przemek1975 08.06.05, 22:34 Sa artykuly, ktore od pierwszego zdania powalaja na lopatki. www.lewica.pl/?dzial=teksty&id=545 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
giwi Basiu 09.06.05, 00:00 Twój długi link rozwala stronę. Skorzystaj z tego do skrócenia, a ja poprzedni post usunę. www.digipills.com/tinylink/introsafe.htm Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Basiu 09.06.05, 00:06 giwi napisała: > Twój długi link rozwala stronę. Skorzystaj z tego do skrócenia, a ja poprzedni > post usunę. > www.digipills.com/tinylink/introsafe.htm Dzieki:) Już mnie ktoś wyręczył, i dobrze bo to dla mnie za trudne:) Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Basiu 09.06.05, 00:08 basia.basia napisała: > Już mnie ktoś wyręczył To mówiłem ja - Jarząbek Wacław, trener drugiej klasy. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Basiu !-ja Cie nie wytnę(!), ja Cię uniżenie 09.06.05, 00:13 proszę Kochana:) - Bądź tak miła i jeśli Cię "to" oczywiście nie urazi, zechciej Miła Moja, nieco mniej "kopiować" - nno Wiesz:)? ( nie użyję słowa "spamować"). Pozostaję w największym "szacuneczku" :)) Twoja - zawsze. "Giwi" :) Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Basiu !-ja Cie nie wytnę(!), ja Cię uniżenie 09.06.05, 00:14 Łubu-dubu, łubu-dubu! Niech żyje nam prezes naszego klubu. Niech żyje nam! Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Basiu !-ja Cie nie wytnę(!), ja Cię uniżenie 09.06.05, 00:22 t-800 napisał: > Łubu-dubu, łubu-dubu! > Niech żyje nam > prezes naszego klubu. > Niech żyje nam! :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś