doomsday 19.06.05, 19:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yossarian18 Episkopat o statusie Rodziny Radia Maryja 19.06.05, 19:22 Katolewica chciałaby zniszczyć konserwatywny nurt w polskim KK, jakim jest Rodzina RM, ale dobrze wiecie, że się wam to nie uda. Odpowiedz Link Zgłoś
doomsday Radio Maryja we Wloszech wygralo referendum 19.06.05, 19:27 12 czerwca w Italii masoneria przegrala referendum o manipulowaniu ludzkimi embrionami .Masoneria wine za przegrana oskarza glownie Wloskie Radio Maryja . Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Kto jest Polak w głębi ducha, 19.06.05, 23:50 droga jest mu Polski chwała - ten Prałata głosu słucha, libertynom mówi "Wała!"! Odpowiedz Link Zgłoś
kisielt kurka... normalnie prałat rymuje 19.06.05, 23:58 kurka... normalnie prałat rymuje Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: kurka... normalnie prałat rymuje 20.06.05, 11:23 Akurat czytal Brzechwe i tak mu siem rymlo . Odpowiedz Link Zgłoś
nocnylot Re: ODEZWA do Narodu Polskiego ks. Jankowskiego ! 20.06.05, 04:57 Niezly belkot! Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Nie ma szans masońska klika 19.06.05, 23:42 mimo swej w Szatana wiary, gdy Radyjo T. Rydzyka do krucjaty się zapali! Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz DOOMSDAY, co Ty w tym pierwszym 21.06.05, 03:11 watku napisales, ze Ci cenzor wycial? Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Kto Radyja śmie Maryja 19.06.05, 23:35 atakować słuszną drogę - Pan Bóg mu nie będzie sprzyjał, a wręcz manto spuści srogie! Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Episkopat o statusie Rodziny Radia Maryja 20.06.05, 00:20 yossarian18 napisał: > Katolewica chciałaby zniszczyć konserwatywny nurt w polskim KK, jakim jest > Rodzina RM, ale dobrze wiecie, że się wam to nie uda. Rodzina RM nie jest nurtem KK. To jest niekatolicka sekta. S. Odpowiedz Link Zgłoś
petrokles Re: Episkopat o statusie Rodziny Radia Maryja 20.06.05, 01:55 Yossi, nas jest więcej! P. Odpowiedz Link Zgłoś
wasyl9 Re: Episkopat o statusie Rodziny Radia Maryja 19.06.05, 19:29 ALE SIĘ UŚMIAŁEM Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Ty ze śmiechu się nie zwijaj - 19.06.05, 23:55 Episkopat Boga zdradza, gdy Rodzinom chce Radyja swe wędzidło pozakładać! Odpowiedz Link Zgłoś
katonazizm-stop KK PRECZ OD POLITYKI !!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.06.05, 19:40 Dosyc udawania. Wywalic Rydzyka do klasztoru ! Odpowiedz Link Zgłoś
polonic [...] 19.06.05, 19:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kk-precz-od-polityki [...] 19.06.05, 20:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
polonic [...] 19.06.05, 20:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kk-precz-od-polityki lewacy to anioly w porownaniu z katonazistami 19.06.05, 20:06 Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Antypolonizmom odpór 20.06.05, 00:18 pryncypialnie staw, gdyś Polak! By ten odpór był Ci motto - słuchaj Ojca Dyrektora! Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Mianem mieni kto nazisty 20.06.05, 00:11 radyjomaryjnych państwa - TEŻ jest jełop w stanie czystym, tyle, że z drugiego krańca... Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk [...] 19.06.05, 20:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
polonic [...] 19.06.05, 20:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Kto Ojdyra chce Rydzyka 19.06.05, 23:58 do klasztornej wygnać celi - pachoł podły jest Michnika, diabli mu już duszę wzięli! Odpowiedz Link Zgłoś
cisrudlow Re: Episkopat o statusie Rodziny Radia Maryja 19.06.05, 19:43 Widac nasz Kosciol nie popiera ideologii nienawisci i nazijacych polglowkow. Oto jest odpowiedz na Twoje pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Episkopat mówi 19.06.05, 19:43 I tyle z tego wszystkiego wynika. Sprawa RM jet typowym tego przykladem. Odpowiedz Link Zgłoś
kopwdup Re: Episkopat o statusie Rodziny Radia Maryja 19.06.05, 19:46 AZ STRACH BIERZE ZE ZADNEGO NIE BYLO NA PARADZIE GEJOWSKIEJ ---WSTYDZA SIE SWOICH WSPOLBRATANKOW Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Kto śmie rzec, że Pasterz może 20.06.05, 00:24 być gejowskiej orientacji - trza mu wyrwać w Imię Boże nogi z zadka bez krępacji... Odpowiedz Link Zgłoś
wirusx Re: Episkopat o statusie Rodziny Radia Maryja 19.06.05, 19:49 Następny pozorny ruch klubu geriatrycznego. Maryjne dewoty was olewają a wy boicie się schizmy - cała banalna prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Re: Czy tow.Biskup był na imieninach Wałęsy? 19.06.05, 23:27 Bardzo by pasował do zebranego tam Towarzycha. Jak na razie bardzo się stara do tych możnych gości przykleić. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Kto śmie rzec, że Episkopat 20.06.05, 00:28 geriatrycznym jakimś klubem - ten popełnia takie faux pas, jakby chlał na umór wódę... Odpowiedz Link Zgłoś
apen43 Re: Episkopat o statusie Rodziny Radia Maryja 19.06.05, 19:50 sa pogloski jakoby Jezus byl rabinem zydowskiego pochodzenia bedacym w opozycji do prawicowych faryzeuszow. wal tym tropem. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Katolikiem i Polakiem 20.06.05, 00:35 gdyś jest - nie wierz w tę ohydę, że Pan Jezus mógłby trafem być zwyczajnym jakimś Żydem! Odpowiedz Link Zgłoś
prudent1 Re: Episkopat o statusie Rodziny Radia Maryja 19.06.05, 19:53 Glupis Waszmosc jak nie przymierzajac przyslowiowy but z lewej nogi.Szkoda fatygi, zeby cokolwiek trafilo do Waszmosciowej betono-glupiej glowy. Bez podrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Tajemnica zindoktrynowanej milości 19.06.05, 20:22 prudent1 napisał: > Glupis Waszmosc jak nie przymierzajac przyslowiowy but z lewej nogi.Szkoda > fatygi, zeby cokolwiek trafilo do Waszmosciowej betono-glupiej glowy. > Bez podrowienia. A ja pozdrawiam i życzę, byś Waszmość buty zaczął nosić na kończynach do tego przeznaczonych dając nieco powietrza i odpoczynku skołatanej wysiłkiem głowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
deltalima Re: Episkopat o statusie Rodziny Radia Maryja 19.06.05, 19:57 słyszałem plotkę, że gocłowski jest ojcem walendziaka. prawda li to? Odpowiedz Link Zgłoś
doomsday Re: Episkopat o statusie Rodziny Radia Maryja 19.06.05, 20:03 Walendziak tez podobno ma juz nieslubne dziecko , ale nie wiem czy matka jest osoba swiecka . Odpowiedz Link Zgłoś
bprzybysz Re: Episkopat o statusie Rodziny Radia Maryja 19.06.05, 20:20 slyszalem plotke, ze jestes cora Kwazimoto. prawda li to czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
deltalima Re: Episkopat o statusie Rodziny Radia Maryja 19.06.05, 20:45 waćpan płci nie odróżniasz? przestań palić to świństwo to i słowo pisane bardziej strawnym będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Episkopat o statusie Rodziny Radia Maryja 19.06.05, 20:23 Tak mówili przytaczając nawet dosyć wiarygodne dokumenty. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Kto śmie rzec, że Biskup godny 20.06.05, 00:45 cudzołóżczym jest tatusiem - temu nie pomogą modły: Szatan porwał jego duszę... Odpowiedz Link Zgłoś
borsuk14 Re: Episkopat o statusie Rodziny Radia Maryja 19.06.05, 19:58 Biskupi nie szli w pochodzie , gdyz w pochodach nigdy nie brali udzialu.Ani w pochodach prosocjalistycznych , ani w pochodach profaszystowskich jak ostatni. Hiszpania jest tu zlym przykladem z uwagi na tradycje faszystowskiej dyktatury gen.Franko. Odpowiedz Link Zgłoś
bprzybysz Niech i dzien zaglady spadnie na ciebie. 19.06.05, 20:14 w przeciwienstwie do ciebie, w tej kwestii wypowiedzial sie arcybiskup. jesli ci sie nie podoba, napisz do papieza o ekskomunike. z tego co wiem kosciol jankowskiego i rydzyka jest otwarty na takich gorliwych wyznawcow antychrzescijanizmu jak ty. nie pozostaje nic jak tylko przestac czytac 'koszerna' i wspomoc niedocenionych kaplanow ciemnej strony mocy. powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
dupekzoledny Re: Niech i dzien zaglady spadnie na ciebie. 19.06.05, 20:21 jak zwykle fioletowe gamonie wydali z siebie pierdnięcie i nic z tego nie wynika. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Kto ma rozum miast melasy, 20.06.05, 00:55 więc się czasem myśleć stara - widzi, że nadchodzą czasy, w których górą będzie Wiara... Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Episkopat o statusie Rodziny Radia Maryja 19.06.05, 20:22 a kto rozliczy Gocłowskiego z afery Stella Maris Odpowiedz Link Zgłoś
fandango10 Re: Episkopat o statusie Rodziny Radia Maryja 19.06.05, 20:27 A coz sie tak boisz podporzadkowania episkopatowi, oszolomie/ Katolikiem jestes? Jesli tak, to jestes zobowiazany podporzadkowac sie biskupom. Takie polecenie wydal w encyklice "Christifideles Laici" Jan Pawel II, ktorego podobno czcisz. Wiec o co ten krzyk?! Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Episkopat z tej strony nie słyszy 19.06.05, 20:41 oszolom.z.radia.maryja napisał: > a kto rozliczy Gocłowskiego z afery Stella Maris Odpowiedz Link Zgłoś
neceser Zaraz po rozliczeniu rydzyka i radyja 19.06.05, 23:23 naj[pierw nazistow za morde i na bruk. Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Gocłowski nie ma innych problemów .. 19.06.05, 20:23 ..na swoim wewnętrznym gdańskim podwórku ? Odpowiedz Link Zgłoś
bprzybysz oj ma ma 19.06.05, 20:37 jeden powazny. antyksiedza antysemckiego i asocjalnego pralata do gory nogami - jankowskiego. ok ok przesadzam. moze nie do gory nogami, ale w tworkach na wielce przewielbnego i jego 'rydzykjugend' juz czekaja --------------------- pralat zle sie poczul??? hahaha. nic nowego. zalecam 200 mg klonazepanu. Odpowiedz Link Zgłoś
precz-z-konkordatem Kiedy episkopat skonczy bajdy ws RM? To nudne ! 19.06.05, 20:25 Odpowiedz Link Zgłoś
18261826www Rodzina radia Maryja to zwyczajna sekta 19.06.05, 20:39 Nie ma ona nic wspolnego z religia katolicka.Rasizm i antysemityzm jest jej domena co dobitnie swiadczy o tym ,ze 10 przykazan jest jej obce. Sekta RM penetruje srodowiska ludzi starszych,naiwnych,slabo wyksztalconych, ludzi ktorym nie powiodlo sie w zyciu.Rydzyk nie wymyslil nic nowego,na kontynencie amerykanskim przywodcy sekt to milionerzy zarabiajacy krocie na glupocie i naiwnosci ludzkiej.Dla nas Polakow i Katolikow bolesne jest to, ze sekte RM utozsamia sie z nasza religia. Odpowiedz Link Zgłoś
ubu_roy Re: Rodzina radia Maryja to zwyczajna sekta 20.06.05, 07:36 Sekta dzialajaca w ramach misji zakonu redemptorystow i towarzystwa Swietego Piusa X ktore nie uznaje II Soboru, wiec biskupi poprostu moga im skoczyc. Tu sobie mozesz facjaty bosow rydzyka > www.cssr.com/english/whoarewe/gencouncil.shtmlPozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: "Biada wam ślepi przewodnicy, 19.06.05, 21:43 którzy powiadacie: Kto by przysiągł na świątynię, to nic; ale kto by przysiągł na złoto świątyni, ten jest związany przysięgą. (...) Ślepi przewodnicy! Przecedzacie komara, a połykacie wielbłąda" (Mt 23. 16, 24). Odpowiedz Link Zgłoś
peony zdecyduj się 19.06.05, 21:49 albo jestes katolikiem i uznajesz przewodnictwo w sprawach duchowych wyznaczonych sukcesją apostolską pasterzy czyli biskupów ,albo nie uznajesz i z własnej woli wykluczasz się z Kościoła Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Episkopat o statusie Rodziny Radia Maryja 19.06.05, 22:13 Trzeba uregulować status kościelny Rodziny Radia Maryja i powiązać ją ściślej z Kościołem hierarchicznym - powiedział metropolita gdański abp Tadeusz Gocłowski po zebraniu Episkopatu Polski ****************************** Czyżby? Chcecie później iść pod komorniczy młotek? Odpowiedz Link Zgłoś
fandango10 Re: Episkopat o statusie Rodziny Radia Maryja 19.06.05, 22:46 maruda.r napisał: > > Trzeba uregulować status kościelny Rodziny Radia Maryja i powiązać ją ściślej z > Kościołem hierarchicznym - powiedział metropolita gdański abp Tadeusz Gocłowski > po zebraniu Episkopatu Polski > > ****************************** > > Czyżby? Chcecie później iść pod komorniczy młotek? > W Krakowie ludzie zwiazani ze srodowiskiem RM opanowali 3 organizacje koscielne i zarejestrowali je w sadzie jako swieckie "organizacje katolikow" (taki rodzaj PAX-u). A wszystko po to, zeby kard. Macharski nie mogl rozliczyc machlojek, ktore zrobili Odpowiedz Link Zgłoś
fandango10 Re: Najpierw cugle trzeba sobie kupić, później sz 19.06.05, 23:25 Jesli chcesz wiedziec, to oni ukradli majatek, gromadzony przez wieki przez Kosciol. Potem go sprzedali z zyskiem kosztem ubogich. Zeby byc konkretnym: chodzi o Arcybractwo Milosierdzia w Krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Re: Potem go sprzedali z zyskiem kosztem ubogich 19.06.05, 23:35 "Złota" myśl gościa. Kwintesencja głupoty. Szkoda, że gościa nie można sprzedać z zyskiem, choćby i "kosztem ubogich". - - - A jak już ukradli majątek i potem go sprzedali, to jak myślisz co oni zrobią z tą górą pieniędzy? Przepuszczą w agencji towarzyskiej, czy zabiorą ze sobą do grobu? Odpowiedz Link Zgłoś
fandango10 Re: Potem go sprzedali z zyskiem kosztem ubogich 19.06.05, 23:37 Po prostu zainwestuja we wlasny interes. Kapewu? Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Re: Zainwestują we własny interes, kosztem ubogich 19.06.05, 23:45 A gdzie mieliby zainwestować, czy może w twój pejsaty interes? A jak już zainwestują i osiągną zyski, kosztem ubogich oczywiscie, to co oni zrobią z tą jeszcze większą górą pieniędzy? Zabiorą do grobu? Chyba tak, przecież dzieci i wnuków nie mają. I tobie o to chodzi, że zmarnuje się geld wgrobach? Odpowiedz Link Zgłoś
fandango10 Re: Zainwestują we własny interes, kosztem ubogic 19.06.05, 23:51 davidmors napisał: > A gdzie mieliby zainwestować, czy może w twój pejsaty interes? > A jak już zainwestują i osiągną zyski, kosztem ubogich oczywiscie, to co oni > zrobią z tą jeszcze większą górą pieniędzy? Zabiorą do grobu? > Chyba tak, przecież dzieci i wnuków nie mają. > I tobie o to chodzi, że zmarnuje się geld wgrobach? Uwazasz, ze twoi wspolwyznawcy z sekty RM to ludzie bezpotomni? O, moj drogi, maja taka glowe do interesow, ze niejednego Zyda by sprzedali. Maja dzieci i wnuki i potrzebuja dla nich. Jest kamienica, zapisana w XIX wieku na rzezc ubogich, z zastrzezeniem ofiarodawcy, ze nie wolno jej odprzedawac. A co tam, plunac na to. Sprzedac, a pieniadze sie rozplyna. Ksiegowosc prowadzona byle jak, nikt sie nie wyzna. Kardynal sie zorientowal i probowal interwencji jako zwierzchnik Arcybractwa, to wtedy zwrocili sie do sadu, ze chca byc organizacja swiecka. A poza tym Smierdzacy Antysemiteo, odpieprz sie ode mnie, sekciarzu. Davidmors, to tak po zydowsku, co, parchu? Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Po co dyskutujesz z idiota? 20.06.05, 00:01 Przeciez widac, ze jegomosc nie ma wszystkich w domu. Gratuluje Rydzykowi takich zwolennikow Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Re: Zainwestują we własny interes, kosztem ubogic 20.06.05, 00:03 Po co dyskutujesz z idiota? Przeciez widac, ze to durny fanatyk. Mysle, ze nawet Rydzyk nie chcialby tajkiego zwolennika Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Szarpnąć za cugle 19.06.05, 22:54 Wydaje się, że Episkopat wreszcie zauwazył, ze dalsza eskalacja popularności tego typu ruchów to prosta droga do schizmy i rozpadu polskiego kościoła. Trzeba szarpnąć za cugle fanatykom drodzy biskupi. Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Re: To ja płacę na Radio Maryja i jest moje ! 19.06.05, 23:10 Paplanina gości z boku na temat Radia Maryja nic nie znaczy. Zróbcie sobie składkę na swoje radio i wówczas będziecie nim sterować, krytykować, zamykać. To samo dotyczy Episkopatu. Nie podoba się im Radio Maryja, niech zakładają własne. Mnie się RM podoba i ja, między innymi,to Radio utrzymuję. Chcecie zlikwidować Radio Maryja, przestańcie wpłacać na jego konto! Zamilknie. Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze, które RM ma! Wielu chciałoby sięgnąć do kasy Radia po pieniądze, ale są to moje pieniądze i ja na to nie pozwolę. Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: To ja płacę na Radio Maryja i jest moje ! 19.06.05, 23:43 Szkoda tylko, że Radio MaRyja nie płaci za przyznanie koncesji. Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Re: To ja płacę na Radio Maryja i jest moje ! 19.06.05, 23:47 No to bierz koncesję, za darmo dają. Jest okazja, będziesz miał swoje radio, którego nikt nie będzie chciał słuchać, ani płacić. Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: To ja płacę na Radio Maryja i jest moje ! 20.06.05, 00:01 Dają czarnym ze strachu i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
jukot Re: To ja płacę na Radio Maryja i jest moje ! 19.06.05, 23:49 .....popieram w calej rozciaglosci.............ja takze place...i dzwie sie polglowkom, ktorzy nie daja zlamanego szelaga na utrzymanie tak wartosciowej rozglosni, a zabieraja glos, w rezultacie nie majac nic do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kisielt Re: To ja płacę na Radio Maryja i jest moje ! 19.06.05, 23:54 A co Ty masz do powiedzenia wynikającego z chreścijańskiej miłości bliźniego??... bo mam lekko dosyć słuchania o katolewicy itp itd... to ma guzik wspólnego z miłością bliźniego Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: To ja płacę na Radio Maryja i jest moje ! 20.06.05, 09:59 Jest faszyzującą rozgłośnią utrzymywaną przez zwolenników ksenofobii, antysemityzmu, teorii spisków itd. No ale niech nie gadają "Katolicki głos w twoim domu", bo wtedy roszczą sobie prawo do wykładni katolicyzmu. A w takim wypadku muszą uznać zwierzchnictwo episkopatu, albo utworzyć własny Kościół Prawdziwie Patriotyczno-Katolicki Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Re: Episkopat o statusie Rodziny Radia Maryja 19.06.05, 23:10 Może uda się w końcu opanować tą sektę pod przywództwem Rydzyka! Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Re: Siądź sobie przed telewizorkiem i włącz RFM FM 19.06.05, 23:16 I będziesz w siódmym niebie, a od Radia Maryja się odwal. Nie płacisz na to Radio, nie jest twoje. Właściwie, jeśli nie płacisz, a słuchasz RM, to jesteś człowiekiem nieuczciwym. RM nie korzysta z pieniędzy za abonament RTV. Odpowiedz Link Zgłoś
fandango10 Re: Siądź sobie przed telewizorkiem i włącz RFM F 19.06.05, 23:22 davidmors napisał: > I będziesz w siódmym niebie, a od Radia Maryja się odwal. Nie płacisz na to > Radio, nie jest twoje. Właściwie, jeśli nie płacisz, a słuchasz RM, to jesteś > człowiekiem nieuczciwym. RM nie korzysta z pieniędzy za abonament RTV. Wiesz co? Powiedziales kapitalna rzecz, z ktorej wylazi sekciarstwo twoje i Tobie podobnych. Zabraniasz sluchac RM! No to do widzenia! Duscie sie we wlasnym sosie, durnie! Tylko nie wiem, czy o. Rydzykowi takie cos bedzie sie podobalo Odpowiedz Link Zgłoś
bracia_zbrojek Jak tracic czas? 19.06.05, 23:25 Ze wam się chce tyle czasu marnowac na tę sektę "ojca" Rydzyka... Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Re: Siądź sobie przed telewizorkiem i włącz RFM F 20.06.05, 00:09 Za to dzięki sprytnej manipulacji wyciąga kasę od słuchaczy. Oj naiwni ludzie... Odpowiedz Link Zgłoś
kisielt Re: Episkopat o statusie Rodziny Radia Maryja 19.06.05, 23:30 Kościół katolicki jest instytucją hierarhiczną, nie demokratyczną. Od 2000 lat w zgodzie z nauczaniem członkowie poszczególnych szczebli wybierali innych zgodnie z nauką Jezusa Chrystusa i mądrością wynikajacą z modlitwy. Biskupi kierują kościołem w imie miłości i szacunku dla innych. Ty krzyczysz obrażając innych, w tym Żydów z którymi Jan Paweł 2 dążył do pojednania. Jeśli nie podoba Ci się nurt reprezentowany przez naszych hierarchów stwórz inny, odrzuć władzę biskupią (a w zasadzie tylko to potwierdź bo już to zrobiłeś)... oznaczać to będzie odejście z Kościoła... niekoniecznie od wiary ale z kościoła tak... stać Cię na to?? Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Re: Episkopat o statusie Rodziny Radia Maryja 19.06.05, 23:38 Najwyraźniej cały szacowny Episkopat może o. Rydzykowi skoczyć w pozycji kucznej. Jest to kolejny dowód, że nawet w KK pieniądz i polityka górują nad tzw. "duchem" (bodaj, czy nie nad Duchem Świętym nawet). I smieszno i straszno - jak mawiają nasi sąsiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kisielt pieniądz?? 19.06.05, 23:44 Może niekoniecznie pieniądz... żyjemy w czasach zalewu informacją i propagandą... ludzie zapomnieli, że z nauki Chrystusa emanowała miłość, przebaczenie. Na szczęście jest radio PLUS i radio niepokalanów... dwie katolickie rozgłośnie które żyją radością wynikającą z naszej wiary. Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Re: Ja ufundowałem Radio Maryja i jest moje! 19.06.05, 23:40 A hierarchowie mogą być hierarchiczni lub demokratyczni, mnie to nie przeszkadza, niech sobie będą jak chcą. Odpowiedz Link Zgłoś
fandango10 Re: Ja ufundowałem Radio Maryja i jest moje! 19.06.05, 23:42 davidmors napisał: > A hierarchowie mogą być hierarchiczni lub demokratyczni, mnie to nie przeszkadz > a, > niech sobie będą jak chcą. Mysle, ze nie jestes katolikiem. Przemawia przez ciebie szatanska pycha Odpowiedz Link Zgłoś
neceser Trzymaj swoje programy i fale radiowe dla SIEBIE 19.06.05, 23:44 a jesli sa w eterze, kazdy je moze za darmo brac, palancie glupi z nad wisly. Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Co to znaczy kwestionowac stanowisko ksiezy? 19.06.05, 23:42 Jak sie nie podoba, to schizma. W kosciele nie ma dyskusji i demokracji. Ludziom sie w glowach przewraca. Odpowiedz Link Zgłoś
katonazizm-stop BLA,BLA,BLA - A RYDZYK SIE DOBRZE MA ! 19.06.05, 23:47 Dosyc tego sciemniania,panowie ! Odpowiedz Link Zgłoś
neceser [...] 20.06.05, 00:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Nie pisze sie zionizm, lecz syonizm 20.06.05, 00:06 tak mowil do mojej aresztowanej kolezanki oficer moczarowskiej SB w 1968 r. On chyba lepiej wiedzial. Moczar, to byl ktos. Patron macieja Giertycha. Lza sie w oku kreci Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz A kto go wczesniej szkolil? Zionista - ortograf? 20.06.05, 00:12 Michnik, Wolinska i Morel juz nie, bo dawno Ci zydowscy zbrodniarze aparatu UB-eckiego byli poza krajem. Odpowiedz Link Zgłoś
neceser Re: A kto go wczesniej szkolil? Zionista - ortogr 20.06.05, 00:16 lamerska odpowiedz, typowa gla nadwislanskeigo glupka antysemity dajesz, palancie maly. Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Antypolonosemito, juz nam pani Michnik 20.06.05, 00:27 ksiazek o historii nie pisze. Zionisci maja coraz mniejszy wplyw na wiedze o wspolczesnej hisotrii Polakow. Antysemityzmem nie jest nazywanie zbrodniarzy zbrodniarzami. Nawet jesli byli zydami i maja na rekach polska krew. To nie jest antysemityzm, ale mowienie prawdy, zionistyczny glupku. Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll Re: Antypolonosemito, juz nam pani Michnik 20.06.05, 00:34 Ale dlaczego nikt nie może wpaść na pomysł, by Wolińską, Morela i Michnika sądzić w ich krajach? Znasz jakiś kraj, który wydaje swoich obywateli(poza Polską ostatnio)? A może komuś zależy na bezkarnych stalinowskich przestępcach, aby móc ich istnienie po prostu wskazywać? Odpowiedz Link Zgłoś
neceser Re: Antypolonosemito, juz nam pani Michnik 20.06.05, 00:49 komunizm w Angli nie jest przestepstwem. Bycie sedzia tez nie jest przstepstwem. Bycie oficerem w POLSKIM obozie zaglady dla Niemcow nie jest przestepstwem w Izraelu. Moze w Niemczech powinno byc, a pare tysiecy Polakow powinmno byc tam sadzonych za zalozenie konzentration lagern dla Niemcow? Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll Re: Antypolonosemito, juz nam pani Michnik 20.06.05, 00:53 > komunizm w Anglii(i w Szwecji -dop. mój) nie jest przestepstwem. Bycie sedzia tez nie jest Nie jest, ale istnieje pojęcie zbrodni sądowej, czego winne są ww. osoby. > Bycie oficerem w POLSKIM obozie zaglady dla Niemcow nie jest przestepstwem w > Izraelu. Obóz ten był nie tylko dla Niemców. Trafiali tam również POLSCY przeciwnicy "władzy ludowej". Nb. Faktycznie w tej sprawie Polacy są sami sobie winni, bo jakiś idiota wydał Morelowi paszport. Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Re: Antypolonosemito, juz nam pani Michnik 20.06.05, 00:56 > komunizm w Angli nie jest przestepstwem. Bycie sedzia tez nie jest > przstepstwem. Wolinska nie byla sedzia, ale katem. > Bycie oficerem w POLSKIM obozie zaglady dla Niemcow nie jest przestepstwem w > Izraelu. Moze w Niemczech powinno byc, a pare tysiecy Polakow powinmno byc tam > sadzonych za zalozenie konzentration lagern dla Niemcow? Nie pare tysiecy Polakow, tylko kilkaset osob z blogoslawienstwem NKWD i zmienionymi nazwiskami. Bardzo bym chciala, zeby wreszcie sie ktos obozami na terenie Polski dla Niemcow zajal, bo dalsze tuszowanie kto je organizowal, kto stal na ich czele jest bezsensowne i dla Polski szkodliwe. Niemcy nie ruszaja tego tematu ze wzgledow politycznych. Afera z zydami im nie jest teraz potrzebna. Odpowiedz Link Zgłoś
neceser Re: Antypolonosemito, juz nam pani Michnik 20.06.05, 01:01 ale Polaka silniejsza od Niemiec i prowokacje lubi, nie? Jak dlugo jeszce Stettin, Breslau i Schlesien okupowac wam pozwola? PobaW SIE W PROWOKACJE I DAJ SWIATU OKACZJE DO REWINDYKACJI RESZTY pOCZDAMU. jUZ nrd ODDANO, CZAS SKONCZYC TEZABAWE. bladatwarz napisał: > > komunizm w Angli nie jest przestepstwem. Bycie sedzia tez nie jest > > przstepstwem. > > Wolinska nie byla sedzia, ale katem. > > > Bycie oficerem w POLSKIM obozie zaglady dla Niemcow nie jest przestepstwe > m w > > Izraelu. Moze w Niemczech powinno byc, a pare tysiecy Polakow powinmno by > c tam > > sadzonych za zalozenie konzentration lagern dla Niemcow? > > Nie pare tysiecy Polakow, tylko kilkaset osob z blogoslawienstwem NKWD i > zmienionymi nazwiskami. Bardzo bym chciala, zeby wreszcie sie ktos obozami na > terenie Polski dla Niemcow zajal, bo dalsze tuszowanie kto je organizowal, kto > stal na ich czele jest bezsensowne i dla Polski szkodliwe. Niemcy nie ruszaja > tego tematu ze wzgledow politycznych. Afera z zydami im nie jest teraz potrzebn > a. Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Nie wtracaj sie w sprawy polskie. Bo sa Ci obce. 20.06.05, 01:17 Nie Ty bedziesz mowic Polakom, co maja robic i jak maja robic. Od prowokacji to sa lewacy i zionisci. A co do konczenia zabawy, to przenies sie moze na jakies forum, gdzie Twoje rewizjonistyczne poglady i rady moga byc uzyteczne. Moze jakies forum w Izraelu? Odpowiedz Link Zgłoś
neceser Re: Nie wtracaj sie w sprawy polskie. Bo sa Ci ob 20.06.05, 01:23 w otwartym swiecie kazdy moze zajac stanowisko. ty tez. nic na to nie zrobisz. ten kto ma sile wprowadzi zmiany. czy masz sile wieksza od Niemcow? Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Re: Nie wtracaj sie w sprawy polskie. Bo sa Ci ob 20.06.05, 06:49 Ty tez Polakow nie pouczaj z laski swojej. Nie masz monopolu na prawde Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll Re: Antypolonosemito, juz nam pani Michnik 20.06.05, 01:18 > ale Polaka silniejsza od Niemiec i prowokacje lubi, nie? Jak dlugo jeszce > Stettin, Breslau i Schlesien okupowac wam pozwola? PobaW SIE W PROWOKACJE I DAJ > > SWIATU OKACZJE DO REWINDYKACJI RESZTY pOCZDAMU. jUZ nrd ODDANO, CZAS SKONCZYC > TEZABAWE. Czy sprawia ci radość uzewnętrznianie swoich proniemieckich sentymentów? Odpowiedz Link Zgłoś
neceser Re: Antypolonosemito, juz nam pani Michnik 20.06.05, 01:29 pragne pokazac ci , co zrobilbys by zachowac Stettin i Breslau. Moze nie jestes inny niz ci Zydzi z Jericho? Ale nie inteligentny na tyle zeby sam ten wniosek wyciagnac? Szkoda. mmkkll napisał: > > ale Polaka silniejsza od Niemiec i prowokacje lubi, nie? Jak dlugo jeszce > > Stettin, Breslau i Schlesien okupowac wam pozwola? PobaW SIE W PROWOKACJE > I DAJ > > > > SWIATU OKACZJE DO REWINDYKACJI RESZTY pOCZDAMU. jUZ nrd ODDANO, CZAS SKON > CZYC > > TEZABAWE. > > Czy sprawia ci radość uzewnętrznianie swoich proniemieckich sentymentów? Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll Re: Antypolonosemito, juz nam pani Michnik 20.06.05, 01:37 > pragne pokazac ci , co zrobilbys by zachowac Stettin i Breslau. Moze nie jestes > > inny niz ci Zydzi z Jericho? Niestety boleję nad tym, że niewiele się w tej sprawie robi( a niemiecki rewizjonizm może się za jakiś czas pojawić na calkiem szeroką skalę, zresztą niektórzy interpretują pkt. 116 niemieckiej konstytucji, jako istnienie Niemiec w granicach z 1937), nawet nie można zebrać się i nadać Polakom praw własności(bo póki co, to głównie jest to wieczyste użytkowanie) do nieruchomości, ktore zajmują. A co do rozkładu sił, to nie musisz do tego przekonywać zdeklarowanego realisty. Mój post był tylko na temat nieprzyjemnego tonu, w jakim piszesz. Poza tym, porównania ziem zachodnich do Zach. Brzegu nie są IMHO najtrafniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Mozna bylo nadac, pamietasz? Ale pograno na 20.06.05, 02:32 typowej polskiej zawisci (jak ja nie mam, to ty tez nie) i Prezio do zadan ludu sie przychylil i ustawe zablokowal. A poza tym...Macierewicz sie nie podobal!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk A ty jestes IDIOTKA... 20.06.05, 01:10 za twoje metafory Wolinskiej w UK sie przed sadem nie da postawic. Ale za ZBRODNIE SADOWA (wlasnie jako sedzine) a i jakze: news.bbc.co.uk/1/hi/uk/3725422.stm Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll Re: A ty jestes IDIOTKA... 20.06.05, 01:16 > za twoje metafory Wolinskiej w UK sie przed sadem nie da postawic. Ale za > ZBRODNIE SADOWA (wlasnie jako sedzine) a i jakze: I właśnie o to mi chodziło, analogicznie ze Stefanem Michnikiem. A w kwestii Morela należałoby się skoncentrować na polskich ofiarach jego działalności(może znajdą się świadkowie jakichś zbrodni, których dokonywał własnoręcznie?). Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Wlasnie. A Polska dotad do Sadow UK nie wystapila! 20.06.05, 01:21 Choc ponoc macie DOWODY i SWIADKOW, co tym bardziej stawia wasze prosby o ekstradycje pod znakiem zapytania (Wolinska twierdzi, ze w Polsce proces bazowalby na polskim antysemityzmie). Co ciekawe, to - abstrahujac od sprawy Afganca - Putin przestal sie starac o ekstradycje Zakajewa i Rosja przygotowuje sie do jego procesu w UK na bazie naszych aktow terrorystycnych. Inna sprawa, ze UK jednak w okreslonych przypadkach (zbrodniarze hitlerowcy) przestepcow wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk [...] 20.06.05, 01:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
katonazizm-stop [...] 20.06.05, 01:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz [...] 20.06.05, 01:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll Re: Obejdzie sie antypolonosemicki tumanie 20.06.05, 02:00 > Na pohybel polskojezycznym lewakom, zionistom i antypolonosemitom zyjhacym w > Polsce i odplacajacym zdrada za goscinnosc polskiego kraju i szlachetnego narod > u. I to jest twój problem. Ten anztyżydowski zajob nie pozwala ci spojrzeć realnie na sprawę. Chcesz, aby osoby, o których dyskutujemy zostały ukarane? Ja chcę, dlatego uważam, że należy działać według obowiązujących standardów, a nie według sentymentów i resentymentów, gdyż one jedynie zaburzają właściwe spojrzenie i powodują taką nieskuteczność. Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Re: Obejdzie sie antypolonosemicki tumanie 20.06.05, 12:38 To nie jest antyzydowski zajob, tylko typowa odpowiedz dla necesera=kropkauk w jednej osobie na ich typowe antypolskie zaczepki. A co do sentymentow i resentymentow. Nie wiem czy poza standardami miesci sie karanie czlowieka w jego wlasnym kraju za czyny ktore w swietle prawa jego kraju sie przedawnily, a do tego nie sa uznawane za ludobojstwo. To tak, jakby probowac sadzic w Holandii faceta, ktory zbiegl z Polski, bo zlapali go na hodowaniu i paleniu trawki. Przyklad moze nieodpowiedni dla zbrodniarza, ktory zamordowal ponad 1300 osob, ale analogia chyba wlasciwa. Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll Re: Obejdzie sie antypolonosemicki tumanie 20.06.05, 13:08 > To nie jest antyzydowski zajob, tylko typowa odpowiedz dla necesera=kropkauk w > jednej osobie na ich typowe antypolskie zaczepki. Wątpię, by to była ta sama osoba. Zupełnie inny styl. A jeśli cię to denerwuje, to cytuję netykietę: " Ignoruj trolle - użytkowników, których jedynym celem jest dokuczanie i krytykowanie. Twoje odpowiedzi na ich posty tylko ich zachęcą do dalszej działalności. Wystarczy, że zgłosisz ich działalność administracji." Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Teraz pieprzysz, neceser... 20.06.05, 01:09 Przestepstwem jest tu zawsze "zbrodnia sadowa", tortury etc. Wolinska juz dawno mogla tu stanac przed sadem. Starczylby wniosek prokuratorski z dowodami i lista swiadkow. PRAWO BRYTYJSKIE NA TO POZWALA, ale Polacy jakos NIE CHCA z tego skorzystac, choc potrafia z tego skorzystac nawet Afganowie. Czytaj: news.bbc.co.uk/1/hi/uk/3725422.stm Odpowiedz Link Zgłoś
neceser Re: Teraz pieprzysz, neceser... 20.06.05, 01:17 DLACZEGO NIE CHCA? nAPRAWDE NIE WIEM DLACZEGO, A JESLI MOZNA JA SADZIC , TO CZEMU NIE? bRONIENIE KOGOS BO JEST JAKIEJS NARODOWOSCI, MIMO OCZYWISTYCH DOWODOW ZBRODNI, NIE JEST MOIM ZDANIEM MORALNE. nIE BRONIE ANI mORELA ANI TEJ PANI. cHCIALABYM WIEDZIEC DLACZEGO POLSKA NIE DOCHODZI PRAWA? Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Polska NAWET NIE PROBUJE dochodzic sprawiedliwosci 20.06.05, 01:25 Jakby ni swiadkow, ni dowodow nie miala, ktore moglyby sie ostac przed demokratycznym sadem demokratycznej Europy... Przeciez nawet Putin w przypadku Zakajewa - po nieudanych procesach ekstradycyjnych - obral droge sadzenia Zakajewa za terroryzm przed sadem brytyjskim. Ale Polska nie i nie;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll Re: Polska NAWET NIE PROBUJE dochodzic sprawiedli 20.06.05, 01:30 I właśnie nie za bardzo potrafię zrozumieć, dlaczego nie chce się sądzić tych osób w ich krajach. Czy ktoś ma w tym jakiś interes? Przecież AŻ TAKA nieznajomość prawa międzynarodowego i praw tych krajów przez Polskę nie jest możliwa i nie wierzę, aby wynikała ze zwykłej głupoty. PS. Zakajew to ów "umiarkowany przywódca" czeczeński, co to na ciuchach miał arabskie napisy o wojnie z niewiernymi("wschodnia" publicystyka GW po prostu rządzi ;) ? Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Re: Polska NAWET NIE PROBUJE dochodzic sprawiedli 20.06.05, 01:47 Neceser i kropekuk w jednej osobie klamie. Czy ktoś ma w tym jakiś interes? Przecież AŻ TAKA > nieznajomość prawa międzynarodowego i praw tych krajów przez Polskę nie jest > możliwa i nie wierzę, aby wynikała ze zwykłej głupoty. Polska caly czas zabiega o wydanie UB-ekow i zbrodniarzy (glownie zydowskich, ktorzy popelniali zbrodnie w Polsce na Polakach , Niemcach, Ukraincach). Jak moze o to zabiegac minister MSZ, ktory nosi nazwisko Rotfeld? Izrael odmawia Polakom od 1992 roku wydania Morela. Wielka Brytania odmawia wydania Wolinskiej, bo jest chora. Poza tym jak wyszedl watek zmiany jej nazwiska i jej pochodzenie, to sie wystraszyli, ze beda brac udzial w semickiej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll Nadal nie rozumiesz 20.06.05, 01:52 Pozwól, że zacytuję konstytucję: "Art. 55. 1. Ekstradycja obywatela polskiego jest zakazana." Takie prawo jest też w innych krajach(w Izraelu i w UK nie w konstytucji, bo te kraje jej nie mają). Wydanie tych osób skazane jest na niepowodzenie, dlatego trzeba się starać o sądzenie ich w krajach, w których mieszkają. To, co piszesz nie ma w tej sprawie nic do rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Ma 20.06.05, 02:17 Morel ma nadal polskie obywatelstwo. Malo tego, caly czas pobiera emeryture z ZUS-u (dziesieciokrtonosc przecietnej emerytury obywatela szaraka, ktory nikogo nie zamordowal). Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll Re: Ma 20.06.05, 02:24 > Morel ma nadal polskie obywatelstwo. > Malo tego, caly czas pobiera emeryture z ZUS-u (dziesieciokrtonosc przecietnej > emerytury obywatela szaraka, ktory nikogo nie zamordowal). W kwestii wytoczenia mu procesu nie ma(a można to zrobić w Izraelu albo wcale). A jak to by było z odebraniem mu obywatelstwa(podwójne obywatelstwo jest tolerowane, nie jest natomiast całkowicie legalne)? Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Zarty sobie stroisz? 20.06.05, 02:38 - środa, 30.03.2005 Izrael milczy w sprawie Morela Zbrodnie w powojennym obozie pracy UB w Świętochłowicach wciąż nieosądzone ... reakcji na wniosek o ekstradycję nie dziwi go, bo władze Izraela nigdy nie ukrywały, że Morela nie wydadzą. Salomon Morel był komendantem obozu pracy w Świętochłowicach na Śląsku. W obozie w 1945 r. przetrzymywano Niemców i Polaków, którzy ... więźniami. Władze Izraela wniosek odrzuciły, uzasadniając decyzję na wiele sposobów. Koronnym argumentem było to, że zbrodnie, których dopuścił się Morel, miały miejsce po ...... Autor: Tomasz Szymborski Wiecej a artykule w Rzepie. Nie chca go wydac, a beda go sadzic? Izrael nie uznaje jego zbrodni za ludobojstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll Re: Zarty sobie stroisz? 20.06.05, 02:59 Ja te fakty znam. > Nie chca go wydac, a beda go sadzic? Możliwe. Potrzebny jest tylko odpowiedni wniosek, którego nie ma. "Koronnym argumentem było to, że zbrodnie, których dopuścił się > Morel, miały miejsce po ......" Na wnioski o ekstradycję mogą sobie odpowiadać, jak chcą. Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Jesli juz to Trybunal Karny, ale Izrael nie ratyfi 20.06.05, 12:48 kowal umowy. Niestety.... Nie wierze, ze Izrael zareguje na jakikolwiek wniosek. Na razie polskie ministerstwo sprawiedliwosci chyba jednak postepuje slusznie starajac sie o ekstradycje Morela. Od blisko roku minister sprawiedliwości czeka na jakąkolwiek reakcję władz Izraela na wniosek o ekstradycję stalinowskiego zbrodniarza Salomona Morela. Minister sprawiedliwości podpisał w kwietniu 2004 roku wniosek o ekstradycję z Izraela Morela. Kanałami dyplomatycznymi wniosek trafił do władz izraelskich. W sprawie zapadło milczenie. - Do dziś nie ma żadnej reakcji na nasz wniosek. Dwa razy wysłaliśmy pisma interwencyjne. Nie dostaliśmy nawet odpowiedzi. Takie lekceważące zachowanie władz państwa, które podpisało europejską konwencję o ekstradycji, jest niecodzienne - mówi Andrzej Kępiński, szef Wydziału Obrotu Prawnego z Zagranicą w Prokuraturze Krajowej. Działalnością Morela zajął się w 2001 roku IPN. Postawił byłemu komendantowi obozu zarzut popełnienia zbrodni ludobójstwa, którą zakwalifikowano jako zbrodnię przeciwko ludzkości, niepodlegającą przedawnieniu. Dziś były pułkownik UB Salomon Morel ma 86 lat i mieszka w Tel Awiwie. Jako były naczelnik Wojewódzkiego Aresztu Śledczego w Katowicach (odszedł na emeryturę w 1968 roku) nadal otrzymuje wysoką emeryturę. Rzeczpospolita 30.03.2005 r. www.ipn.gov.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
neceser Re: Polska NAWET NIE PROBUJE dochodzic sprawiedli 20.06.05, 01:31 moze za duzo polskich zwiercnikow tej pani jescze zyje i mogloby byc na swiadka powolanych, co mogloby byc niewygodne? Bez sadu mozna zwalac na Zydow. sad moglby pokazac ze to Polacy dawali rozkazy? Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Klamiesz, antypolonosemito! 20.06.05, 01:49 Polacy niczego nie musza zwalac na zydow. Dokmenty i zapisy zeznan swiadko mowia same za siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
neceser Re: Klamiesz, antypolonosemito! 20.06.05, 02:07 no to czemu nie udowadniaja w sadzie? nie win zydow za wszystko, win swoich , bo to TWOJ kraj, palancier. wyzwol sie od wodeczki i lenistwa, klamstwa i oszustwa. potem beda sie z toba liczyc na swiecie. bladatwarz napisał: > Polacy niczego nie musza zwalac na zydow. > Dokmenty i zapisy zeznan swiadko mowia same za siebie. > Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Re: Klamiesz, antypolonosemito! 20.06.05, 02:15 Wiesz co leniowy zionisto, nie chce mi sie z Toba gadac, bo Ty nie dosc ze z leniwego rodu jestes, to jeszcze chyba z tepego. Sprawy w sadzie sa od dawna! Polacy czekaja na dowiezienie oskarzonych. Odpowiedz Link Zgłoś
apen43 Re: Klamiesz, antypolonosemito! 20.06.05, 13:25 byl sposob na Eichmana w Brazyli? zorganizuj bohaterze komando i dostarczymy go do sadu. Masz pietra?Wolisz medrkowac? Odpowiedz Link Zgłoś
hatteras Re: Klamiesz, rydzykowy idioto!!! 20.06.05, 02:08 Zaden normalny Polak nie utozsamia rasistowskiej sekty rydzyka z religia katolicka! Ktos pod?ozy? nam te swinie,aby inni mogli wytykac nam polski antysemityzm. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Każdy na żołdzie Putina miałby się dobrze. _____nt 20.06.05, 00:22 katonazizm-stop napisał: > Dosyc tego sciemniania,panowie ! Odpowiedz Link Zgłoś
neceser Re: Precz z lewactwem i zionizmem 20.06.05, 00:14 Na domy w Gazie dal Kongres USA, petaku nadwislanski. A ty doplacasz do Iraku i na F16, hehe. zazdrosc przegranca przemawia toba? Odpowiedz Link Zgłoś