Gość: Emeryt IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.07.02, 13:27 Broń Boże to nie zapowiedx Mariana Piłki z ZChN-u tylko oświadczenie premiera Kołodki. Niedługo wyprawy krzyżowe będziemy szykować. Najważniejsze jednak, że emeryci mogą spać spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: Narodowa krucjata IP: *.upc.chello.be 26.07.02, 13:29 Gość portalu: Emeryt napisał(a): > Broń Boże to nie zapowiedx Mariana Piłki z ZChN-u tylko oświadczenie premiera > Kołodki. Niedługo wyprawy krzyżowe będziemy szykować. Najważniejsze jednak, > że emeryci mogą spać spokojnie. No ja jeszcze do emerytury mam daleko.Gdzie i przeciw komu te krucjaty? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Narodowa krucjata IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.07.02, 13:45 Krucjata ma być przeciw bezrobociu, a emeryci mogą spać spokojnie bo nikt ich z pracy nie zwolni. Ukłony od Osełki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Narodowa krucjata IP: *.upc.chello.be 26.07.02, 13:49 Gość portalu: Emeryt napisał(a): > Krucjata ma być przeciw bezrobociu, a emeryci mogą spać spokojnie bo nikt ich z > > pracy nie zwolni. Ukłony od Osełki. A to moze za te krucjate rzad sobie przyznaje nagrody?Dla zachety.Jest tam gdzies nizej watek prowokata. No to ja tez pozdrawiam Oselke. Oselce grozi bezrobocie bo Nowy zamilknal i Dusigrosz.Smutno. Odpowiedz Link Zgłoś
mn7 pilnujcie swoich portfeli 26.07.02, 15:54 Jedno jest pewne - uważajmy teraz na nasze portfele. Odpowiedz Link Zgłoś