Gość: Wiadomosc IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 11.08.02, 23:08 .....to podobno najlepsze owoce w dziejach powojennej Polski...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Emeryt Re: Morele..... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.08.02, 00:28 Kłocić sie nie będę ale stawiam na pigwę. To jest owoc. Jakby zakazany bo coś o nim cicho. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śmiewca węgierki only! ach Ilonko, Jovanko też.....n/t IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 12.08.02, 00:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Do autora watku IP: *.upc.chello.be 12.08.02, 04:17 LUBISZ BRUKSELKE?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śmiewca Bardzo Cię przepraszam, ale to jest jak szpinak IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 12.08.02, 08:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Bardzo Cię przepraszam, ale to jest jak szpin IP: *.upc.chello.be 12.08.02, 09:32 Chlip chlip chlip Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiadomosc do Ani IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 12.08.02, 09:34 Gość portalu: Ania napisał(a): > LUBISZ BRUKSELKE?? Czemu nie ? Wole Brukselke niz dania Amerykanskie lub Ruskie lub Semickie ( zydowskie,arabskie ). Takze calkiem lubie UcztE ps. ale z natury jestem fanem kuchni rodem z DELHI ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śmiewca ale fajne-nie lubisz brukselki, Oszołom się cieszy IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 12.08.02, 10:14 nigdy nie myślałem, że swoimi poglądami sprawie radość Oszołomowi! a wiadomość jest krisznowcem, a może tylko buddystą lub hinduistą, tylko - bardzo proszę - nie chwal indyjskiego piwa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiadomosc Odpowiedz IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 12.08.02, 12:15 Gość portalu: śmiewca napisał(a): > nigdy nie myślałem, że swoimi poglądami sprawie radość Oszołomowi! WIADOMOSC : czytaj uwaznie,pisze,ze lubie Brukselke..... > a wiadomość jest krisznowcem, a może tylko buddystą lub hinduistą, tylko - > bardzo proszę - nie chwal indyjskiego piwa! WIADOMOSC : tu chodzi o pochodzenie etniczne,a nie o religie,ktorej nie wyznaje..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Odpowiedz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.08.02, 15:45 A to wszystko dlatego, że zamiast o owocach zeszliście na warzywa. No bo jak mówiąc o ogórku nie wspomnieć o Turku. Odpowiedz Link Zgłoś