Dodaj do ulubionych

A moze wreszcie zaczniemy ignorowac *************

IP: *.upc.chello.be 26.06.02, 17:59
Mam propozycje.Po perfidnych atakach Anki i Pipina mysle,ze pora zaczac
ignorowac takich ludzi.Oni przychodza tylko po to by na nas pluc.Moze zrobic im
bojkot totalny i niech pisza na Berdyczow.
Obserwuj wątek
    • mpsps Re: A moze wreszcie zaczniemy ignorowac ************* 26.06.02, 18:01
      Aniu nie robmy tego ludnosci Berdyczowa!!!!blagam!!!!
    • Gość: Pipin-2 do Ani -dzieciobojczyni IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 26.06.02, 18:01
      A ignoruj sobie ty zboczona szmato zabijajaca dzieci,inni podyskutuja.
      A te pare polskich swin na forum co sie obrazilo to ja olewam .....chociaz
      nawet tego nie sa warci......
      • Gość: Ania Re: do Ani -dzieciobojczyni IP: *.upc.chello.be 26.06.02, 18:06
        Gość portalu: Pipin-2 napisał(a):

> A ignoruj sobie ty zboczona szmato zabijajaca dzieci,inni podyskutuja.
        > A te pare polskich swin na forum co sie obrazilo to ja olewam .....chociaz
        > nawet tego nie sa warci......

Zobaczymy czy ktos podyskutuje.Ty nie jestes wart spluniecia.Zwykly sfrustrowany
        zasraniec.

• Gość: ktos Re: do Ani -dzieciobojczyni IP: *.pl 26.06.02, 18:35

> Zobaczymy czy ktos podyskutuje.Ty nie jestes wart spluniecia.Zwykly sfrustrowan
          > y
          > zasraniec.

Aniu, moze zacznij od siebie, bo jak na razie, to najwiecej z takimi "zas******"
          Ty dyskutujesz...
          • mysteric Re: do Ani -dzieciobojczyni 26.06.02, 19:30
            Gość portalu: ktos napisał(a):

>
            > > Zobaczymy czy ktos podyskutuje.Ty nie jestes wart spluniecia.Zwykly sfrust
            > rowan
            > > y
            > > zasraniec.
            >
            > Aniu, moze zacznij od siebie, bo jak na razie, to najwiecej z takimi "zas******
            > "
            > Ty dyskutujesz...

A co by biedna robila i kto inny niz Pipki i temu podobni
            reaguja na wpisy tej gwiazdy foruma.
      • Gość: Hania Nie pochlebiaj sobie, Pipku IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.02, 21:28
        Gość portalu: Pipin-2 napisał(a):

> A ignoruj sobie ty zboczona szmato zabijajaca dzieci,inni podyskutuja.
        > A te pare polskich swin na forum co sie obrazilo to ja olewam .....chociaz
        > nawet tego nie sa warci......

Nikt sie na Ciebie nie obrazil. Jak mozna sie obrazac na szczekajacego kundla.
        Nawet jak nasika na dywan, to taka juz jego natura. Szczekaj sobie dalej. Byle
        nie tutaj.
    • Gość: zyx Berdyczow NIE POLSKI !!! IP: *.rdu.bellsouth.net 26.06.02, 19:42
      Gość portalu: Ania napisał(a):

> Mam propozycje.Po perfidnych atakach Anki i Pipina mysle,ze pora zaczac
      > ignorowac takich ludzi.Oni przychodza tylko po to by na nas pluc.Moze zrobic im
      >
      > bojkot totalny i niech pisza na Berdyczow.

• Gość: Hania Re: A moze wreszcie zaczniemy ignorowac ************* IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.02, 21:26

> Mam propozycje.Po perfidnych atakach Anki i Pipina mysle,ze pora zaczac
      > ignorowac takich ludzi.Oni przychodza tylko po to by na nas pluc.Moze zrobic im
      >
      > bojkot totalny i niech pisza na Berdyczow.

Przylaczam sie.
      • Gość: ktos Re: A moze wreszcie zaczniemy ignorowac ************* IP: *.pl 26.06.02, 21:34

"Przylaczam sie" napisala Hania i juz 2 minutki pozniej napisala post do pana P.
        • Gość: Hania Re: A moze wreszcie zaczniemy ignorowac ************* IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.02, 21:38
          Gość portalu: ktos napisał(a):

>
          > "Przylaczam sie" napisala Hania i juz 2 minutki pozniej napisala post do pana P
          > .

Typowo kobieca niekonsekwencja, drogi ktosiu.
          • Gość: Pipin-2 Hania to zafajdana szmata..... IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 26.06.02, 21:42
            ......do podcierania dupy i wycierania kibli. To jebana przez cielaki
            suka.......))))) I taka kurwa ma czelnosc szczekac na forum......))))))
            Kible w Warszawie tej kurwie czyscic,a nie na forum pisac. WONT SZMATO ! ))))))
            • Gość: *** Sloonska PIPO,ales glupi !!!!!!!!!!!!!!!! IP: 12.240.64.* 27.06.02, 22:34
          • Gość: Anka Re: A moze wreszcie zaczniemy ignorowac ************* IP: *.tnt5.b2.uunet.de 27.06.02, 09:48
            Wyobrazacie sobie forumowe dyskusje, gdyby rozmawialy wylacznie Ania i Hania?
            Ania: Ladna dzis pogoda. Hania: Przylaczam sie. Reszta ziewa.
            • Gość: Ania Re: A moze wreszcie zaczniemy ignorowac ************* IP: *.upc.chello.be 27.06.02, 10:03
              Gość portalu: Anka napisał(a):

> Wyobrazacie sobie forumowe dyskusje, gdyby rozmawialy wylacznie Ania i Hania?
              > Ania: Ladna dzis pogoda. Hania: Przylaczam sie. Reszta ziewa.

Nie we wszystkich pogladach jestesmy zgodne z Hania ,jak tez i z innymi.Jest
              jedna drobna roznica obydwie rozmawiamy o Polsce jako o naszej ojczyznie.Ty oraz
              Pipin podkreslacie,ze pogardzacie NAMI POLAKAMI.Czy mam Ci przytoczyc Twoje watki?
              Co napisalas o nas Polakach?"Pchacie sie do UE tam gdzie was nie chca"Caly czaas
              piszesz o Polakach per "wy" wiec nie jestes Polka.Tu jest forum kraj i nie ma
              miejsca dla ludzi,ktorzy gardza Polakami.Jak masz ambicje to sie nie pchaj tam
              gdzie Cie nie chca.To twoje slowa.Napisalas je w kontekscie wejscia Polski do UE
              zastosuj je wiec do siebie.
              • Gość: Hania Re: A moze wreszcie zaczniemy ignorowac ************* IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.02, 10:09

> Gość portalu: Anka napisał(a):
                >
                > > Wyobrazacie sobie forumowe dyskusje, gdyby rozmawialy wylacznie Ania i Han
                > ia?
                > > Ania: Ladna dzis pogoda. Hania: Przylaczam sie. Reszta ziewa.
                >
                >
                > Nie we wszystkich pogladach jestesmy zgodne z Hania ,jak tez i z innymi.Jest
                > jedna drobna roznica obydwie rozmawiamy o Polsce jako o naszej ojczyznie.Ty ora
                > z
                > Pipin podkreslacie,ze pogardzacie NAMI POLAKAMI.Czy mam Ci przytoczyc Twoje wat
                > ki?
                > Co napisalas o nas Polakach?"Pchacie sie do UE tam gdzie was nie chca"Caly czaa
                > s
                > piszesz o Polakach per "wy" wiec nie jestes Polka.Tu jest forum kraj i nie ma
                > miejsca dla ludzi,ktorzy gardza Polakami.Jak masz ambicje to sie nie pchaj tam
                > gdzie Cie nie chca.To twoje slowa.Napisalas je w kontekscie wejscia Polski do U
                > E
                > zastosuj je wiec do siebie.

Aniu, nie ma sensu odpowiadac Ance.de. Niech sie biedula troche dowartosciuje
                ublizajac na polskim forum wszystkim Polakom. Moze inaczej nie potrafi sie
                dowartosciowac i nie ma nikogo, kto by to zrobil.
                • Gość: Anka Re: A moze wreszcie zaczniemy ignorowac ************* IP: *.tnt8.b2.uunet.de 27.06.02, 18:50
                  Mowiac wy mam na mysli nie Polakow, tylko was, uczestnikow forum,z ktorymi
                  dyskutuje. Ja rowniez moge za odrazajace uwazac twoje posty o aborcji, ale z
                  forum cie nie przeganiam. Kazdy ma prawo do swego zdania.Jezeli bedziesz
                  ignorowac tych co maja inne zdanie niz ty, to pogadaj sobie wylacznie z Hania.
                  • Gość: Hania Zlamie swoja zasade - odpowiedz do Anki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.02, 19:52

> Mowiac wy mam na mysli nie Polakow, tylko was, uczestnikow forum,z ktorymi
                    > dyskutuje. Ja rowniez moge za odrazajace uwazac twoje posty o aborcji, ale z
                    > forum cie nie przeganiam. Kazdy ma prawo do swego zdania.Jezeli bedziesz
                    > ignorowac tych co maja inne zdanie niz ty, to pogadaj sobie wylacznie z Hania.

Moze sie, Anko, jeszcze nie zorientowalas, ale tak sie sklada, ze nie zawsze sie
                    z Ania zgadzamy w naszych pogladach. Przykladem sa tu np. nasze odmienne poglady
                    na aborcje. Natomiast nigdy w zyciu nie nazwalabym ani postow na temat
                    aborji "odrazajacymi". Twoja pogarde okazywana Polsce i Polakom - owszem. Powiem
                    Ci nawet, ze jest wiecej ludzi na tym forum, ktorzy sie ze soba nie zgadzaja, ale
                    tylko czesc z nich wypowiada sie w tak obrazliwy dla innych sposob jak Ty.
                    • Gość: Anka Re: Zlamie swoja zasade - odpowiedz do Anki IP: *.tnt1.b2.uunet.de 27.06.02, 20:40
                      Owszem, sa DLA MNIE odrazajace, np. dyskusja, kiedy zaczyna sie czlowiek.
                      Ale co do obrazania: nie porownasz mnie chyba z Pipinem.
                      • Gość: Ania Re: Zlamie swoja zasade - odpowiedz do Anki IP: *.upc.chello.be 27.06.02, 23:33

> Owszem, sa DLA MNIE odrazajace, np. dyskusja, kiedy zaczyna sie czlowiek.
                        > Ale co do obrazania: nie porownasz mnie chyba z Pipinem.

Zeby nie byc goloslowna zacytuje Ciebie i Pipina.Ja nie widze zadnej roznicy
                        miedzy waszymi wypowiedziami.
                        Najpierw Twoja wypowiedz.
                        "Tak,tak nocoz.Naprawde liczycie na miody w UE .Pogratulowac naiwnosci.Stoiber i
                        jego koalicja maja ponad 50%poparcia,bedzie milo popatrzec jak jego zone
                        wypedzona bedzie Miller i Kwach calowal za pare eur

o...Trzeba miec troche ambicji a nie wlazic gdzie nikt nie prosi."

Pytam do kogo ty piszesz z taka pogarda?Do nas Polakow na naszym polskim
                        forum.Komu bedzie milo patrzec?Czy mamci przypomniec inne wypowiedzi?

A teraz wypowiedz pana Pipina z tego samego watku.

Polska i Narod Polski to kompletne dno dna!
                        Po co komu w Europie takie badziewie jak Polska lub Slowianszczyzna?Nikomu!

Czym roznia sie te dwie wypowiedzi?Niczym i jedna i druga jest pelna pogardy dla
                        narodu Polskiego .

A teraz odswieze ci pamiec bo twierdzisz,ze dyskusje o aborcji sa dla ciebie
                        odrazajace tylko od kiedy?

Watek "Dla zwolennikow aborcji"
                        Twoj post z 18.04.2002.g17.52
                        "Urodzic niechciane"
                        "Odys jakie srodki anty zamierzasz stosowac?Ostrzegam cie na prezerwatywach
                        daleko nie zajedziesz.Jedyny skuteczny srodek(pigulka)jest tylko na recepte,a co
                        ma zrobic kobieta,ktorej lekarz odmawia takiej recepty?Kto te dzieci wyzywi?
                        Sytuacja w Polsce to bledne kolo a ludzi traktuje sie jak zwierzeta ,ktore maja
                        sie rozmnazac i byc cicho"

Jak widzisz mam bardzo dobra pamiec.Okazalas sie na dodatek hipokrytka,ktora
                        raza dyskusje na temat aborcji.Nie zapominaj,ze wszystko co napisalas mozna
                        ogdnalezc na tym forum.
                        • Gość: Anka Re: Zlamie swoja zasade - odpowiedz do Anki IP: *.tnt5.b2.uunet.de 28.06.02, 10:32
                          Jezeli jestes taka milosierna, to dlaczego nie zaadoptujesz kilku
                          sierotek,ktorych ci tak zal? Widac,ze czasu masz za wiele, bo od 8 rano do 23
                          siedzisz i dyskutujesz. W moim rodzinnym Poznaniu to wlasnie Niemcy stworzyli
                          najwiecej miejsc pracy,Moze i Cegielskiego uratuja?
                          • Gość: Hania Re: Zlamie swoja zasade - odpowiedz do Anki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.02, 12:47

> Jezeli jestes taka milosierna, to dlaczego nie zaadoptujesz kilku
                            > sierotek,ktorych ci tak zal? Widac,ze czasu masz za wiele, bo od 8 rano do 23
                            > siedzisz i dyskutujesz. W moim rodzinnym Poznaniu to wlasnie Niemcy stworzyli
                            > najwiecej miejsc pracy,Moze i Cegielskiego uratuja?

Oby szybko, jak na razie Cegielski powoli pada.
                            Co dla Ciebie jest odrazajacego w dyskusji o tym, kiedy "zaczyna sie" czlowiek? A
                            nie jest odrazajace Twoje balwochwalstwo wzgledem wszystkiego co niemieckie? Dla
                            mnie jest. I zalosne.
                            • Gość: Ania Re: Do Hani IP: *.upc.chello.be 28.06.02, 12:52
                              Gość portalu: Hania napisał(a):

> Gość portalu: Anka napisał(a):
                              >
                              > > Jezeli jestes taka milosierna, to dlaczego nie zaadoptujesz kilku
                              > > sierotek,ktorych ci tak zal? Widac,ze czasu masz za wiele, bo od 8 rano do
                              > 23
                              > > siedzisz i dyskutujesz. W moim rodzinnym Poznaniu to wlasnie Niemcy stworz
                              > yli
                              > > najwiecej miejsc pracy,Moze i Cegielskiego uratuja?
                              >
                              > Oby szybko, jak na razie Cegielski powoli pada.
                              > Co dla Ciebie jest odrazajacego w dyskusji o tym, kiedy "zaczyna sie" czlowiek?
                              > A
                              > nie jest odrazajace Twoje balwochwalstwo wzgledem wszystkiego co niemieckie? Dl
                              > a
                              > mnie jest. I zalosne.

Haniu a dla mnie zalosne jest to,ze ktos krytykuje watki aborcyjne twierdzac,ze
                              sa odrazajace a sam w nich bierze udzial.Przeciez zacytowalam wypowiedz i co ?I
                              nic.Bez echa pisze sie o Cegielskim.

• Gość: Hania Re: Do Hani IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.02, 12:53

> Gość portalu: Hania napisał(a):
                                >
                                > > Gość portalu: Anka napisał(a):
                                > >
                                > > > Jezeli jestes taka milosierna, to dlaczego nie zaadoptujesz kilku
                                > > > sierotek,ktorych ci tak zal? Widac,ze czasu masz za wiele, bo od 8 ra
                                > no do
                                > > 23
                                > > > siedzisz i dyskutujesz. W moim rodzinnym Poznaniu to wlasnie Niemcy s
                                > tworz
                                > > yli
                                > > > najwiecej miejsc pracy,Moze i Cegielskiego uratuja?
                                > >
                                > > Oby szybko, jak na razie Cegielski powoli pada.
                                > > Co dla Ciebie jest odrazajacego w dyskusji o tym, kiedy "zaczyna sie" czlo
                                > wiek?
                                > > A
                                > > nie jest odrazajace Twoje balwochwalstwo wzgledem wszystkiego co niemiecki
                                > e? Dl
                                > > a
                                > > mnie jest. I zalosne.
                                >
                                >
                                >
                                > Haniu a dla mnie zalosne jest to,ze ktos krytykuje watki aborcyjne twierdzac,ze
                                >
                                > sa odrazajace a sam w nich bierze udzial.Przeciez zacytowalam wypowiedz i co ?I
                                >
                                > nic.Bez echa pisze sie o Cegielskim.
                                >

No bo moze dla Anki sama aborcja nie jest odrazajaca, ale odrazajace jest
                                mowienie o niej!
                                Pozdrawiam.
    • Gość: Anka Re: A moze wreszcie zaczniemy ignorowac ************* IP: *.tnt7.b2.uunet.de 28.06.02, 16:54
      O Cegielskim to przy okazji, bo dzisiaj 28 czerwca.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka