snajper21 07.07.05, 07:08 Uczciwi ludzie nie chcą się kojarzyć z faszystowską swołoczą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zib11 Pogotowie nie chce LPR 07.07.05, 07:12 Cóż za temat dla takij wspaniałej gazety? Zresztą w czym problem(?),przecież mogą sobie zmienic nazwę na Pomoc Dorazna,lub Pawulon Dawkujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
tekameka zmiana nazwy na: Free Style Jumping - bez liny, 07.07.05, 07:26 albo PIS - Płać i Spier.. albo PO - Płać Obywatelu albo SDPL - Szykuj Dzieńgi Pavulon Leczy Odpowiedz Link Zgłoś
pablo660 Cóż za przemyślenia macie chłopaki 07.07.05, 07:35 Widać, że jeszcze rozum śpi, a potwory już się obudziły. Odpowiedz Link Zgłoś
debilator A może Powietrzne Pogotowie Ratunkowe? PPR 07.07.05, 10:46 Chyba nie, prawda? Chyba też z czymś się kojarzy. Jakościowo nie byłoby żadnej zmiany - właściwie bez różnicy poza tym, że nowy patronat to nie klęczony. A poważnie - mieszkam blisko lądowiska. I kadłuby Mi2 i tak są zawsze zabrudzone spalinami akurat tam, gdzie namalowane są te literki. Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Pogotowie nie chce LPR 07.07.05, 09:25 A ty wiesz w ogóle, deklu, że pogotowie ratunkowe i lotnicze pogotowie ratunkowe to dwie inne instytucje? Odpowiedz Link Zgłoś
radyjoman Chica, rozczarowałaś mnie... 07.07.05, 10:56 Myślałem, że to forum to o przekrętach Avonu jest, że tam piszą jak obcy element wysysa krew z Umęczonej. A to zwykły biznes i handel tymi mazidłami wszystkimi. E tam. Odpowiedz Link Zgłoś
adam19891 Re: Pogotowie nie chce LPR 07.07.05, 09:46 LEPIEJ BĘDZIE ZMIENIĆ NA PO - POGOTOWIE OBLATYJĄCE! Odpowiedz Link Zgłoś
adam19891 Re: Pogotowie nie chce LPR 07.07.05, 09:48 ALBO MOŻE SLD - SANITARKA LATAJĄCA DOBRZE! Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Pogotowie nie chce LPR 07.07.05, 09:53 Raczej niech Romek zmieni nazwe, pogotowie swój skrót miało wcześniej :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Re: Pogotowie nie chce LPR 07.07.05, 07:44 Czy LPR płaci pogotowiu za reklamę i PR??? snajper21 napisał: > Uczciwi ludzie nie chcą się kojarzyć z faszystowską swołoczą. Odpowiedz Link Zgłoś
wisnia Salomon Morel - Izrael chroni złodzieji i zbrodnia 07.07.05, 07:47 czy ktoś z was zauważył jak gazeta wyborcza "sumienie narodu" sprytnie unikneła tematu Pana Salomona Morela - żydowskiego zbrodniarza na ziemiach Polskich Odpowiedz Link Zgłoś
zib11 Re: Salomon Morel - Izrael chroni złodzieji i zbr 07.07.05, 07:59 Może to i sumienie,może i narodu, z pewnością jednak ten tabloid nie ma nic zbieżnego z interesami Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
puuchatek Re: Salomon Morel - Izrael chroni złodzieji i zbr 07.07.05, 08:00 wisnia napisał: > czy ktoś z was zauważył jak gazeta wyborcza "sumienie narodu" sprytnie unikneła > tematu Pana Salomona Morela - żydowskiego zbrodniarza na ziemiach Polskich PO pierwsze - chyba ci się wątki pomyliły. Co ma piernik do wiatraka? Po drugie - akurat o Salomonie Morelu Wyborcza pisała, nawet dosyć szczegółowo analizując sprawę od strony historycznej. Ty po prostu nie czytujesz Wyborczej - czytujesz tylko to, co o Wyborczej pisze Nasz Bździennik. Więc po co się mądrzysz? Odpowiedz Link Zgłoś
wisnia Re: Salomon Morel - Izrael chroni złodzieji i zbr 07.07.05, 08:09 wczoraj wyborcza pisałą? - chyba z rzeczpospolitą ci się pomyliło a wracając do sprawy, wątki mi się nie pomyliły pisałbym o tym pod właściwym artykułem, ale takiego wybiórcza zamieścić nie raczyłą dlaczego? bo historia Michnika jest podobna - brat zbrodniarza stalinowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Salomon Morel - Izrael chroni złodzieji i zbr 07.07.05, 08:20 tym lepiej to o michniku świadczy. wywodząc się z takiej rodziny walczył o wolność. czytalem niedawno w wyborczej o tym bracie, byla wzmianka o tym, że byl stalinowskim prokuratorem. Odpowiedz Link Zgłoś
dyingbride [...] 07.07.05, 08:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wisnia Re: Morel - Gąsiorowski pewnie też tragiczna posta 07.07.05, 08:23 pewnie że historię można przekręcić i wszystko usprawiedliwić Odpowiedz Link Zgłoś
filc1957 Re: Morel - Gąsiorowski pewnie też tragiczna post 07.07.05, 08:47 Pewnie! A A.Michnikowi, z braku innych argumentów przywalić bratem. Ot tak, po chrześcijańsku! Odpowiedz Link Zgłoś
katatolik A który Gąsiorowski - Krzysztof? Czy jakiś inny? 07.07.05, 11:16 Bo akurat Krzysztof to dobry poeta. Odpowiedz Link Zgłoś
ledwo.gramotny Wisnia, a ty kupujesz gazetę wyborczą? Bo ja nie. 07.07.05, 11:12 Ja nie wspieram "polskojęzycznego imperium" (powiedz proszę, trafiłem w stosowną retorykę?) To nie wiem, co tam pisali, a czego nie. Ale w portalu bez wysiłku znalazłem wczoraj parę słów na temat, który poruszasz. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,55670,2806426.html Ale dlaczego TUTAJ ten temat poruszasz? Zaiste, niepojętee są ścieżki, itd. Odpowiedz Link Zgłoś
skedok Re: Pogotowie nie chce LPR 07.07.05, 08:21 p. niedorzecznik - najpierw przestańcie wysadząć pacjętów 15m nad ziemią, w Łodzi mieli większe szanse. Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Pogotowie nie chce LPR 07.07.05, 09:26 Idźże wsioku i dowiedz się jak to było z tym kolesiem co wyskoczył z helikoptera, bo mi się nawet tłumaczyć nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
ryyys Re: Pogotowie nie chce LPR 07.07.05, 08:36 Brawo chłopaki z pogotowia! Rzeczywiście wpadliście z tym skrótem. Ogłości zbiórkę społeczną na koszty zmany nazwy. Dołożę, macie moje słowo. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Pogotowie nie chce LPR 07.07.05, 09:52 Pogotowie ten skrót miało lata świetlne wcześniej :) To Piękny Roman popełnił plagiat :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
olek Re: Pogotowie nie chce LPR 07.07.05, 09:07 Dlaczego lotnicy muszą rezygnować ze swojego logo? Działali zapewne duzo wczesniej niz roman_zelazna_twarz i inni, więc niech zastrzega sobie znak w stosownych kategoriach a tamci bedą musieli się przemalować. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Pogotowie nie chce LPR 07.07.05, 09:52 Działali na 100% duuuuuużo wcześniej niż Romek :D Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Szkoda że nie można zastrzec skrótu 07.07.05, 09:51 Bo rzeczywiście LPR - jako pogotowie działa znacznie dłużej od Ligi Pięknego Romana :D Byłaby okazja oskarżyć ich o plagiat :D Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond GRATULUJĘ ODWAGI 07.07.05, 10:01 nie boicie się bojówek albo co naj mniej...EKSKOMUNIKI....? Odpowiedz Link Zgłoś
x-y-z Re: Pogotowie czy konsorcjum taksówkowe ? 07.07.05, 10:06 " - Wyobraża sobie pani? Lecimy z pacjentem, któremu mamy uratować życie, a on pyta: "jesteście z Ligi Polskich Rodzin?" " A ja myslałam, że pacjenci, którym potrzebna jest lotnicza karetka pogotowia, to ludzie w cięzkim stanie Czy Lotnicto pogotowia ratunkowego, to konsorcjum taksówkowe ? ! Po co im w związku z tym pieniądze z naszych podatków na zakup nowych samolotów ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Historia LRP :)))))))))) 07.07.05, 10:52 Pogotowie lotnicze pod tą nazwą i z tym skrótem powstało w 1999 roku - można sprawdzić na ich stronce :P www.lpr.com.pl - Historia A Romus swoją wesołą brygade pod tą nazwą zarejestrował dopiero w 2001 roku :)))))) Chyba wszystko jasne :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Historia LRP :)))))))))) 07.07.05, 11:00 skróty nazw nie podlegają zatrzeżeniom. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Historia LRP :)))))))))) 07.07.05, 11:13 > skróty nazw nie podlegają zatrzeżeniom. Szkoda :P Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Pogotowie nie chce LPR 07.07.05, 10:59 jak wczoraj chciałem wpisać swój komentarz to Giwi nie udostepniła forumowiczom wejścia na ten wątek ..pewnie bardzo zależąło jej na tym by pierwszy wpis w tym temacie zaczął się od bluzgu i inwektyw Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Pogotowie nie chce LPR 07.07.05, 12:03 1. W pogotowiu pracują debile. 2. "GW" sięga bruku. Odpowiedz Link Zgłoś
eurozyrys wcale sie nie dziwie. 07.07.05, 12:37 przeciez to siara kojarzyc sie z tym oszolomstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
ubekkubek Stworzymy Polskie Zjednoczone Pogotowie Ratunkowe. 07.07.05, 12:44 Po zjednoczeniu z pogotowiem naziemnym i podwodnym. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Stworzymy Polskie Zjednoczone Pogotowie Ratun 07.07.05, 14:14 Dobry pomysł na nazwę. Albo Służba Ratownicza - pogotowie.pl. Odpowiedz Link Zgłoś