Dodaj do ulubionych

Czolem. Gdzie mozna kupic Nasz Dziennik?

18.09.05, 19:31
Ja chcialem znajomym polecic numer z obecnego tygodnia. Ten z filmem.
Gdzie mozna to kupic? Czy to jest w kioskach?
Jaki jest naklad?

Zeby tylko zdarzyli, przeciez chyba sie kolejki ustawia! Nie?

Obserwuj wątek
    • maaax Re: Czolem. Gdzie mozna kupic Nasz Dziennik? 18.09.05, 23:17
      kpisz, czy o droge pytasz?jak to gdzie?
      Gdzie mozna kupic gazetę.... chyba najlepiej w sklepie mięsnym, albo,,nie nie ,
      już wiem: w pasmanterii
      • przycinek.usa glupia odpowiedz 19.09.05, 01:49
        skad ja mam wiedziec, gdzie wy to sprzedajecie? A w duzych miastach tego NIE MA.
        I dlatego zapytalem. Zalezy mi na odpowiedzi i prosze o niekomentowanie tego.

• gauche W 3mieście jest w kazdym kiosku! Poza tym 19.09.05, 19:01
          Nie rżnij głupa. Pewnie mieszkasz w New Yorku,co?
          W Warszawie na pewno będzie dostepna cały czas w księgarni Naszego Dziennika,
          lub następnego dnia zadzwonić: (0-22) 515 77 88 do działu kolportażu i tam będą
          dysponować płytkami ze zwrotów.
          Sam nakład NDz będzie jutro większy.
          Takie uzyskałem informacje telefoniczne od redakcji NDz.
          • przycinek.usa Re: W 3mieście jest w kazdym kiosku! Poza tym 20.09.05, 00:08
            dzieki. mieszkam w Los Angeles.
            Znajomi pytali po kioskach i beda kolejki juz przed otwarciem kioskow.
            Myslalem, ze moze da sie zamowic albo co? Ale to niemozliwe.

Slyszalem tez, ze podobno ludzie mowia, ze ktos to chce wykupywac od kioskow.
            I ja nie wiem, czy to sa brednie, ale ludzie tak gadaja.

Ja zreszta widzialem ten film.
            Zciagnalem z internetu. Tylko kiepska jakosc.
            Fatalna. Chcialem miec oryginal. To niesamowity film.

A nie mowili jaki naklad?

• przycinek.usa mowy nie ma aby to kupic. 21.09.05, 01:03
            Zgodnie z przewidywaniem kolejki po to ustawily sie o 5 rano.
            O 8 rano nie bylo juz w kioskach ani jednego egzemplarza.
            Mnie kaktus na rece wyrosnie, jak beda jakies zwroty.
            Tylko mi nie mowcie, ze to PO-wcy wykupili na pniu.
            Bo nie uwierze.

Co jest grane?

• des4 Re: kupić można bez problemu 21.09.05, 13:41
              Kolejki po ND...? W LA słoneczko za mocno grzeje i cię dopadło? Byłem wlaśnie
              na lunchu i z ciekawości sprawdziłem 3 kioski i kafeję z prasą po drodze. W
              każdym spokojnie można kupić dzisiejszy ND, ten z dołaczoną płytą z
              filmem....duże miasto w Polsce....
              • przycinek.usa Re: kupić można bez problemu 22.09.05, 19:19
                Ciesze sie widac twoja wielka sympatia, skoro tak dobrze wiesz, ze jestem z LA.
                To moze bys tak wydusil z siebie te informacje, gdzie to widziales.
                Zapraszam do LA. Wpadnij na chwilke, to tez sie opalisz kolego.

A dla twojej informacji:

Po ukazaniu się we wtorek płyty DVD z filmem "Nocna zmiana" obrazującym kulisy
                obalenia przez koalicję antylustracyjną rządu Jana Olszewskiego, nasza redakcja
                otrzymała pocztą elektroniczną dużo listów od Czytelników, którym nie udało się
                zakupić tego wydania "Naszego Dziennika". Poniżej zamieszczamy fragmenty kilku
                e-maili.

Niestety nie udało mi się dostać dzisiejszego numeru, mimo długich poszukiwań.
                Nad ranem ze wszystkich dostępnych dla mnie sklepów z prasą nakład został wykupiony.
                Małgorzata

Kochani, fantastyczny pomysł z płytą zawierającą film Jacka Kurskiego. Problem w
                tym, że nie mogłem dostać dzisiaj Waszej/Naszej gazety. Mieszkam w Nowym Stawie
                - między Malborkiem, Tczewem a Nowym Dworem Gd. Nie kupiłem jej u siebie,
                pojechałem do Malborka, a tam pusto. Kioskarka zdziwiona, że dzisiaj każdy pyta
                o "Nasz Dziennik". (...)
                Aha, i jeszcze kilka słów o sobie. Mam 35 lat, nauczyciel polonista, mam
                doktorat, z czego wynika, że nie czytają Was tylko babcie i dziadkowie.
                Serdecznie pozdrawiam całą redakcję, z Bogiem.
                Paweł

Redakcja "Naszego Dziennika" dokonała dzisiaj wielkiego dzieła, dołączając do
                wydania film "Nocna zmiana" na płycie DVD. Słyszałem, że owo wydanie rozeszło
                się w szybkim tempie. Mam nadzieję, że są to prawdziwe informacje, bo np. w
                okolicach Szczecina podobno o godz. 14.00 już nie było gazet. (...) Jeśli
                naprawdę rozeszło się ono w wielkiej liczbie, to może warto by było powtórzyć
                taką akcję? (...). Dzięki temu wiele osób przekonałoby się o prawdziwym obliczu
                ludzi ubiegających się obecnie o kierownicze stanowiska w polskiej władzy
                (parlamencie i na prezydenta).
                Krzysztof z Gdańska

Jestem regularnym czytelnikiem ND i zawsze kupuję Państwa gazetę bez problemów.
                Jakież było moje zdziwienie, gdy w dniu dzisiejszym przed godz. 8.00 rano nie
                można było dostać już ani jednego egzemplarza (w kiosku przy ul. Siodlarskiej -
                osiedle "Górce", dzielnica Bemowo). Swoją drogą trudno mi uwierzyć w to, że
                gazeta, która miała zapewne zwiększony nakład, zniknęła tak szybko, czy też może
                jest to "inicjatywa" części "kioskarzy" o określonych sympatiach politycznych,
                którzy schowali cały nakład "pod ladę", by wieczorem trafił do tzw. zwrotów?
                Z poważaniem
                A. Lazurko
                zebrał RP

www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20050922&id=po51.txt

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka