nikiforia1 10.09.05, 17:33 _precz z komuną_? ten facet to don kichot z przeceny:-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brynk Re: KACZYZM to początek końca POLSKI 10.09.05, 18:39 ...a Kwasizm i Milleryzm ? - rozumiem , ze zapomniało ci sie .... skleroza? Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Kaczyński to nie postkomunistyczny kandydat? 10.09.05, 20:25 Mnie się wydaje, że jaknajbardziej postkomunistyczny, podobnie jak Tusk i Borowski. Dlatego trzeba poprzeć kogoś z innych kandydatów. Odpowiedz Link Zgłoś
slon2002 O spawiedliwe wyroki dla czerwonych bandziorow 11.09.05, 03:57 czerwone bydlaki trzesa kuperkami ze strachu przed ciezkimi wyrokami. Prezio, Kulczyk, Madra Jola i Miller do pierdla na dozywocie Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof3 Re: Kaczorku kochany zrobisz to z nasza pomoca 11.09.05, 13:36 Jak Cię nie lubię, to Ci pomogę Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Re: TUSK Nie ? 11.09.05, 09:20 "..Mało kto pamięta, że była taka partia, która nazywała się partią AFERAŁÓW, KL-D, która odpowiadała za mnóstwo afer prywatyzacyjnych i korupcyjnych, i której liderem był Donald TUSK. Nikt nie pamięta dziś, że Donald TUSK, bo nie możemy o tym się dowiedzieć z listów Donalda Tuska do obywateli, który wszyscy dostają, był aktywnym działaczem, wiceprzewodniczącym UNII WOLNOŚCI i to przez siedem lat, od 1994 roku do 2001...." Odpowiedz Link Zgłoś
gaspardo Re: TUSK Nie ? 11.09.05, 09:35 Jeżeli Kaczyński i Tusk to są postkomuniści to można głosować najwyżej na: Tymińskiego, Słomkę, Pyszkę, Podrzyckiego, Ilasza, Bubla, Kalinowskiego i Korwina Mikke. Nie jest odkrywczym stwierdzenie, że Ci kandydaci nie mają wielkich szans na urząd prezydenta RP. Chyba, że postkomunistami nie są Cimoszewicz, Bochniarz, Borowski, Maciej Giertych i Lepper. Odpowiedz Link Zgłoś
gaspardo Kaczor i Tusk to postkomuniści ? 11.09.05, 08:15 Jeżeli Kaczyński i Tusk to są postkomuniści to można głosować najwyżej na: Tymińskiego, Słomkę, Pyszkę, Podrzyckiego, Ilasza, Bubla, Kalinowskiego i Korwina Mikke. Nie jest odkrywczym stwierdzenie, że Ci kandydaci nie mają szans na urząd prezydenta RP. Chyba, że postkomunistami nie są Cimoszewicz, Bochniarz, Borowski, Maciej Giertych i Lepper. Odpowiedz Link Zgłoś
zeter1 Re: KACZYZM to początek końca POLSKI 10.09.05, 18:48 Mylisz się. To początek Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: KACZYZM to początek końca POLSKI 10.09.05, 19:15 zeter1 napisał: > Mylisz się. To początek Polski. A jakiej??? Kaczej??? Eh krzyKACZE.... Odpowiedz Link Zgłoś
lehoo Re: KACZYZM to początek końca POLSKI 10.09.05, 19:39 Czy to czasem nie od Kaczorów pochodzi "Teraz Ku.. My" ? Odpowiedz Link Zgłoś
pralinka.pralinka Re: KACZYZM to początek końca POLSKI 10.09.05, 19:44 lehoo napisała: > Czy to czasem nie od Kaczorów pochodzi "Teraz Ku.. My" ? To powiedzenie Jarosława Kaczyńskiego, który tymi słowami krytykował niektórych m.in Tomaszewskiego. Własnie takiej postawie się sprzeciwiał. Odpowiedz Link Zgłoś
4xl Re: KACZYZM to początek końca POLSKI 10.09.05, 23:37 > lehoo napisała: > > > Czy to czasem nie od Kaczorów pochodzi "Teraz Ku.. My" ? > > To powiedzenie Jarosława Kaczyńskiego, który tymi słowami krytykował niektórych > m.in Tomaszewskiego. Własnie takiej postawie się sprzeciwiał. To dlaczego w Warszawie poszedł w ślady Tomaszewskiego i osadził swoimi ludźmi tyle stanowisk? Odpowiedz Link Zgłoś
bbombel_reaktywacja Re: KACZYZM to początek końca POLSKI 11.09.05, 11:29 Zgadza się to początek końca Panstwa post-komunistycznego, Panstwa układów, afer, niesprawiedliwości społecznej, a początek IVRP. Odpowiedz Link Zgłoś
ongame Re: Boj to jest ich ostatni! 10.09.05, 21:11 SLD: "ZMIENIAJĄC SIEBIE, OKRADNIEMY CIEBIE" oto prawdzywy slogan wyborczy SLD Odpowiedz Link Zgłoś
4xl Re: Boj to jest ich ostatni! 11.09.05, 10:15 Prezes Prawa i Sprawiedliwości Jarosław Kaczyński jest przekonany, że nadchodzące wybory będą wyborami "końca SLD". Jestem przekonany, że naród tę decyzję już podjął. To będą wybory końca SLD. To będą takie wybory, w których nie uda się manipulacja i zastępowanie jednego postkomunistycznego prezydenta drugim postkomunistycznym prezydentem, który udaje ponadpartyjnego kandydata - mówił Kaczyński w Szczecinie podczas konwencji wyborczej partii. Słów prezesa słuchało w szczecińskim Teatrze Polskim kilkuset mieszkańców miasta. Wystąpienie wielokrotnie przerywano oklaskami. Skandowano: "Precz z komuną" i "Zwyciężymy". (mg) I jaki tego efekt spotkania PiS-u z wyborcami w tymże Szczecinie? "SLD wygrało w prawyborach Źródło: PAP Dodano: 2005-09-10 (17:15) "W prawyborach, zorganizowanych w Szczecinie, zdecydowanie zwyciężył Sojusz Lewicy Demokratycznej. Na drugim miejscu znalazło się Prawo i Sprawiedliwość, trzecie zajęła Partia Demokratyczna-demokraci.pl" - poinformowała Marta Rapcewicz z biura organizatora prawyborów wydawnictwa "Kurier Press". Jak podała Rapcewicz, na SLD zagłosowało 417 osób, co dało partii wynik 28,5% wszystkich głosów. Na PiS swój głos oddały 303 osoby (20,5%), na PD - 285 osób (19,5%), PO poparło 275 uczestników prawyborów (19%), a SdPl 110 (7,5%). Ostatnie miejsce w tym rankingu zajęła Samoobrona z 5 proc. poparciem (72 głosy). W prawyborach wzięły udział 1732 osoby. Oddano 1462 głosów ważnych, nieważnych 270. " Niech więc bardziej rozważnie postępuje zacietrzewiony Kaczyński. Jeżeli chcesz pokonać przeciwnika, to go nie lekceważ! Odpowiedz Link Zgłoś
brynk [...] 10.09.05, 17:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Każdej kasy byłaby warta taka impreza. 10.09.05, 18:00 Absolutnie nie wieszać,ale zapakować do helikopterów i kurs na Hawanę. Gospodarka odetchnęła by od korupcji, nepotyzmu i od gangsterów. Towarzysze i towarzyszki nie martwcie się tak dobrze nie będzie, ale po wyborach z wieloma synekurami trzeba będzie się pożegnać. Mam nadzieję,ze przedewszystkim wykopią was z dyplomacji. Jestem często za granicą i mam kontakt z tymi troglodytami a la Ciosek. Odpowiedz Link Zgłoś
kupsztajn Re: Każdej kasy byłaby warta taka impreza. 10.09.05, 18:03 smok5 napisał: > Absolutnie nie wieszać,ale zapakować do helikopterów i kurs na Hawanę. > Gospodarka odetchnęła by od korupcji, nepotyzmu i od gangsterów. Towarzysze i > towarzyszki nie martwcie się tak dobrze nie będzie, ale po wyborach z wieloma > synekurami trzeba będzie się pożegnać. Mam nadzieję,ze przedewszystkim wykopią > was z dyplomacji. Jestem często za granicą i mam kontakt z tymi troglodytami a > la Ciosek. A prawicowych oszołomów to gdzie wysyłamy? No chyba że oni świętsi niżli racinger.... hahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Jak prawicowe oszołomy dojdą do władzy 10.09.05, 18:13 to przynajmniej nikt ich nie będzie obrażał i ośmieszał jak "przyjaciele lewicy" schroder i putin kwacha. Może spróbują coś zrobić aby młodzi wykształceni Polacy nie byli sprzątaczami i kelnerami na statkach wycieczkowych w Hamburgu. Mam nadzieję,że nie powysyłają swoich rodzin do USA, a samemu nakraść ile się da unieść udając przy tym niezależność. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk To ci "mlodzi i wyksztalceni" z Hamburga to zwykle 10.09.05, 20:06 d.u.p.y! I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
helsingpl Przecież Kaczory to tez postkomuniści.... 10.09.05, 23:01 lechu chwali sie tytułem profesora a ciekawe kiedy go dostał?? Kaczynscy, Tuski i wszyscy inni politycy to postkomuniści- wychowało ich tamte srodowisko, tamta szkoła i nie mają prawa moralnego nazywac tak innych i jeszcze mówić o ich niechybnym koncu bo sami się jeszcze nieźle przejadą. Nie mają argumentów przeciw SLD i tylko w kółko powtarzają że to postkomuniści a W.Olejniczak był pierwszym ministrem który nie musiał być lustrowany więc niech Kaczyński przestanie pierdzielić tych samych głupot w kółko. Takimi gadkami wcale nie udowadnia że chce budować lepszą Polskę tylko chce niszczyć innych obywateli, Tusk ostatnio jakoś powiedział że chce być prezydentem w kraju, w którym i Cimoszewicz będzie miał swój dom i takie podejście jest prawidłowe. A kaczyński chce niszczyć a samem jeszcze nic nie stworzywszy. On jest podłym człowiekiem, nie potrafiącym rządzić Warszawą, a co dopiero krajem!!! Dowody?? proszę bardzo- większość warszawy to SYF: centrum pod PKiN, okolice stadionu X-lecia, niesamowita Praga; nic tutaj się nie zmieniło!!! Nie dokonal żadnych ważnych inwesatycji, bo są tak przejżyste przetargi że żądne zagraniczne konsorcjum nie potrafi go wygrać: Stadion dla Legii. Most na Wiśle- tutaj tez nic nie zdziała. Obwodnica stolicy- boi się postawić ludziom którzy kupili domy pomimo że od lat było widomo że tamtędy będzie szła taka droga. Za to z wielkim chukiem otwrzył Muzeum PW - któremu nikt się nie sprzeciwiał i nie musiał nikogo przekonywać, okazuje sie że to jego najwiuększy sukces. Kaczyński nie zapominaj że też jesteś postkomunistą!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk To ty ciagle w MOSKWIE? Biedny smoku;) 10.09.05, 20:05 To a propos Cioska, rzecz jasna:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kroczak [...] 10.09.05, 20:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
rosa91b Re: Każdej kasy byłaby warta taka impreza. 11.09.05, 11:06 Jak nie wiesz palancie kto jest sprawcą korupcji w Polsce, to oberzyj program Lisa "Co z tą Polską" spred paru miesięcy z udziałem Oleksego i Krzaklewskiego z którego durny szalikowcu dowiesz się, że dwie trzecie Polaków( na 50.000 próbie, powtarzam 50.000 respondentów) twierdzi, że korupcję spowodowały rządy prawicy solidarnościowej AWS-u. Jednak korupcję wylansowały rządy Grzechotnika z Kongresu Liberalno-Demokratycznego. Gdyby nie sprytna ucieczka aferałów pod skrzydła Unii Demokratycznej, to Grzechotnik (a jajże z zasadami) mógłby siedzieć w przepełnionej celi więziennej. Odpowiedz Link Zgłoś
zeter1 Re: O ile sie wzbogacisz, jak komunistow powiesis 10.09.05, 18:50 Wisi, wisi wisiorek, Kuca, kuca kucorek. Jakby ten wisiorek spadł, toby go kucorek zjadł. Odpowiedz Link Zgłoś
korado9 Re: O ile sie wzbogacisz, jak komunistow powiesis 10.09.05, 18:52 Naj;epszym sposobem byłaby konfiskata majątków (jeśli nie mogą udowodnić uczciwego ich zdobycia) i pozbawienie praw publicznych. To wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna2909 Re: O ile sie wzbogacisz, jak komunistow powiesis 10.09.05, 22:03 konfiskata majątków to już było zdaje sie za komuny pierwszego rzutu a tak kapitalizmu wszyscy podobno chcieli Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: O ile sie wzbogacisz, jak komunistow powiesis 10.09.05, 22:20 joanna2909 napisała: > konfiskata majątków to już było zdaje sie za komuny pierwszego rzutu > a tak kapitalizmu wszyscy podobno chcieli Kapitalizm ? Jaki kapitalizm ? W panstwie prawa odbiera sie zlodziejom to co ukradli. Poprostu. A to ze zlodziejami i skorumpowanymi mamy doczynienia nie wzbudza watpliwosci. Gorzej na szczytach wladzy mamy obcych agentow zainteresowanch degeneracja panstwa polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
golota20 Re: O ile sie wzbogacisz, jak komunistow powiesis 11.09.05, 04:24 korado9 napisał: > Naj;epszym sposobem byłaby konfiskata majątków (jeśli nie mogą udowodnić > uczciwego ich zdobycia) i pozbawienie praw publicznych. To wystarczy. czemu tak marne wydajesz wyroki.. Uwazaj bo ciebie osadza, jak bedziesz maloduszny.. albo ugodowy... Odpowiedz Link Zgłoś
bbombel_reaktywacja Re: O ile sie wzbogacisz, jak komunistow powiesis 11.09.05, 11:37 Świetny pomysł, z tego co wiem Kaczyński chcaił go wprowadzić (konfiskata majątku przestępcom - także politycznym), jednak został zablokowany. Odpowiedz Link Zgłoś
bbombel_reaktywacja Re: O ile sie wzbogacisz, jak komunistow powiesis 11.09.05, 11:34 Gdyby rozliczono komunistów za czasów rządu Olszewskiego (tzn. gdyby pozwolono istenieć temu rządowi), to nie byłoby dzisiaj afer na setki milionów złotych (FOZZ, mafia paliwowa). Nie byłoby takiej nędzy w społęczeństwie, nie byłoby głodnych dzieci i wielu skrzywdzonych osób bez pracy, nie byłoby złodziejskich prywatyzacji. Zatem wszyscy by zyskali, jak można tego nie widzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
jwarenn Re: ŚMIERĆ KOMUNISTOM -ZŁODZIEJOM !!!... 10.09.05, 21:49 brynk napisał: > SMIERĆ ZGNILIZNIE POSTKOMUNISTYCZNEJ RODEM Z SLD I SDPL ! ŚMIERŚ CZERWONYM > OSZUSTOM !!! Ja Cię rozumiem.. Przemawia przec Ciebie gorycz i słuszny gniew, ale ich po prostu trzeba sprawiedliwie osądzić i "puścić w skarpetkach" , jak to to kiedyś obiecywał ten nadęty bufon i prostaczek , czyli Lechu vel "Zapalniczka", czy jak go tam SB ochrzciło, który "herbatnikuje" się teraz bezczelnie z czerwonymi , różowymi i innymi złodziejami. Byłem w Gdańku i słyszałem te gwizdy , kiedy szedł z Kwachem pod pomnik. Kaczyńscy jacy są tacy są, ale to naprawdę tylko oni są w stanie rozpieprzyć tę wieką grandę jąką był okrągły stół i te piętnaście zmarnowanych lat. Czwarta Rzeczypospolita nie jest mitem , to może być całkiem realne ! - Wystarczy tylko ,żeby ten Naród zrozumiał wreszcie ,że nie ma nic za darmo i nie ma już komuny , która "daje" potrzebującym , bo ona dawała tylko wtedy , kiedy mogła odebrać innym. WSZYSCY JESTEŚMY RÓWNI WOBEC PRAWA, A PRAWO JEST PODSTAWĄ ŁADU TEGO NARODU I EGZEKWOWANE BĘDZIE ZAWSZE I WSZĘDZIE! Jestem przekonany ,że Wałęsa jest umoczony "po pachy" i dlatego jego próby dowartościowania Prezia & company są żałosne i nie pozostawiają złudzeń , co do jego pokrętnych intencji. To jest prosty cham , któremu udało się zakrzczeć innych, mądzrzejszych od siebie. Np. Gwiazdę , Walentynowicz i innych.. Osiągnął to czego chciał -ma willę , kupę szmalu, stado dzieci i powinien już siedzieć cicho i nie kompromitować siebie i Polski. Czwarta Rzeczypospolita musi być państwem prawa, bez układów polityczno - bussinesowych , strukturą , która działa na rzecz obywatela i jego aspiracji. Frustratów i nieudaczników niech zagospodaruje sobie Lepper , ale on stawia teraz na latyfundystów i ludzi zamożnych i w dupie ma ten cały popegeerowski horror, który nijak nie może zrozumieć,że trzeba sobie radzić bez gierkowskich preferencji i dotacji. CHCĘ POLSKI UCZCIWEJ BEZ TYCH CYNICZNYCH TARGOWICZAN Z SLD I CZERWONEGO OGONA , KTÓRY WLECZE ZA SOBA, SKĄD INNĄD POCZCIWY TUSK. ZAPISZĘ SIĘ CHĘTNIE DO PARTII, W KTÓREJ WARUNKIEM PRZYJĘCIA BYŁABY NIEPRZNLEŻNOŚĆ DO PZPR I JEJ POGROBOWCÓW. Niech żyje POLSKA ! - banalne , co ? PS Wiecie jakie emerytury mają SB-cy i funkcjonariusze PZPR ? - Odpowiedz Link Zgłoś
golota20 Re: ŚMIERĆ KOMUNISTOM -ZŁODZIEJOM !!!... 10.09.05, 23:43 jwarenn napisał: > brynk napisał: > > > SMIERĆ ZGNILIZNIE POSTKOMUNISTYCZNEJ RODEM Z SLD I SDPL ! ŚMIERŚ CZERWONY > M > > OSZUSTOM !!! > Ja Cię rozumiem.. Przemawia przec Ciebie gorycz i słuszny gniew, ale ich po > prostu trzeba sprawiedliwie osądzić i "puścić w skarpetkach" , jak to to > kiedyś obiecywał ten nadęty bufon i prostaczek , czyli Lechu > vel "Zapalniczka", czy jak go tam SB ochrzciło, który "herbatnikuje" się teraz > bezczelnie z czerwonymi , różowymi i innymi złodziejami. Byłem w Gdańku i > słyszałem te gwizdy , kiedy szedł z Kwachem pod pomnik. Kaczyńscy jacy są tacy > są, ale to naprawdę tylko oni są w stanie rozpieprzyć tę wieką grandę jąką był > okrągły stół i te piętnaście zmarnowanych lat. Czwarta Rzeczypospolita nie jest > > mitem , to może być całkiem realne ! - Wystarczy tylko ,żeby ten Naród > zrozumiał wreszcie ,że nie ma nic za darmo i nie ma już komuny , która "daje" > potrzebującym , bo ona dawała tylko wtedy , kiedy mogła odebrać innym. WSZYSCY > JESTEŚMY RÓWNI WOBEC PRAWA, A PRAWO JEST PODSTAWĄ ŁADU TEGO NARODU I > EGZEKWOWANE BĘDZIE ZAWSZE I WSZĘDZIE! Jestem przekonany ,że Wałęsa jest > umoczony "po pachy" i dlatego jego próby dowartościowania Prezia & company są > żałosne i nie pozostawiają złudzeń , co do jego pokrętnych intencji. To jest > prosty cham , któremu udało się zakrzczeć innych, mądzrzejszych od siebie. Np. > > Gwiazdę , Walentynowicz i innych.. Osiągnął to czego chciał -ma willę , kupę > szmalu, stado dzieci i powinien już siedzieć cicho i nie kompromitować siebie > > i Polski. Czwarta Rzeczypospolita musi być państwem prawa, bez układów > polityczno - bussinesowych , strukturą , która działa na rzecz obywatela i jego > > aspiracji. Frustratów i nieudaczników niech zagospodaruje sobie Lepper , ale on > > stawia teraz na latyfundystów i ludzi zamożnych i w dupie ma ten cały > popegeerowski horror, który nijak nie może zrozumieć,że trzeba sobie radzić bez > > gierkowskich preferencji i dotacji. CHCĘ POLSKI UCZCIWEJ BEZ TYCH CYNICZNYCH > TARGOWICZAN Z SLD I CZERWONEGO OGONA , KTÓRY WLECZE ZA SOBA, SKĄD INNĄD > POCZCIWY TUSK. ZAPISZĘ SIĘ CHĘTNIE DO PARTII, W KTÓREJ WARUNKIEM PRZYJĘCIA > BYŁABY NIEPRZNLEŻNOŚĆ DO PZPR I JEJ POGROBOWCÓW. Niech żyje POLSKA ! - > banalne , co ? > PS > Wiecie jakie emerytury mają SB-cy i funkcjonariusze PZPR ? - lubie czytac glupie posty. ale tu dzis malo jest glupich postow Moze ja cos glupiego za proponuje... Wybory do parlamentu powinna wygrac Samoobrona. to na serio .. 25 procent poparcia Sld 12 procent Platforma 17 procent Pis 15 procent psl 8 procen Borowki 7 procent Lpr 6 procent Demokraci 5 procent... mamy 8 parti w sejmie .. Lepper jest teraz w kropce .. ZA PAREDNI WYBORY NA prezydenta zamieszanie wielkie leper moze byc w drugiej turze ... zwolennicy cimoczewicza moga poprzec LEPPERA.. LEPPER MOZE TYLKO PRZEGRAC Z CIMOSZEWICZEM ALE BEDAC W 2 TURZE TO NAPEWNO WYGRA Z tUSKIEM JAKI I kACZYNSKIM.. dLATEGO sTAWIAM NA LEPPERA JAK LECHU MOGL BYC PREZIEM TO TYM BARDZIEJ LEPPER MOZE BYC. aNDRZEJ PREZYDENTEM pOLSKI . LEPPER WIKTORIA kWASNIEWSKI BEDZIE ZADOWOLONY. ZE JAGO KRAJAN ZA MIEDZY JEST PREZIEM a LEPPER ODWOLA DAWNIEJSZE DYRDYMALY odnosnie kWACHA.... Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk I wyszlo szydlo z worka: nie o zmiany systemowe 10.09.05, 17:37 temu poboznemu SOCJALISCIE chodzi, ale o utracenie socjalistycznej konkurencji do tego samego panstwowego zlobu. Coz, czerwoni zawsze samych siebie najlepiej zwalczaja :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ksiundz Kropekuk piewcą zmian systemowych ! :)) Koniec SLD 10.09.05, 17:55 to duża zmiana i ty sobie dobrze zdajesz z tego sprawę :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Ja od dawna jestem W NORMALNYM SYSTEMIE. 10.09.05, 20:07 A ty SLD u wladzy bedziesz mial najpozniej za 4 lata :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dzioobas Narodowy Socjalizm kontra Euro Socjalizm 10.09.05, 18:30 Czym się różni program Kaczorów od programu reszty partii (pomijając LPR i inne takie tem spienione psy)?? W zasadzie są cztery zasadnicze różnice: 1. Kaczor to nazista 2. Lewica zna się na socjaliźmie trochę bardziej od prawicy. 3. PIS i PO to wilki, które po wygranych wyborach z ogromną pasją rzucą się sobie do gardeł 4. Komuniści są odrobine bardziej przygotowani do władzy podczas gdy prawica (głównie PIS) spędziła 15 lat na praniu brudów zamiast się wyedukować i nauczyć rządzić Odpowiedz Link Zgłoś
kiks11 Re: Narodowy Socjalizm kontra Euro Socjalizm 10.09.05, 18:42 1. przesadziłeś i to mocno; 2. masz zupełna racje; 3. niestety możesz mieć racje, a najagresywniejszą waderą bedą Kaczory; 4. masz 110% racji, niestety chłopcy tracili czas na debilizmy zamiast tworzyć struktury władzy i kształcić ludzi, skąd wezmą armię urzedników niższego szczebla, którzy tak naprawdę rządzą państwem, tworząc prawo i podsuwając je do akceptacji durnowatym politykom - posłom; Odpowiedz Link Zgłoś
zeter1 Re: Narodowy Socjalizm kontra Euro Socjalizm 10.09.05, 18:54 Prawie sie zgadzam. Kadra urzędnicza, przeżarta PeReLem i komuną, może byc największym problemem... Odpowiedz Link Zgłoś
pralinka.pralinka Re: Narodowy Socjalizm kontra Euro Socjalizm 10.09.05, 19:40 dzioobas napisał: > Czym się różni program Kaczorów od programu reszty partii (pomijając LPR i inne > takie tem spienione psy)?? > > W zasadzie są cztery zasadnicze różnice: > > 1. Kaczor to nazista Jeśli nie odróżniasz patriotyzmu od nazizmu > 2. Lewica zna się na socjaliźmie trochę bardziej od prawicy. Tak się świetnie zna, że kilka pokoleń będzie spłacać długi jeszcze z PRLu i obecne > 3. PIS i PO to wilki, które po wygranych wyborach z ogromną pasją rzucą się > sobie do gardeł Może i będą się spierać, bo inne wizje Polski mają, ale mam nadzieję, że najpierw wyczyszczą te wszystkie zabagnienia po PRL-u. Mam też nadzieję, że spory będą o programy a nie o stołki, jak to pokazały wszystkie koalicje z SLD. > 4. Komuniści są odrobine bardziej przygotowani do władzy podczas gdy prawica > (głównie PIS) spędziła 15 lat na praniu brudów zamiast się wyedukować i nauczyć > rządzić > > I tu sie mylisz. Właśnie zarówno w PO jak i w PiSie jest dużo młodych dobrze wykształconych ludzi. I to nie w szkólkach partyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
4xl Re: Narodowy Socjalizm kontra Euro Socjalizm 10.09.05, 23:54 > dzioobas napisał: I tu sie mylisz. Właśnie zarówno w PO jak i w PiSie jest dużo młodych dobrze wy > kształconych ludzi. I to nie w szkólkach partyjnych. Pamiętaj, że poza wykształceniem potrzeba wiedzy praktycznej przy rządzeniu. Masz przykład Tuska z jego podatkiem dochodowym od rolników. Czy nie uważasz, że właśnie brak doświadczenia powoduje takie nieprzemyślane decyzje? Jest to woda na młyn Leppera. Wiesz jak wieś zareaguje na obietnice Tuska obłożenia rolników księgowością i Urzędem Skarbowym? Teraz Lepper i inni sobie będą używali na PO a tym samym i na PiS. Tak właśnie postępują ludzie wykształceni w teorii, lecz pozbawieni praktycznej wiedzy. Niestety wiedza w rządzeniu musi iść z praktyką. Zastanów się też co oznacza wprowadzenie opodatkowania nieruchomości rolników w związku z prowadzeniem działalności gospodarczej. Chociaż nie osiągnie rolnik dochodu, to musi zapłacić podatek od nieruchomości i to z każdego metra kwadratowego ich powierzchni. Gdzie tu ulżenie rolnikom? Ktoś bardzo nierozważny wpuścił w maliny Tuska i całe PO i PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna2909 Re: Narodowy Socjalizm kontra Euro Socjalizm 10.09.05, 22:00 Czym się różni program Kaczorów od programu reszty partii (pomijając LPR i inne takie tem spienione psy)?? W zasadzie są cztery zasadnicze różnice: 1. Kaczor to nazista 2. Lewica zna się na socjaliźmie trochę bardziej od prawicy. 3. PIS i PO to wilki, które po wygranych wyborach z ogromną pasją rzucą się sobie do gardeł 4. Komuniści są odrobine bardziej przygotowani do władzy podczas gdy prawica (głównie PIS) spędziła 15 lat na praniu brudów zamiast się wyedukować i nauczyć rządzić Odpowiedz Link Zgłoś
jwarenn Re: Narodowy Socjalizm kontra Euro Socjalizm 10.09.05, 23:01 Socjalizm wszedzie przegrywa.. Dlaczego ? - to proste , bo nikt nie chce pracowac na nieudacznikow. Od 30-stu lat mieszkam w Londynie i naprawde cieszy mnie , ze "nasi" , ktorzy ogrona fala naplyneli do UK fantastycznie sobie tu radza/ poza nieistotnym marginesem/, co wiecej Angole nas zaakceptowali i jestesmy zdrowym antidotum dla kolorowego socjalu. Dlaczego w Polsce, ktora kocham nie mozna stworzyc warunkow takich jak w Anglii ? - Nie trzeba nic wiecej tylko kilka rozsadnych ustaw podatkowych i grunowna reforme socjalu, ktory nic ludziom konkretnienie nie daje , a tylko zywi tabuny urzedasow i stwarza idiotyczne pozory. Po h... nam ci politycy ? - Przciez w Anglii byly te same problemy - gornictwo, hutnictwo i inne pozerajace budzet dotowane przedsiebiorstwa. Przyjade specjalnie ,zeby zaglosowac na PIS i Kaczora, bo tylko oni moga skonczyc z tym syfem , ktory dal nam okragly stol i ten debil Lech Walesa. Przepaszam wszystkich socjalistow, ale nie bede na was tyral! A props - nie wierzcie ,ze na zachdzie Lechu jest postacia charyzmatyczna - przciwnie , teraz , po wyglupach jubileuszowych staje sie symbolem polskiego zadufania i kompletnego braku pojecia, w ktora stron kreci sie ten swiat. Pozdrawiam wszystkich bezpartyjnych. Janek Odpowiedz Link Zgłoś
jan583 Re: Narodowy Socjalizm kontra Euro Socjalizm 11.09.05, 10:15 Taa-socjaliści i komuchy sa lepiej przygotowani do władzy.Gdzie ty żyjesz człowieku ?A może do tej pory Cię nie było -spałeś ,czy jakiej chibernacji byłeś poddany .Wyluzuj już teraz można gadać wszystko co się wie o komuchach -nie bój się . Odpowiedz Link Zgłoś
elfz Re: Narodowy Socjalizm kontra Euro Socjalizm 11.09.05, 11:13 SOCLALIZM ZmUSZAJACY LUDZI DO 16 GODZ.DNIA PRACY do bezrobocia do smierci bez lekow z glodojacymi uczniami w szkolach czerwone paliwo w traktorch doplaty bezposrednie do koryta dla kowchozowych rolnikow itp to nie socjalizm - BARBARZYNSTWO epoka zawrozla kolo Odpowiedz Link Zgłoś
kupsztajn panie kaczyński 10.09.05, 17:40 powiedz pan po coś pan jeździł do izraela a nie mydl pan oczu. Ile ma pan wzrostu? Odpowiedz Link Zgłoś
vinogradoff Koniec SLD nie dlatego, ze Jaroslaw tak chce 10.09.05, 17:51 SLD zasluzyla na koniec wylacznie z tego powodu, ze skupiala element kryminalny i osoby zainteresowane glownie brylowaniem na salonach bez jakiegokolwiek zamiaru realizacji naturalnych dla lewicy idealow. Gdyby SLD sprawdzila sie w rzadzeniu, ograniczyla do sensownych rozmiarow bezrobocie i wykazala, ze jest partia czystych rak to istniala by nadal niezaleznie od zyczen i oczekiwan ludzi o odmiennych pogladach politycznych. Najbardziej zainteresowani koncem SLD powinni byc sami lewicowcy. Czas na budowe przez mlodziez nowej lewicy nieskazonej lewicowa patologia w wykonaniu s.wp. SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
prawopl dół już jest wykopany - teraz wskakujcie 10.09.05, 18:08 vinogradoff napisał: > SLD zasluzyla na koniec wylacznie z tego powodu, ze skupiala element kryminalny > > i osoby zainteresowane glownie brylowaniem na salonach bez jakiegokolwiek > zamiaru realizacji naturalnych dla lewicy idealow. Gdyby SLD sprawdzila sie w > rzadzeniu, ograniczyla do sensownych rozmiarow bezrobocie i wykazala, ze jest > partia czystych rak to istniala by nadal niezaleznie od zyczen i oczekiwan > ludzi o odmiennych pogladach politycznych. Najbardziej zainteresowani koncem > SLD powinni byc sami lewicowcy. Czas na budowe przez mlodziez nowej lewicy > nieskazonej lewicowa patologia w wykonaniu s.wp. SLD. W Polsce już nie ma miejsca dla lewicy jakiejkolwiek. Budujcie się, owszem, ale w innym miejscu - najlepiej niech ta utopia wróci tam skąd przyszła, czyli do Moskwy. Nikt wam już nie ufa. To już jest koniec. Zresztą dół jest już wykopany - teraz sami wskakujcie, albo was tam wepchniemy (przy zachowaniu wszelkich lewicowych standardów - czyli z uśmiechem i w białych rękawiczkach; aha nie zapomniemy również o tym osiowym kołku, o którym Tow. Myller coś bełkotał). Odpowiedz Link Zgłoś
koniectegodobrego Re: dół już jest wykopany - teraz wskakujcie 10.09.05, 18:31 a czy ty w ogole rozumiesz znaczenie slowa lewica? Odpowiedz Link Zgłoś
pralinka.pralinka Re: dół już jest wykopany - teraz wskakujcie 10.09.05, 19:35 koniectegodobrego napisał: > a czy ty w ogole rozumiesz znaczenie slowa lewica? Lewica po polsku to lewe interesy. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna2909 Re: dół już jest wykopany - teraz wskakujcie 10.09.05, 22:10 MYŚMY CZYŚCI WSZYSTKIEMU WINNI KOMUNIŚCI Odpowiedz Link Zgłoś
prawopl Re: dół już jest wykopany - teraz wskakujcie 11.09.05, 12:51 joanna2909 napisała: > MYŚMY CZYŚCI WSZYSTKIEMU WINNI KOMUNIŚCI Teraz członkowie PZPR są bezpartyjni. Gdy nie mają gdzie się podziać, to wciskają się to tu, to tam. Obracają akcjami spółek, wysyłają dzieci do U.S.A., robią zakupy w Paryżu i ogólnie wiodą szczęśliwe życie post-komunisty. --- www.czarnalista.com - symboli polskiego sądownictwa Odpowiedz Link Zgłoś
tim7 Re: dół już jest wykopany - teraz wskakujcie 10.09.05, 18:45 "Osiowym kolkiem" to ty jestes. I faktycznie nie masz bladego pojecia co oznacza slowo "lewicowy". Doucz sie najpierw, a dopiero potem szczekaj. Odpowiedz Link Zgłoś
prawopl hau! hau! hau! 10.09.05, 19:57 tim7 napisał: > "Osiowym kolkiem" to ty jestes. I faktycznie nie masz bladego pojecia co > oznacza slowo "lewicowy". Doucz sie najpierw, a dopiero potem szczekaj. Czekaj, już sprawdzam w słowniku... o jest: Lewa Lewo Na drzewo! (autor: Krzysztof J.) nic więcej nie ma! nic więcej po sobie nie pozostawili.. Odpowiedz Link Zgłoś
tim7 Re: hau! hau! hau! 10.09.05, 20:18 To sąd już przed objęciem władzy przez prawicę zabronił publikacji jego nazwiska ??? To ci dopiero blyskawiczne tempo dzialania nowej wladzy... Niesamowite.. Odpowiedz Link Zgłoś
prawopl Re: hau! hau! hau! 10.09.05, 20:42 tim7 napisał: > To sąd już przed objęciem władzy przez prawicę zabronił publikacji jego > nazwiska ??? To ci dopiero blyskawiczne tempo dzialania nowej wladzy... > Niesamowite.. Z nimi nigdy nie wiadomo. Same tragedie, i to z dnia na dzień. Jednego dnia jest Pęczak, a drugiego pozostało już tylko P. To straszne! --- www.czarnalista.com - symboli polskiego sądownictwa Odpowiedz Link Zgłoś
jwarenn Re: Koniec SLD nie dlatego, ze Jaroslaw tak chce 10.09.05, 23:18 vinogradoff napisał: > SLD zasluzyla na koniec wylacznie z tego powodu, ze skupiala element kryminalny > > i osoby zainteresowane glownie brylowaniem na salonach bez jakiegokolwiek > zamiaru realizacji naturalnych dla lewicy idealow. Gdyby SLD sprawdzila sie w > rzadzeniu, ograniczyla do sensownych rozmiarow bezrobocie i wykazala, ze jest > partia czystych rak to istniala by nadal niezaleznie od zyczen i oczekiwan > ludzi o odmiennych pogladach politycznych. Najbardziej zainteresowani koncem > SLD powinni byc sami lewicowcy. Czas na budowe przez mlodziez nowej lewicy > nieskazonej lewicowa patologia w wykonaniu s.wp. SLD. Gdyby w d... rosły grzby. Partia typu SLD zrzeszała ludzi cynicznych , bo tylko tacy wstępowali do PZPR w latach 80-tych.Partia kształciła i nie żałowały kasy dla "młodych". To oni dostawali paszporty i odbywali stypendia na zachodzie. Tego typu doskonale zorganizowany gang pozbawiony jest wszelkich zasad moralnych i patrotyzmu. To jest , owszem wykształcona , ale tylko chołota, która w każdych układach i w każdej konfiguracji ustrojowej chce być "na wierzchu". Kwach nigdy nie był komuchem, był natomiast zawsze cynikiem i doskonale wyszkolonym w Moskwie graczem. Dla jednych jest ciągle idolem , dla drugich zwykłym czerwonym ścierwem . Niestety Polakom daleko jeszcze do odróznienia wykreownym przez socjotechników małp, od ludzi z charakterem i prawdziwych patiotów. NIECH ŻYJE POLSKA! Odpowiedz Link Zgłoś
ksiundz Kolega nie mydl oczu chciałeś Pan zapytać o długoś 10.09.05, 17:57 ć nosa Kaczyńskiego - nie wstydź się tu ludzie tolerancyjni :))))) > powiedz pan po coś pan jeździł do izraela a nie mydl pan oczu. Ile ma pan wzros > tu? Odpowiedz Link Zgłoś
vuk_zvuk Precz z komuną? Wszak program PiS to czysta komuna 10.09.05, 17:44 Precz z komuną? Wszak program PiS to czysta komuna. Nie powstydziłby się go żaden z towarszyszy. Odpowiedz Link Zgłoś
laura.bart Re: Precz z komuną? Wszak program PiS to czysta k 10.09.05, 21:20 program PiS o uczciwości, walki z korupcja w Polsce nazywasz komuną? Czy oby nie myliły ci się pojęcia? Czy wiesz, że komuna to dziś - za sprawą SLD - synonim nieuczciwości: złodziejstwa i przekrętów podatkowych. Odpowiedz Link Zgłoś
jwarenn Re: Precz z komuną? Wszak program PiS to czysta k 10.09.05, 23:21 vuk_zvuk napisał: > Precz z komuną? Wszak program PiS to czysta komuna. > Nie powstydziłby się go żaden z towarszyszy. Chłopie, czegoś się ty nawąchał ? Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Jarosław Kaczyński: To będą wybory końca SLD 10.09.05, 17:46 jestem za - kulturalnym - podkreślam, bo właśnie chamstwo antykomunistycznych wypowiedzi ratowało przez 15 lat komuchów od dekomunizacji niestety - zdekomunizowaniem RP Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Wydaje mi sie,że PIS i Kaczory mają wyższe 10.09.05, 17:49 poparcie niz podają sondaże. Żadne z imprez innych partii nie cieszy się takim entuzjazmem uczestniczących. Ludzie chcą końca mafijnych układów komunistów. II tura wyborów prezydenckich zapwiada się też ciekawie. Tusk (bezbarwny polityk pokroju komucha kwacha) kontra Kaczor, który nie ma wyglądu a ma j@ja. Odpowiedz Link Zgłoś
zandio Re: Wydaje mi sie,że PIS i Kaczory mają wyższe 10.09.05, 18:14 Też tak myślę, że PiS ma zaniżane sondaże. Tak jak LPR, Samoobrona i SDPL. Odpowiedz Link Zgłoś
koniectegodobrego buchachacha 10.09.05, 18:37 a to dobre... pobozne zyczenia. Co do jaj to wiesz co... jakos ciezko mi wyobrazic sobie kaczora z jajami. Nie wiem czy bym sie zdegustowal, czy smial. Jedno jest pewne. PiS zabiera glosy LPRom i innym patologicznym tworom populistycznego belkotu, a PO demokratom, liberalom i umiarkowanym socialistom. Tych drugich mimo wszystko jest wiecej :D Pozdrawiam i zycze tak dobrego samopoczucia na reszte weekendu. Odpowiedz Link Zgłoś
prawopl może więc warto zająć się tym ptaszkiem? 10.09.05, 17:49 Tylu już próbowało i wszyscy polegli.. www.czarnalista.com/1dariuszczajka.html Sędzia Dariusz Czajka, który został w 2003r. prezesem prokuratorów i sędziów w ramach ogólnopolskiego Zrzeszenia Prawników Polskich jak się okazało bezkarnie czerpie korzyści majątkowe z prowadzonych przez siebie upadłości firm (zarzut kryminalny - na zachodzie dawno siedziałby w więzieniu). Setki milionów złotych fruwają jak jaskółki, a sędzia nawet nie został wykluczony z zawodu, między innymi za sprawą aktywnej obrony sędziego Tadeusza Szymanka, ojca Jolanty Szymanek Deresz, który jest zatrudniony w biznesach powiązanych z bezkarnym sędzią Dariuszem Czajką. Również w sprawę zaangażowała się sławna Prokuratura Okręgowa w Warszawie, która wspaniałomyślnie uratowała bezkarnego sędziego Dariusza C. umarzając postępowanie w sprawie. Sędzia Dariusz C. więc dzisiaj owszem siedzi, ale na piedestale. Jest czysty jak łza. Jak pisze prasa jeździ volvo kombi (nowe kosztuje ponad 80 tys.), posiada dom w prestiżowej miejscowości pod Piasecznem k/Warszawy i jest założycielem i kanclerzem prywatnej uczelni prawniczej `EWSPiA' właściciela największego w kraju jachtu, na pokładzie którego organizowane są prestiżowe imprezy pod patronatem J. Kwaśniewskiej.. Podczas gdy prasa rozpisuje się o kolejnych upadkach bezkarnego sędziego Czajki, Prezydent RP nadaje w 2003 roku współtwórcom szkoły EWSPA wysokie odznaczenia państwowe, w tym nawet ... "Krzyż Komandorski Orderu Odrodzenia Polski z Gwiazdą". Chyba jest więc w Polsce już tak dobrze, że nawet sędziowie dorabiają się majątków? Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: Jarosław Kaczyński: To będą wybory końca SLD 10.09.05, 17:51 Mało, że jak zwykle bierze swoje marzenia za rzeczywistość, to jeszcze określa produkcje Eleni jako część artystyczną. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Jarosław Kaczyński: To będą wybory końca SLD 10.09.05, 17:57 I niech sie stanie! [...]" Jestem przekonany, ze narod te decyzje juz podjal. To beda wybory konca SLD. To beda takie wybory, w ktorych nie uda sie manipulacja i zastepowanie jednego postkomunistycznego prezydenta drugim postkomunistycznym prezydentem, ktory udaje bezpartyjnego kandydata". I niech ktos zaprzeczy, ze slowa te sa klamstwem. Mozecie wrzeszczyc, ze ma 1.50 wzrostu, ze jest kaczorem, ze jest, ze jest, ze jest .... ??? To sa wasze najpowazniejsze argumenty. Bla, bla, bla, bla Hahahahaha!! Odpowiedz Link Zgłoś
