bac1 Re: Precz z KACZYZMEM!!! "!&%%" - bye!!! 20.01.06, 09:56 Nie byłeś na zakończeniu roku szkolnego! Ale się działo!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: LUDZIEEEEEEEEE!!! Jesteśmy ELYTĄ!!!;)))) 20.01.06, 10:31 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=35303071&a=35304283 Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: LUDZIEEEEEEEEE!!! Jesteśmy ELYTĄ!!!;)))) 20.01.06, 11:58 O, wspaniale! Dzięki asience32 wiem w końcu, kim jestem! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: LUDZIEEEEEEEEE!!! Jesteśmy ELYTĄ!!!;)))) 20.01.06, 19:10 ?? ..jeny!, "mojej" niegdysiejszej odbiło ? ..tak ... .. ..hehe.. Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: LUDZIEEEEEEEEE!!! Jesteśmy ELYTĄ!!!;)))) 20.01.06, 19:12 Te wiadomości przesłałem do kuferka!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: LUDZIEEEEEEEEE!!! Jesteśmy ELYTĄ!!!;)))) 20.01.06, 19:26 hulaj_dusza napisał: > Te wiadomości przesłałem do kuferka!;))) ! ..ale heca,..lecę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
9119511tu Re: LUDZIEEEEEEEEE!!! Jesteśmy ELYTĄ!!!;)))) 25.01.06, 09:59 Hahahaha !!! Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: LUDZIEEEEEEEEE!!! Jesteśmy ELYTĄ!!!;)))) 20.01.06, 19:36 henryk.log napisał: > ?? > ..jeny!, "mojej" niegdysiejszej odbiło ? > ..tak ... .. ..hehe.. Wydaje mi się, Panie henryku.log, że powinien się Pan trzymać Pani T. - wszystkie "wybranki" forumowe... jak kasczką w płot;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: LUDZIE!!! Jesteśmy ELYTĄ!!!;)))) poprawka;-)) 20.01.06, 20:29 bac1 napisała: > henryk.log napisał: > > > ?? > > ..jeny!, "mojej" niegdysiejszej odbiło ? > > ..tak ... .. ..hehe.. > > Wydaje mi się, Panie Henryku.log, że powinien się Pan trzymać Pani T. - > wszystkie "wybranki" forumowe... jak kaczką w płot;-))) > Musiałam sie poprawic, bo by mnie do Gimnazjonu nie przyjęła Mysz;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: LUDZIEEEEEEEEE!!! Jesteśmy ELYTĄ!!!;)))) 20.01.06, 20:36 bac1 napisała: > henryk.log napisał: > > > ?? > > ..jeny!, "mojej" niegdysiejszej odbiło ? > > ..tak ... .. ..hehe.. > > Wydaje mi się, Panie henryku.log, że powinien się Pan trzymać Pani T. - > wszystkie "wybranki" forumowe... jak kasczką w płot;-))) Dobrymi radami to P. wie..:-) Trzymać Panią T. w "dyżurze" ! ..a niby co ja od n-lat czynię..sądzi Pani ? >wszystkie wybra..ki kaczkami w płocie ! Wybranki, proszę mi wierzyć, mają się dobrze ..ze mną, myślę ! .. no nie ???.. "Jeśli wypłaczesz już wszystkie swoje łzy, zacznij się śmiać"->Amos Oz< Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: LUDZIEEEEEEEEE!!! Jesteśmy ELYTĄ!!!;)))) 21.01.06, 00:50 O, tu się nie zgodzę! Jedna jest... no, ok!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: LUDZIEEEEEEEEE!!! Jesteśmy ELYTĄ!!!;)))) 21.01.06, 01:11 hulaj_dusza napisał: > O, tu się nie zgodzę! Jedna jest... no, ok!;))) :-) fiu..fiu..Kolego..nocną porą takie szczere.. ! :-) ..nie powiem Nikomu.. ..się dzieje.. Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: LUDZIEEEEEEEEE!!! Jesteśmy ELYTĄ!!!;)))) 21.01.06, 01:15 henryk.log napisał: > hulaj_dusza napisał: > > > O, tu się nie zgodzę! Jedna jest... no, ok!;))) > > :-) > fiu..fiu..Kolego..nocną porą takie szczere.. > ! :-) > ..nie powiem Nikomu.. > ..się dzieje.. Tylko niech Pan Heniek nie mówi, ze się ze mną nie zgadza! Ja też mam oczy i widzę to i owo...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: LUDZIEEEEEEEEE!!! Jesteśmy ELYTĄ!!!;)))) 21.01.06, 01:34 No dobra. Kolego :-) , tyle, że starszym będąc..wiecej dostrzegam Godnych ! :-) a będzie gdzieś tak ~~~~ba'cznie licząc ze Trzy Ich.. myślę ps no jak ,Kolego..czas na Dobranoc chyba ..hę ? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: LUDZIEEEEEEEEE!!! Jesteśmy ELYTĄ!!!;)))) 21.01.06, 17:39 hulaj_dusza napisał: > Tylko niech Pan Heniek nie mówi..to i owo...;))) ... A gdzieżbym śmiał to "ÓWNIE", za Twymi uszami.. > ..nie powiem Nikomu.. ..się zgadza ?.. Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Precz z KACZYZMEM!!! LUDZIEEE!!! A tu... 20.01.06, 10:33 ... nas się straszy "wizją elyty" wg asienki32! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=35303071&a=35304070 Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Precz z KACZYZMEM!!! LUDZIEEE!!! A tu... 20.01.06, 12:57 jakoś to przeżyjemy. Długo tu miejsca nie zagrzeją. Asieńce wypada chyba za reklamę podziękować:-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZMEM!!! LUDZIEEE!!! A tu... 20.01.06, 19:25 malaszaramysz napisała: > jakoś to przeżyjemy. Długo tu miejsca nie zagrzeją. > > Asieńce wypada chyba za reklamę podziękować:-)))))))))) Aśka!..Aśka!..daj mi święty spokój ! ..w necie siedzę.. ?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Precz z KACZYZMEM!!! LUDZIEEE!!! A tu... 21.01.06, 13:21 Daj NAM święty spokój :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZMEM!!! LUDZIEEE!!! A tu... 21.01.06, 14:00 malaszaramysz napisała: > Daj NAM święty spokój :-))))))) :-) ..telepaci?.. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:.jeny!, "mojej" niegdysiejszej naprawdę odbiło! 20.01.06, 19:15 hulaj_dusza napisał: > ... nas się straszy "wizją elyty" wg asienki32! > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=35303071&a=35304070 Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: KACZYZM NIE PRZEJDZIE !!! 20.01.06, 20:55 Czarne faszystowskie kaczki niech sobie szukają innych terenów, a Polskę niech zostawią w spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: KACZYZM NIE PRZEJDZIE !!! 21.01.06, 14:20 hulaj_dusza napisał: > Czarne faszystowskie kaczki niech sobie szukają innych terenów, > a Polskę niech zostawią w spokoju. > A ty sobie poszukaj takiego kraju, gdzie nie biją krwetynów Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: KACZYZM NIE PRZEJDZIE !!! 22.01.06, 16:38 Biednyś ty, głupolku;))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: KACZYZM NIE PRZEJDZIE !!! 20.01.06, 21:29 Z Boską pomocą i tu zgromadzonych ! ..no nie O! Mohair'e!.. Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: KACZYZM NIE PRZEJDZIE !!! 21.01.06, 14:21 henryk.log napisał: > Z Boską pomocą i tu zgromadzonych ! > ..no nie O! Mohair'e!.. POległeś na POlu chwały? Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: KACZYZM NIE PRZEJDZIE !!! 23.01.06, 12:05 Pan Heniek? Polegnięty? W życiu!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: KACZYZM NIE PRZEJDZIE !!! 23.01.06, 15:48 Pan Henryk.log to bardzo dzielny bojownik antykaczkowy!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: KACZYZM NIE PRZEJDZIE !!! 23.01.06, 17:23 W końcu Wielki Łowczy... Techniczny! Bojownik prawdziwie antykaczystowski!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:Pani Koleżanka oraz Pan Kolega 23.01.06, 18:47 napisali: >henryk.log to bardzo ... !;-))) ??? ..należało mi się..;-( ..hehe.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re:Pani Koleżanka oraz Pan Kolega 23.01.06, 19:07 henryk.log napisał: > napisali: > > >henryk.log to bardzo ... !;-))) > > ??? > ..należało mi się..;-( > > ..hehe.. > :-) Lance do boju, szable w dłoń i bliźniaków goń, goń, goń... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re:Pani Koleżanka oraz Pan Kolega 02.03.06, 18:48 hulaj_dusza napisał: > henryk.log napisał: > > > napisali: > > > > >henryk.log to bardzo ... !;-))) > > > > ??? > > ..należało mi się..;-( > > > > ..hehe.. > > :-) > > Lance do boju, szable w dłoń > i bliźniaków goń, goń, goń... > > ;))) > Nieco przewrotnie: www.konikowo.horsesport.pl/pliki/D_15.jpg ;) Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: A TO NIESPODZIANKA! 21.01.06, 14:19 A kto wygrał wybory, palachudro Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Precz z KACZYZNĄ!!! 20.01.06, 21:44 www.trip.com.pl/PL/NKR/CJar/Menu.htm Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Precz z KACZYZNĄ!!! 20.01.06, 22:54 To ja poproszę: deskę serów regionalnych czarcią zupę czarcią polędwice w czterech pieprzach i do tego Casillero del Diablo Chardonnay lub Finlandię - Na początek;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Precz z KACZYZNĄ!!! A kto stawia?;))) 20.01.06, 23:58 bac1 napisała: > To ja poproszę: > > deskę serów regionalnych > czarcią zupę > czarcią polędwice w czterech pieprzach > i do tego Casillero del Diablo Chardonnay lub Finlandię - > > Na początek;-))) > Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Precz z KACZYZNĄ!!! A kto stawia?;))) 21.01.06, 10:10 hulaj_dusza napisał: > bac1 napisała: > > > To ja poproszę: > > > > deskę serów regionalnych > > czarcią zupę > > czarcią polędwice w czterech pieprzach > > i do tego Casillero del Diablo Chardonnay lub Finlandię - > > > > Na początek;-))) > > > > Jak zwykle: pytek!!!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Precz z KACZYZNĄ!!! A kto stawia?;))) 21.01.06, 12:13 Nie mam kasy...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZNĄ!!! A kto stawia?;))) 21.01.06, 14:09 hulaj_dusza napisał: > Nie mam kasy...;))) ?? :-) ..ale się miga.. Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Precz z KACZYZNĄ!!! A kto stawia?;))) 22.01.06, 09:20 Może kolega Heniek by się dołożył?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZNĄ!!! A kto stawia?;))) 22.01.06, 15:30 hulaj_dusza napisał: > Może kolega Heniek by się dołożył?;))) nno tennn teeego ! :-) .. a ile ja z "tego" będę miał ?? ..Casillero del Diablo Chardonnay lub Finlandii.. Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Precz z KACZYZNĄ!!! Sama za siebie zapłacę... 22.01.06, 16:20 koledzy - sknerusy:-))) henryk.log napisał: > hulaj_dusza napisał: > > > Może kolega Heniek by się dołożył?;))) > > nno tennn teeego ! :-) > > .. a ile ja z "tego" będę miał ?? > > ..Casillero del Diablo Chardonnay lub Finlandii.. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZNĄ!!! Sama za Was zapłacę.. 22.01.06, 16:36 ..i za ..Casillero del Diablo Chardonnay lub Finlandii.. w dowolnej ilości ..Koledzy! :-) > Fajna Pani bac1 napisała: ps uu uuu Kolego, będzie się działo.. Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Precz z KACZYZNĄ!!! Sama za Was zapłacę.. 22.01.06, 17:26 Nasza koleżanka ma gest!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Precz z KACZYZNĄ!!! Sama za Was zapłacę.. 22.01.06, 18:13 Manipulancik z Pana, Panie Henryku.log;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZNĄ!!! Sama za Was zapłacę.. 22.01.06, 19:29 bac1 napisała: > Manipulancik z Pana, Panie Henryku.log;-))) ..ma się klasę..no nie.. ..eech Szkoło Kochana, ile cię trzeba cenić.. Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Precz z KACZYZNĄ!!! Sama za Was zapłacę.. 22.01.06, 19:58 No i przez Pana Heńka uczyć się gdzie nie mamy!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: Precz z KACZYZNĄ!!! Sama za Was zapłacę.. 22.01.06, 20:18 Czerwony trojański koniu ..... albo sie ode mnie odczepisz raz na zawsze albo całe forum się dowie ze jestes komuchem, bo to ze nim jestes wiem od dawna i domyslam się twoich poprzednich nickow. Ciekawe co by powiedziałea pani dyrektor szkoły na uwielbienie dzejmsa bonda dla Kwaśniewskiego???? he he... Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Precz z KACZYZNĄ!!! Pani piaf.e - odnoszę 22.01.06, 20:28 wrażenie, że to Pani "się czepia" hulaj_duszy, a nie on - Pani;-))) piaf.e napisała: > Czerwony trojański koniu ..... > albo sie ode mnie odczepisz raz na zawsze albo całe forum się dowie ze jestes > komuchem, bo to ze nim jestes wiem od dawna i domyslam się twoich poprzednich > nickow. > Ciekawe co by powiedziałea pani dyrektor szkoły na uwielbienie dzejmsa bonda > dla Kwaśniewskiego???? > he he... Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: Precz z KACZYZNĄ!!! Pani piaf.e - odnoszę 22.01.06, 20:33 przyczepił sie mnie pierwszy od dawna nic do niego nie miałam , choc wiem ze to komuch. Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Precz z KACZYZNĄ!!! Pani piaf.e - odnoszę 22.01.06, 20:36 piaf.e napisała: > przyczepił sie mnie pierwszy od dawna nic do niego nie miałam , choc wiem ze to > > komuch. Trudno dyskutować wyłącznie w oparciu o Pani twierdzenia - może jakieś linki? Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: Precz z KACZYZNĄ!!! Pani piaf.e - odnoszę 22.01.06, 20:45 niestety nie potrafie podac linkow , ale wiem co mowie i nie będę tego powtarzać dwa razy... To tylko wynik wielomiesiecznych obserwacji. Napewno linkow krytykujacych kwasniewskiego czy sld czy komunistow pod tym czy innymi jego nickami nie znajdziecie. Schlebianie pisowcom - owszem , mozna znalezc bez trudu. Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Precz z KACZYZNĄ!!! Pani piaf.e - odnoszę 22.01.06, 20:47 Jeśli można - poproszę o te linki;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Anioł z P. ,P.bac1! .a mnie się wydaje, ze tu trza 22.01.06, 21:01 na 999 kręcić i tyle ! bac1 napisała: > Jeśli można - poproszę..;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Anioł z P. ,P.bac1! .a mnie się wydaje, ze tu 22.01.06, 21:03 Panie Henryku.log: "Nic, co ludzkie, nie jest mi obce";-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:Pięknie "powiedziane"!!!:))) b/t 22.01.06, 23:16 Bracie Hulako ! witaj w rodzinie ! :-)) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=35442296&a=35446001 Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e [...] 23.01.06, 10:00 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Anioł z P. ,P.bac1! .a mnie się wydaje, ze tu 22.01.06, 22:12 bac1 napisała: > Panie Henryku.log: > > "Nic, co ludzkie, nie jest mi obce";-))) :-) Wiem i zawsze twierdziłem, iż z Pani to Prawdziwie Ludzki Człowiek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Panie Wielki Łowczy T. - poprawka!!! 22.01.06, 22:48 Co się tutaj wyrabia?;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Panie Wielki Łowczy T. - poprawka!!! 22.01.06, 22:58 cheetah51 napisał: > Co się tutaj wyrabia?;-))) Ho hoho.skrutem ujmując, pacjętka jedna urwała siem ze śpitala ..no wie P. z mhm..takiego ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Panie Wielki Łowczy T. - poprawka!!! 22.01.06, 23:07 I "młodego" hulakę gania?;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Panie Wielki Łowczy T. - poprawka!!! 22.01.06, 23:21 cheetah51 napisał: > I "młodego" hulakę gania?;-))) !! i jeszcze jak starowinka, musi chuci niewyzbyta ;-) :-) chociaż, zważ Pan i młodych jej nie dość już :-) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=35442296&a=35446001 Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: Panie Wielki Łowczy T. - poprawka!!! 23.01.06, 10:02 henryk.log napisał: > cheetah51 napisał: > > > I "młodego" hulakę gania?;-))) > !! > i jeszcze jak starowinka, musi chuci niewyzbyta ;-) > > :-) > chociaż, zważ Pan i młodych jej nie dość już :-) > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=35442296&a=35446001 od 8 lat jestem męzatka i proszę się odemnie odpieprzyć raz na zawsze.zrozumiano? Odpowiedz Link Zgłoś
9119511tu Re: Precz z KACZYZNĄ!!! Pani piaf.e - odnoszę 06.02.06, 11:09 bac1 napisała: > piaf.e napisała: > > > przyczepił sie mnie pierwszy od dawna nic do niego nie miałam , choc wiem > ze > to > > > > komuch. > > Trudno dyskutować wyłącznie w oparciu o Pani twierdzenia - może jakieś linki? > ! Odpowiedz Link Zgłoś
antoni.goczal Re: Precz z KACZYZNĄ!!! Sama za Was zapłacę.. 03.02.06, 18:57 henryk.log napisał: > bac1 napisała: > > > Manipulancik z Pana, Panie Henryku.log;-))) > > ..ma się klasę..no nie.. > > ..eech Szkoło Kochana, ile cię trzeba cenić.. ?! Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Precz z KACZYZNĄ!!! Sama za Was zapłacę.. 03.02.06, 20:00 Pan Henryk wspominał wątek "Szkoła Przetrwania, czyli jak...", który po osiągnięciu 2500 wpisów został wycofany z fk;) Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: Precz z KACZYZNĄ!!! 21.01.06, 14:14 hulaj_dusza napisał: Trip to skrót od trypla? Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Precz z KACZYZNĄ!!! I nieukami kaczymi!!! 22.01.06, 16:30 studioturos napisał: > hulaj_dusza napisał: > > Trip to skrót od trypla? > Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZMEM!!!....do Tych co 21.01.06, 02:01 "..na kurs BHP nie chodzili! W Gimnazjum BHP będzie obowiązkowe;-)))" !! ;P ;P Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Precz z KACZYZMEM!!!....do Tych co 21.01.06, 07:37 Ja nie chodziłem! Ale jestem gotowy - dla dobra walki z kaczkami - taki kurs przejść bez mrugnięcia okiem!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZMEM!!!....do Tych co 21.01.06, 14:08 cheetah51 napisał: > Ja nie chodziłem! Ale jestem gotowy.. no dobra, zobaczymy ! :-) img33.imageshack.us/img33/5493/bhp1ai.jpg ..dla dobra walki z kaczkami..było..? ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: Precz z KACZYZMEM!!!....do Tych co 21.01.06, 14:16 henryk.log napisał: > cheetah51 napisał: > > > Ja nie chodziłem! Ale jestem gotowy.. > > no dobra, zobaczymy ! :-) > > img33.imageshack.us/img33/5493/bhp1ai.jpg > ..dla dobra walki z kaczkami..było..? ! :-) Powieś ten plakat w biurze poselskim PO w sejmie, po spotkaniach z PiSem sie przyda! Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Precz z KACZYZMEM!!!....do Tych co 21.01.06, 20:15 Panie Heńku, czy na tych kursach będzie takich więcej?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZMEM!!!....do Tych co 22.01.06, 03:52 hulaj_dusza napisał: > Panie Heńku, czy na tych kursach będzie takich więcej?;))) ! :-) o zidiociałych, po kaczych studiach, Kolego pytasz może ? :-)..może być "tego" trochę..hehe.. ten..jak mu'tant'm..studyjny_debil może być jeszcze nieostatnim "okazem" kaczego_zidiocenia !.. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:Precz z KACZYZMEM!!!...do Tych co po "!*!%)-ym 22.01.06, 04:04 łudzili się jeszcze , iż bo naparstki mogą cokolwiek ! Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re:Precz z KACZYZMEM!!!...do Tych co po "!*!%)-ym 22.01.06, 12:22 www.ratz.url.ch/jokes/ente.jpg ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re:Precz z KACZYZMEM!!!...do Tych co po "!*!%)-ym 22.01.06, 13:51 Wszystko jasne. Już wiadomo skąd kacze kompleksy:-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re:Panie Heńku!!! Znowu się nas czepiają!!!;)))))) 22.01.06, 14:43 henryk.log napisał: > łudzili się jeszcze , iż bo naparstki mogą cokolwiek ! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=34613705&a=34637711 Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:Panie Heńku!!! Znowu się nas czepiają!!!;))))) 22.01.06, 15:26 hulaj_dusza napisał: > > łudzili się jeszcze , iż bo naparstki mogą cokolwiek ! o łone, te re..re..to Kolego sam wiesz co łone nam mogom ! :-) no nie.. >panie majster< Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re:Panie Heńku!!! Znowu się nas czepiają!!!;))))) 22.01.06, 15:45 One nam mogą "naskoczyć na ryngraf", czyli ziobro;))) Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e [...] 22.01.06, 16:06 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: Precz z KACZYZMEM!!!....do Tych co 21.01.06, 14:18 cheetah51 napisał: > Ja nie chodziłem! Ale jestem gotowy - dla dobra walki z kaczkami - taki kurs > przejść bez mrugnięcia okiem!;-))) Idź na kurs myśliwski, tylko uważaj, bo jako idiota możesz sobie w stopę strzelić - Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: Precz z KACZYZMEM!!!....do Tych co 21.01.06, 14:23 henryk.log napisał: > "..na kurs BHP nie chodzili! W Gimnazjum BHP będzie obowiązkowe;-)))" > !! > ;P ;P Nie przejmuj się. Ty tam trafisz dopiero za pare lat! Jak dobrze POjdzie albo POjedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: Precz z KACZYZMEM!!! 21.01.06, 14:11 precz.z.kaczyzmem napisał: > Projekt PiSujów: > > Preambuła> A co ci sie kóqqwa w tej preambule nie podoba, cwoku? Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Precz z KACZYZMEM!!! 21.01.06, 22:01 studioturos napisał: > precz.z.kaczyzmem napisał: > > > Projekt PiSujów: > > > > Preambuła> > A co ci sie kóqqwa w tej preambule nie podoba, cwoku? > Mnie - wiele rzeczy;))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: hulaj_duszo, przyznaj się... 22.01.06, 16:18 Puściłeś kantem piaf.e i za to Cię ściga po całym Forum Kraj? Oj, nieładnie!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: hulaj_duszo, przyznaj się... 22.01.06, 16:31 Puściłeś kantem niebogę p..e.e i za to Cię ściga po całym Forum Kraj? Oj, nieładnie!;))) ..qrde! b. nieładnie! :-) ..a nie mówiłem.. Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: hulaj_duszo, przyznaj się... 22.01.06, 16:46 henryk.log napisał: > Puściłeś kantem niebogę p..e.e i za to Cię ściga po całym Forum Kraj? > Oj, nieładnie!;))) > > ..qrde! b. nieładnie! :-) > > ..a nie mówiłem.. Panie Heńku, przeciez Pan wie, że ONA piaf.e mnie nigdy nie interesowała, w przeciwieństwie;))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: No no Hulaj_duszo, przyznaj się... 22.01.06, 19:07 do ampumpimp..qrka ..acji w tym całym > w przeciwieństwie;))) ! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: hulaj_duszo, przyznaj się... 22.01.06, 16:44 bac1 napisała: > Puściłeś kantem piaf.e i za to Cię ściga po całym Forum Kraj? > Oj, nieładnie!;))) > Przysięgam, ze nie! Dlaczego "lata" za mną ("leci" na mnie?) nie mam pojęcia! Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: hulaj_duszo, przyznaj się... 22.01.06, 17:35 bac1 napisała: > Puściłeś kantem piaf.e i za to Cię ściga po całym Forum Kraj? > Oj, nieładnie!;))) ha ha ha przez samo "h" nauczyłam się bronic . to wszystko. a z czerwonymi sie nie z a d a j ę.... Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: hulaj_duszo, przyznaj się! PRZYZNAJ się, waść! 22.01.06, 22:47 ... wstydu oszczędź!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: hulaj_duszo, przyznaj się! PRZYZNAJ się, waść 22.01.06, 22:50 cheetah51 napisał: > ... wstydu oszczędź!;-))) Liczysz na to ze sie przyzna ze jest komuchem??? wystarczy ze nie zaprzeczyl po wielokrotnych oskarzeniach. tylko uciekł jak zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: hulaj_duszo, przyznaj się! PRZYZNAJ się, waść 22.01.06, 22:55 Nie, chciałem, aby się przyznał do porzucenia kobiety!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: hulaj_duszo, przyznaj się! PRZYZNAJ się, waść 22.01.06, 23:02 co sie wyrabia ? hulaj dusza to komuch, ale nie przypuszczałam ze pan HENRYK TEZ..... Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Poważnie? O, rany! 23.01.06, 23:05 ..henryk ranny..RRRAAATUUUNKUUUUU.. *999* Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Poważnie? O, rany! 05.03.06, 09:47 hulaj_dusza napisał: > Przyjechali?;))) No patrz K. Hulako, jak na gwałt potrzebni to ich nie ma! ..i ten tekst Dyżurnej - samo przejdzie..samo przejdzie.. ??? Nie uwierzysz Kolego...przeszło..jej;P Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: hulaj_duszo, przyznaj się! PRZYZNAJ się, waść 23.01.06, 08:05 Tylko winni się tłumaczą:-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Nieuki kaczystowskie niech się dokształcą!;)) 22.01.06, 21:57 Na to bym nie liczyła;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e hulaj duszyczko przykro mi ze 22.01.06, 22:09 odrzuciłam twoje....propozycje...ale z komuchami się nie zadaję, jesli nie dotarł do ciebie fakt ze mam męza. a to co sugerujesz, ze jestem lesbijka , to bzdura oczywiscie, raczej martw sie o twoje nicki ....i wiele innych rzeczy - prawym czlowiekiem to ty nie jestes, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: Rzucił cię? A to łobuz! 22.01.06, 22:14 chyba zartujesz, nawet z nim gadać nie chciałam Odpowiedz Link Zgłoś
dziewica.konsystorska Re: Rzucił cię? A to łobuz! Nie gadaj z takim! 23.01.06, 20:31 Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:Rzucił cię? A to łobuz! więcej dodam, Hulaka! 22.01.06, 22:47 i duszę jej zabrał, ciałem wzgardziwszy.. Wstrenciuch jeden. Panno Dziewico ! ......... dziewica.konsystorska napisała: > Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re:Rzucił cię? A to łobuz! więcej dodam, Hulaka! 23.01.06, 10:52 Panie Heńku! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:Rzucił cię? A to łobuz! więcej dodam, Hulaka! 23.01.06, 23:28 hulaj_dusza napisał: > Panie Heńku! > ;))) ! teraz, to panie heńku..heńku.. Nie słyszał Kolega Humanista do czego są zdolne niewiasty wzgardzone? A trza było nie bac'ząc na "ą", "ę", tak po męsku wychędożyć niebogę, a niechby poczuła kto górą..doliną..! Teraz ostał Ci się jeno Jej lament i gorzkie żale.. ! ? :-) ..gdzie te menszczyzny..gdzie..po 23-ej pisałem.. Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re:Rzucił cię? A to łobuz! więcej dodam, Hulaka! 23.01.06, 23:57 Nie jestem przyzwyczajony do tego, aby ktoś za mną się uganiał jak jakaś wściekła kaczka;))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:Rzucił cię? A to łobuz! więcej dodam, Hulaka! 24.01.06, 00:47 hulaj_dusza napisał: > Nie jestem przyzwyczajony do tego, aby ktoś za mną się uganiał .. Boś Młody .. Kolego ! (((((:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re:Rzucił cię? A to łobuz! więcej dodam, Hulaka! 28.01.06, 19:14 Panie Heńku, czy czasem jakiejś rudej nie wystraszyliśmy nieopatrznie całkiem na amen?;((( Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:Rzucił cię? A to łobuz! więcej dodam, Hulaka! 04.03.06, 11:11 hulaj_dusza napisał: > Panie Heńku, czy czasem jakiejś rudej nie wystraszyliśmy nieopatrznie całkiem > na amen?;((( Uuuu! I wpędziliśmy w tarapaty i do "Knajpy..", Niebogę ;P I szasta kasą, Brunetom tykilu, nocną porą, stawia butelkami, muzykę puszcza, że nogi do baru niosą.. Źleśmy uczynili, Hulako źle..;P Odpowiedz Link Zgłoś
dziewica.konsystorska Re:Rzucił cię? A to łobuz! więcej dodam, Hulaka! 23.01.06, 20:32 henryk.log napisał: > i duszę jej zabrał, ciałem wzgardziwszy.. > Wstrenciuch jeden. > > Panno Dziewico ! > ......... > dziewica.konsystorska napisała: > > Ohydny typ jakiś! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:Rzucił cię? A to łobuz! więcej dodam, Hulaka! 23.01.06, 23:54 dziewica.konsystorska napisała: > henryk.log >.. duszę jej zabrał, ciałem wzgardziwszy.. > Wstrenciuch jeden. > Ohydny typ jakiś! !!!! O jeżu, Panno D. to On_Hulaka nie ja, Ją do "szału" przywiódł, obiecując, iż piekła nie ma, pohulamy se..! No to co Ona , z duszą rozśpiewaną, miała na brak realizacji obiecanek uczynić ?, że zspytam ! >999 .. Droga Dyżurko, ..< ps i co Panna na, po 1-ej tykili ? -- eeh..czas już, powiadam wam "Odnowić oblicze Tej Ziemi" - czyli o tym, co zmieniło moje zycie i dlaczego było to Radio Maryja. > the_dzidka < Odpowiedz Link Zgłoś
dziewica.konsystorska Re:Rzucił cię? A to łobuz! więcej dodam, Hulaka! 24.01.06, 23:30 Nic z tego nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:Rzucił cię? A to łobuz! więcej dodam, Hulaka! 25.01.06, 00:06 dziewica.konsystorska napisała: > Nic z tego nie rozumiem. Acha, w takim razie może 2 razy po 1-ej tykili, Droga Panno Dziewico ? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Gałązek nie pomyliłaś? 23.01.06, 08:09 Bac nie jest ani facetem ani lesbijką :-)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Gałązek nie pomyliłaś? Myszo, zostaw tę 23.01.06, 09:37 nieszczęśliwą porzuconą kobietę!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: Gałązek nie pomyliłaś? Myszo, zostaw tę 23.01.06, 10:08 bac1 napisała: > nieszczęśliwą porzuconą kobietę!;-))) > jaką nieszczęsliwą porzuconą kobietę???? od 8 lat jestem szczęsliwą mężatką> pytam się??? o czy wy mowicie??? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Gałązek nie pomyliłaś? Myszo, zostaw tę 23.01.06, 11:05 Zostawiam, może jej przejdzie Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: Gałązek nie pomyliłaś? 23.01.06, 10:06 malaszaramysz napisała: > Bac nie jest ani facetem ani lesbijką :-)))))))))))))) a ty naucz się czytac ze zrozumieniem , to do hulaj duszy ten tekst, nie do backa, i to hulajdusza mnie nazywa lesbijka w innym wątku7. po raz ostatni pisze odczepcie się odemnie raz na zawsze i nie atakujcie mnie zbiorowo broniąc czerwonego szmaty hulaj duszy, ktory wyciera sobie mną gębew innych wątkach dla rozrywki. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Jednak pomyliłaś. 23.01.06, 10:12 Wyraźnie była to odpowiedź na post bac1.Przynajmniej wg zasad forum. Na razie to Ty się czepiasz. Czy ktoś tu nazwał Cię szmatą? Bądź tak uprzejma i nie używaj takiego słownictwa. Nie każdy musi Ci się podobać, nie każdego musisz lubić ale rzucanie inwektywami jest nie na miejscu. Z hulaj_duszą nie musisz rozmawiać. Ja też mam parę osób,które omijam szerokim łukiem i jakoś żyję. Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: Jednak pomyliłaś. 23.01.06, 10:50 wyjasniłabym ci to na priva , niestety moja poczta nie działa. to on wyciera sobie mna gębę, dlatego go tak nazywam... i moze to jemu wyjasnijcie niech sie odemnie odczepi. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:Hulako! zwróć "jej" ciało, zwróć "jej" duszę !! 22.01.06, 23:35 proszę ! :-)) i.. "Jeśli wypłaczesz już wszystkie swoje łzy, zacznij się śmiać" ->Amos Oz< Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re:Hulako! zwróć "jej" ciało, zwróć "jej" duszę ! 23.01.06, 00:46 WSZYSTKO zwróć! ;-))) DOBRANOC!!! Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e [...] 23.01.06, 10:10 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Precz z KACZYZMEM!!! 23.01.06, 11:05 Teraz napuścimy na kaczki tego oto: www.smoki.cc.pl/muzeum/smoczka_wkurzony.htm Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Precz z KACZYZMEM!!! ALBO tego;))) 23.01.06, 11:05 images.google.com/imgres? imgurl=www.luisrey.ndtilda.co.uk/jpegs/256col/trexleft.jpg&imgrefurl=http ://www.luisrey.ndtilda.co.uk/html/trexleft.htm&h=696&w=492&sz=42&tbnid=MZdKRA5QO clPSM:&tbnh=138&tbnw=97&hl=pl&start=7&prev=/images%3Fq%3Dtyranosaurus%26svnum% 3D10%26hl%3Dpl%26lr%3D O, rany, ale wielki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZMEM!!! ALBO tego;))) 23.01.06, 20:48 >o, rany, humanista ! :-))))))) www.luisrey.ndtilda.co.uk/html/trexleft.htm Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Precz z KACZYZMEM!!! ALBO tego;))) 23.01.06, 20:50 Dziękuję, kolego... Techniczny!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Precz z KACZYZMEM!!! Po raz "!***" 23.01.06, 11:15 Gratulacje, Pani Dyrko! Nudno bez Szkoły;((( Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Precz z KACZYZMEM!!! Po raz "!***" 23.01.06, 13:05 Oj, nudno, ale trzeba jakoś przetrwać! Gratulacje, Myszo!:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
9119511tu Re: Precz z KACZYZMEM!!! Po raz "!***" 23.01.06, 16:19 Kaczyzm to koprofagia. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZMEM!!! Po raz "!***" 23.01.06, 18:18 bac1 napisała: > Oj, nudno, ale trzeba jakoś przetrwać! > Gratulacje, Myszo!:-))) > henryk : > Oj, nudno, nudno..jakoś.. Pani Myszko :D Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Precz z KACZYZMEM!!! Po raz "!***" 24.01.06, 12:49 Pana Heńka Dziewica nie zechce, nie wspominając o tekili, jak będzie się opierał Gminazjonowi;))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Precz z KACZYZMEM!!! Po raz "!***" 24.01.06, 21:57 A gdzież ona? Czyżby starciła zainteresowanie walką (z imieniem Tadeusza Ojca i kaczek na niewinnych ustach)?! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log A gdzież ona? w Precz z KACZYZMEM!!! Po raz "!***" 24.01.06, 22:46 ..echoooo..czyżby..eeehhh.. Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: A gdzież ona? w Precz z KACZYZMEM!!! Po raz " 24.01.06, 23:02 Natenczas Wojski chwycił na taśmie przypięty Swój róg bawoli, długi, cętkowany, kręty Jak wąż boa, oburącz do ust go przycisnął, Wzdął policzki jak banię, w oczach krwią zabłysnął, Zasunął wpół powieki, wciągnął w głąb pół brzucha I do płuc wysłał z niego cały zapas ducha. I zagrał: róg jak wicher niewstrzymanym dechem Niesie w puszczę muzykę i podwaja echem. Umilkli strzelce, stali szczwacze zadziwieni Mocą, czystością, dziwną harmoniją pieni. Starzec cały kunszt, którym niegdyś w lasach słynął, Jeszcze raz przed uszami myśliwców rozwinął; Napełnił wnet, ożywił knieje i dąbrowy, Jakby psiarnię w nie wpuścił i rozpoczął łowy. Bo w graniu była łowów historyja krótka: Zrazu odzew dźwięczący, rześki - to pobudka; Potem jęki po jękach skomlą - to psów granie; A gdzieniegdzie ton twardszy jak grzmot - to strzelanie. Tu przerwał, lecz róg trzymał; wszystkim się zdawało, Że Wojski wciąż gra jeszcze, a to echo grało. Zadął znowu; myśliłbyś, że róg kształty zmieniał I że w ustach Wojskiego to grubiał, to cieniał, Udając głosy zwierząt: to raz w wilczą szyję Przeciągając się, długo, przeraźliwie wyje; Znowu, jakby w niedźwiedzie rozwarłszy się garło, Ryknął; potem beczenie żubra wiatr rozdarło. Tu przerwał, lecz róg trzymał; wszystkim się zdawało, Że Wojski wciąż gra jeszcze, a to echo grało. Wysłuchawszy rogowej arcydzieło sztuki, Powtarzały je dęby dębom, bukom buki. Dmie znowu: jakby w rogu były setne rogi, Słychać zmieszane wrzaski szczwania, gniewu, trwogi, Strzelców, psiarni i zwierząt; aż Wojski do góry Podniósł róg, i tryumfu hymn uderzył w chmury. Tu przerwał, lecz róg trzymał; wszystkim się zdawało, Że Wojski wciąż gra jeszcze, a to echo grało. *** (Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz", frag.) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: A gdzież ona? i cóż Ona za, że Wojski 24.01.06, 23:33 "Wzdął policzki jak banię, w oczach krwią zabłysnął," ? ..rywala wietrzę.. Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: A gdzież ona? i cóż Ona za, że Wojski 24.01.06, 23:51 A to echo grało;))) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: A gdzież ona? i cóż Ona za, że Wojski 27.01.06, 00:46 hulaj_dusza napisał: > A to echo grało;))) > Raczej echo_o;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: A gdzież ona? i cóż Ona za, że Wojski 27.01.06, 20:50 Oj, ten Łowczy;))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: A gdzież ona? i cóż Ona za, że Wojski 27.01.06, 21:17 hulaj_dusza napisał: > Oj, ten Łowczy;))) qrna! Kolego, milczeć miałem.. Oszczędź Waść ! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: A gdzież ona? O, ta!!!;))) Co jest też za...;) 27.01.06, 21:31 ludzie.gazeta.pl/dziewica.konsystorska/0,0.html Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: A gdzież ona? O, ta!!!;))) Co jest też za...; 27.01.06, 22:19 hulaj_dusza napisał: > ludzie.gazeta.pl/dziewica.konsystorska/0,0.html ? :-) ..chyba wiem..nie powiem..chyba.. Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: A gdzież ona? O, ta!!!;))) Co jest też za...; 27.01.06, 22:22 Znikła jak sen złoty;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re:A gdzież ona? O, ta!!!;))), "@)))"-na? :-))n/t 27.01.06, 22:58 Może szlag ją trafił, co nie daj Boże?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: A gdzież ona? Tutaj;))) 29.01.06, 00:43 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=35799142&a=35819056 ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZMEM!!! Po raz "!***" 24.01.06, 23:30 bac1 napisała: ?? A gdzież ona? Czyżby ☺ starciła ☺ co najcenniejsze miała ? ..o, jam nieszczęsny.. Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Precz z KACZYZMEM!!! Po raz "!***" 25.01.06, 01:54 It's not my problem any longer...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Precz z KACZYZMEM!!! I z PiSSem... 23.01.06, 18:11 www.svitalsky.com/ilustrace/pomnik%20kopie.gif Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZMEM!!! I z PiSSem... 23.01.06, 18:23 hulaj_dusza napisał: > www.svitalsky.com/ilustrace/pomnik%20kopie.gif ??????? psi..psiii.. (na)do PiS.....u, .. uuu .. uufff !! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Precz z KACZYZMEM!!! I z PiSSem... do kompletu 23.01.06, 19:31 burdzio.kolej.szczecin.pl/model/slawojka1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Precz z KACZYZMEM!!! I z PiSSem... do komplet 23.01.06, 22:28 Ho, ho! W sam raz dla kaczek!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Precz z KACZYZMEM!!! I z PiSS...dem..kpl. ??:-) 24.01.06, 00:52 !!! No "wię" Pani.. "!())"..nno, tak nie uchodzi ! ..:D Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Precz z KACZYZMEM!!! I z PiSSem... 24.01.06, 00:28 Jarosław Kaczyński w "ekspoze": „Utwardzenie” państwa Wspominałem o potrzebie „utwardzenia” państwa... Nie jesteśmy w stanie w ramach – jak to określamy - „budowy nowego państwa”, oprzeć się o komitety rewolucyjne, które by zastępowały organy państwowe. Ale możemy stworzyć nowe warunki działania... Tamten link krył w sobie te "nowe warunki działania" - pełna jawność!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZMEM!!! I z PiSSem... 24.01.06, 01:11 hulaj_dusza napisał: > Tamten link krył w sobie te "nowe warunki działania" - pełna jawność!;))) ..jesli już tak..i w pełni jawnie? ..to tak se myślę.. „Utwardzenia”, p-ro Państwa, nie jesteśmy w stanie..oprzeć o ..organy..Ale możemy stworzyć nowe.. ..hehe..tykila.. >nieznośna wolność słowa po t-800 i 23-ej< Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Precz z KACZYZMEM!!! I z PiSSem... 24.01.06, 01:38 Żadna tam tekila - czysta woda!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Precz z KACZYZMEM!!! I z PiSSem...sorki;))) 24.01.06, 11:03 To nie było w "ekspoze", tylko na wykładzie wygłoszonym w Fundacji im. Stefana Batorego w dniu 14.02.2005;))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Precz z KACZYZMEM!!! I z PiSSem... 24.01.06, 11:45 Jak na razie, to kaczki mają "zatwardzenie";-))) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Precz z KACZYZMEM!! Z "tymi" też?;-))) 24.01.06, 01:35 www.tapetki.uq.pl/zwierzeta/kaczki1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZMEM!! Z "tymi" też?;-))) 24.01.06, 01:44 cheetah51 napisał: > www.tapetki.uq.pl/zwierzeta/kaczki1.jpg Nigdy..wiesz maki sa tak duże, duze.. :-))))))))))))))))))))))))) W życiu !!! :-) P. W. Ł. cheetah51-ów ! ...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Precz z KACZYZMEM!!! !(!( - chapsss! 24.01.06, 01:43 Niesamowity Łowca!;))) Pora spać... Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Precz z KACZYZMEM!!! !(!( - chapsss! 24.01.06, 02:12 Faktycznie, idę spać! DOBRANOC Szanownym Kolegom!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Precz z KACZYZMEM!!! !(!( - chapsss! 24.01.06, 02:25 "1922" - chaps też?! DOBRANOC, kaczory na noc, a kaczuchy pod poduchy!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Precz z KACZYZMEM!!! !(!( - chapsss! 24.01.06, 07:00 Wszystko się zgadza! Kaczory, kaczuchy - i poduchy!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Precz z KACZYZMEM!!! !(!( - chapsss! Takie? 24.01.06, 10:07 www.patchworkowo.org/poduszki/kubus_i_motyle11.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Precz z KACZYZMEM!!! !(!( - chapsss! Takie? 25.01.06, 23:11 Mniej więcej, choć mniej kolorowe, a więcej wypchane;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZMEM!!! !(!( - chapsss! 24.01.06, 04:25 eeeeaaachhee..sie mata Kolegi..branooc.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gienia.gienia Re: Precz z KACZYZMEM!!! I z PiSujami kaczymi!!! 24.01.06, 19:35 hulaj_dusza napisał: > ChKWD !!! Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Precz z KACZYZMEM!!! I z PiSujami kaczymi!!! 24.01.06, 20:30 I dobrze! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Precz z KACZYZMEM!!! I z PiSujami kaczymi!!! 24.01.06, 21:30 Koleżanko Gieniu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Precz z KACZYZMEM!!! I z PiSujami kaczymi!!! 25.01.06, 08:26 HUlaj, nie dość ci było?;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Precz z KACZYZMEM!!! I z PiSujami kaczymi!!! 25.01.06, 10:30 Uppsss!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZMEM!!! I z PiSujami kaczymi!!! 25.01.06, 23:32 bac1 napisała: > HUlaj, nie dość ci było?;-))) :-)) ..eva na scenę!.. Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Precz z KACZYZMEM!!! I z PiSujami kaczymi!!! 26.01.06, 00:00 henryk.log napisał: > bac1 napisała: > > > HUlaj, nie dość ci było?;-))) > > :-)) > ..eva na scenę!.. Jakaś nowa?;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZMEM!!! I z PiSujami kaczymi!!! 26.01.06, 00:33 cheetah51 napisał: > henryk.log napisał: > > > bac1 napisała: > > > > > HUlaj, nie dość ci było?;-))) > > > > :-)) > > ..eva na scenę!.. > > Jakaś nowa?;-))) ? Hulaki, czy moja, W. Ł. Cię interesuje ? ..eeehh. P. D. .., załóz okulary :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Precz z KACZYZMEM!!! I z PiSujami kaczymi!!! 26.01.06, 00:42 eva...?;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZMEM!!! I z PiSujami kaczymi!!! 26.01.06, 00:55 cheetah51 napisał: > eva...?;-))) ..a!:-), o EVIE: "Oddam ciało, oddam nawet duszę, KOGOŚ przecież kochać muszę i.." mogę jeno napisać :-) , by się Koleżankom nie narazić ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Precz z KACZYZMEM!!! I z PiSujami kaczymi!!! 26.01.06, 01:12 www.wissen.swr.de/sf/begleit/bg0049/bg0049x/bg0049xx/eva.jpg ??? Bo ta moja jest! ludzie.gazeta.pl/dziewica.konsystorska/0,0.html ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Precz z KACZYZMEM!!! I z PiSujami kaczymi!!! 26.01.06, 21:22 Gepardy teraz na dziewice polują ? Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Precz z KACZYZMEM!!! I z PiSujami kaczymi!!! 27.01.06, 00:49 :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZMEM!!! I z PiSujami kaczymi!!! 27.01.06, 21:22 cheetah51 się rozdziawił na Panny: > :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Precz z KACZYZMEM!!! I z PiSujami kaczymi!!! 02.02.06, 07:06 Co tam u konkretnej Dziewicy słychać, Panie W. Ł. T.?;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZMEM!!! I z PiSujami kaczymi!!! 02.02.06, 18:44 cheetah51 napisał: > Co tam u konkretnej Dziewicy słychać, Panie W. Ł. T.?;-))) ! Zimną mi się cokolwiek wydaję..hehe.. Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Precz z KACZYZMEM!!! I z PiSujami kaczymi!!! 07.02.06, 02:04 Tekili trzeba!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZMEM!!! I z PiSujami kaczymi!!! 07.02.06, 02:53 cheetah51 napisał: > Tekili trzeba!;-))) nima tykili, Oni wypili..eech! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Precz z KACZYZMEM!!! Macie!!!;))) 13.02.06, 16:28 www.idlerphotography.com/Products_2005/Product_Images/tequilla.jpg ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Precz z KACZYZMEM!!! I kaczkami jego!!!;))) 25.01.06, 11:42 www.ojciec-dyrektor.de/2412/kaczynski.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Precz z KACZYZMEM!!! Ale takie kaczuchy... 25.01.06, 13:52 www.plfoto.com/zdjecia/436587.jpg czemu nie?;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Precz z KACZYZMEM!!! Ale nie takie kaczuchy... 25.01.06, 17:18 www.zgnila.art.pl/kaczki3.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Precz z KACZYZMEM!!! Ale nie takie kaczuchy.. 25.01.06, 20:24 hulaj_dusza napisał: > www.zgnila.art.pl/kaczki3.jpg Śliczości!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Precz z KACZYZMEM!!! Ale nie takie kaczuchy.. 25.01.06, 22:56 "!(%%" - niezły strzał do kaczek!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZMEM!!! Ale nie takie kaczuchy.. 26.01.06, 01:03 bac1 napisała: > hulaj_dusza napisał: > > > www.zgnila.art.pl/kaczki3.jpg > > Śliczości!;-))) No, patrzaj Pani, jak szybko z się Hulaka otrzepał popioły żaru afektu "jej", duszy nawet nie zwróciwszy... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Precz z KACZYZMEM!!! Ale nie takie kaczuchy.. 27.01.06, 10:00 Panie henryku.log: widac ten TYP tak ma;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Precz z KACZYZMEM!!! Kaczyzm - do kacznika! 26.01.06, 01:59 www.tapetki.uq.pl/psy/pies14.jpg Dobranoc!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZMEM!!! Kaczyzm - do kacznika! 26.01.06, 07:25 cheetah51 napisał: > www.tapetki.uq.pl/psy/pies14.jpg > Dobranoc!;-))) :-) Śliczności W.Ł. ! ..banem byłem..mali_bu..tykilu.. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZMEM!!!..Dali_mi_bana..oj_da na:-) 26.01.06, 07:17 ..mali_bu..tykilu ! :-) ******** Prosimy zapoznać się z Netykietą. Nie możesz pisać do 06:17 Wyjaśnienia: forum.abuse@gazeta.pl. Autor: henryk.log@NOSPAM.gazeta.pl Re: Prawdziwym pisiorem jest Ron Jeremy. paul_78 napisał: > Takiego pisiora zazdrości mu każdy pisior. Zwłaszcza Jarek. :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Precz z KACZYZMEM!!!..Dali_mi_bana..oj_da na: 26.01.06, 09:57 Za co, kolego Heńku?;))) Bo nic nie chwytam... Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Bana dali? Dla koleżanki zamiast "bana": 02.02.06, 07:10 sklep.festus.pl/product/24964/;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Precz z KACZYZMEM!!! Posilmy sie przed... 26.01.06, 16:50 lodz.tvp.pl/Conieco/images/potrawy/car_1002.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Precz z KACZYZMEM!!! Posilmy sie przed... 02.02.06, 16:52 Jeśli mam być szczera, to nawet "kaczka po pekińsku" z grzybkami "moon" mnie nie bierze;) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Precz z kaczymi bolszewikami;-))) 26.01.06, 18:03 img.wapacz.pl/t/jg/975.gif Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Precz z kaczymi bolszewikami;-))) 26.01.06, 19:42 Jaka piękna gwiazda:-) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z kaczymi bolszewikami;-)))..:-))) 03.02.06, 17:06 malaszaramysz napisała: > Jaka piękna gwiazda:-) eLPeeRu ? bi.gazeta.pl/im/1/2865/z2865531G.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZMEM! ? kto to wymyślił ? 26.01.06, 18:05 i dlaczego nie ja ? ..pytam.. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Precz z KACZYZMEM! ? kto to wymyślił ? 26.01.06, 19:42 Włąśnie, dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Precz z KACZYZMEM! ? kto to wymyślił ? 26.01.06, 22:37 Leniuch z kolegi i tyle;))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Precz z KACZYZMEM! ? kto to wymyślił ? 27.01.06, 17:03 hulaj_dusza napisał: > Leniuch z kolegi i tyle;))) > Lubię go: luzicane.boom.ru/kot.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Precz z KACZYZMEM! ? kto to wymyślił ? 31.01.06, 18:30 A ja tego Lenia, majora pilota zresztą: www.polska-zbrojna.pl/img/artykul/1381.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Precz z KACZYZMEM! ? kto to wymyślił ? 01.02.06, 08:33 Jerzy Leń, ładnie;) Odpowiedz Link Zgłoś