Gość: pol IP: 12.31.53.* 27.09.02, 05:49 Pewnego dnia papiez Aleksander VI(1492-1503) w przyplywie szczerosci powiedzial do swoich kardynalow:"Kazda religia jest dobra, ale najglupsza jest najlepsza". I co Wy na to, wyznawcy kultu JPII?. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kagan Re: Kazda religia jest dobra IP: *.vic.bigpond.net.au 27.09.02, 06:21 Gość portalu: pol napisał(a): > Pewnego dnia papiez Aleksander VI(1492-1503) w przyplywie szczerosci > powiedzial do swoich kardynalow:"Kazda religia jest dobra, ale najglupsza > jest najlepsza". > I co Wy na to, wyznawcy kultu JPII?. > pozdr K: To byl dopiero madry papiez! Na pewno nie z Wadowic! ;-) pozdr. Kagan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Kazda religia jest dobra IP: *.its.monash.edu.au / *.arts.monash.edu.au 27.09.02, 09:19 Czlonkowie niebezpiecznej sekty Wojtylowcow cos milcza... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: Kazda religia jest dobra IP: 12.31.53.* 28.09.02, 02:12 Gość portalu: Kagan napisał(a): > Czlonkowie niebezpiecznej sekty Wojtylowcow cos milcza... :( pol Wcale mnie to nie dziwi. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Kazda religia jest dobra IP: *.vic.bigpond.net.au 28.09.02, 02:43 Gość portalu: pol napisał(a): > Gość portalu: Kagan napisał(a): > > > Czlonkowie niebezpiecznej sekty Wojtylowcow cos milcza... :( > > pol > Wcale mnie to nie dziwi. > > pozdr Normalka...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turysta Z kazda religia mam ten sam problem ......... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 28.09.02, 03:45 hmmmmm, ktorej religii zostac wyznawca ..... hmmmmmm ....chybe bede ciagnac losy. A moze by tak wszystkie olac ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: Z kazda religia mam ten sam problem ......... IP: 68.22.178.* 28.09.02, 21:38 Gość portalu: Turysta napisał(a): > hmmmmm, ktorej religii zostac wyznawca ..... hmmmmmm ....chybe bede ciagnac > losy. A moze by tak wszystkie olac ???????? pol Mam dla Ciebie propozycje.Zaloz wlasna, a nie bedziesz sie musial martwic o tzw. chleb powszedni.Same korzysci.powodzenia. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turysta Re: Z kazda religia mam ten sam problem ......... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.09.02, 06:32 Gość portalu: pol napisał(a): > Gość portalu: Turysta napisał(a): > > > hmmmmm, ktorej religii zostac wyznawca ..... hmmmmmm ....chybe bede ciagna > c > > losy. A moze by tak wszystkie olac ???????? > > pol > Mam dla Ciebie propozycje.Zaloz wlasna, a nie bedziesz sie musial martwic o > tzw. chleb powszedni.Same korzysci.powodzenia. > > pozdr Z tzw. chlebem powszednim to u mnie problemu nie ma zadnego. A zakladac wlasna religie ??? Nic prostszego .... tylko .... po cholere mi to ?? Pozdr........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: Z kazda religia mam ten sam problem ......... IP: 68.22.178.* 29.09.02, 07:05 Gość portalu: Turysta napisał(a): > Gość portalu: pol napisał(a): > > > Gość portalu: Turysta napisał(a): > > > > > hmmmmm, ktorej religii zostac wyznawca ..... hmmmmmm ....chybe bede c > iagna > > c > > > losy. A moze by tak wszystkie olac ???????? > > > > pol > > Mam dla Ciebie propozycje.Zaloz wlasna, a nie bedziesz sie musial martwic > o > > tzw. chleb powszedni.Same korzysci.powodzenia. > > > > pozdr > > Z tzw. chlebem powszednim to u mnie problemu nie ma zadnego. A zakladac wlasna > religie ??? Nic prostszego .... tylko .... po cholere mi to ?? > > Pozdr........ pol Po to abys nie placil podatkow . pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fląder Re: Z kazda religia mam ten sam problem ......... IP: *.acn.waw.pl 29.09.02, 11:23 Gość portalu: pol napisał(a): > Gość portalu: Turysta napisał(a): > > > Gość portalu: pol napisał(a): > > > > > Gość portalu: Turysta napisał(a): > > > > > > > hmmmmm, ktorej religii zostac wyznawca ..... hmmmmmm ....chybe b > ede c > > iagna > > > c > > > > losy. A moze by tak wszystkie olac ???????? > > > > > > pol > > > Mam dla Ciebie propozycje.Zaloz wlasna, a nie bedziesz sie musial mar > twic > > o > > > tzw. chleb powszedni.Same korzysci.powodzenia. > > > > > > pozdr > > > > Z tzw. chlebem powszednim to u mnie problemu nie ma zadnego. A zakladac > wlasna > > religie ??? Nic prostszego .... tylko .... po cholere mi to ?? > > > > Pozdr........ > > pol > Po to abys nie placil podatkow . > > pozdr I mógłbys zbawic świat, bencwale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turysta Do Fladera ...... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.09.02, 16:12 Gość portalu: Fląder napisał(a): > I mógłbys zbawic świat, bencwale. Nie mam zamiaru (cokolwiek to znaczy) zbawiac swiata. A poza tym to ty zaczales uzywac w tej rozmowie personalne inwektywy - dla mnie to nie do przyjecia. Nazywanie kogos becwalem, za odmiennosc jego pogladow, to chwyt ponizej pasa i dlatego nie reaguje dalej na twoje posty. bez pozdrowien ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turysta Do pola IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.09.02, 16:16 Gość portalu: pol napisał(a): > Po to abys nie placil podatkow . > pozdr Dla mnie religia i pieniadze to dwie rozlaczne dziedziny i dlatego brzydze sie twoim argumentem. Pozdr....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: Do pola IP: 12.31.53.* 02.10.02, 04:32 Gość portalu: Turysta napisał(a): > Gość portalu: pol napisał(a): > > > Po to abys nie placil podatkow . > > pozdr > > Dla mnie religia i pieniadze to dwie rozlaczne dziedziny i dlatego brzydze sie > twoim argumentem. > > Pozdr....... pol A ja panie Turysta brzydze sie pazernoscia Kosciola katolickiego.Podrzucam Waszmosci link "do poduszki". www.klerokratia.pl/utrapienie.htm A gdyby mial checi poczytac wiecej to podaje jeszcze jeden. www.klerokratia.pl/RPkatolicka.htm ps W Polsce religia i pieniadze to jedna dziedzina. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob Re: Z kazda religia mam ten sam problem ......... IP: 5.2.1R1D* / *.kabel.telenet.be 29.09.02, 12:15 Gość portalu: Turysta napisał(a): > Gość portalu: pol napisał(a): > > > Gość portalu: Turysta napisał(a): > > > > > hmmmmm, ktorej religii zostac wyznawca ..... hmmmmmm ....chybe bede c > iagna > > c > > > losy. A moze by tak wszystkie olac ???????? > > > > pol > > Mam dla Ciebie propozycje.Zaloz wlasna, a nie bedziesz sie musial martwic > o > > tzw. chleb powszedni.Same korzysci.powodzenia. > > > > pozdr > > Z tzw. chlebem powszednim to u mnie problemu nie ma zadnego. A zakladac wlasna > religie ??? Nic prostszego .... tylko .... po cholere mi to ?? > > Pozdr........ Jak to "po cholere"? Dla szmalu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turysta Do Roba IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.09.02, 16:18 Gość portalu: Rob napisał(a): > Jak to "po cholere"? Dla szmalu! Dla mnie szmal i religia to rozlaczne dziedziny - dlatego brzydze sie Twoim argumentem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob Re: Do Turysty IP: 5.2.1R1D* / *.kabel.telenet.be 29.09.02, 19:16 Gość portalu: Turysta napisał(a): > Gość portalu: Rob napisał(a): > > > Jak to "po cholere"? Dla szmalu! > > Dla mnie szmal i religia to rozlaczne dziedziny - dlatego brzydze sie Twoim > argumentem. Moim argumentem? To naga prawda, a nie wyssany z palca argument. Szkoda ze czarni nie podzielaja twojej opinii ("Dla mnie szmal i religia to rozlaczne dziedziny"). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turysta Do Roba IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 30.09.02, 04:39 Gość portalu: Rob napisał(a): > Gość portalu: Turysta napisał(a): > > > Gość portalu: Rob napisał(a): > > > > > Jak to "po cholere"? Dla szmalu! > > > > Dla mnie szmal i religia to rozlaczne dziedziny - dlatego brzydze sie Twoi > m > > argumentem. > > Moim argumentem? To naga prawda, a nie wyssany z palca argument. T: Twierdzisz, ze zakladanie nowej religii dla szmalu jest naga prawda ?? Zdumiewajace !! Na jakiej podstawie tak twierdzisz ?? A moze to tylko twoja prywatna opinia i w takim przypadku respektuje to calkowicie choc zupelnie sie z tym nie zgadzam. > Szkoda ze czarni nie podzielaja twojej opinii ("Dla mnie szmal i religia to > rozlaczne dziedziny. T: Zechcesz i tu podac podstawe swego twierdzenia, ze "czarni nie podzielaja twojej opinii" ?? Ktorzy to czarni nie podzielaja mojej opinii ?? Wszyscy ?? Spotkales takich osobiscie ?? Pozdr......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob Re: Do Turysty IP: 5.2.1R1D* / *.kabel.telenet.be 06.10.02, 11:01 Gość portalu: Turysta napisał(a): > Gość portalu: Rob napisał(a): > > > Gość portalu: Turysta napisał(a): > > > > > Gość portalu: Rob napisał(a): > > > > > > > Jak to "po cholere"? Dla szmalu! > > > > > > Dla mnie szmal i religia to rozlaczne dziedziny - dlatego brzydze sie > Twoi > > m > > > argumentem. > > > > Moim argumentem? To naga prawda, a nie wyssany z palca argument. > > T: Twierdzisz, ze zakladanie nowej religii dla szmalu jest naga prawda ?? > Zdumiewajace !! Na jakiej podstawie tak twierdzisz ?? A moze to tylko twoja > prywatna opinia i w takim przypadku respektuje to calkowicie choc zupelnie sie > z tym nie zgadzam. > > > Szkoda ze czarni nie podzielaja twojej opinii ("Dla mnie szmal i religia t > o > > rozlaczne dziedziny. > > T: Zechcesz i tu podac podstawe swego twierdzenia, ze "czarni nie podzielaja > twojej opinii" ?? Ktorzy to czarni nie podzielaja mojej opinii ?? Wszyscy ?? > Spotkales takich osobiscie ?? > > Pozdr......... Wystarczylo mi widziec na ulicach zakonnice w sandalkach za 100 US $. Drobiazg? Dowod na ich zachlannosc i chec zycia w luksusach. Juz nie wspomne o palacach w ktorych mieszkaja czarni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob Re: Kazda religia jest dobra IP: 5.2.1R1D* / *.kabel.telenet.be 29.09.02, 12:13 Gość portalu: pol napisał(a): > Pewnego dnia papiez Aleksander VI(1492-1503) w przyplywie szczerosci > powiedzial do swoich kardynalow:"Kazda religia jest dobra, ale najglupsza > jest najlepsza". > I co Wy na to, wyznawcy kultu JPII?. > > pozdr Musi, byl zdziebko przydzabany. Te slowa prawdy inaczej nie przeszlyby mu przez gardlo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: Kazda religia jest dobra IP: 68.22.188.* 30.09.02, 00:55 Gość portalu: Rob napisał(a): > Gość portalu: pol napisał(a): > > > Pewnego dnia papiez Aleksander VI(1492-1503) w przyplywie szczerosci > > powiedzial do swoich kardynalow:"Kazda religia jest dobra, ale najglupsza > > jest najlepsza". > > I co Wy na to, wyznawcy kultu JPII?. > > > > pozdr > > Musi, byl zdziebko przydzabany. Te slowa prawdy inaczej nie przeszlyby mu > przez gardlo. pol Moze i byl, ale to wg mnie nie jest istotne wszak stan upojenia znanymi trunkami nie zwalnia od odpowiedzialnosci za slowa i czyny.Bardziej interesujace jest dla mnie pytanie dlaczego wypowiedz taty Marksa: "Religia to opium dla ludu" wywoluje pianotok na ustach katolikow, a zdanie ich najwyzszego autorytetu jakim jest papiez wywoluje tylko cisze. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Kazda religia jest dobra IP: *.its.monash.edu.au / *.arts.monash.edu.au 30.09.02, 01:15 Gość portalu: pol napisał(a): Pewnego dnia papiez Aleksander VI(1492-1503) w przyplywie szczerosci powiedzial do swoich kardynalow:"Kazda religia jest dobra, ale najglupsza jest najlepsza". I co Wy na to, wyznawcy kultu JPII?. > Musi, byl zdziebko przydzabany. Te slowa prawdy inaczej nie przeszlyby mu > przez gardlo. > pol > Moze i byl, ale to wg mnie nie jest istotne wszak stan upojenia znanymi > trunkami nie zwalnia od odpowiedzialnosci za slowa i czyny.Bardziej > interesujace jest dla mnie pytanie dlaczego wypowiedz taty Marksa: "Religia to > opium dla ludu" wywoluje pianotok na ustach katolikow, a zdanie ich najwyzszego > autorytetu jakim jest papiez wywoluje tylko cisze. > K: Bo Karolek (Marx, nie Wojtyla) byl baardzo madrym zydkiem, wiec jego zdanie sie liczy. Zas wiekszosc papiezy to przyglupy typu Wojtyly, wiec... :( Pozdrowka Kagan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: Kazda religia jest dobra IP: 68.22.188.* 30.09.02, 01:20 Gość portalu: Kagan napisał(a): > Gość portalu: pol napisał(a): > Pewnego dnia papiez Aleksander VI(1492-1503) w przyplywie szczerosci > powiedzial do swoich kardynalow:"Kazda religia jest dobra, ale najglupsza > jest najlepsza". > I co Wy na to, wyznawcy kultu JPII?. > > > > Musi, byl zdziebko przydzabany. Te slowa prawdy inaczej nie przeszlyby mu > > przez gardlo. > > > pol > > Moze i byl, ale to wg mnie nie jest istotne wszak stan upojenia znanymi > > trunkami nie zwalnia od odpowiedzialnosci za slowa i czyny.Bardziej > > interesujace jest dla mnie pytanie dlaczego wypowiedz taty Marksa: "Religi > a to > > opium dla ludu" wywoluje pianotok na ustach katolikow, a zdanie ich najwyz > szego > > autorytetu jakim jest papiez wywoluje tylko cisze. > > > K: Bo Karolek (Marx, nie Wojtyla) byl baardzo madrym zydkiem, wiec jego zdanie > sie liczy. > Zas wiekszosc papiezy to przyglupy typu Wojtyly, wiec... :( > Pozdrowka > Kagan pol Witam na forum i czekam na Twoje posty. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob Re: Kazda religia jest dobra IP: 5.2.1R1D* / *.kabel.telenet.be 06.10.02, 11:09 "Religia to opium dla ludu" wywoluje pianotok na ustach katolikow, a zdanie ich najwyzszego autorytetu jakim jest papiez wywoluje tylko cisze." Katole to juz taki ludek. Jezeli ich mysli sa lekko odmienne od tego co glosi KK to natychmiast nabieraja wody w usta. Jakakolwiek krytyka KK jest w ich pojeciu nie dopuszczalna. Przeciez to grzech! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: Kazda religia jest dobra IP: 68.22.205.* 06.10.02, 08:10 Dla oszoloma i jemu podobnych up. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legia14/88 Zadna religia nie jest dobra. IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 06.10.02, 14:05 Religia chrześcijańska i żydowska to zlepek pierdół dla biednych ciałem i duchem. To pochwała słabości i wielkie pieniądze dla szamanów(księży,rabinów idt.). A inne religie też wady ludzkie zrzucaja na barki 'dobrego boga'. I ODEZWAŁ SIĘ GŁOS Z ZAŚWIATÓW: NIE KŁAMCIE WIĘCEJ, MNIE NIE MA!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: Zadna religia nie jest dobra. IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 13.10.02, 05:42 Gość portalu: Legia14/88 napisał(a): > Religia chrześcijańska i żydowska to zlepek pierdół dla biednych ciałem i duche > m. To pochwała słabości i wielkie pieniądze dla szamanów(księży,rabinów idt.). > A inne religie też wady ludzkie zrzucaja na barki 'dobrego boga'. I ODEZWAŁ SIĘ > GŁOS Z ZAŚWIATÓW: NIE KŁAMCIE WIĘCEJ, MNIE NIE MA!!!!!!!!! Ale, gdyby rzekl;Ja jestem.Coz takiego by sie stalo? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś