Gość: Basia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.08.02, 09:28 Czy teraz rozumiecie, ze jesteście prymitywną sektą pozostającą w opozycji do nauki Kościoła? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Oszołom z RM Re: DO WYZNAWCÓW KSIĘDZA DYREKTORA IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.08.02, 09:39 Kiepsko ześ słuchała homili na krakowskich Błoniach Basiu!! Tam była wyraźna krytyka liberalizmu którą przesiaknięta jest na wylot UE. To po pierwsze a po drugie Rodzina Radia Maryja jest częścią kościoła katolickiego w Polsce. Zakon Redemptorystów to zakon podlegający jedynie Papieżowi. Zakon redemptorystó ma ten przywilej ze ma konto w banku watykańskim a tam nie każdy ,może założyć sobie takie konto. Co więcej Ojciec św słucha RM słucha katechez i modlitw (godzinki różaniec..w miarę możliwości oczywiście, bowiem plan zajęć papieskich jest dość napięty). Zamiast powtarzać brednie produkowane przez Michnika i spółkę posłuchaj sobie choć raz RM... bo wiem że najbradziej atakują RM ci którzy w ogóle nie słuchają a informacj ęo nim czerpia z drugiej czy z trzeciej ręki zwykle z mediów komercyjnych wrogo do RM ustosunkowanych i uprzedzonych ( zazdroszczą sukcesów) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Po co Tys tam pojechał? Po konto! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.08.02, 09:54 Konto w banku! Nareszcie napisałeś słowo prawdy! Wszyscy wiedzą, że o kasę wam idzie. Jak to było z tym panem, który oddał oszczędności życia "księdzu dyrektorowi" a potem jak sam znalazł się w potrzebie, ten nawet z żoną nie chciał słowa zamienić. Facet umarł a szło o sfinansowanie jego kuracji, co było tylko częścia kwoty, którą ogłupiały na Radio Maryja wpłacił. Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > Kiepsko ześ słuchała homili na krakowskich Błoniach Basiu!! Tam była wyraźna > krytyka liberalizmu którą przesiaknięta jest na wylot UE. To po pierwsze a po > drugie Rodzina Radia Maryja jest częścią kościoła katolickiego w Polsce. Zakon > Redemptorystów to zakon podlegający jedynie Papieżowi. Zakon redemptorystó ma > ten przywilej ze ma konto w banku watykańskim a tam nie każdy ,może założyć > sobie takie konto. Co więcej Ojciec św słucha RM słucha katechez i modlitw > (godzinki różaniec..w miarę możliwości oczywiście, bowiem plan zajęć papieskich > > jest dość napięty). Zamiast powtarzać brednie produkowane przez Michnika i > spółkę posłuchaj sobie choć raz RM... bo wiem że najbradziej atakują RM ci > którzy w ogóle nie słuchają a informacj ęo nim czerpia z drugiej czy z trzeciej > > ręki zwykle z mediów komercyjnych wrogo do RM ustosunkowanych i uprzedzonych > ( zazdroszczą sukcesów) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: Po co Tys tam pojechał? Po konto! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.08.02, 10:04 Gość portalu: Basia napisał(a): > > Konto w banku! Nareszcie napisałeś słowo prawdy! Wszyscy wiedzą, że o kasę wam > idzie. Jak to było z tym panem, który oddał oszczędności życia "księdzu > dyrektorowi" a potem jak sam znalazł się w potrzebie, ten nawet z żoną nie > chciał słowa zamienić. Facet umarł a szło o sfinansowanie jego kuracji, co było > > tylko częścia kwoty, którą ogłupiały na Radio Maryja wpłacił. > - No tak kolejne kłamstwo TVNu...Po pierwsze Facet umarł zanim żona upomniałą się o te pieniądze. Po drugie te choieny z TVNu zapłącili zonie tego pana odpow kwotę w zamian za to ona miała mówić to do kamery czego oni sobie zażyczą...ta pani musiała sie nauczyć na pamięć pewnych kwestii by to miało jakoś ręce i nogi a repotraż miał w ten sposób osiągnąć wysoką wiarygodność... Ta pani rozmiawiała z kierownictwem RM i nieporozumienie zostało wyjaśnione...ona nawet zażadała sprostowania przez TVN nieprawd zawartych w tym reportażu..niestety TVN milczy!! > Przede wszystkim Konto redemtorystów zostało w Watykanskim banku założone za zgodą paieża... Władze Watykanu mają na tym pełną kontrolę i mo.zliwość wglądu w każdej chwili...a skoro czepiasz się jużtego konta to powiedz no mi moja miłą co sie stało z kasą WOŚP która zniknęła w Radomiu? (Sąd udowodnił radomskiej kierowiczce defraudację jednakże Owsiak dalej ją tam trzyma)..na taką "ofiarność' z której to 15% sumy z tej zbiórki Owsiak zatrzymuje dla siebie to stać byłoby każdego łajdaka!!... nie chciałem tego pisac jlae jak ty mnie tak atakujesz no to masz kontrę! sama tego chciałaś kobieto...puchu marny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Po co Tys tam pojechał? Po konto! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.08.02, 10:22 "Oni kradną to my też możemy" - to chciałeś powiedzieć? Orkiestra Owsiaka to jakaś inna grupa kościelna? Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > Gość portalu: Basia napisał(a): > > > > > Konto w banku! Nareszcie napisałeś słowo prawdy! Wszyscy wiedzą, że o kasę > > wam > > idzie. Jak to było z tym panem, który oddał oszczędności życia "księdzu > > dyrektorowi" a potem jak sam znalazł się w potrzebie, ten nawet z żoną nie > > > chciał słowa zamienić. Facet umarł a szło o sfinansowanie jego kuracji, co > > było > > > > tylko częścia kwoty, którą ogłupiały na Radio Maryja wpłacił. > > > - No tak kolejne kłamstwo TVNu...Po pierwsze Facet umarł zanim żona upomniałą > się o te pieniądze. Po drugie te choieny z TVNu zapłącili zonie tego pana odpow > > kwotę w zamian za to ona miała mówić to do kamery czego oni sobie zażyczą...ta > > pani musiała sie nauczyć na pamięć pewnych kwestii by to miało jakoś ręce i > nogi a repotraż miał w ten sposób osiągnąć wysoką wiarygodność... Ta pani > rozmiawiała z kierownictwem RM i nieporozumienie zostało wyjaśnione...ona nawet > > zażadała sprostowania przez TVN nieprawd zawartych w tym reportażu..niestety > TVN milczy!! > > Przede wszystkim Konto redemtorystów zostało w Watykanskim banku założone > za > zgodą paieża... Władze Watykanu mają na tym pełną kontrolę i mo.zliwość wglądu > w każdej chwili...a skoro czepiasz się jużtego konta to powiedz no mi moja miłą > > co sie stało z kasą WOŚP która zniknęła w Radomiu? (Sąd udowodnił radomskiej > kierowiczce defraudację jednakże Owsiak dalej ją tam trzyma)..na > taką "ofiarność' z której to 15% sumy z tej zbiórki Owsiak zatrzymuje dla > siebie to stać byłoby każdego łajdaka!!... > nie chciałem tego pisac jlae jak ty mnie tak atakujesz no to masz kontrę! sama > tego chciałaś kobieto...puchu marny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rydzykzlodziej zlodziej rydzyk oddal pieniadze? IP: *.rdu.bellsouth.net 20.08.02, 13:41 wini ofiare? kazdy gnoj tak robi. Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > Gość portalu: Basia napisał(a): > > > > > Konto w banku! Nareszcie napisałeś słowo prawdy! Wszyscy wiedzą, że o kasę > > wam > > idzie. Jak to było z tym panem, który oddał oszczędności życia "księdzu > > dyrektorowi" a potem jak sam znalazł się w potrzebie, ten nawet z żoną nie > > > chciał słowa zamienić. Facet umarł a szło o sfinansowanie jego kuracji, co > > było > > > > tylko częścia kwoty, którą ogłupiały na Radio Maryja wpłacił. > > > - No tak kolejne kłamstwo TVNu...Po pierwsze Facet umarł zanim żona upomniałą > się o te pieniądze. Po drugie te choieny z TVNu zapłącili zonie tego pana odpow > > kwotę w zamian za to ona miała mówić to do kamery czego oni sobie zażyczą...ta > > pani musiała sie nauczyć na pamięć pewnych kwestii by to miało jakoś ręce i > nogi a repotraż miał w ten sposób osiągnąć wysoką wiarygodność... Ta pani > rozmiawiała z kierownictwem RM i nieporozumienie zostało wyjaśnione...ona nawet > > zażadała sprostowania przez TVN nieprawd zawartych w tym reportażu..niestety > TVN milczy!! > > Przede wszystkim Konto redemtorystów zostało w Watykanskim banku założone > za > zgodą paieża... Władze Watykanu mają na tym pełną kontrolę i mo.zliwość wglądu > w każdej chwili...a skoro czepiasz się jużtego konta to powiedz no mi moja miłą > > co sie stało z kasą WOŚP która zniknęła w Radomiu? (Sąd udowodnił radomskiej > kierowiczce defraudację jednakże Owsiak dalej ją tam trzyma)..na > taką "ofiarność' z której to 15% sumy z tej zbiórki Owsiak zatrzymuje dla > siebie to stać byłoby każdego łajdaka!!... > nie chciałem tego pisac jlae jak ty mnie tak atakujesz no to masz kontrę! sama > tego chciałaś kobieto...puchu marny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rydzykzlodziej zlodziej rydzyk oddal pieniadze? IP: *.rdu.bellsouth.net 20.08.02, 13:48 wini ofiare? kazdy gnoj tak robi. Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > Gość portalu: Basia napisał(a): > > > > > Konto w banku! Nareszcie napisałeś słowo prawdy! Wszyscy wiedzą, że o kasę > > wam > > idzie. Jak to było z tym panem, który oddał oszczędności życia "księdzu > > dyrektorowi" a potem jak sam znalazł się w potrzebie, ten nawet z żoną nie > > > chciał słowa zamienić. Facet umarł a szło o sfinansowanie jego kuracji, co > > było > > > > tylko częścia kwoty, którą ogłupiały na Radio Maryja wpłacił. > > > - No tak kolejne kłamstwo TVNu...Po pierwsze Facet umarł zanim żona upomniałą > się o te pieniądze. Po drugie te choieny z TVNu zapłącili zonie tego pana odpow > > kwotę w zamian za to ona miała mówić to do kamery czego oni sobie zażyczą...ta > > pani musiała sie nauczyć na pamięć pewnych kwestii by to miało jakoś ręce i > nogi a repotraż miał w ten sposób osiągnąć wysoką wiarygodność... Ta pani > rozmiawiała z kierownictwem RM i nieporozumienie zostało wyjaśnione...ona nawet > > zażadała sprostowania przez TVN nieprawd zawartych w tym reportażu..niestety > TVN milczy!! > > Przede wszystkim Konto redemtorystów zostało w Watykanskim banku założone > za > zgodą paieża... Władze Watykanu mają na tym pełną kontrolę i mo.zliwość wglądu > w każdej chwili...a skoro czepiasz się jużtego konta to powiedz no mi moja miłą > > co sie stało z kasą WOŚP która zniknęła w Radomiu? (Sąd udowodnił radomskiej > kierowiczce defraudację jednakże Owsiak dalej ją tam trzyma)..na > taką "ofiarność' z której to 15% sumy z tej zbiórki Owsiak zatrzymuje dla > siebie to stać byłoby każdego łajdaka!!... > nie chciałem tego pisac jlae jak ty mnie tak atakujesz no to masz kontrę! sama > tego chciałaś kobieto...puchu marny! Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Po co Tys tam pojechał? Po konto! 20.08.02, 17:31 Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > Gość portalu: Basia napisał(a): > > > > > Konto w banku! Nareszcie napisałeś słowo prawdy! Wszyscy wiedzą, że o kasę > > wam > > idzie. Jak to było z tym panem, który oddał oszczędności życia "księdzu > > dyrektorowi" a potem jak sam znalazł się w potrzebie, ten nawet z żoną nie > > > chciał słowa zamienić. Facet umarł a szło o sfinansowanie jego kuracji, co > > było > > > > tylko częścia kwoty, którą ogłupiały na Radio Maryja wpłacił. > > > - No tak kolejne kłamstwo TVNu...Po pierwsze Facet umarł zanim żona upomniałą > się o te pieniądze. Po drugie te choieny z TVNu zapłącili zonie tego pana odpow > > kwotę w zamian za to ona miała mówić to do kamery czego oni sobie zażyczą...ta > > pani musiała sie nauczyć na pamięć pewnych kwestii by to miało jakoś ręce i > nogi a repotraż miał w ten sposób osiągnąć wysoką wiarygodność... Ta pani > rozmiawiała z kierownictwem RM i nieporozumienie zostało wyjaśnione...ona nawet > > zażadała sprostowania przez TVN nieprawd zawartych w tym reportażu..niestety > TVN milczy!! > > Przede wszystkim Konto redemtorystów zostało w Watykanskim banku założone > za > zgodą paieża... Władze Watykanu mają na tym pełną kontrolę i mo.zliwość wglądu > w każdej chwili...a skoro czepiasz się jużtego konta to powiedz no mi moja miłą > > co sie stało z kasą WOŚP która zniknęła w Radomiu? (Sąd udowodnił radomskiej > kierowiczce defraudację jednakże Owsiak dalej ją tam trzyma)..na > taką "ofiarność' z której to 15% sumy z tej zbiórki Owsiak zatrzymuje dla > siebie Oszolomie coz to jest 15% w porownaniu ze 100% z $50,000,000 ktore ukradl Rydzyk? > to stać byłoby każdego łajdaka!!... > nie chciałem tego pisac jlae jak ty mnie tak atakujesz no to masz kontrę! sama > tego chciałaś kobieto...puchu marny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LPRak LPRaki chca monopolu na interpretacje papy IP: *.rdu.bellsouth.net 20.08.02, 13:38 gnoje i zlodzieje potrzebuja materialu do zaslony dymnej. Oddajcie ludziom udzialy w prywatyzacji. Oddajcie pieniadze dla bezrobotnych stoczni. rydzyk do Rosji!Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > Kiepsko ześ słuchała homili na krakowskich Błoniach Basiu!! Tam była wyraźna > krytyka liberalizmu którą przesiaknięta jest na wylot UE. To po pierwsze a po > drugie Rodzina Radia Maryja jest częścią kościoła katolickiego w Polsce. Zakon > Redemptorystów to zakon podlegający jedynie Papieżowi. Zakon redemptorystó ma > ten przywilej ze ma konto w banku watykańskim a tam nie każdy ,może założyć > sobie takie konto. Co więcej Ojciec św słucha RM słucha katechez i modlitw > (godzinki różaniec..w miarę możliwości oczywiście, bowiem plan zajęć papieskich > > jest dość napięty). Zamiast powtarzać brednie produkowane przez Michnika i > spółkę posłuchaj sobie choć raz RM... bo wiem że najbradziej atakują RM ci > którzy w ogóle nie słuchają a informacj ęo nim czerpia z drugiej czy z trzeciej > > ręki zwykle z mediów komercyjnych wrogo do RM ustosunkowanych i uprzedzonych > ( zazdroszczą sukcesów) Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: DO WYZNAWCÓW KSIĘDZA DYREKTORA 20.08.02, 17:24 Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > Kiepsko ześ słuchała homili na krakowskich Błoniach Basiu!! Tam była wyraźna > krytyka liberalizmu którą przesiaknięta jest na wylot UE. To po pierwsze a po > drugie Rodzina Radia Maryja jest częścią kościoła katolickiego w Polsce. Zakon > Redemptorystów to zakon podlegający jedynie Papieżowi. Zakon redemptorystó ma > ten przywilej ze ma konto w banku watykańskim a tam nie każdy ,może założyć > sobie takie konto. Dla boksera Rydzyka i jego uczniow konto jest najwazniejsze. Wazniejsze od uczciwosci, przyzwoitosci, wiernych, kosciola, papieza i stworcy. > Co więcej Ojciec św słucha RM słucha katechez i modlitw > (godzinki różaniec..w miarę możliwości oczywiście, bowiem plan zajęć papieskich > > jest dość napięty). Zamiast powtarzać brednie produkowane przez Michnika i > spółkę posłuchaj sobie choć raz RM... bo wiem że najbradziej atakują RM ci > którzy w ogóle nie słuchają a informacj ęo nim czerpia z drugiej czy z trzeciej > > ręki zwykle z mediów komercyjnych wrogo do RM ustosunkowanych i uprzedzonych > ( zazdroszczą sukcesów) Odpowiedz Link Zgłoś
shatek Re: DO WYZNAWCÓW KSIĘDZA DYREKTORA 20.08.02, 22:17 Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > Kiepsko ześ słuchała homili na krakowskich Błoniach Basiu!! Tam była wyraźna > krytyka liberalizmu którą przesiaknięta jest na wylot UE. To po pierwsze a po > drugie Rodzina Radia Maryja jest częścią kościoła katolickiego w Polsce. Zakon > Redemptorystów to zakon podlegający jedynie Papieżowi. Zakon redemptorystó ma > ten przywilej ze ma konto w banku watykańskim a tam nie każdy ,może założyć > sobie takie konto. Co więcej Ojciec św słucha RM słucha katechez i modlitw > (godzinki różaniec..w miarę możliwości oczywiście, bowiem plan zajęć papieskich > > jest dość napięty). Zamiast powtarzać brednie produkowane przez Michnika i > spółkę posłuchaj sobie choć raz RM... bo wiem że najbradziej atakują RM ci > którzy w ogóle nie słuchają a informacj ęo nim czerpia z drugiej czy z trzeciej > > ręki zwykle z mediów komercyjnych wrogo do RM ustosunkowanych i uprzedzonych > ( zazdroszczą sukcesów) Heh papież jest za integracją i niech nikt nie próbuje tego negować ,bo wyjdzie na durnia.A z tego ,co pamiętam rydzyk wypromował niejakiego Macierewicza i jego kompanię(więcej nie potrzeba).Dla mnie Rydzyk to człowiek ,który realizuje swoje pokretne poglady wykorzystując w tym celu wiarę biednych ,ciemnych i zdesperowanych ludzi .Jednak uważam ,ze każdy ma prawo do własnych pogladów , dopóki nie zagrazają one innym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Najnow. manipulacja eurofanów tekstem Ojca św IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.08.02, 09:54 euroentuzjastów, wykorzystujące przemówienia Ojca Świetego. Najpopularniajszy, jak na razie, jest ten "skrócony" i wyjety z kontekstu cytat: "Mam nadzieję, że pielęgnując te wartości, społeczeństwo polskie znajdzie właściwe sobie miejsce w strukturach wspólnoty europejskiej" Czytając całość tej części widać jednak, o czym naprawdę mówi Papież: "Obejmuję spojrzeniem duszy całą Ojczyznę. Raduję się z osiągnięć, dobrych zamierzeń, twórczych inicjatyw. Z pewnym niepokojem mówiłem o trudnościach i kosztach przemian, które boleśnie obciążają najuboższych i najsłabszych, bezrobotnych, bezdomnych i tych, którym przychodzi żyć w coraz skromniejszych warunkach i w niepewności jutra. Odjeżdżając, te trudne sprawy Ojczyzny chcę polecić Bożej Opatrzności i zachęcić wszystkich odpowiedzialnych za stan państwa do troski o dobro Rzeczypospolitej i jej obywateli. Niech zapanuje duch miłosierdzia, bratniej solidarności, zgody i współpracy oraz autentycznej troski o dobro naszej Ojczyzny. Mam nadzieję, że pielęgnując te wartości, społeczeństwo polskie - które od wieków przynależy do Europy - znajdzie właściwe sobie miejsce w strukturach wspólnoty europejskiej i nie tylko nie zatraci własnej tożsamości, ale ubogaci swą tradycją ten kontynent i cały świat." Nieco inne znaczenie, towarzysze euroentuzjaści, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Powiniście się rozwiązać IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.08.02, 09:56 Ale skąd pieniądze wtedy brać, prawda? Jakie brednie wypisujesz, ty goebelsie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszolom z RM Re: Powiniście się rozwiązać IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.08.02, 10:06 Widzę że z tobą gadać to gorzej niż z kaczką wodę pić z koryta dla świń...jesteś już tak ustawiona przez Urbana i Michnika przeciw wszystkiemu co narodowe i katolickie że jedyne co mi zostaje to modlić się za ciebie o rozum ..by ci Bóg raczył go przywrócić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia papa dyrektor bogiem, rozumiem? JUZ????? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.08.02, 10:34 Przywrocić ma rozum? Na razie to składa pieniądze wyłudzane od staruszek na swoim koncie. Macha sztandarem narodowym. A KRADNIE! Zrób coś dla mnie: skup się na sobie i na pojęciu MIŁOSIERDZIE. Jak zrozumiesz, co to znaczy, przestaniesz głupoty wygadywać. Gość portalu: Oszolom z RM napisał(a): > Widzę że z tobą gadać to gorzej niż z kaczką wodę pić z koryta dla > świń...jesteś już tak ustawiona przez Urbana i Michnika przeciw wszystkiemu co > narodowe i katolickie że jedyne co mi zostaje to modlić się za ciebie o > rozum ..by ci Bóg raczył go przywrócić... Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Powiniście się rozwiązać 20.08.02, 11:08 Istotnie, szczytowe osiagniecie kultury wyznawcow Rydzyka... A podobno jest on ksiedzem religii. ktora mowi"miluj blizniego jak siebie samogo" :) pozdrawiem mimo wsdzystko i lacze rozne wyrazy Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Powiniście się rozwiązać 20.08.02, 23:12 Gość portalu: Oszolom z RM napisał(a): > przeciw wszystkiemu co narodowe i katolickie Te dwa powyższe przymiotniki oznaczają całkiem co innego, niż wy je "pojmujecie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq Re: Najnow. manipulacja eurofanów tekstem Ojca św IP: *.hq.sag 20.08.02, 10:05 Ty Oszołom z RM, już Cię krew zalewa, że papież jednak po raz kolejny poparł wstąpienie do UE! Jeszcze chwila i się dowiemy od takich jak Ty, że JP II wcale tak nie powiedział i nie to miał na myśli tylko go żydo-komuna zmusiła do poparcia UE. Już na pewno szukacie drugiego dna. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: Najnow. manipulacja eurofanów tekstem Ojca św IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.08.02, 10:10 Z poziomu waszych tekstów to donoszę wrażenie że to wy miotacie sie ze wściekłości że papież potępił ideologię liberalną którą tak chołubicie...papież woła o odnowę moralną UE a nie oto byśmy akceptowali wszystko czego tylko ta unia od nas sobie zażyczy! Papież ma na myśli budowę wspólnej Europy na zupełnie innych zasadach na których dziś opiera się UE...paież też ostrzegł jesli UE nie bedzie respektowa wartości chrześcijanskich to za 10-15 lat Unia się rozleci!.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Najnow. manipulacja eurofanów tekstem Ojca św IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.08.02, 10:19 Ideologia liberalizmu jest zagrozeniem dla konserwatywnego katolicyzmu. Nic więc dziwnego, że musi się przed tym bronić. Ale papieski konserwatyzm jest niczym w porównaniu z waszym nawoływaniem do nienawiści pomiędzy cząstkami różańca na antenie. Przegraliście. Was już nie ma :-)))))))))))) Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > Z poziomu waszych tekstów to donoszę wrażenie że to wy miotacie sie ze > wściekłości że papież potępił ideologię liberalną którą tak chołubicie...papież > > woła o odnowę moralną UE a nie oto byśmy akceptowali wszystko czego tylko ta > unia od nas sobie zażyczy! Papież ma na myśli budowę wspólnej Europy na > zupełnie innych zasadach na których dziś opiera się UE...paież też ostrzegł > jesli UE nie bedzie respektowa wartości chrześcijanskich to za 10-15 lat Unia > się rozleci!.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: Najnow. manipulacja eurofanów tekstem Ojca św IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.08.02, 10:40 Gość portalu: Basia napisał(a): > Ideologia liberalizmu jest zagrozeniem dla konserwatywnego katolicyzmu. Nic > więc dziwnego, że musi się przed tym bronić. Ale papieski konserwatyzm jest > niczym w porównaniu z waszym nawoływaniem do nienawiści pomiędzy cząstkami > różańca na antenie. > Przegraliście. Was już nie ma :-)))))))))))) > > - Możesz sobie nas ignorować..w 1999 roku też trąbiono ze to koniec RM i co? I nie tylko RM nie upadło ale przeciwnie rozwineło się...poza tym byt określa świadomość (w tym jednym Marks miał akurat racje w całej reszcie się mylił)..jesli ludzie dalej będą odczuwać niedostatek raczej nie liczcie na to że uda wam sie bez manipulacji wygrać euroreferendum (wiem że takie działania są już przygotowywanie!)..jak na razie najwięcej nienawisci widzę w Twoich tekstacjh Basiu...no cóż ...jeste przecież Warszawianką...wam sie przelewa..poprzewracało wam się od dobrobytu ale woiedz że na wasz dobrobyt złożyła sie cała Polska która zaczyna wręcz głodować!! ja Jestem z Poznania i widzę że to miasto tak pięknie jeszcze nie tal dawno sie rozwijające zaczyna padać...wiadć warszawka nie przepusci i ogooci wszystkich do cna!! Złodzieje!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia KŁAMIESZ !!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.08.02, 10:50 Wczoraj wyrzuciłam z pracy Poznaniaka. Czy kradl z niedostatku? Warszawiakom się należało? To twoja prawdziwa twarz! Zerujecie na biedzie i nieszczęściu. i w waszym interesie jest, żeby się nędza pogłębiała . Bo tylko wtedy wasz populizm będzie miał zwolenników. Marks miał w paru jeszcze punktach rację. > - Możesz sobie nas ignorować..w 1999 roku też trąbiono ze to koniec RM i co? I > nie tylko RM nie upadło ale przeciwnie rozwineło się...poza tym byt określa > świadomość (w tym jednym Marks miał akurat racje w całej reszcie się > mylił)..jesli ludzie dalej będą odczuwać niedostatek raczej nie liczcie na to > że uda wam sie bez manipulacji wygrać euroreferendum (wiem że takie działania > są już przygotowywanie!)..jak na razie najwięcej nienawisci widzę w Twoich > tekstacjh Basiu...no cóż ...jeste przecież Warszawianką...wam sie > przelewa..poprzewracało wam się od dobrobytu ale woiedz że na wasz dobrobyt > złożyła sie cała Polska która zaczyna wręcz głodować!! ja Jestem z Poznania i > widzę że to miasto tak pięknie jeszcze nie tal dawno sie rozwijające zaczyna > padać...wiadć warszawka nie przepusci i ogooci wszystkich do cna!! Złodzieje!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: KŁAMIESZ !!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.08.02, 10:55 Towarzyszko upsokujcie..złość urodzie nie przystoi...wywaliłaś kogoś z pracy? A więc jesteś w jakiejś mierze współodpowiedzialna za tą tragedię bezrobocia która dotyka nasz kraj!! Poza tym niby taka z ciebie socjalistka a własną firme prowadzisz..wyszłą z ciebie komusza obłuda w całej okazałości..a skąd majatek zdobyłaś? Ileż to afer przekrętów się zrobiło? Komu żeś faktury nie zapłaciła na czas? Kiedy zamieniłaś książeczkę czerwoną na czekową? Co sprywatyzowałaś i komu oraz za ile sprzedałaś państwowe przesiębiorswo i jakie?...niech no zgadnę..ty jesteś Barbara Fajfrowska z UP prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq Re: KŁAMIESZ !!!! IP: *.hq.sag 20.08.02, 11:06 Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > Towarzyszko upsokujcie..złość urodzie nie przystoi...wywaliłaś kogoś z pracy? > A więc jesteś w jakiejś mierze współodpowiedzialna za tą tragedię bezrobocia > która dotyka nasz kraj!! Poza tym niby taka z ciebie socjalistka a własną firme > > prowadzisz..wyszłą z ciebie komusza obłuda w całej okazałości..a skąd majatek > zdobyłaś? Ileż to afer przekrętów się zrobiło? Komu żeś faktury nie zapłaciła > na czas? Kiedy zamieniłaś książeczkę czerwoną na czekową? Co sprywatyzowałaś i > komu oraz za ile sprzedałaś państwowe przesiębiorswo i jakie?...niech no > zgadnę..ty jesteś Barbara Fajfrowska z UP prawda? Powyższe cytaty żywcem wyjęte z audycji rozgłośni Ojca Dyrektora i w pełni kompatybilne z Lepperem. Basia zwolniła człowieka to Oszołom nawet nie stara się dowiedzieć z jakiego powodu, a nóż by się okazało, że żlodziej, nierób itp. On już wie to jest Basi wina i to przez Basię jest bezrobocie w Polsce! No i w ogóle Basia nakradła, narobiła przekrętów itd. Najlepiej to jednak było za komuny wszystko było państwowe :-) w prostej lini wywody Oszołoma do tego zmierzają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom zRM Re: KŁAMIESZ !!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.08.02, 14:43 Gość portalu: qqq napisał(a): > > Powyższe cytaty żywcem wyjęte z audycji rozgłośni Ojca Dyrektora i w pełni > kompatybilne z Lepperem. > Basia zwolniła człowieka to Oszołom nawet nie stara się dowiedzieć z jakiego > powodu, a nóż by się okazało, że żlodziej, nierób itp. On już wie to jest Basi > wina i to przez Basię jest bezrobocie w Polsce! > No i w ogóle Basia nakradła, narobiła przekrętów itd. Najlepiej to jednak było > za komuny wszystko było państwowe :-) w prostej lini wywody Oszołoma do tego > zmierzają. - Ty i tobie podobni robicie to samo opluwając RM kościól itd..zdarzył się jeden przypadek abp Paetza a wy piszecie o tym tak jak by cały kości ół był spedalony..nastapiło jakieś nie porozumienie z jedną z kilku miliona słuchaczy RM a ty już od razu przypiąłeś łatkę sekty mafii gangu i Bóg wie czego tam jeszcze.. nieporozumiemnie zostało wyjaśnione strony doszły do ugody..ale wam jaby było ono nie narękę więc dalej odgrzewać te dawno już zeschłe kotlety..nie bylibyście sobą gdybyście czegoś tam znów nie odgrzebali czegoś co dawno zopstało już wyjaśnione i rozwiązane...(patrz Jedwabne!! - sprawa byłą znana wiadomo kto zabił..no ale Gross odgzrebał tego kotleta raz jeszcze ..bo uznał iż za mało Polaków zostało skazanych za mord w Jedwabnem...trzeba było jeszcze zdjąć odim winy z Niemców... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia JEDNAK NOWY KOŚCIÓŁ: KOŚIÓŁ RM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.08.02, 14:54 > - Ty i tobie podobni robicie to samo opluwając RM kościól itd.. A nie mowiłam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq Oszołom nie rozumie pisanego tekstu IP: *.hq.sag 20.08.02, 16:57 > > - Ty i tobie podobni robicie to samo opluwając RM kościól itd..zdarzył się > jeden przypadek abp Paetza a wy piszecie o tym tak jak by cały kości ół był > spedalony..nastapiło jakieś nie porozumienie z jedną z kilku miliona słuchaczy > RM a ty już od razu przypiąłeś łatkę sekty mafii gangu i Bóg wie czego tam > jeszcze.. nieporozumiemnie zostało wyjaśnione strony doszły do ugody..ale wam > jaby było ono nie narękę więc dalej odgrzewać te dawno już zeschłe kotlety..nie > > bylibyście sobą gdybyście czegoś tam znów nie odgrzebali czegoś co dawno > zopstało już wyjaśnione i rozwiązane...(patrz Jedwabne!! - sprawa byłą znana > wiadomo kto zabił..no ale Gross odgzrebał tego kotleta raz jeszcze ..bo uznał > iż za mało Polaków zostało skazanych za mord w Jedwabnem...trzeba było jeszcze > zdjąć odim winy z Niemców... Taaaa .......... Już połynąłeś w tej swojej idiotycznej złości. Czy ja kiedyś pisałem o abp. Paetzu czy ja kiedyś pisałem o jakimś nieporozumieniu? Jak nie masz argumentów to albo zmieniasz temat albo go przemilczasz vide mój post pt. "Trzecie dno ....." w tym wątku. Dyskusja z Tobą jak ślepego z głuchym o kolorach. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: KŁAMIESZ !!!! 20.08.02, 23:23 Gość portalu: Oszołom zRM napisał(a): > - Ty i tobie podobni robicie to samo opluwając RM Naprawdę, szkoda śliny, by pluć na ten burdel. > więc dalej odgrzewać te dawno już zeschłe kotlety..nie Toż to żywcem metoda rydzopodobnych. > bylibyście sobą gdybyście czegoś tam znów nie odgrzebali czegoś co dawno > zopstało już wyjaśnione i rozwiązane...(patrz Jedwabne!! - sprawa byłą znana > wiadomo kto zabił..no ale Gross odgzrebał tego kotleta raz jeszcze ..bo uznał > iż za mało Polaków zostało skazanych za mord w Jedwabnem...trzeba było jeszcze > zdjąć odim winy z Niemców... IPN ma pewien autorytet, RM - zero. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek Re: KŁAMIESZ !!!! IP: *.v.INTELINK.pl 21.08.02, 00:21 Basiu, daj sobie spokój z tym oszołomem. Tacy jak on wszystko pokrętnie rozumieją. Ciekawe dlaczego O. Dyrektor tak często zmienia swoich poddanych. Znam osobiście takich fanatyków którzy poczatkowo dawaliby sie pokroić za OD, a kiedy przejrzeli na oczy, stali sie jego najzagorzalszymi wrogami. A wracając do Unii, to RM kazde słowo interpretuje na swoją korzyść. Tylko to nie ma nic wspólnego z rozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: KŁAMIESZ !!!! 20.08.02, 23:20 Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > Towarzyszko upsokujcie..złość urodzie nie przystoi...wywaliłaś kogoś z pracy? > A więc jesteś w jakiejś mierze współodpowiedzialna za tą tragedię bezrobocia > która dotyka nasz kraj!! Oszoł, z twych przemyśleń wynika, że i ja jestem odpowiedzialny za jakiś procent bezrobocia. Spokojnie i bezstresowo mi się z tym śpi. Jutro też kogoś wywalę. Poza tym niby taka z ciebie socjalistka a własną firme > prowadzisz..wyszłą z ciebie komusza obłuda w całej okazałości..a skąd majatek > zdobyłaś? Powyższe to czysta postać radiomaryjnego bolszewizmu. Nic dodać ani ująć. Homo sovieticus z lpru. Ileż to afer przekrętów się zrobiło? Komu żeś faktury nie zapłaciła > na czas? Kiedy zamieniłaś książeczkę czerwoną na czekową? Co sprywatyzowałaś i > komu oraz za ile sprzedałaś państwowe przesiębiorswo i jakie?...niech no > zgadnę..ty jesteś Barbara Fajfrowska z UP prawda? Feliks Oszołomowicz Dzierżyński. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq Racje Marksa IP: *.hq.sag 20.08.02, 10:57 Gość portalu: Basia napisał(a): > Marks miał w paru jeszcze punktach rację. > "Religia to opium dla ludu"? Z tymże Marx myślał o zwykłej religii, w tej chwili zaś bardzo mocno u nas zagościła religia pieniądza i to tak naprawdę jest opium dla ludu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq Oszołom z RM się odkrył IP: *.hq.sag 20.08.02, 10:54 > - Możesz sobie nas ignorować..w 1999 roku też trąbiono ze to koniec RM i co? I > nie tylko RM nie upadło ale przeciwnie rozwineło się...poza tym byt określa > świadomość (w tym jednym Marks miał akurat racje w całej reszcie się > mylił)..jesli ludzie dalej będą odczuwać niedostatek raczej nie liczcie na to > że uda wam sie bez manipulacji wygrać euroreferendum (wiem że takie działania > są już przygotowywanie!)..jak na razie najwięcej nienawisci widzę w Twoich > tekstacjh Basiu...no cóż ...jeste przecież Warszawianką...wam sie > przelewa..poprzewracało wam się od dobrobytu ale woiedz że na wasz dobrobyt > złożyła sie cała Polska która zaczyna wręcz głodować!! ja Jestem z Poznania i > widzę że to miasto tak pięknie jeszcze nie tal dawno sie rozwijające zaczyna > padać...wiadć warszawka nie przepusci i ogooci wszystkich do cna!! Złodzieje!! Aż ocieka od frustracji w Twoim poście. Tacy właśnie ludzie tworzą rzeszę klakierów RM/LPR i Samoobrony. To że jesteś z Poznania wcale nie znaczy, że tam musisz dożyć swych dni, JP II jest np. dla przypomnienia z Wadowic. Ja np. na mój dobrobyt ciężko zapracowałem i nie bałem podjąć się kilka lat temu decyzji o opuszczeniu mojego ukochanego miasta na pd-wsch. Polski, a Ty co zrobiłeś? Niestety czy Ci się to frustracie podoba czy nie, państwo opiekuńcze to była komuna/socjalizm, a Naród także i zapewne Ty wówczas chciał kapitalizmu, więc ma Naród co chciał. Czy Ci się to podoba czy nie kapitalizm to w mniejszym czy większym stopniu pogoń za pieniądzem, ale należy pamiętać o tym byśmy się w tym wyścigu nie zatracili, nie pozostali obojętni na biedę innych i byśmy nie myśleli TYLKO o własnym tyłku ale również pamiętali o innych. I jak myślę o to chodziło JP II. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LePen Oszolom marzy o pieknie czerwonego Poznania. IP: *.rdu.bellsouth.net 20.08.02, 13:52 nie wroci czerwona Polska. A LPR NIGDY nie bedzie w rzadzie. Pamietaj LePena. Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > Gość portalu: Basia napisał(a): > > > Ideologia liberalizmu jest zagrozeniem dla konserwatywnego katolicyzmu. Ni > c > > więc dziwnego, że musi się przed tym bronić. Ale papieski konserwatyzm jes > t > > niczym w porównaniu z waszym nawoływaniem do nienawiści pomiędzy cząstkami > > > różańca na antenie. > > Przegraliście. Was już nie ma :-)))))))))))) > > > > > - Możesz sobie nas ignorować..w 1999 roku też trąbiono ze to koniec RM i co? I > nie tylko RM nie upadło ale przeciwnie rozwineło się...poza tym byt określa > świadomość (w tym jednym Marks miał akurat racje w całej reszcie się > mylił)..jesli ludzie dalej będą odczuwać niedostatek raczej nie liczcie na to > że uda wam sie bez manipulacji wygrać euroreferendum (wiem że takie działania > są już przygotowywanie!)..jak na razie najwięcej nienawisci widzę w Twoich > tekstacjh Basiu...no cóż ...jeste przecież Warszawianką...wam sie > przelewa..poprzewracało wam się od dobrobytu ale woiedz że na wasz dobrobyt > złożyła sie cała Polska która zaczyna wręcz głodować!! ja Jestem z Poznania i > widzę że to miasto tak pięknie jeszcze nie tal dawno sie rozwijające zaczyna > padać...wiadć warszawka nie przepusci i ogooci wszystkich do cna!! Złodzieje!! Odpowiedz Link Zgłoś
elojka Re: Najnow. manipulacja eurofanów tekstem Ojca św 20.08.02, 22:29 >...wiadć warszawka nie przepusci i ogooci wszystkich do cna!! Złodzieje!! jeżeli w dalszym ciągu będziesz wypisywał takie brednie to zrealizuję to co kiedyś już zapowiedziałam - znajdę Cię i oskarżę o zniesławienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leonid Re: Najnow. manipulacja eurofanów tekstem Ojca św IP: 195.205.230.* 20.08.02, 10:45 Gość portalu: Basia napisał(a): > Ideologia liberalizmu jest zagrozeniem dla konserwatywnego katolicyzmu. Nic > więc dziwnego, że musi się przed tym bronić. Ale papieski konserwatyzm jest > niczym w porównaniu z waszym nawoływaniem do nienawiści pomiędzy cząstkami > różańca na antenie. > Przegraliście. Was już nie ma :-)))))))))))) Został tylko tow. Urban i jego przepojony miłością tygodnik, którego jesteś wierną czytelniczką. Efekt widać na forum. Jesteś niezwykle liberalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia OSZUŚCIE RYDZYKOWY IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.08.02, 10:53 > > Został tylko tow. Urban i jego przepojony miłością tygodnik, którego jesteś > wierną czytelniczką. Efekt widać na forum. Jesteś niezwykle liberalna. Urbana nie czytuję ani nie znam jego gazet. Widziałeś mnie z gazeta urbana w ręku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GMR Re: OSZUŚCIE RYDZYKOWY IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.08.02, 11:35 Gość portalu: Basia napisał(a): > > > > > Został tylko tow. Urban i jego przepojony miłością tygodnik, którego jeste > ś > > wierną czytelniczką. Efekt widać na forum. Jesteś niezwykle liberalna. > > Urbana nie czytuję ani nie znam jego gazet. Widziałeś mnie z gazeta urbana w > ręku? - zauważyłem ze jak ktoś atakuje socjalistów i liberaów to od razu musi być słuchaczem RM...ech te stereotypy Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: OSZUŚCIE RYDZYKOWY 20.08.02, 23:25 Gość portalu: Basia napisał(a): > Urbana nie czytuję ani nie znam jego gazet. Widziałeś mnie z gazeta urbana w > ręku? Basiu, Leonid to forumowicz specjalnej troski. Nikt go nie czyta, nikt mu nie odpowiada. Drugi taki to Nowy. Z innej strony :sceny: jest też paru takich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq Drugie dno już odnalezione!!!!!! IP: *.hq.sag 20.08.02, 10:20 Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > Z poziomu waszych tekstów to donoszę wrażenie że to wy miotacie sie ze > wściekłości że papież potępił ideologię liberalną którą tak chołubicie...papież > > woła o odnowę moralną UE a nie oto byśmy akceptowali wszystko czego tylko ta > unia od nas sobie zażyczy! Papież ma na myśli budowę wspólnej Europy na > zupełnie innych zasadach na których dziś opiera się UE...paież też ostrzegł > jesli UE nie bedzie respektowa wartości chrześcijanskich to za 10-15 lat Unia > się rozleci!.... BRAWO!!!!! Nie spodziewałem się, że tak szybko zostanie odnalezione drugie dno! A tak troszkę zmieniając temat to chciałbym się dowiedzieć co taki człowiek jak Ty związany z RM proponuje w zamian tego wrednego liberalizmu. Jak mieliśmy socjalizm/komunizm było źle, kapitalizm wraz z liberalizmem też do kitu, aha proponujecie jeszcze związki z USA, ale tam to dopiero jest syf! No proszę chętnie się dowiem ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: Drugie dno już odnalezione!!!!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.08.02, 10:48 Kapitalizm to nie oznacza liberalizmu...to nie są pojęcia tożsame...kapitalizm jest starszy od liberalizmu..bowiem jego zaczątki mozna zaobserwować już w czasie wybuchu reformacji...konserwatyzm też aprobuje kapitalizm...chcę upowszechnienia właśnosci prywatnej..należy walczyć z prywatnymi monopolami i gigantycznymi koncernami które monopolizują rynek światowy oraz rynki lokalne zabijając drobną przedsiębiorczość... zaś startegicznych gałęzi gospodari państwo nie powinno soię wyzbywać jakaś minimalna kontrola musi być...odsyłam do opracowań o koserwtyzmie których jest cala masa..wystarczy wpisac do wyszukiwari hasło konserwatyzm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq Re: Drugie dno już odnalezione!!!!!! IP: *.hq.sag 20.08.02, 11:20 Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): >..należy walczyć z prywatnymi monopolami i > gigantycznymi koncernami które monopolizują rynek światowy oraz rynki lokalne > zabijając drobną przedsiębiorczość... Należy! Tylko jak? > zaś startegicznych gałęzi gospodari > państwo nie powinno soię wyzbywać czyli co niech państwowe źle gospodarują, a potem przyjdzie Kołodko i im umorzy. Toż to z Grzegorza K. wzór konserwaryzmu się robi. Zdziwiony jeszcze jestem, że nic nie padło o obcym kapitale. Czyż dlatego, że Stocznia Sz. to był polski kapitał? Czyż dlatego, że Telefonika, która likwiduje Kable w Ożarowie to też polski kapitał? A przy okazji Kabli to, żal mi tych ludzi bardzo i trzymam za nich kciuki, ale na ich przykładzie widać w jaki sposób ludzie dają się manipulować oszołomom z kręgu RM. Przyjechał tam kilka razy pos. Gabryjel Janowski i chwała mu za to, tyle tylko że po niedługim czasie na płocie fabryki wśród wielu haseł pojawiło się nowe "Obcy kapitał niszczy polską gospodarkę", bo pewnie poseł Gabryjel już, wie że Telefonika z Myślenic to jakaś masońska firma i jest tylko podstawiona przez obcy kapitał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: Drugie dno już odnalezione!!!!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.08.02, 11:37 Gość portalu: qqq napisał(a): > Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > > >..należy walczyć z prywatnymi monopolami i > > gigantycznymi koncernami które monopolizują rynek światowy oraz rynki loka > lne > > zabijając drobną przedsiębiorczość... > > Należy! Tylko jak? > > > zaś startegicznych gałęzi gospodari > > państwo nie powinno soię wyzbywać > > czyli co niech państwowe źle gospodarują, a potem przyjdzie Kołodko i im > umorzy. Toż to z Grzegorza K. wzór konserwaryzmu się robi. > > Zdziwiony jeszcze jestem, że nic nie padło o obcym kapitale. Czyż dlatego, że > Stocznia Sz. to był polski kapitał? Czyż dlatego, że Telefonika, która > likwiduje Kable w Ożarowie to też polski kapitał? > > A przy okazji Kabli to, żal mi tych ludzi bardzo i trzymam za nich kciuki, ale > na ich przykładzie widać w jaki sposób ludzie dają się manipulować oszołomom z > kręgu RM. Przyjechał tam kilka razy pos. Gabryjel Janowski i chwała mu za to, > tyle tylko że po niedługim czasie na płocie fabryki wśród wielu haseł pojawiło > się nowe "Obcy kapitał niszczy polską gospodarkę", bo pewnie poseł Gabryjel > już, wie że Telefonika z Myślenic to jakaś masońska firma i jest tylko > podstawiona przez obcy kapitał. - To był akurat kapitał nomenklaturowy...szefowie stoczni to dawni działacze PZPR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq Trzecie dno już odnalezione!!!!!! IP: *.hq.sag 20.08.02, 11:48 > - To był akurat kapitał nomenklaturowy...szefowie stoczni to dawni działacze > PZPR No wiedziałem, że na krąg wyznawców Ojca Dyrektora można liczyć, ale coś zmilczałeś Telefonikę i manipulacje Gabryjela pracownikami Kabli. Przekonany jestem, że za chwilę uraczysz nas jakąś światłą interpretacją łączącą Telefonikę z obcym kapitałem. Bardzo bym się nie zdziwił jakby tym łącznikiem okazałą się hiszpańska firma o nazwie Telefonica. Przecież obie nazwy wymawia się tak samo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Najnow. manipulacja eurofanów tekstem Ojca św 20.08.02, 23:14 Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > Z poziomu waszych tekstów to donoszę wrażenie że to wy miotacie sie ze > wściekłości że papież potępił ideologię liberalną którą tak chołubicie...papież > > woła o odnowę moralną UE a nie oto byśmy akceptowali wszystko czego tylko ta > unia od nas sobie zażyczy! Papież ma na myśli budowę wspólnej Europy na > zupełnie innych zasadach na których dziś opiera się UE...paież też ostrzegł > jesli UE nie bedzie respektowa wartości chrześcijanskich to za 10-15 lat Unia > się rozleci!.... Oszole, nawet 30 kolejnych pielgrzymek nic Ci nie pomoże, abyś cokolwiek pojął z tego, co głosi papież. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Najnow. manipulacja eurofanów tekstem Ojca św 20.08.02, 17:35 Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > euroentuzjastów, wykorzystujące przemówienia Ojca Świetego. Najpopularniajszy, > jak na razie, jest ten "skrócony" i wyjety z kontekstu cytat: > > "Mam nadzieję, że pielęgnując te wartości, społeczeństwo polskie znajdzie > właściwe sobie miejsce w strukturach wspólnoty europejskiej" > > Czytając całość tej części widać jednak, o czym naprawdę mówi Papież: > > "Obejmuję spojrzeniem duszy całą Ojczyznę. Raduję się z osiągnięć, dobrych > zamierzeń, twórczych inicjatyw. Z pewnym niepokojem mówiłem o trudnościach i > kosztach przemian, które boleśnie obciążają najuboższych i najsłabszych, > bezrobotnych, bezdomnych i tych, którym przychodzi żyć w coraz skromniejszych > warunkach i w niepewności jutra. Odjeżdżając, te trudne sprawy Ojczyzny chcę > polecić Bożej Opatrzności i zachęcić wszystkich odpowiedzialnych za stan > państwa do troski o dobro Rzeczypospolitej i jej obywateli. Niech zapanuje duch > > miłosierdzia, bratniej solidarności, zgody i współpracy oraz autentycznej > troski o dobro naszej Ojczyzny. Mam nadzieję, że pielęgnując te wartości, > społeczeństwo polskie - które od wieków przynależy do Europy - znajdzie > właściwe sobie miejsce w strukturach wspólnoty europejskiej i nie tylko nie > zatraci własnej tożsamości, ale ubogaci swą tradycją ten kontynent i cały > świat." > Nieco inne znaczenie, towarzysze euroentuzjaści, prawda? Gdzie widzisz inne znaczenie? Stoi czarne na bialym, ze papiez popiera wejscie Polski do UE. Kiepski z ciebie manipulator ale co sie dziwic, jaki trener taki zawodnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: Najnow. manipulacja eurofanów tekstem Ojca św IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.08.02, 17:49 Tępak jesteś d coś tam... Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Najnow. manipulacja eurofanów tekstem Ojca św 20.08.02, 17:56 Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > Tępak jesteś d coś tam... Oto odpowiedz matola przypartego do sciany. Przytaczajac cytat potwierdzasz poparcie papieza dla przystapienia Polski do UE. Pewnie nie czytales. Dales wiare slowom ojca boksera i po raz kolejny wyszedles na durnia. Tak trzymaj! Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Najnow. manipulacja eurofanów tekstem Ojca św 20.08.02, 23:29 douglasmclloyd napisał: > Oto odpowiedz matola przypartego do sciany. Douglas, czytając wypociny Oszoła z dnia dzisiejszego, wcale bym się nie zdziwił, gdyby jutro przechrzcił się na New Age, podgatunek scjentologiczny. Tak mu papież dopiekł. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Najnow. manipulacja eurofanów tekstem Ojca św 21.08.02, 18:10 jaceq napisał: > douglasmclloyd napisał: > > > Oto odpowiedz matola przypartego do sciany. > > Douglas, czytając wypociny Oszoła z dnia dzisiejszego, wcale bym się nie zdziwi > ł, gdyby jutro przechrzcił się na > New Age, podgatunek scjentologiczny. Tak mu papież dopiekł. Poszlo mu w piety i to niezle. Cos go ostatnio nie widac. Pewnie udal sie na szkolenie do Torunia. Wezwal go ojciec, zeby w przemowieniach papieza wyszukiwal szczatkow zdan pasujacych do rydzykowej ukladanki, ktore mozna bedzie zacytowac w eterze i w rezultacie obrocic kota ogonem. Odpowiedz Link Zgłoś
shatek Re: Najnow. manipulacja eurofanów tekstem Ojca św 20.08.02, 22:47 Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > euroentuzjastów, wykorzystujące przemówienia Ojca Świetego. Najpopularniajszy, > jak na razie, jest ten "skrócony" i wyjety z kontekstu cytat: > > "Mam nadzieję, że pielęgnując te wartości, społeczeństwo polskie znajdzie > właściwe sobie miejsce w strukturach wspólnoty europejskiej" > > Czytając całość tej części widać jednak, o czym naprawdę mówi Papież: > > "Obejmuję spojrzeniem duszy całą Ojczyznę. Raduję się z osiągnięć, dobrych > zamierzeń, twórczych inicjatyw. Z pewnym niepokojem mówiłem o trudnościach i > kosztach przemian, które boleśnie obciążają najuboższych i najsłabszych, > bezrobotnych, bezdomnych i tych, którym przychodzi żyć w coraz skromniejszych > warunkach i w niepewności jutra. Odjeżdżając, te trudne sprawy Ojczyzny chcę > polecić Bożej Opatrzności i zachęcić wszystkich odpowiedzialnych za stan > państwa do troski o dobro Rzeczypospolitej i jej obywateli. Niech zapanuje duch > > miłosierdzia, bratniej solidarności, zgody i współpracy oraz autentycznej > troski o dobro naszej Ojczyzny. Mam nadzieję, że pielęgnując te wartości, > społeczeństwo polskie - które od wieków przynależy do Europy - znajdzie > właściwe sobie miejsce w strukturach wspólnoty europejskiej i nie tylko nie > zatraci własnej tożsamości, ale ubogaci swą tradycją ten kontynent i cały > świat." > > Nieco inne znaczenie, towarzysze euroentuzjaści, prawda? EEEEEEE....nie Mam nadzieję, że pielęgnując te wartości, społeczeństwo polskie - które od wieków przynależy do Europy - znajdzie właściwe sobie miejsce w strukturach wspólnoty europejskiej i nie tylko nie zatraci własnej tożsamości, ale ubogaci swą tradycją ten kontynent i cały świat." dla mnie to nic więcej ,jak skontrowanie jednego z głównych argumentów eurosceptyków "zatratę tozsamości Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Najnow. manipulacja eurofanów tekstem Ojca św 20.08.02, 23:11 Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > Nieco inne znaczenie, towarzysze euroentuzjaści, prawda? Oszołom, z czytaniem masz problemy, wiem. Podobno słyszałeś własnousznie. Ale widać uszu nie umyłeś, bo własnorecznie cytowanym tekstem sobie zaprzeczasz. Bardzo nieudolna próba manipulacji. Wiele brakuje Ci do Rydza w tej materii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Do oszołoma z rm IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.08.02, 10:38 Do ojca dyrektora się modlisz. Sam się przyznałeś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re:Do Bachy Warszawianki IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.08.02, 10:43 Nie wkałdaj mi słów których nie powiedziałem....twoja technika manipulacyjna żywcem jest wzięta z TVNu..RM modli się do Boga Ojca syna jego Jezusa Chrystusa Ducha świętego oraz do Maryji Matki Boga za wstawiennictwem wszystkich swiętych...i proszę cie o jedno żadnego wywrywania pojedyńczych słow z napisanych tu zdań!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leonid Re:Do Bachy Warszawianki IP: 195.205.230.* 20.08.02, 10:49 Nienawiść rozum odbiera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re:Do Bachy Warszawianki IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.08.02, 10:50 Gość portalu: Leonid napisał(a): > Nienawiść rozum odbiera. - Tak postępuje Pan Bóg gdy chce kogoś ukarac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia DO RYDZYKOWYCH ODSZCZEPIEŃCÓW IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.08.02, 10:57 Nie sądź, byś nie był sądzony! ość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > Gość portalu: Leonid napisał(a): > > > Nienawiść rozum odbiera. > > - Tak postępuje Pan Bóg gdy chce kogoś ukarac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zocha Re: DO RYDZYKOWYCH ODSZCZEPIEŃCÓW IP: 5.2.1R1D* / *.gt.saix.net 20.08.02, 11:18 Basia,Basia... Slyszalam ze masz klopoty z erekcja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Erekcja? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.08.02, 12:51 Gość portalu: zocha napisał(a): > Basia,Basia... > Slyszalam ze masz klopoty z erekcja? Ja słyszałam, że Rydzyk ma permanentną. Podtrzymuje ją słowami: Żydzi, masoni, Unia Europejska. Na dźwięk słów: przebaczenie, miłosierdzie, dobroczynność - wszystko mu opada. Czy on chory jest czy tylko kocha inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leonid Re: Erekcja? IP: 195.205.230.* 20.08.02, 13:34 Gość portalu: Basia napisał(a): > Gość portalu: zocha napisał(a): > > > Basia,Basia... > > Slyszalam ze masz klopoty z erekcja? > > Ja słyszałam, że Rydzyk ma permanentną. Podtrzymuje ją słowami: > Żydzi, masoni, Unia Europejska. > Na dźwięk słów: przebaczenie, miłosierdzie, dobroczynność - wszystko mu opada. > > Czy on chory jest czy tylko kocha inaczej? A ja słyszałem jak jedna pani drugiej pani mówiła, że redaktor Zieliński kopuluje z Millerem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ''' Re: Erekcja? IP: *.acn.waw.pl 20.08.02, 13:46 Gość portalu: Leonid napisał(a): > Gość portalu: Basia napisał(a): > > > Gość portalu: zocha napisał(a): > > > > > Basia,Basia... > > > Slyszalam ze masz klopoty z erekcja? > > > > Ja słyszałam, że Rydzyk ma permanentną. Podtrzymuje ją słowami: > > Żydzi, masoni, Unia Europejska. > > Na dźwięk słów: przebaczenie, miłosierdzie, dobroczynność - wszystko mu op > ada. > > > > Czy on chory jest czy tylko kocha inaczej? > > A ja słyszałem jak jedna pani drugiej pani mówiła, że redaktor Zieliński > kopuluje z Millerem. Z tym Wisniewskim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leonid Re: Erekcja? IP: 195.205.230.* 20.08.02, 13:56 Teraz poniał. Właśnie o niego chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ''' Re: Erekcja? IP: *.acn.waw.pl 20.08.02, 14:12 Gość portalu: Leonid napisał(a): > Teraz poniał. Właśnie o niego chodzi. Aha, i stąd ten Basia ma kłopoty. Nie dziwię się. Ten Wisnieski wyglada mi na mało appetitlich typka. Lepiej by się zabrał za jakąś pinky sexy blondie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leonid Re: DO RYDZYKOWYCH ODSZCZEPIEŃCÓW IP: 195.205.230.* 20.08.02, 11:23 W sprawie likwidacji rozgłośni radzę się zwrócić do tow. Czarzastego, on w takich sprawach jest skuteczny, nawet Wyborcza o tym pisała. Jeśli to nie pomoże zwróć się do towarzysza Szmajdzińskiego. Wojsko ma gdzieś jeszcze zagłuszarki po Wolnej Europie i Głosie Ameryki. Trzeba je tylko odkurzyć przestroić na UKF i podać napięcie żeby było liberalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: DO RYDZYKOWYCH ODSZCZEPIEŃCÓW 20.08.02, 18:12 Gość portalu: Leonid napisał(a): > W sprawie likwidacji rozgłośni radzę się zwrócić do tow. Czarzastego, on w > takich sprawach jest skuteczny, nawet Wyborcza o tym pisała. Jeśli to nie > pomoże zwróć się do towarzysza Szmajdzińskiego. Wojsko ma gdzieś jeszcze > zagłuszarki po Wolnej Europie i Głosie Ameryki. Trzeba je tylko odkurzyć > przestroić na UKF i podać napięcie żeby było liberalnie. Tow. Czarzasty ma inne zadanie. Kosi konkurencje. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re:Do Bachy Warszawianki 20.08.02, 23:32 Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > - Tak postępuje Pan Bóg gdy chce kogoś ukarac Tak? republika.pl/otrydzyk/humor.htm Odpowiedz Link Zgłoś
elojka x. Boniecki na temat RM i ND 20.08.02, 11:30 w sierpniowym Press jest bardzo ciekawy wywiad z księdzem Bonieckim, w którym wypowiada się również na temat Radia Maryja, Naszego Dziennika i samego Rydzyka. jeżeli ktoś byłby zainteresowany to niech da znać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom zRM Re: x. Boniecki na temat RM i ND IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.08.02, 11:41 Cztytałem... Boże wszechmogące wybacz swemu słudze z TP bo nie wie co czyni...widać ks Boniecki dużo zapamiętał z papieskich homilii o miłosierdziu...ważniejsze dla niego są ukałdy z socliberałami z GW i zaprzyjaźnionym Pressem a jużtakie bzdury wygadywać..i to ma być ksiądz? Nie co agentura masonerii !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
elojka Re: x. Boniecki na temat RM i ND 20.08.02, 12:02 Gość portalu: Oszołom zRM napisał(a): > Cztytałem... Boże wszechmogące wybacz swemu słudze z TP bo nie wie co > czyni...widać ks Boniecki dużo zapamiętał z papieskich homilii o > miłosierdziu...ważniejsze dla niego są ukałdy z socliberałami z GW i > zaprzyjaźnionym Pressem a jużtakie bzdury wygadywać..i to ma być ksiądz? Nie co > > agentura masonerii !!!!!!! no to się wykazałeś myśleniem - Papież wyleciał z Polski wczoraj a Press jest dostępny już od kilku dni. Jak ksiądz Boniecki miał wysłychać homilii??? Poza tym nie powiedział nic co by świadczyło o braku miłosierdzia (jeżeli uważasz inaczej proszę o argumenty i konkretne cytaty z wywiadu - i uważaj, sprawdzę!), wręcz przeciwnie. Wypowiedzi na temat rm, nd są wywarzone i pozbawione nieniawiści (inaczej niż twoja powyższa wypowiedź). Przywołuje pewne sytuacje, w których nd i rm zachowały się w sposób dla siebie charakterystyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek_10 Re: x. Boniecki na temat RM i ND IP: 208.171.232.* 20.08.02, 13:39 Gość portalu: Oszołom zRM napisał(a): > Cztytałem... Boże wszechmogące wybacz swemu słudze z TP bo nie wie co > czyni...widać ks Boniecki dużo zapamiętał z papieskich homilii o > miłosierdziu...ważniejsze dla niego są ukałdy z socliberałami z GW i > zaprzyjaźnionym Pressem a jużtakie bzdury wygadywać..i to ma być ksiądz? Nie co > > agentura masonerii !!!!!!! Oszolom/GMR/Skin, Przestan kompromitowac kosciol i katolikow. Dla ciebie kazdy, kto choc troche ma krytyczne stanowisko wobec ojca Rydzyka, RM i ND jest masonem. Wiesz co, to juz jest nudne. Dla mnie jest normalnym, ze mozna byc katolikiem i nie sluchac RM. Juz napisalem ci wczoraj. Przestan upodabniac sie do Kagana i Krakena. Z obu tych osobnikow nienawisc do katolikow az cieknie. Ty tez zaczynasz propagowac nienawisc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GMR Re: x. Boniecki na temat RM i ND IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.08.02, 14:48 Gość portalu: Tomek_10 napisał(a): > Gość portalu: Oszołom zRM napisał(a): > > > Cztytałem... Boże wszechmogące wybacz swemu słudze z TP bo nie wie co > > czyni...widać ks Boniecki dużo zapamiętał z papieskich homilii o > > miłosierdziu...ważniejsze dla niego są ukałdy z socliberałami z GW i > > zaprzyjaźnionym Pressem a jużtakie bzdury wygadywać..i to ma być ksiądz? N > ie > co > > > > agentura masonerii !!!!!!! > Tomek!!!!!!!!!!!! > Przestan kompromitowac liberałów i socjalistów. Dla ciebie kazdy, kto choc troche > ma krytyczne stanowisko wobec UE Owsiaka jest radiomaryjnym oszołomem, dewotem sekciarzem itd. Wiesz co, to > juz jest nudne. Dla mnie jest normalnym, ze mozna byc przeciwnikiem UE i nie sluchac > RM. Juz napisalem ci wczoraj. Przestan upodabniac sie do Michnika i Urbana Z > obu tych osobnikow nienawisc do przeciwników UE az cieknie. Ty tez zaczynasz > propagowac nienawisc...a niby z ciebie taki umiarkowany i tolerancyjny postępowiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek_10 Re: x. Boniecki na temat RM i ND IP: 208.171.232.* 20.08.02, 16:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek_10 Re: x. Boniecki na temat RM i ND IP: 208.171.232.* 20.08.02, 17:13 No i co Oszolomie. Dla ciebie kazdy, kto krytykuje RM i ND musi byc zaraz Urbanem, Michnikiem czy kims tam jeszcze. Normalny katolik nie moze nic krytycznego napisac na temat RM. Wg ciebie RM jest jak Pismo Swiete, a wiec nietykalne i niezmienne. Opamietaj sie, bo juz jestes osobnikiem podobnym do Kagana. A to ze skonczyles socjologie, ( tak przynajmniej podajesz w innym poscie ) to jeszcze o niczym nie swiadczy. Kagan tez podobno skonczyl kilka fakultetow i wcale mu to na dobre nie wyszlo. Kilku osobnikow na tym forum nazwalo mnie katolskim zwyrodnialcem. Ty nazywasz mnie zwolennikiem Urbana, czyli wszystko pasuje jak ulal. Oszolomy z prawa i z lewa dzialaja razem chcac zniszczyc wszystkich, ktorzy nie zgadzaja sie z ich pogladami, a przy okazji osmieszaja katolicyzm i kosciol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlody Re: x. Boniecki na temat RM i ND IP: 62.121.131.* 20.08.02, 15:48 Widac prostaku, ze skonczyles co najwyzej trzy klasy zawodowki. Jakis x musial przynajmniej skonczyc szkolke niedzielna (czyt. seminarium) , ale zeby sie tam dostac musial miec minimum srednie wyksztalcenie. Wiec nie ten poziom. Za wysokie progi dla takiego prostaczka jak Ty. Zawin ogon pod siebie i spadaj tam gdzie Twoje miejsce - do lopaty - cieciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GMR Re: x. Boniecki na temat RM i ND IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.08.02, 16:04 Nie wiem do kogo było kierowane ale jeśli to do mnie to na wszelki wypadek inforumuję..jestem absolwenntem socjologii Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: x. Boniecki na temat RM i ND 20.08.02, 18:01 Gość portalu: GMR napisał(a): > Nie wiem do kogo było kierowane ale jeśli to do mnie to na wszelki wypadek > inforumuję..jestem absolwenntem socjologii Mnie sie wydaje, ze te slowa byly skierowane do Oszoloma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: DO WYZNAWCÓW KSIĘDZA DYREKTORA IP: *.uznam.net.pl / 192.168.5.* 20.08.02, 23:22 Nie ma czegos takiego jak wyznawcy ksiedza dyrektora, jestesmy wyznawcami jedynego Boga. Sam temat juz jest manipulacja i jak rozmwawiac z ludzmi ktorzy najpierw zakladaja cel: zniszczenie kosciola a potem go konsekwentnie realizuja. Moge was uspokoic ze RM ma sie dobrze a LPR rosnie w poparcie. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: DO WYZNAWCÓW KSIĘDZA DYREKTORA 20.08.02, 23:31 Gość portalu: mmm napisał(a): > Nie ma czegos takiego jak wyznawcy ksiedza dyrektora, jestesmy wyznawcami > jedynego Boga. No, no musze przyznac, ze Rydzyka wielki zaszczyt spotkal. Sam na to wpadl, czy byla to wasza inicjatywa? > Sam temat juz jest manipulacja i jak rozmwawiac z ludzmi ktorzy > najpierw zakladaja cel: zniszczenie kosciola a potem go konsekwentnie > realizuja. Nie tak szybko. Kosciola na razie nie zarejestrowaliscie. Jestescie sekta. > Moge was uspokoic ze RM ma sie dobrze a LPR rosnie w poparcie. Gdzie zamierzacie umiescic kolejny odbiornik? Tylko nie dajcie sie znow podejsc wywiadowi radzieckiemu. Luftwaffe moze sie zdenerwowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dydycz Re: Do wyznawców Marxa i Lenina, awansu społeczneg IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.02, 18:37 Odpowiedzcie , Baśka i cała gawiedźo komusza, skąd w was ta nienawiść ? Czyście prostaki, dzieci byłych członków ZMP z lat piędziesiątych ? Ludzie z awansu społecznego(pochodzenie lumpenproletariackie, etc)? Cechą wspólną tej warstwy jest brak tolerancji dla pogladów innych niz lewackie. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Do wyznawców Marxa i Lenina, awansu społeczne 21.08.02, 20:30 Gość portalu: dydycz napisał(a): > Odpowiedzcie , Baśka i cała gawiedźo komusza, skąd w was ta nienawiść ? > Czyście prostaki, dzieci byłych członków ZMP z lat piędziesiątych ? Ludzie z > > awansu społecznego(pochodzenie lumpenproletariackie, etc)? Cechą wspólną tej > warstwy jest brak tolerancji dla pogladów innych niz lewackie. Nie zabieraj glosu jesli nie jestes w temacie. Polsuchaj RM (podobno najlepiej slychac w mysliwcach Luftwaffe), a przekonasz sie co to znaczy nienawisc. P.S. Moj dziadek zostal przez komune zaliczony do kulakow, niechec do lewactwa wyssalem z piersi matki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Do wyznawców Marxa i Lenina, awansu społeczne IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.08.02, 12:56 Czyz Jezus nie byl lewicowcem w dzisiejszym rozumieniu? Niech ktos mi pokaze w jego naukach jedna fraze, ktora temu zaprzeczy! Podpial sie psubrat rydzyk pod wartosci katolickie, chrzescijanskie, zeby wyludzac pieniadze od naiwnych staruszek. Tak to nie jest lewicowe. Czyli wy nie jestescie sekta, profitowym tylko przedsiebiorstwem. To zmienia postac rzeczy. Wlasciwie, to nazywacie go dyrektorem. A ty dydycz - na praktykach? Na zlecenie? douglasmclloyd napisał: > Gość portalu: dydycz napisał(a): > > > Odpowiedzcie , Baśka i cała gawiedźo komusza, skąd w was ta nienawiść ? > > Czyście prostaki, dzieci byłych członków ZMP z lat piędziesiątych ? Lud > zie > z > > > > awansu społecznego(pochodzenie lumpenproletariackie, etc)? Cechą wspólną > tej > > warstwy jest brak tolerancji dla pogladów innych niz lewackie. > > Nie zabieraj glosu jesli nie jestes w temacie. Polsuchaj RM (podobno najlepiej > slychac w mysliwcach Luftwaffe), a przekonasz sie co to znaczy nienawisc. > > P.S. > Moj dziadek zostal przez komune zaliczony do kulakow, niechec do lewactwa > wyssalem z piersi matki. Odpowiedz Link Zgłoś