pralinka.pralinka Re: Jarosław Kaczyński: To będą wybory końca SLD 10.09.05, 19:55 mysz_polna5 napisała: > I niech sie stanie! > > [...]" Jestem przekonany, ze narod te decyzje juz podjal. To beda wybory konca > SLD. To beda takie wybory, w ktorych nie uda sie manipulacja i zastepowanie > jednego postkomunistycznego prezydenta drugim postkomunistycznym prezydentem, > ktory udaje bezpartyjnego kandydata". > > I niech ktos zaprzeczy, ze slowa te sa klamstwem. > Mozecie wrzeszczyc, ze ma 1.50 wzrostu, ze jest kaczorem, ze jest, ze jest, ze > jest .... ??? To sa wasze najpowazniejsze argumenty. Bla, bla, bla, bla > Hahahahaha!! Masz racje polna myszko! Ale to dlatego, że ci którzy mają nieczyste sumienia boją się kaczorka, bo jego sie nie da przekupić ani zblatać wódecznościami. Facet od lat mówi to samo i dopiero trzeba było dużo czasu aby ludzie zobaczyli, że to nie oszołom, jak im się wmawiało, tylko że miał i ma rację. A lzwolennicy lewicy nie mogą pojąć, że ktoś chce coś zrobić nie dla siebie a dla kraju - dlatego przypinają kaczorkom różne łatki. No cóż, dla jednych ważne żeby prezydent był rumiany choć leniwy, dla mnie liczy się co ma w głowie i czy jest uczciwy w tym co robi i mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
4xl Re: Jarosław Kaczyński: To będą wybory końca SLD 11.09.05, 00:06 mysz_polna5 napisała: > I niech sie stanie! > > [...]" Jestem przekonany, ze narod te decyzje juz podjal. To beda wybory konca > SLD. To beda takie wybory, w ktorych nie uda sie manipulacja i zastepowanie > jednego postkomunistycznego prezydenta drugim postkomunistycznym prezydentem, > ktory udaje bezpartyjnego kandydata". > > I niech ktos zaprzeczy, ze slowa te sa klamstwem. > Mozecie wrzeszczyc, ze ma 1.50 wzrostu, ze jest kaczorem, ze jest, ze jest, ze > jest .... ??? To sa wasze najpowazniejsze argumenty. Bla, bla, bla, bla > Hahahahaha!! Tak masz rację, ale co powiesz na tą wiadomość: Zwycięstwo lewicy PAP 18:00 (aktualizacja 20:23) Lewica zdecydowanie wygrała w sobotnich prawyborach w Szczecinie. Popierany przez SLD kandydat na prezydenta Włodzimierz Cimoszewicz zdeklasował rywali, Sojusz zaś zwyciężył w prawyborach parlamentarnych, zdobywając blisko 30- procentowe poparcie. Obydwa głosowania zorganizowano w Szczecinie na Deptaku Bogusława w centrum miasta. Na Cimoszewicza zagłosowało 299 osób, co dało mu 40,7% poparcia. Henrykę Bochniarz, która zajęła drugie miejsce, poparło 122 szczecinian (17,18%), na Lecha Kaczyńskiego głos oddało 110 osób (15,49%), na Donalda Tuska zagłosowały 93 osoby (13,1%), Andrzeja Leppera poparło 64 uczestników prawyborów (9%), a Marka Borowskiego wybrały 32 osoby (4,51%). W głosowaniu na prezydenta wzięło udział 756 osób. Oddano 710 głosów ważnych, nieważnych głosów było 46. W prawyborach parlamentarnych zdecydowanie zwyciężył Sojusz Lewicy Demokratycznej. Na drugim miejscu znalazło się Prawo i Sprawiedliwość, trzecie zajęła Partia Demokratyczna-demokraci.pl. Na SLD zagłosowało 417 osób, co dało partii wynik 28,5% wszystkich głosów. Na PiS swój głos oddały 303 osoby (20,5%), na PD - 285 osób (19,5%), PO poparło 275 uczestników prawyborów (19%), a SdPl 110 (7,5%). Ostatnie miejsce w tym rankingu zajęła Samoobrona z 5 procentowym poparciem (72 głosy). Odpowiedz Link Zgłoś
worgules Re: Jarosław Kaczyński: To będą wybory końca SLD 10.09.05, 17:58 Kaczor! za dwa,trzy lata wykopią cię ,wywiozą na taczce na śmietnik.Zobaczysz! Odpowiedz Link Zgłoś
kupsztajn Re: Jarosław Kaczyński: To będą wybory końca SLD 10.09.05, 18:02 worgules napisał: > Kaczor! za dwa,trzy lata wykopią cię ,wywiozą na taczce na śmietnik.Zobaczysz! Co ty, zęby wyszczerzy pogrozi i potulni zjadacze ziemniaków pokłony mu bić będą. www.b3ta.com/board/2079237 Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas OBY TAK SIĘ STAŁO !!!! 10.09.05, 18:16 Oby Kaczor miał rację. Od 1945 roku od sfałszowanych przez komunistów wyborów - kradną kłamią i demoralizują. Najpierw jako PZPR - która służyła interesom ZSRR . PZPR -któa nie zawachała się mordować własnych obywateli w 1970 r na Wybrzeżu czy w 1981 w kopalni Wujek. Do dziś żaden sku..el nie poniósł odpowiedzialności za zbrodnie. PZPR - zniszczyła polską gospodarkę. Jeszcze nasi pra pra wnukowie będą odczuwać "efekty" socjalistycznych eksperymentów gospodarczych. Późniźniej zgraja z PZPR dostosowując się do demokracji powołała SLD. A czego dokonali towarzysze pod nową nazwą ludziom normalnym nie muszę przypominać. Kłamstwo ,oszustwo ,korupcja ,złodziejstwo , afery to jedyne osiągnięcia towarzysze z "lewicowej"SLD-PZPR. Towarzysze założyli nawet SDPL aby się ratować przed gniewem oszukanych i okradzionych. Jak dziś widzę plakaty i hasła wyborcze SLD-PZPR czy SDPL to mnie o mało szlag nie trafia. Jak można być tak bezczelnym???? Po tylu aferach jeszzcze śmiecie kandydować szumowiny???? To tak jakby nasr.. komuś na wycieraczkę ,a następnie poprosić go o papier toaletowy... Niech te wybory będą końcem towarzyszy z PZPR -SLD SDPL i reszty lewactwa . Niech raz na zwasze złodzieje i kłamcy przestaną rządzić. Pogarda dla was komuchy!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tim7 Re: OBY TAK SIĘ STAŁO !!!! 10.09.05, 18:39 Zalecam jak najszybsza wizyte u lekarza. A jesli juz widzisz za soba cien przesladujacego cie komucha, to zalecam natychmiastowe wezwanie pogotowia. Krotko mowiac: stuknij sie w glowe... Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Re: OBY TAK SIĘ STAŁO !!!! 10.09.05, 18:43 panie czy pani tim - widze ze juz zadna pomoc lekarska nie pomoze , to juz agonia ....hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
tim7 Re: OBY TAK SIĘ STAŁO !!!! 10.09.05, 18:47 A czy mozesz ujawnic mi i innym wszystkim sens badz pointe twojej wypowiedzi ? Jakos umknęła ci chyba bo nie dostrzegam sensu twojej wypowiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
koniectegodobrego Re: OBY TAK SIĘ STAŁO !!!! 10.09.05, 18:54 mi sie wydaje ze "brynk" potwierdzal Twoja opnie n.t. stanu "mordzinas" Odpowiedz Link Zgłoś
tim7 Re: OBY TAK SIĘ STAŁO !!!! 10.09.05, 19:25 A widzisz, jak to kwestia sceny i swiatla moze zmienic sens i adresata wypowiedzi. Brynk'u uprzejmie prosze o precyzje na przyszlosc... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas TIM7 10.09.05, 19:29 Sam się lecz . I ucz się . Historii Polski. Bo na razie jesteś ciemny jak tabaka w rogu. Odpowiedz Link Zgłoś
tim7 Re: TIM7 10.09.05, 19:41 Naprawdę starałem się powstrzymać, ale czas zacząć rozmawiać językiem nowych salonów. Wiec jedynie przytoczę słowa znanej w niektórych kręgach Osoby Niewielkiego Wzrostu acz o Szerokiej Łapie: Spieprzaj Dziadu ! (zauważ, że słowo "Dziadu" napisałem wielka literą, wiec nie w pejoratywnym (trudne słowo) jego znaczeniu). Odpowiedz Link Zgłoś
pralinka.pralinka Re: TIM7 10.09.05, 20:03 tim7 napisał: > Naprawdę starałem się powstrzymać, ale czas zacząć rozmawiać językiem nowych > salonów. Wiec jedynie przytoczę słowa znanej w niektórych kręgach Osoby > Niewielkiego Wzrostu acz o Szerokiej Łapie: Spieprzaj Dziadu ! (zauważ, że > słowo "Dziadu" napisałem wielka literą, wiec nie w pejoratywnym (trudne słowo) > jego znaczeniu). Ty też jesteś pijaczek z Pragi? Bo to był adresat tych słów. Odpowiedz Link Zgłoś
tim7 Re: TIM7 10.09.05, 20:15 W dobie zagrozenia od nowej władzy wszyscy bedziemy takimi "pijaczkami z Pragi". Bo w tych czy innych słowach przekaz bedzie brzmial zawsze tak samo: "spieprzaj dziadu..." ... Odpowiedz Link Zgłoś
pralinka.pralinka Re: TIM7 10.09.05, 20:37 tim7 napisał: > W dobie zagrozenia od nowej władzy wszyscy bedziemy takimi "pijaczkami z > Pragi". Bo w tych czy innych słowach przekaz bedzie brzmial zawsze tak > samo: "spieprzaj dziadu..." ... Porównaj sobie język starej władzy - np Halbera, a przekonasz się, że słynne "spieprzaj dziadu" to pieszczota i elegancja w porównaniu z językiem postkomuszków. Odpowiedz Link Zgłoś
tim7 Re: TIM7 10.09.05, 20:44 Tu nie chodzi o język. Tu chodzi o stosunek Władzy do Obywatela. A uzycie przez K. tego sformułowania, i cała tamtejsza sytuacja doskonale jego stosunek do wyborcy obrazuje. I tyle. Proste. Tu nic nie trzeba komentowac czy tlumaczyc, wszystko widac jak na dloni. Odpowiedz Link Zgłoś
temida3 Re: TIM7 11.09.05, 20:40 tim7, czyżby reaktywacja? Także trudne słowo. Czytam Pana posty i zastanawiam sie jak wielkie spustoszenie w umysłach dokonali Dzierzyńscy systemu zbrodniczego. Jeden z forumowiczów napisął o latach 80 tych i pokoleniu " Kwaśniewskiego"- czytaj konformistów( także trudne słowo), które do jesieni 2001 Polacy wybierali jako -"odtrutkę" na inklinacje w stosunku do założeń programowych AWS. Teraz, nie ma wątpliwości jak daleko od ideowych kłamstw odeszli ci z SLD-owa. Zarówno tamten okres "werbacji" polkolenia " prezia"( jestem z tego samego rocznika-1954)jak i "gruszki na wierzbie" L. Millera ukazał( mam nadzieję, że niepowrotnie)ICH -POSTKOMUNY PRAWDZIWE OBLICZE. P.S. Znam osobiście kolejnego z "diabolicznych konformistów", znajomego "Prezia" i Min. Szmajdzińskiego( kończyliśmy tę samą uczelnię)niejakiego P. Bykowskiego vel- Jaksę. LATA 1985-96( DLA jAKSY)a także 95-2005 dla "prezia" Ungierów, Pęczaków, Dochnali,afer "osoczowych", paliwowych, farmakologiczno-sponsorowanych,etc,etc zapiszą się w historii Polski-NA NASTĘPNE POKOLENIA JAK OKRES NAJWIĘKSZEGO GNOJU MORALNEGO 18 TO WIECZNEJ EUROPY-EPOKA WAZÓW jedynie inną treścią aforyzmu-pejoratywnego o III R.P., od tamtego " Za króla Sasa ..." Proponuję zabawę jaki aforyzm adekwatnie( jeszcze trudniejsze) określałby czas " prezia", Pęczaków i setek niewymienionych AFERAŁOW? Odpowiedz Link Zgłoś
koniectegodobrego łoby ziemia była płaska! 10.09.05, 18:47 wiesz... Ci wszyscy ludzie dawnego ustroju sa emerytami. Najgorszemu wrogowi nie zycze tego by byl dzis emerytem ;p A Twoj wywod calkiem interesujacy, choc przydlugawy. I mocno stonniczy, bo w koncu nie jedna partia polityczna zostala skazona politykami co najmniej podejzanymi, zarowno i PiS i PO, nie wspominajac o Samoobronie, LPR... Aczkolwiek nie slyszalem o nikim kto by firmowal UPR :) Ok, a teraz poprosze o papier i mam nadzieje ze Ci nie bedzie za bardzo smierdzialo. Odpowiedz Link Zgłoś
pralinka.pralinka Re: OBY TAK SIĘ STAŁO !!!! 10.09.05, 20:02 mordzinas napisał: > Oby Kaczor miał rację. Niech te wybory będą końcem towarzyszy z PZPR -SLD SDPL i reszty > lewactwa . > Niech raz na zwasze złodzieje i kłamcy przestaną rządzić. > > Pogarda dla was komuchy!!!!! Zgadzam się z Tobą :) A kaczor jak zwykle ma rację! Odpowiedz Link Zgłoś
zeter1 Re: Jarosław Kaczyński: To będą wybory końca SLD 10.09.05, 18:59 Istnieje taka mozliwość, niestety. Ale, czy to ma znaczyć, że w takim razie lepiej zostawić po staremu, w myśl zasady: bagno i smród, ale znajome bagno i znajomy smród? Odpowiedz Link Zgłoś
zeter1 Re: Jarosław Kaczyński: To będą wybory końca SLD 10.09.05, 19:03 Istnieje taka mozliwość, niestety. Ale, czy to ma znaczyć, że w takim razie lepiej zostawić po staremu, w myśl zasady: bagno i smród, ale znajome bagno i znajomy smród? Odpowiedz Link Zgłoś
adam.2x Jarosław Kaczyński: Ministerstwo Prawdy 10.09.05, 18:05 Kaczynski: >...powołanie sejmowej Komisji Prawdy i Sprawiedliwości, która miałaby za zadanie ukazać "wszelkie układy i tajemnice III RP".... ---------------------------------- No to cieszmy sie z tego elektronicznego forum poki czas bo po wyborach moze zostac wyeliminowane przez Komisje Prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
polykacz_kaczka Re: Jarosław Kaczyński: Ministerstwo Prawdy 10.09.05, 18:10 >Lukaszenko też takie coś powołal ,i polacy odczuli. Kaczka bialoruska??????? Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas JARO ! TRZYM SIĘ. I NIE PRZEJMUJ SIĘ ..... 10.09.05, 18:21 ...gdy szczekają komunistyczne burki. nic się nie przejmuj. Tyle razy CIę próbowali zkompromitować - te bolszewickie śmiecie , te wywłoki z SLD-PZPR. Trzymaj się Jaro. Dzięki takim jak Ty Polska wreszcie będzie Polską. A nie folwarkiem nieukaranych zbrodzniarzy i złodzieji z PZPR-SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.2x Re: JARO ! TRZYM SIĘ. ..... 10.09.05, 18:25 nie daj sie oderwac od fotela. Odpowiedz Link Zgłoś
kokokoko5 Re: JARO ! TRZYM SIĘ. I NIE PRZEJMUJ SIĘ . 10.09.05, 18:27 mordzinas napisał: > ...gdy szczekają komunistyczne burki. Prawicowe chowają się w krzakach i oddają w sposób niekontrolownay mocz? a może i kał?! Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 kokoko aleś dokopał tej prawicy. 10.09.05, 18:46 Świetny ten twój post. Taki z klasą. Taki jaki kazali wam pisać. Naprawdę świetny. Odpowiedz Link Zgłoś
koniectegodobrego Re: kokoko aleś dokopał tej prawicy. 10.09.05, 18:51 oh... facet zszedl do poziomu swojego przedmowcy. Wyrazil sie jezykiem mu jasnym i zrozumialym. Nie czepiaj sie. Wyjasnij mi jednak jedno: kim sa ci "ONI" ktorzy kazali "WAM" pisac... bo rozumiem ze "WAM" to znaczy sympatykom SLD lub pokrewnych. Odpowiedz Link Zgłoś
kokokoko5 Re: kokoko aleś dokopał tej prawicy. 10.09.05, 18:53 smok5 napisał: > Świetny ten twój post. Taki z klasą. Taki jaki kazali wam pisać. Naprawdę > świetny. Jakieś problemy z podstawowymi zasadami języka polskiego? Za lekcję się płaci więc tylko wstęp: ja, "ty", on, ona, ono my, "wy", oni A różnica między tobie a wam? Pewnie już za trudne dla Ciebie. Pozatym informuję że zarówno lewicowych jak i prawicowych mam w głębokim poważaniu. A kazać to, na całe szczęście jeszcze nikt mi niczego nie może. Jeżeli masz jakieś doświadczenia to służę radą: nie dawaj sobie nigdy niczego kazać. Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 WAM kazali. 10.09.05, 18:56 Wam towarzysze - jak was świniopasy sowieci na tankach przywieźli to wydali wam rozkazy. I wy świniopasy i ich potomkowie wiernie służycie sowietom nawet wtedy gdy wasz pan "cccp" zdechł. Odpowiedz Link Zgłoś
koniectegodobrego Re: WAM kazali. 10.09.05, 19:10 jakas niescislosc... jak psu zdechl pan to jak pies moze dalej mu sluzyc? poza tym czy sld sluzylo moskwie? watpie. Raczej swojej egoistycznej checi trzymania wladzy i stolkow. Odpowiedz Link Zgłoś
golota20 Re: WAM kazali. 11.09.05, 04:32 smok5 napisał: > Wam towarzysze - jak was świniopasy sowieci na tankach przywieźli to wydali > wam rozkazy. I wy świniopasy i ich potomkowie wiernie służycie sowietom nawet > wtedy gdy wasz pan "cccp" zdechł. dziekuje za informacje myslalem ze jestem z rodu chinskiego czy mongolskiego.. A tu podobno rosiskiego. a co tam i tak dziki wschod dzicz wschodnia .. a czemu millera tam pakujesz od jest zrodu Aryjskiego niemieckiego on nie nadaje sie do slowian Miller kiedys powiedzial pochodzenie ma niemieckie tak samo ja D tusk niemieckie... kwachu mojzeszowe... Tylko jarek Kalinowski biedastwo jest czysty polak.... Reszta bandy to sami zeslancy... Odpowiedz Link Zgłoś
kokokoko5 Re: kokoko aleś dokopał tej prawicy. 10.09.05, 19:01 kokokoko5 napisał: > smok5 napisał: > > > Świetny ten twój post. Taki z klasą. Taki jaki kazali wam pisać. Naprawdę > > > świetny. > Jakieś problemy z podstawowymi zasadami języka polskiego? > Za lekcję się płaci więc tylko wstęp: > ja, "ty", on, ona, ono > my, "wy", oni > A różnica między tobie a wam? > Pewnie już za trudne dla Ciebie. > Pozatym informuję że zarówno lewicowych jak i prawicowych mam w głębokim poważa > niu. > A kazać to, na całe szczęście jeszcze nikt mi niczego nie może. Jeżeli masz > jakieś doświadczenia to służę radą: nie dawaj sobie nigdy niczego kazać. Zadedykuję Ci dowcip: Właśnie przypomniał mi się kawał: - poproszę bilet do Rabce! - nie mówi się do Rabce tylko do Rabki! - a była pani kiedyś w Rabki?!! - nie..... -no to poproszę bilet do Rabce! Odpowiedz Link Zgłoś
polykacz_kaczka Re: JARO ! TRZYM SIĘ. I NIE PRZEJMUJ SIĘ . 10.09.05, 18:38 W californi uznali małzenstwa chomo,więc bedziesz miał gdzie emigrować. Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas Re: JARO ! TRZYM SIĘ. I NIE PRZEJMUJ SIĘ . 10.09.05, 19:33 polykacz_kaczka napisał: > W californi uznali małzenstwa chomo,więc bedziesz miał gdzie emigrować. > homo się inaczej pisze. Piździaku. Odpowiedz Link Zgłoś
jakarta Re: Jarosław Kaczyński: To będą wybory końca SLD 10.09.05, 18:19 Wprawdzie SLD jest do bani ale PIS-uarowcom mówimy słowami Lecha Kaczora: "spieprzajcie dziady do do czyszczenia pisuaru bo tylko do tego się nadajecie". Głosujecie na SDPL! Odpowiedz Link Zgłoś
vegas5 Re: Jarosław Kaczyński: To będą wybory końca SLD 10.09.05, 18:39 juz kaczynski byl ministrem sprawiedliwosc i prezesem nik ... mogl prac brudy ile chcial... a dlaczego nic nie robil tylko siedzial cicho... aby duzo gadal... a teraz bedzie cos robil... znowu gada i gada... a moze do roboty...a co do konca sld to chyba pan za bardzo wierzy w sondaze przedwyborcze....ludzie zdecyduja na kogo beda glosowac....to bedzie prawdziwy sondaz Odpowiedz Link Zgłoś
brynk wiecie gdzie noszę sld /sdpl ? - pupci ...czyli 10.09.05, 18:34 ....w DUPIE Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Re: wiecie gdzie noszę sld /sdpl ? - pupci ...c 10.09.05, 18:35 zapomniałem sie jeszcze posmiać ....hihihihihihiahahahahahahaaiahiahaihaiahiahaihaiahia Odpowiedz Link Zgłoś
mlodygniewny1 [...] 10.09.05, 18:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Towarzysze cos dzisiaj nie jesteście w formie. 10.09.05, 18:52 Po co te wulgaryzmy. To,że jesteście prymitywni to wiedzą wszyscy, ale starajcie się trochę przypudrować. Odpowiedz Link Zgłoś
mlodygniewny1 smok5: co sie wstydzisz? to odpowiedż na "dupe" 10.09.05, 19:01 twojego kumpla ktory napisal poprzedni post. a jak masz braki wiedzy nt. najbardziej erogennych miejsc to sie douczyles. Odpowiedz Link Zgłoś
koniectegodobrego Re: wiecie gdzie noszę sld /sdpl ? - pupci ...c 10.09.05, 19:08 ojej... to albo duza masz ta d.pe, albo to musi bolec :| Odpowiedz Link Zgłoś
kokokoko5 Re: wiecie gdzie noszę sld /sdpl ? - pupci ...c 10.09.05, 19:13 brynk napisał: > ....w DUPIE Jesteś kobietą czy mężczyzną?! To dla mnie istotne. Chcę wiedzieć z kim mam doczynienia. I powiedz jeszcze czy tak na raz czy raczej po kolei? I czy ktoś ci za to płaci czy raczej robisz to za darmo w ramach zaspokajania swojej niepochamowanej huci lub też czy robisz to w ramach smutnego obowiązku wynikającego z ugruntowanych poglądów? Odpowiedz Link Zgłoś
mlodygniewny1 wygrał Cimoszewicz i SLD = brawo dla Kaczora za 10.09.05, 18:44 to ze zional nienawiscia w trakcie prawyborow w Szczecinie. no,Kaczor,wyborcy jakos cie dzisiaj nie posluchali.wbrew twoim zakleciom dzisiaj w szczecinskim glosowaniu wygral Cimoszewicz i SLD. dziekuje ci Jarku Kaczorku za piekna robote,ktoras wykonal. Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Strasznie rezprezentatywne to były prawybory. 10.09.05, 18:50 Już kochani towarzysze możecie się cieszyc ze zwycięstwa:). Odpowiedz Link Zgłoś
mlodygniewny1 prawda.to tylko wielki festyn z wyborcami,ale... 10.09.05, 18:55 wynik jest bardzo rewelacyjny:Lewica w Szczecinie dzisiaj wygrala.tyle smoku5. Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Trochę matematyki. 10.09.05, 19:03 Co dają głosy całej lewicy rzędu 28 procent przy prawie 60 prawicy? G.wno. A wiesz dobrze,że tak nie będzie. Może zorganizujemy prawybory u nas na Ślasku? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Koniec LSD to prawdziwa przyjemnosc! 10.09.05, 18:57 Tylko aby nie nastala era Kaczorowa. Kaczor duzo kwacze a malo robi. Nigdy nie wybacze mu przerwania ekshumacji w Jedwabenm. Umial znalezc forse na muzeum holokaustu a nie chce jej dac na pomnik dla ok. cwierc miliona Polakow - ofiar KL Warschau. A po co Kaczor pojechal niedawno do Izraela? Kaczor nie prezentuje polskiej racji stanu, tylko antypolska. Spieprzaj dziadu! Odpowiedz Link Zgłoś
mlodygniewny1 a co to jest LSD?narkotyk który wet3 bierzesz? 10.09.05, 19:07 to uwazaj bo to silny narkotyk a te nigdy nie wygina,bo byly zawsze i beda zawsze.grozi ci uzaleznienie.zglos sie do monaru. Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: a co to jest LSD?narkotyk który wet3 bierzesz 10.09.05, 19:21 Nie wszędzie przyjmują z podwójną diagnozą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: a co to jest LSD?narkotyk który wet3 bierzesz 10.09.05, 20:24 Placz nedzny komuchu, placz. Korytko sie konczy. Odpowiedz Link Zgłoś
major.hab.dudek czy Jarek Kaczyński lubi sex ? 10.09.05, 18:51 wg mnie niezbyt a nawet chyba nie Odpowiedz Link Zgłoś
koniectegodobrego Re: czy Jarek Kaczyński lubi sex ? 10.09.05, 18:59 eee no co ty... na pewno lubi... smok5 we wczesniejszym poscie napisal ze Kaczka ma jaja, a one produkuja pewne hormony, ktore to znowu powoduja poped sexualny, nie? Aczkolwiek zdjecie z magazynu GALA sugerowalo by ze ktos mu ostatnio cos przy nich (jajach) majstrowal. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: czy Jarek Kaczyński lubi sex ? 10.09.05, 19:06 Pewnie jakis paskudnik zainstalowal tam pajeczyne! Odpowiedz Link Zgłoś
waterman50 Re: Jarosław Kaczyński: To będą wybory końca SLD 10.09.05, 18:54 To będzie koniec Kaczyńskiego i jego marzeń o władzy.Raz,a skutecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
koniectegodobrego Re: Jarosław Kaczyński: To będą wybory końca SLD 10.09.05, 19:06 chyba drugi raz :) raz juz probowal i mu nie wyszlo. Sie chlop nie zraza. W koncu PC to byla duza partia w parlamencie. Potem dlugo, dlugo nic... I Matrix reaktywacja w AWS, dobra posadka w rzadzie, znowu rozglos i mozliwosc zalozenia nowej partii na gruzach AWS. Odpowiedz Link Zgłoś
brynk gdzie jest Nałęcz ? dzien bez Nałęcza .... 10.09.05, 19:01 ...dniem straconym Odpowiedz Link Zgłoś
koniectegodobrego Re: gdzie jest Nałęcz ? dzien bez Nałęcza .... 10.09.05, 19:03 kup sobie "Wprost", tam ma stale felietony. Mozesz sobie nawet zdjecie wyciac i powiesic nad lozkiem ;p Odpowiedz Link Zgłoś
gaspardo Re: gdzie jest Nałęcz ? dzien bez Nałęcza .... 10.09.05, 20:51 Chyba działa nowy doradca WC i kazał zmienić sposób prowadzenia kampanii. Nałęcz zrobił tak wiele, aby WC stracił poparcie. Odpowiedz Link Zgłoś
pralinka.pralinka Re: gdzie jest Nałęcz ? dzien bez Nałęcza .... 10.09.05, 20:54 gaspardo napisał: > Chyba działa nowy doradca WC i kazał zmienić sposób prowadzenia kampanii. > Nałęcz zrobił tak wiele, aby WC stracił poparcie. A to szkoda Nałęcza :)))))))) Mógłby jeszcze trochę popracować :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gaspardo Re: gdzie jest Nałęcz ? dzien bez Nałęcza .... 10.09.05, 21:01 Może tylko odpoczywa, albo głosuje w prawyborach na jedynie słusznego kandydata. Oby od poniedziałku znowu wymyślił coś głupiego. Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Cimoszewicz - gdzie jesteś ? - do USA poleciałeś . 10.09.05, 19:03 ...z Kwasniewskim odwiedzić córkę? Odpowiedz Link Zgłoś
koniectegodobrego Re: PO+PiS=AWSbis+UW 10.09.05, 19:22 no te rachunki nie do konca prawdziwe :> tak na moje oko to (partia obecnie = paria kilka lat temu): PO = 1/2 UW + 3/4 AWS PiS = 1/4 AWS PD = 1/2 UW + 1/8 SLD SdPL = 2/8 SLD + 1/100000 AWS SAMOOBRONA = 1/8 SLD + 1/2 PSL + inne SLD = 1/2 SLD zatem ciezko dokladny wzor na PZPR wyciagnac, ale przy duzym uprosczeniu: PZPR = SLD + SdPL + SAMOOBR. + 1/2 PD AWS Bis latwiej AWS2 = PO + PiS + 1/2 PD Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: PO+PiS=AWSbis+UW 10.09.05, 19:30 Dziekuje za analize. Tak po prawdzie, to uwazam Kaczorow za postkomuchow, bo popierali okragly stol. Wedlug mnie UW=PZPR. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Re: PO+PiS=AWSbis+UW 10.09.05, 20:32 Też tak sądzę. Odradzam głosowanie na te partie. Mamy przecież wybór. Nie możemy się skazywać na powtórkę nieudolnych rządów AWS + UW. Frasyniuk zgolił wąsy i myśli, że nikt go nie rozpozna, dawnego UWola. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: davidmors -Jaka jest realna alternatywa dla P 10.09.05, 21:53 Gaspardo - zadales najistotniejsze pytanie! Odpowiedz na nie jest niezwykle trudna. Po odrzuceniu POPISU i wszystkich postkomuszych post-AWSowych post-UW i tym podobnych partyjek pozostaje nic innego jak tylko skrupulatnie wziasc pod szklo powiekszajace Samoobrone, LPR i partie Macierewicza. Nie glosowac na ludzi, ktorzy dla korzysci finansowych czy tez politycznych przeskakiwali z jednej partii do drugiej. Przede wszystkim upewnic sie, ze wasi kandydaci sa uczciwymi ludzmi oraz, stawiaja dobro Kraju i Narodu ponad wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Re: RUCH PATRIOTYCZNY - jedna z możliwości 11.09.05, 09:27 Głosuj na partie narodowe i patriotyczne. POpis międzynarodówki internacjonałów mieliśmy przez ostatnie 60 lat. Rezultaty: Ruina polskiej gospodarki, prawie połowa Polaków w nędzy, rabunek Banków polskich, trujace opary polskojęzycznych mendiów. Odpowiedz Link Zgłoś
major.hab.dudek O ,Boże... 10.09.05, 19:10 Czy tak będzie ? Boże ,Boże... www.spieprzajdziadu.pl/pliki/kaczor.jpg www.spieprzajdziadu.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus krzyKACZE 10.09.05, 19:14 Mam baaardzo duże wątpliwości czy postkomunistyczne Kaczory są lepsze... Pewność wręcz... Eh Kaczeńce, złote Kaczeńce... całe szczęście, że koniec lata bliski... Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Mam pytanie - kto z Was może podwójnie dokopać 10.09.05, 19:24 lewakom? Ja:). Będę głosował na CDU i na PIS:). Odpowiedz Link Zgłoś
kokokoko5 Re: Mam pytanie - kto z Was może podwójnie dokopa 10.09.05, 19:26 smok5 napisał: > lewakom? Ja:). Będę głosował na CDU i na PIS:). This duck produces some of the tastiest shit on earth. www.ydindustries.com/duckshit.html Odpowiedz Link Zgłoś
jars5 Re: Mam pytanie - kto z Was może podwójnie dokopa 10.09.05, 19:54 Smoku bedzie glosowal na CDU i PiS. Pojdzie na wybory, gdy wyczysci kotly w kambuzie statku wycieczkowego w Hamburgu i gdy poda ostatnie drinki. A potem bedzie sie domagal aby spod kila przerzucic go do Ambasady w Pernambuco czy Konsulatu Generalnego w Pipidowie. W koncu ma doswiadczenie. Byl kelnerem. Coz to dla niego zostac konsulem. Bedzie lepszy niz te komuchy. Kaczor go wynagrodzi. W koncu w Polsce nic sie nie udalo, bo byli lepsi. Ale nie dla smoka. Jezeli lepsi to na pewno komuchy, albo z rodziny komuchowatych. Zajeli miejsca i on musi meczyc sie na statku. Ale dzieki kaczorowi bedzie dyplomata. A co kazdy moze. I on wreszcie tym Niemcom pokaze, co to honor. W koncu za te male napiwki musza odcierpiec.Brawo. Czas smoka nadszedl Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Ot komusza logika. 10.09.05, 21:04 Mieszkam w Stade koło Hamburga i w Gliwicach. Słyszałeś coś o podwójnym obywatelstwie? Pracuję w polsko-niemieckiej firmie, której właścicielem są Hiszpanie. Dziwne prawda? Nie aspiruję do dyplomacji jestem skromnym inżynierem po Politechnice Śląskiej. Tych buców z konsulatów znam dzięki PHARE. A w Niemczech głosuję nie aby leczyć kompleksy, ale również dlatego,że cała rodzina na nich głosuje. Taka tu jest tradycja. Odpowiedz Link Zgłoś
jars5 Re: Ot komusza logika. 10.09.05, 23:09 Ulzylo mi gdy uslyszalam o podwojnym obywatelstwie. Oznacza to, ze nie bedziesz mogl byc konsulem. I cale szczescie dla nas. Odpowiedz Link Zgłoś
chabilek Re: Jarosław Kaczyński: To będą wybory końca SLD 10.09.05, 19:24 Kaczyński niech lepiej da ludziom co jeść , a nie następne igrzyska. Po co mi wiedzieć o jakiś następnych sprawach korupcyjnych ,przecież to tylko więcej kosztuje ,a i tak nic nie daje . Chyba ,że tak ma wyglądać walka z bezrobociem -dać wybranym prace w komisjach.Kaczyński myśli tylko o komisjach i nowych rodzajach sprawdzania tych co też sprawdzają , a zarazem mówi o zmniejszeniu biurokracji. Czy on myśli ,że ludzie są głupi i uznają Kaczyńskiego za uczciwego człowieka , jak jest uczciwy to niech zrezygnuje i pójdzie szukać uczciwej pracy a nie ograbiać ludzi z pieniędzy i żyć ze swoich wyborców. Ja nie pójde do wyborów i to proponuje też innym ,może jak frekfencja w wyborach wyniesie 5 % to to da chociaż tyle ,że się w końcu opamiętają. Łodzianin Odpowiedz Link Zgłoś
varshavski Juz nic nie rozumiesz czlowieku 10.09.05, 19:38 chabilek napisał: > Kaczyński niech lepiej da ludziom co jeść , a nie następne igrzyska. Po co mi w > iedzieć o jakiś następnych sprawach korupcyjnych ,przecież to tylko więcej kosz > tuje ,a i tak nic nie daje . Chyba ,że tak ma wyglądać walka z bezrobociem - dać > wybranym prace w komisjach.Kaczyński myśli tylko o komisjach i nowych rodzajac > h sprawdzania tych co też sprawdzają , a zarazem mówi o zmniejszeniu biurokracj > i. Czy on myśli ,że ludzie są głupi i uznają Kaczyńskiego za uczciwego człowiek > a , jak jest uczciwy to niech zrezygnuje i pójdzie szukać uczciwej pracy a nie > ograbiać ludzi z pieniędzy i żyć ze swoich wyborców. Ja nie pójde do wyborów i > to proponuje też innym ,może jak frekfencja w wyborach wyniesie 5 % to to da ch > ociaż tyle ,że się w końcu opamiętają. > Łodzianin No wlasnie, na wybory nie pojdziesz na zasadzie na zlosc babce niech mi uszy zmarzna. Pomieszaly ci sie zupelnie skutki z przyczynami. Jednym slowem niezlego rozgardiaszu doczekales sie w miejscu, gdzie zwykle jest rozum. Czerwoni gdy byli mocni, to wszytko, nawet buty dla umarlakow byly z przydzialu i na kartki. Ty tego albo nie pamietasz, bo jeszcze cie na swiecie nie bylo albo zaopatrywales sie w "sklepach komercyjnych" lub dla spec sluzb w kantynach. Teraz od 10 lat Kwasniewski prezydentuje i wlasnie w tym czasie nastapilo wielkie rozpasanie tej tzw. postkomuny. Rzady postkomunistow spowodowaly nie tylko rozklad moralny elit ale tez i rozklad gospodarczy, w tym i bezrobocie o ktorym piszesz. Nie "dekoruj" Kaczynskiego nie jego zaslugami. Zostaw to dla postkomunistow i glosuj azeby wreszcie ta zaraza odeszla w zaswiaty, raz i na zawsze. Wyborcy Cimoszewicza wlasnie licza na takich nieglosujacych, bo to zwieksza ich szanse przedluzenia tego mafijnego porzadku postkomunistow i ub-ekow. Odpowiedz Link Zgłoś
chabilek Re: Juz nic nie rozumiesz czlowieku 10.09.05, 20:37 To ty chyba nic nie rozumiesz . Ci ludzie - także Kaczyński - mieli szanse zrobić coś dla Polski , zamiast tego kiedy usiedli na stołkach to szybko zapomnieli gdzie byli wcześniej.Jeżeli myślisz ,że jest inaczej to się przyjzyj jak wyglądali Kaczyńscy przed 90 rokiem , a jak wyglądają teraz, opaleni ,wille i bardzo dobre wozy .Skąd na to wzieli pieniądze - no skąd. Okradali takich ludzi jak ty i ja . Doprowadzili do upadku Polskę i to tylko sobie mogą zawdzieczać ,że postkomuna znów się dostała do władzy. Jak by nie okradali ludzi to by ludzie się od nich nie odwrócili. Ja mówie żeby niegłosować, nie dlatego żeby komuna się dostała do władzy , ale dlatego żeby w Polsce zostało zmienione wszystko od początku , żeby nie było w Polsce czegoś takiego jak zawód poseł - to hańba dla Polski , że biedota sięga po władze ,a później szybko się bogaci . A TAKA NIESTETY BYŁA PRAWDA . Byli u władzy elektrycy , kierowcy i inni , a powinni byc ludzie którzy mają walczyć o lepszą Polskę , a nie o posadki dla swojej rodziny . z poważaniem Łodzianin Odpowiedz Link Zgłoś
carramba7 [...] 10.09.05, 20:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
chabilek Re: Juz nic nie rozumiesz czlowieku 10.09.05, 21:21 ty ciemna maso chciałbym Ci przypomnieć ,że Cimoszewicz też miał czystą kartotekę do puki ktoś mu się w nią nie wgłębił , ale ty pacanie tego nie zrobisz Kaczyńskiemu ,bo jesteś na to za krótki , a może tak ktoś kiedyś się tym zajmie i wtedy wyjdą machloje jakich mało - kto to wie . A tak na marginesie ja mówiłem o tym ,że Kaczyński nie powinien zajmować się tym co było ,tylko tym co jest , a jest ŻLE.Po co posłowie i prezydenci siedzą na zydlach - po to żeby poprawić sytuacje kraju ,a nie żeby szukać kto tu jeszcze co ukradł - bo to i tak nic nie da. Łodzianin Odpowiedz Link Zgłoś
kokokoko5 Re: KONIEC Z POSTKOMUNĄ 10.09.05, 19:28 jola_iza napisała: > ŻYDAMI MURZYNAMI I WIEWIÓRKAMI koleżanka faszystka czy prowokatorka? Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: KONIEC Z POSTKOMUNĄ 10.09.05, 19:32 tak se p...e palcami po klawiaturze a co albo jest wolność słowa albo nie! Odpowiedz Link Zgłoś
kokokoko5 [...] 10.09.05, 19:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: KONIEC Z POSTKOMUNĄ 10.09.05, 19:47 Najpierw wyjaśnienie ja" postukuję" ewentualnie "piszę', a to drugie słowo przez klawiaturę by mi nie przeszło/tym bardziej przez usta/.Nikt mi za nic nie płaci! NIE CIERPIĘ WIEWIÓREK-pogryzła i podrapała mnie taka jedna jak ją zmarzniętą do weterynarza niosłam. Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Re: Stawiam Euro przeciw orzechom, że prowokatorka 10.09.05, 20:35 Wyszkolona w klubie Gazety Wybiórczej. Odpowiedz Link Zgłoś
kokokoko5 Re: Stawiam Euro przeciw orzechom, że prowokatork 10.09.05, 20:45 Popatzr!! Zniknęła!!!:):) Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Stawiam Euro przeciw orzechom, że prowokatork 10.09.05, 20:57 A właśnie, że nie zniknęłam, i do czego niby miałabym sprowokować? Gazety nie czytam! Odpowiedz Link Zgłoś
varshavski Re: KONIEC Z POSTKOMUNĄ 10.09.05, 19:40 kokokoko5 napisał: > jola_iza napisała: > > > ŻYDAMI MURZYNAMI I WIEWIÓRKAMI > > koleżanka faszystka czy prowokatorka? jola jest ta pierwsza a iza ta druga. Taka komunistyczna schizofrenka ( a moze schizofrenki?). :) Odpowiedz Link Zgłoś