modne 09.04.05, 12:07 anka9910 napisała: > Grupy pijanej młodzieży układającej znicze , pijani kibice na marszu i na > Błoniach, po marszu zaczepianie i mówienie, że od jutra wszystko wraca do > normalności / czyli walki kibiców/Pijemy za Papieża! Brak słów komentrza >>>>>>>>>> nie bardzo w to wierzę ,może ty byłaś naćpana albo napruta Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Picie za Papieża stało się modne 09.04.05, 12:11 olo1033 napisał: > anka9910 napisała: > > > Grupy pijanej młodzieży układającej znicze , pijani kibice na marszu i na > > > Błoniach, po marszu zaczepianie i mówienie, że od jutra wszystko wraca do > > > normalności / czyli walki kibiców/Pijemy za Papieża! Brak słów komentrza > > >>>>>>>>>> nie bardzo w to wierzę ,może > ty byłaś naćpana albo napruta Na tym polega wiara. Niektorzy przyjmuja ja bezkrytycznie inni zastanawiaja sie nad jej bliskoscia do prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Picie za Papieża stało się modne 09.04.05, 12:13 Zapierwdzielili sie na smutno. Wot co? Mialem kiedys kolege, ktory zawsze na smutno sie zapierwdzielal i zawsze plakal po pijaku :(( Odpowiedz Link Zgłoś
anka9910 Do olo1033 09.04.05, 12:19 Jak możesz!Już ktoś tu pisał. że widział kibiców idących na marsz z reklamówkami piwa. Więc to nie tylko moje obserwacje. A swoją drogą człowieku jestem babcią/mam 50 lat/więc nie pieprz bzdur. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Do olo1033 09.04.05, 12:29 anka9910 napisała: > Jak możesz!Już ktoś tu pisał. że widział kibiców idących na marsz z > reklamówkami piwa. Więc to nie tylko moje obserwacje. A swoją drogą człowieku > jestem babcią/mam 50 lat/więc nie pieprz bzdur. :)) 50 lat babcia? Popatrz pan do czego polityka Watykanu doprowadzila :)) Odpowiedz Link Zgłoś
anka9910 Do pieska,,,,,,na czarnych/szczekającego/ 09.04.05, 22:56 Tak dziaduniu. Babcia. I jej kilkuletnia wnuczka wystraszyła się kibiców którzy zaczepiali przechodzących obok. Odpowiedz Link Zgłoś