Dodaj do ulubionych

Forumowy paw na widok słowa Rydzyk na forum

01.11.05, 19:27
ileż można międlić tutaj temat jednego faceta i kilku starych bab w niego
zapatrzonych.
Rydzyk to, Rydzyk tamto, Rydzyk powiedział, Rydzyk puścił bąka, Rydzyk bez
teki...
Do antyklerykalów i antyrydzykowców:
Naprawdę nie widzicie, że negatywną kampanią nakręcacie popularność Radio
Maryja???
Rydzyk jest, bo Wyborcza /a wy za nią/ w kółko o nim piszecie. Nie bedzie
Rydzyka w mediach, nie będzie problemu Rydzyka. Jak z proszkiem do prania.
Nikt nie kupuje tego nieraklamowanego.
Obserwuj wątek
    • idiotyzmy-kacze Re: Forumowy paw na widok słowa Rydzyk na forum 01.11.05, 19:29
      Myślisz, że te baby zaczęły słuchać Radyja bo przeczytały o nim w GW albo na FK ? Ciekawa hipoteza
      • asienka32 Re: Forumowy paw na widok słowa Rydzyk na forum 01.11.05, 19:31
        Baby nie.
        Ale połowa forumowiczów zadeklarowanych jako antyrydzykowcy z całą pewnością
        poprawiła statystyki słuchalności radia.
      • menea Re: Forumowy paw na widok słowa Rydzyk na forum 01.11.05, 19:31
        Wlasnie taki jeden tez mi cos sugerowal

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=31303754&a=31306432
        - Dzisiaj wśród obrońców Trzeciej RP w jednym szeregu znajduję Józefa Oleksego, Leszka Millera oraz Tadeusza Mazowieckiego i Władysława Frasyniuka. Nie mam pojęcia, co w tym towarzystwie robi Mazowiecki i Frasyniuk. Jestem przekonany, że ten tężejący szereg obrońców Trzeciej RP to legion tych, którzy chcą bronić resztek PRL.
    • bush_w_wodzie Re: Forumowy paw na widok słowa Rydzyk na forum 01.11.05, 19:36
      "ciszej nad ta trumna!" - chcialoby sie zakrzyknac.
      • asienka32 Re: Forumowy paw na widok słowa Rydzyk na forum 01.11.05, 19:37
        bush_w_wodzie napisał:

> "ciszej nad ta trumna!" - chcialoby sie zakrzyknac.

A nie złapałam sensu... Rydzyka pochowałeś za życia??? ;)))
        • bush_w_wodzie Re: Forumowy paw na widok słowa Rydzyk na forum 01.11.05, 19:47
          asienka32 napisała:

> bush_w_wodzie napisał:
          >
          > > "ciszej nad ta trumna!" - chcialoby sie zakrzyknac.
          >
          > A nie złapałam sensu... Rydzyka pochowałeś za życia??? ;)))
          >

chodzilo mi raczej o zywotnosc intelektualna tego srodowiska... no i jakos tak
          mi sie skojarzylo z tytulu dzisiejszej daty
    • t-800 Re: Forumowy paw na widok słowa Rydzyk na forum 01.11.05, 19:41
      Radio Maryja to POTĘŻNA radiostacja, więc czemu się dziwisz? (Ciekaw jestem,
      kto adjustował ten tekst do „Libération”, kto maczał w tym palce? Bo to, że
      ktoś z Polski maczał, nie mam najmniejszych wątpliwości).
      • asienka32 Re: Forumowy paw na widok słowa Rydzyk na forum 01.11.05, 19:43
        Problem w tym, że ja nie zuważyłam żeby sie Kaczyński afiszował katolicyzmem.
        W przeciwieństwie do Tuska.
        • franciszekszwajcarski Re: Forumowy paw na widok słowa Rydzyk na forum 01.11.05, 19:45
          Problem w tym, że każdy na tym forum zauważa tylko to co mu pasuje. Myślałem,
          że to przez kampanie, ale widze, że po kampanii nic sie nie zmieniło
        • scoutek Re: Forumowy paw na widok słowa Rydzyk na forum 01.11.05, 19:46
          Kaczynski nie musial bo robi to cale jego otoczenie. W przeciwienstwie do Tuska
          • asienka32 Re: Forumowy paw na widok słowa Rydzyk na forum 01.11.05, 19:49
            scoutek napisała:

> Kaczynski nie musial bo robi to cale jego otoczenie. W przeciwienstwie do
            Tuska

To w końcu Kaczyński się afiszuje czy nie?
            • scoutek Re: Forumowy paw na widok słowa Rydzyk na forum 01.11.05, 19:51
              ktory Kaczynski?
              a poza tym nie pamietasz "prywatnej" wizyty na Jasnej Gorze i obiadu w
              refektarzu przed wyborami?
              • asienka32 Re: Forumowy paw na widok słowa Rydzyk na forum 01.11.05, 19:53
                Kulczyk też jadł obiad na Jasnej Górze?
                Z Giertychem na dodatek :)

• scoutek Re: Forumowy paw na widok słowa Rydzyk na forum 01.11.05, 19:57
                  Asienka, czyzby mi cos umknelo? to Giertych albo Kulczyk startowal w wyborach?

probujesz wygrac zaklad?
                  • asienka32 Re: Forumowy paw na widok słowa Rydzyk na forum 01.11.05, 20:01
                    Oczywiście, że startowali. Jeden oficjalnie na liście LPR a drugi za plecami
                    partnerów biznesowych z SLD.
              • t-800 Re: Forumowy paw na widok słowa Rydzyk na forum 01.11.05, 20:01
                scoutek napisała:

> a poza tym nie pamietasz "prywatnej" wizyty na Jasnej Gorze i obiadu w
                > refektarzu przed wyborami?

To chyba Kulczyk z Giertychem. ;->
                • scoutek Re: Forumowy paw na widok słowa Rydzyk na forum 01.11.05, 20:05
                  t-800 napisał:
                  > To chyba Kulczyk z Giertychem. ;->

cos slabo sledziles swojego kandydata w czasie kampanii
                  Kaczynski zjadl obiad w obecnosci o.paulinow w refektarzu
                  zony kandydata do refektarza nie wpuszczono....
                  nikogo nie wpuszczono do klasztoru w czasie tej, jak ja okreslil sam
                  kandydat, "prywatnej" wizyty...

• asienka32 Re: Forumowy paw na widok słowa Rydzyk na forum 01.11.05, 20:07
                    Kaczyński to nie Jego kandydat. Ani mój.
                    To tak do Twojej wiadomosci w dalszej dyskusji.
    • nocna_zmiana_blusa Re: Forumowy paw na widok słowa Rydzyk na forum 01.11.05, 19:47
      asienka32 napisała:

> ileż można międlić tutaj temat jednego faceta i kilku starych bab w niego
      > zapatrzonych.

Do skutku, do rozliczenia ojca boksera z jego malwersacji finansowych.

> Rydzyk to, Rydzyk tamto, Rydzyk powiedział, Rydzyk puścił bąka, Rydzyk bez
      > teki...
      > Do antyklerykalów i antyrydzykowców:
      > Naprawdę nie widzicie, że negatywną kampanią nakręcacie popularność Radio
      > Maryja???
      > Rydzyk jest, bo Wyborcza /a wy za nią/ w kółko o nim piszecie. Nie bedzie
      > Rydzyka w mediach, nie będzie problemu Rydzyka. Jak z proszkiem do prania.
      > Nikt nie kupuje tego nieraklamowanego.
    • mmkkll Ile chcesz mieć wpisów w tym wątku? 01.11.05, 19:49
      Temat nudny jak flaki z olejem i przerabiany już nie wiem ile razy.
      Ale zainteresowanie jak zwykle jest...
      • asienka32 Re: Ile chcesz mieć wpisów w tym wątku? 01.11.05, 19:50
        Zamierzasz rzucić mi wyzwanie?
        :)))
        • mmkkll Re: Ile chcesz mieć wpisów w tym wątku? 01.11.05, 19:52
          Nie. Tak tylko nawiązuję do tego, że ludzie bardziej wolą dyskutować o Rydzyku
          niż np. o wskaźniku wolności gospodarczej :).
          • asienka32 Re: Ile chcesz mieć wpisów w tym wątku? 01.11.05, 19:54
            Mogę założyc wątek o wpływie stóp procentowych na wzrost PKB, ale jeszcze nie
            wybieram się spać :)))
          • nocna_zmiana_blusa Re: Ile chcesz mieć wpisów w tym wątku? 01.11.05, 19:55
            mmkkll napisał:

> Nie. Tak tylko nawiązuję do tego, że ludzie bardziej wolą dyskutować o Rydzyku
            > niż np. o wskaźniku wolności gospodarczej :).

Wolnosc gospodarcza w kregach PiSu i RM zle sie kojarzy :)))
    • leszek.sopot zbij termometr 01.11.05, 19:56
      nie będziesz miała temperatury - poradziłby tobie dzisiejszy doradca Tuska,
      któremu wówczas doradzały kaczorki. Oczywiście, że Rydzyk jest wykorzystywany
      jako negatywny atut w kampanii propagandowej, ale też jest to szkodnik, który
      wpływa na kształtowanie opinii społecznej. Odróżnienie partyjnej propagandy od
      autentycznej krytyki tego szamana jest proste. Nie jest natomiast proste, że
      posługiwanie się nim w ramach walki wyborczej jest głupie. Peopagandziści
      bowiem chwycą się każdego sposobu by dowalić przeciwnikowi. Od lat mamy
      przecież w Polsce przykład walki propagandowej na maczugi i pięści. Ci, którzy
      od takich sposobów stronią i to krytykują powodzenia w społeczeństwie nie mają.
      Lud został przez 15 lat rozchocony właśnie takimi sposobami "dialogowania" i
      oczekuje dalszych rozrywek. Jest też chyba coraz więcej harcowników, których
      taka walka cieszy i raduje. Pięści i maczugi do boju - w imię jedynej popisowej
      lub weszpolskiej prawdy. Politykę przecież, jak głosi Rokita, mają uprawiać a
      później nami rządzić, zwykli ludzie.
      • asienka32 Re: zbij termometr 01.11.05, 20:00
        Powiedz uczciwie Leszku na ile znasz dziaania owego szkodnika z anteny Radia a
        na ile z lektury Gazety?
        Gdyby Gazeta nie pisala w kółko o RM Rydzyk przestałby istnieć w świadomości 90
        procent Polaków, dla pozostałych 8% byłby nieszkodliwym klechą a te 2%
        moherowych babć raczej nie stanowi zagrożenia suwerenności RP.
        • nocna_zmiana_blusa Re: zbij termometr 01.11.05, 20:01
          asienka32 napisała:

> Powiedz uczciwie Leszku na ile znasz dziaania owego szkodnika z anteny Radia
          a
          > na ile z lektury Gazety?

Wystarczy wlaczyc RM na 15 minut, zeby miec jasnosc.

> Gdyby Gazeta nie pisala w kółko o RM Rydzyk przestałby istnieć w świadomości
          90
          >
          > procent Polaków, dla pozostałych 8% byłby nieszkodliwym klechą a te 2%
          > moherowych babć raczej nie stanowi zagrożenia suwerenności RP.
          • asienka32 Re: zbij termometr 01.11.05, 20:03
            Próbowałam.
            I zazwyczaj trafiałam na monotonne wyczytywanie numeru konta albo pozdrowienia
            od słuchaczy.
            Jasnośc mnie nie ogarnęła:)
            • nocna_zmiana_blusa Re: zbij termometr 01.11.05, 20:04
              asienka32 napisała:

> Próbowałam.
              > I zazwyczaj trafiałam na monotonne wyczytywanie numeru konta albo
              pozdrowienia
              > od słuchaczy.
              > Jasnośc mnie nie ogarnęła:)

Nie poddawaj sie. W koncu trafisz na rozmowy niedokonczone, albo korespondencje
              nadwornego sprawozdawcy, Maciarewicza lub telefony od sluchaczy.
        • scoutek Re: zbij termometr 01.11.05, 20:02
          Michnik powinien dziekowac takim jak Ty, Asienka....strasznie wierzysz w jego
          moc sprawcza i potege GW.... dziwne... niektorzy brzydza sie jej i cytuja na
          zmiane....
          • asienka32 Re: zbij termometr 01.11.05, 20:05
            Wierzę.
            Nie tylko ja, skoro panią Rapaczyński znalazła się na liście najbardziej
            wpływowych kobiet w Europie w okolicach 30 miejsca.
            • scoutek Re: zbij termometr 01.11.05, 20:07
              asienka32 napisała:

> Wierzę.
              > Nie tylko ja, skoro panią Rapaczyński znalazła się na liście najbardziej
              > wpływowych kobiet w Europie w okolicach 30 miejsca.

dopiero 30??????
              a ja mialam nadzieje, ze zgodnie z tym co mowisz to jakies 5... no moze 7.....
              • asienka32 Re: zbij termometr 01.11.05, 20:12
                scoutek napisała:

> dopiero 30??????
                > a ja mialam nadzieje, ze zgodnie z tym co mowisz to jakies 5... no moze 7.....

I co z tego wynika, że miałaś nadzieję?
                • scoutek wniosek 02.11.05, 08:44
                  asienka32 napisała:
                  > I co z tego wynika, że miałaś nadzieję?

pomysl.... Rapaczynska nie jest az tak wplywowa jak tu przedstawialas
                  wczesniej....

jesli chodzi o Twoje porownanie szkod wyrzadzonych przez kiboli a RM to jest
                  tak jakbys porownywala wlamanie do sklepu z wyprowadzaniem pieniedzy z banku na
                  lewe konta...
                  • asienka32 Re: wniosek 02.11.05, 08:47
                    > pomysl.... Rapaczynska nie jest az tak wplywowa jak tu przedstawialas
                    > wczesniej....

Rydzyk prawdopodobnie nie znalazłby się w pierwszym 1000.
                    • scoutek Re: wniosek 02.11.05, 09:26
                      asienka32 napisała:
                      > Rydzyk prawdopodobnie nie znalazłby się w pierwszym 1000.

i co z tego wynika?
                      • asienka32 Re: wniosek 02.11.05, 09:30
                        Rapaczyńska z Angorą ma dużo większą siłe oddziaływania niż Rydzyk z jego
                        mediami.
                        • scoutek Re: wniosek 02.11.05, 09:36
                          asienka32 napisała:
                          > Rapaczyńska z Angorą ma dużo większą siłe oddziaływania niż Rydzyk z jego
                          > mediami.

yasne
                          Asienka, widac to wyraznie po ostatnich wyborach...
                          myslalam, ze potrafisz myslec...
                          • asienka32 Re: wniosek 02.11.05, 09:55
                            Wyniki ostatnich wyborów świadczą o tym, że ludzie mają dosyć czteroletnich
                            rzadów SLD.
                            W Polsce co cztery lata wygrywają na przemian postkomuniści i
                            postsolidarnościowcy. Rydzyk miał bardzo niewielki wpływ na wyniki wyborów
                            parlamentarnych, szczególnie, ze z jego poparciem do sejmu startowało
                            coś /nazwy nie pamiętam/ z Macierewiczem na czele.
                            Nie wiem czemu PiS pokonał PO w wyborach parlamentarnych, być może prowadzili
                            od początku. Ponownie przypominam, ze Rydzyk popierał kogo innego, więc być
                            może jest to raczej kwestia socjalnych obietnic i wizji naprawy skorumpowanego
                            państwa, a także naprawdę profesjonalni eprowadzonej kampanii.

Poparcie Rydzyka, a bardziej Leppera, miało wpływ na wynik wyborów
                            prezydenckich, chociaż i bez udziału obydwu panow bardziej naturalnym
                            kandydatem dla moherowych babć i wsi jest Kaczor niż Donald Tusk.

Potrafię myśleć, a nie przyjmowac bezkrytycznie papkę podawaną przez media.
                            • scoutek Re: wniosek 02.11.05, 10:07
                              asienka32 napisała:
                              > Wyniki ostatnich wyborów świadczą o tym, że ludzie mają dosyć czteroletnich
                              > rzadów SLD.
                              > W Polsce co cztery lata wygrywają na przemian postkomuniści i
                              > postsolidarnościowcy.

to prawda

>Rydzyk miał bardzo niewielki wpływ na wyniki wyborów
                              > parlamentarnych, szczególnie, ze z jego poparciem do sejmu startowało
                              > coś /nazwy nie pamiętam/ z Macierewiczem na czele.
                              > Nie wiem czemu PiS pokonał PO w wyborach parlamentarnych, być może prowadzili
                              > od początku. Ponownie przypominam, ze Rydzyk popierał kogo innego, więc być
                              > może jest to raczej kwestia socjalnych obietnic i wizji naprawy
                              skorumpowanego
                              > państwa, a także naprawdę profesjonalni eprowadzonej kampanii.
                              >
                              > Poparcie Rydzyka, a bardziej Leppera, miało wpływ na wynik wyborów
                              > prezydenckich, chociaż i bez udziału obydwu panow bardziej naturalnym
                              > kandydatem dla moherowych babć i wsi jest Kaczor niż Donald Tusk.

no, zaczynasz myslec....
                              a to, ze przyjmujesz bezkrytycznie papke podawana przez media to widac na
                              przykladzie opowiesci o "wszechpoteznej" Wandzie Rapaczynskiej....
        • leszek.sopot Re: zbij termometr 01.11.05, 20:07
          asienka32 napisała:

> Powiedz uczciwie Leszku na ile znasz dziaania owego szkodnika z anteny Radia
          a na ile z lektury Gazety?
          > Gdyby Gazeta nie pisala w kółko o RM Rydzyk przestałby istnieć w świadomości
          90 procent Polaków, dla pozostałych 8% byłby nieszkodliwym klechą a te 2%
          > moherowych babć raczej nie stanowi zagrożenia suwerenności RP.

Słachaczki Radyja w moherowych beretach (nie ma w tych beretach nic złego)
          można sobie pooglądac w kościele św. Brygidy. Mnie tam się chodzić nie chce.
          Naoglądałem się jednak ich zachowań w TV - np. gdy opluwano Nieznalską i Pawła
          Huelle, albo rzucano się na operatorów TV. Ktoś w ludziach wzbudza taką
          agresję, ta agresja z kolei przenosi się na innych. Zło, moja droga, roznosi
          się jak kręgi na wodzie po wrzuceniu kamienia.
          • asienka32 Re: zbij termometr 01.11.05, 20:13
            Kibole robią więcej szkody i nikt nie pisze, ze są zagrożeniem wolności Polski.
            • nocna_zmiana_blusa Re: zbij termometr 01.11.05, 20:18
              asienka32 napisała:

> Kibole robią więcej szkody i nikt nie pisze, ze są zagrożeniem wolności
              Polski.

Zasieg kiboli jest ograniczony. Nie maja radiostacji.
              • asienka32 Re: zbij termometr 01.11.05, 20:20
                > Zasieg kiboli jest ograniczony. Nie maja radiostacji.

Tak, a do jakiego areału?
                Nie mają radiostacji, ale za to mają internet.
                • nocna_zmiana_blusa Re: zbij termometr 01.11.05, 20:51
                  asienka32 napisała:

> > Zasieg kiboli jest ograniczony. Nie maja radiostacji.

> Tak, a do jakiego areału?
                  > Nie mają radiostacji, ale za to mają internet.

Internet ma dzisiaj kazdy. Nadajniki na Uralu i syganal z satelity tylko
                  wybrani.
            • leszek.sopot Re: zbij termometr 01.11.05, 20:21
              asienka32 napisała:

> Kibole robią więcej szkody i nikt nie pisze, ze są zagrożeniem wolności
              Polski.

Do "kibolstwa" nikt nie nawołuje. Natomiast szaman z Radyja nawołuje do
              nienawiści, ostrzega przed wszechobecnymi spiskami i wszędzie czającymi się
              wrogami.
              • asienka32 Re: zbij termometr 01.11.05, 20:23
                Jak to nie.
                Do walk i zapier...... drużyny przeciwnej???
                Przejedź się kiedyś SKM-ą w dniu meczu Lecha - Arka.
                • leszek.sopot Re: zbij termometr 01.11.05, 20:29
                  asienka32 napisała:

> Jak to nie.
                  > Do walk i zapier...... drużyny przeciwnej???
                  > Przejedź się kiedyś SKM-ą w dniu meczu Lecha - Arka.

I co, jakas rozgłośnia będąca w ręku lidera jakiejś sekty wzywa do tego aby
                  obić mordy członkom innych sekt?
                  • asienka32 Re: zbij termometr 01.11.05, 20:32
                    Mają bardziej rozproszoną organizację, ale liczebniej jest ich więcej i są
                    bardziej niebezpieczni.
                    Babcie w moherach nie chodzą po ulicach w poszukiwaniu komu obić gębę. Nie
                    demolują składów pociągów i nie chodzą na procesje w obstawie kordonów
                    uzbrojonej po zęby policji.
                    • leszek.sopot Re: zbij termometr 01.11.05, 20:49
                      asienka32 napisała:

> Mają bardziej rozproszoną organizację, ale liczebniej jest ich więcej i są
                      > bardziej niebezpieczni.

Przy mizerii polskiej ligii piłkarskiej bardzo wątpie w liczebność kibolstwa w
                      Polsce. Moherowe berety (w nich samych n ic złego nie ma) przykryłyby
                      wszystkich kiboli swoimi beretami z łatwością. W dodatku z kibolstwem walczą
                      powołane do tego słuzby przymusu bezpośredniego (czy jakoś tak to sie nazywa).
                      Z sektą szamana z Torunia żadne służby nie walczą. Dla przykładu. Do zwykłego
                      śmiertelnika Urząd Skarbowy wysłałby już niezliczoną ilość kontroli po
                      bezprawnej zbiórce pieniędzy na ratowanie Stoczni Gdańskiej, do której ani
                      złotówka od szamana nie wpłynęła. Zwykłego kibola byle krawężnik nie zawaha się
                      walnąć pałą w głowę (choć może tylko w ręce lub nogi). Kibolstwo i szamaństwo z
                      Torunia nie są traktowane w równy sobie sposób. Szamana bowiem aparat państwowy
                      się najwyraźn iej boi, a kibolów nie.

> Babcie w moherach nie chodzą po ulicach w poszukiwaniu komu obić gębę.

Pewnie że nie. One słuchaja Radyja które im dokładnie wskazuje, gdzie jego
                      rodzinka ma pójść. Czasem się lenią i nie pójdą, ale wówczas szaman dyrektor
                      może liczyć na weszpolaków albo też pwoła szybko jakiś komitet ratowania czegoś
                      tam - np. cnoty matki Polki.

> Nie
                      > demolują składów pociągów i nie chodzą na procesje w obstawie kordonów
                      > uzbrojonej po zęby policji.

Szkody moralne sprawiane za pośrednictwem tego radia są dużo gorsze od
                      zdemolowanego pociągu, choć nie można ich przeliczyć na złotówki.
                      • asienka32 Re: zbij termometr 02.11.05, 08:37
                        Jako uzupełnienie wczorajszej dyskusji:

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2994762.html
    • henryk.log Samaś Pani tego chciała P. Asieńko! Zagadka?? 01.11.05, 20:02
      ..o kim mowa ?:)

"Bacznie obserwuje polską politykę i przelewa swoje uwagi do sieci. "Lechu,
      odejdź od komputera" - wołała po liście Wałęsy o ojcu Rydzyku i nadal broni
      zażarcie Bronisława Wildsteina."

Odpowiadasz na :
      asienka32 napisała:

> ileż można międlić tutaj temat jednego faceta i kilku starych bab w niego
      > zapatrzonych.
      Pzdr
      • asienka32 Re: Samaś Pani tego chciała P. Asieńko! Zagadka?? 01.11.05, 20:06
        nie wiem Panie Heniu.
        • henryk.log Pani! Asieńko nie wiesz? Cóóóż, by nie wywoływać 01.11.05, 20:28
          "rycyka" z lasu, lepiej bądzie "go" nie ruszać, sądzę!!!:-)
          Pzdr
    • kropekuk Aska, nie wywoluj RYDZYKA Z LASU... n/t 01.11.05, 20:08

• asienka32 Re: Aska, nie wywoluj RYDZYKA Z LASU... n/t 01.11.05, 20:10
        a to czemu?
        Boisz się, ze Cię rozpozna kropekuk???
        • kropekuk [...] 02.11.05, 00:00
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • asienka32 [...] 02.11.05, 08:40
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • bebe255 Re: Forumowy paw na widok słowa Rydzyk na forum 01.11.05, 20:29
      Nie martw sie, wiekszosc zdan, ktore sie pisze na forum na temat Rydzyka nie
      reklamuje go, tylko przedstawia sama prawde. Nikt przy zdrowych zmyslach nagle
      sie nie przestawi i nie zacznie sluchac RM. Poza tym trzeba o nim pisac, bo
      ktos w koncu powinien ukrocic jego dzialalnosc.
    • polonic A Rydzyk ich wszystkich olewa 01.11.05, 23:59
      tak sie wsciekają, rzucają miesem a on na to jak na lato.
      • henryk.log Re: A Rydzyk_Fircyk ich wszystkich olewa 02.11.05, 00:02
        i na to, na auto_maybach!!!!
        --
        im większy prawicowy głupek, tym bardziej zna się na etosie, religii, cnocie,
        wychowaniu i moralności?? >b.krakus; henryk.log<
    • henryk.log A na Rydzyka na forum taki jeden napisał!!!!: 02.11.05, 00:08
      polonic napisał o Łojcu:

>Szatan, mefisto, złodziej, hochsztaplen, oszust, faszysta, nazista, hitler-bis
      .. Ale to i tak nie oddaje jego szatanskiej duszy!.. bo to SZATAN i ROBI
      GESZEFTY!!! A tą krew to będzie spijał jak wampir!!
      Bo przeciez to jest wampir! Wysysa ludziom kasę i robi nam siarę! Nu, jak nie
      mam racji?? Jest wcieleniem zła...nienawidzi kazdego kto nienawidzi go to
      NIENAWISTNIK! Jak mozna pozwolic by to SzatanRadio działało!!?? Przeciez zyjemy
      w demokracji! Kurdę, ludzie co to za kraj.<

>wyb. h.l<
      • jereemy Re: A na Rydzyka na forum taki jeden napisał!!!! 02.11.05, 08:43
        sama mielisz ten temat wpisując Rydzyka w sygnaturkę, więc o co Ci chodzi?
        od tego nie ma pawia??
        • scoutek Re: A na Rydzyka na forum taki jeden napisał!!!! 02.11.05, 08:45
          jereemy napisał:

> sama mielisz ten temat wpisując Rydzyka w sygnaturkę, więc o co Ci chodzi?
          > od tego nie ma pawia??

asienka chce zostac gwiazda forum
        • henryk.log Re: A na Rydzyka na forum taki jeden napisał!!!! 03.11.05, 19:14
          >sama mielisz..

??? drzewka nie widzi, że pode mną Pani Asieńce "wciska" ???
    • czur-czur-ra nie pisze o rydzyku 02.11.05, 10:10
      warto nawet w tym celu zalozyc nowy watek, zeby o tym, ze nie piszemy o rydzyku
      poinformowac wszystkich. a wiec jeszcze raz, dobitnie, napisze: nie pisze o
      rydzyku. up!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka