taziuta 02.02.06, 07:11 Czy nie mniej zachodu byłoby zrobić listę faszystów i wziąć ich pod obserwację? Ale zdaje się, że aktualnie wchodzą oni w skład rządzącej koalicji, więc może w sumie nie byłoby to aż tyle mniej zachodu :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kuba_ch1 Polscy faszyści tworzą bazę swoich wrogów 02.02.06, 07:14 szkoda slow na takich "ludzi". swoja droga to przykre i wrecz szokujace, ze mozna miec az tak ograniczony i ciasny umysl, by nie szanowac drugiego czlowieka... Odpowiedz Link Zgłoś
atomm Wsadzic ich do wiezienia na pare miesiecy... 02.02.06, 08:30 moze ochlona jak ich wspolwiezniowie "przepedaluja"... Odpowiedz Link Zgłoś
maria-nna Popieram: Ale scigać również gejów i feminstki, kt 02.02.06, 09:37 Popieram: Ale scigać również "gejów" i "feminstki", które zbierają informacje o swoich przeciwnikach! Jak sprawiedliwość to sprawiedliwość! Odpowiedz Link Zgłoś
kamilafajv Re: Popieram: Ale scigać również gejów i feminstk 02.02.06, 09:54 okay, ale pamietaj, ze geje i feministki maja lepsze rzeczy do roboty niz podpalanie mieszkan neonazi. po prostu takie metody dzialania przekraczja ich rownosciowo-pokojowy stosunek do swaiat, czego nie mozna powiedziec o ich przeciwnikach. To straszne, ze w Polsce przesladuje sie ludzi za poglady, a przesladowcow nikt nie kara, wladza udaje,ze problemnie istnieje. No ale w ubieglym roku byla 60. rocznica zakonczenia II wojny swiatowej, wiec moze niektorzy uznali, ze uplynelo wystarczajaco duzo czasu, by zatesknic za Hitlerem i faszyzmem oraz innymi ekstremami!!!!! Innego wyjasnienia nie znajduje Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: Popieram: Ale scigać również gejów i feminstk 02.02.06, 10:01 Chyba zapomnialas,ze gejow i feministki popieraja rownie skrajni jak faszysci lewacy,komunisci i anarchisci. Odpowiedz Link Zgłoś
sigact1 Re: Popieram: Ale scigać również gejów i feminstk 02.02.06, 14:09 Puknij się w łeb zanim następny raz postawisz znak <=> Odpowiedz Link Zgłoś
zibiwrocek Epidemia AIDS skutkiem ochrony gejów 02.02.06, 15:34 Nie rozwijam bo i tak wytną Odpowiedz Link Zgłoś
normalkk Re: Epidemia AIDS skutkiem ochrony gejów 02.02.06, 15:42 Hahaha ale brednia. A co, faceci hetero, bzykajacy sie co pate dni z inna panienką nie przenosza hiv? Geje przynajmniej używają gumek. Odpowiedz Link Zgłoś
zibiwrocek Widzę, że muszę argumentować 02.02.06, 16:09 1. Epidemia zaczęła się od "grup ryzyka" tj. od homoseksualistów i narkomanów prostytuujących się za forsę na narkotyki. 2. Politpoprawność nie pozwoliła i nie pozwala nadal zastosować prawa epidemiologicznego. Jak złapiesz syfa - to musisz podać z kim gdzie ile razy itp. Jak złapiesz AIDS to możesz pozostać anonimowy, nie leczyć się, nie odpowiadasz karnie za zarazenie innych (zwłaszcza geje są bezkarni - zdażały się pojedyncze procesy ale wyłącznie w kontaktach hetero). 3. Państwa które próbowały chronić się przed epidemią kordonem sanitarnym (wpuszczali jedynie przebadanych) były piętnowane a władze innych państw odmawiały wystawiania zaśwuiadczeń. 4. Te ok. 30 lat temu można było powszechnymi badaniami w grupach ryzyka i izolacją zakażonych, kordonami sanitarnymi na granicach itp. działaniami powszechnie akceptowanymi jeśli idzie np. o SARS, zdławić epidemię w zarodku. 5. Nadal tolerancja dla "grup ryzyka" zwiększa liczbę zarazonych i dziś oczywiście nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem - ale prawdę trzeba znać i pamiętać. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 [...] 02.02.06, 16:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
terazpolska2 Re: Widzę, że muszę argumentować 02.02.06, 17:25 Co za głupota W USA w latach 80-tych XX wieku grupę ryzyka określano jako cztery H - chorzy na Hemofilię, Haitańczycy, Homoseksualiści, uzywający Heroiny. Dzis widac, że najczęściej zarażają się heteroseksulni. Odpowiedz Link Zgłoś
zibiwrocek ok. ale w odwrotnej kolejności i skali zjawiska 02.02.06, 18:26 A specjalne prawa dla mosicieli HIV to nieprawda? Odpowiedz Link Zgłoś
noadam Re: Widzę, że muszę argumentować 02.02.06, 17:59 No dobra, przekonaliście mnie. Już na pierwszy rzut oka i na chłopski rozum widać, że geje powodują całe zło na świecie. Przemoc: gdyby nie geje, nie byłoby kogo bić; Niesprawiedliwość: gdyby nie geje, nikt nie wzywałby do sprawiedliwości i równości społecznej; Bieda: to geje zarabiają najwiecej; Korupcja: to jasne, chyba nie muszę tłumaczyć; AIDS: HIV wymyśliło dwóch gejowskich chemików - Żyd i Murzyn - podczas pewnej upojnej nocy w Amsterdamie (zresztą właśnie dlatego panoszy się tam najwieksza korupcja na swiecie!); Terroryzm: wszyscy terroryści to żydowscy homoseksualiści; Gwałty: gwałcą zawsze geje, żeby rozprzestrzeniać HIV; Komunizm: słyszałem gdzieś okreslenie 'żydokomuna', a wiadomo, że każdy żyd to pedał, a każdy pedał to złodziej; Faszyzm: ogrody koncentracyjne zbudowali geje, aby tam móc spokojnie zapinać kogo popadnie. Robili tam też eksperymenty z AIDS; Więcej nie piszę, bo to przecież oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
zibiwrocek To forum jest na zupełnie inny temat ajedynie 02.02.06, 18:23 głupie wpisy spowodowały moją wypowiedź. Nie uważam, że wszelkie zło świata jest dziełem gejów, żydów itp. Ale uprzywilejowanie w prawie nawet w celu "wyrównania szans" prowadzi w efekcie do dyskryminacji. A odpowoiadając może odniesiesz się do meritum a nie uciekniesz do sarkazmu. Odpowiedz Link Zgłoś
noadam Re: To forum jest na zupełnie inny temat ajedynie 02.02.06, 19:56 zibiwrocek napisał: > głupie wpisy spowodowały moją wypowiedź. > Nie uważam, że wszelkie zło świata jest dziełem gejów, żydów itp. Ale > uprzywilejowanie w prawie nawet w celu "wyrównania szans" prowadzi w efekcie do > dyskryminacji. > A odpowoiadając może odniesiesz się do meritum a nie uciekniesz do sarkazmu. Jak dla mnie meritum tego wątku nie nadaje się do komentowania - zamknąć faszystów i koniec. A te niepoparte niczym dowody, które według Ciebie obciążają środowiska gejowskie winą za AIDS to jakiś absurdalny nonsens do kwadratu. Napisałeś np: "zwłaszcza geje są bezkarni - zdażały się pojedyncze procesy ale wyłącznie w kontaktach hetero" Po pierwsze - skąd masz takie dane? Po drugie - nie przyszło Ci do głowy, że to nie spisek gejowski, a jakiś głupi heteryk tak sprawy załatwia? Po trzecie - weź pod uwagę, że są ludzie mądrzy i głupi, a nie hetero i homoseksualni - od razu Ci sie rozjaśni (podpowiedź: i tu i tu się tacy znajdą). Wystarczy walczyć o wolność i równość !dla wszystkich!, a nie czepiać się drobiazgów i uogólniać, bo wtedy okaze sie, że każdy z nas należy do jakiejś grupy (homo, hetero, Polacy, Niemcy, ludzie), w szeregach której znajdzie sie debil, za którego cała reszta poniesie odpowiedzialność. Podpowiedź: Hitler był austriakiem - Austria = faszyści Ali Agca był turkiem - Turcja = mordercy Jeśli oboje byli heteroseksualni heteroseksualiści = fazsyści i mordercy Napisałeś też: "Epidemia zaczęła się od "grup ryzyka" tj. od homoseksualistów i narkomanów prostytuujących się za forsę na narkotyki" Ja twierdzę, że epidemia wzięła się z !głupoty!, a nie homoseksualizmu, narkomanii i heteroseksualizmu (bo przecież jakiś heteryk musi być winny przeniesienia AIDS na innych heterykow i nie wmówisz mi, że narkomani to geje). Świat niestety nie ma tak wyraźnych granic. Wszystko sie w nim naturalnie kotłuje od samego stworzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kubicki4ever Re: To forum jest na zupełnie inny temat ajedynie 02.02.06, 20:32 Wstyd mi, że z mojego rodzinnego miasta pochodzi osobnik o faszyzujących poglądach idących w parze z osłabionymi zdolnościami logicznego myślenia. Proszę, zmień nick bo psujesz wizerunek medialny Wrocławia. Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: Popieram: Ale scigać również gejów i feminstk 02.02.06, 10:46 Czlowieku, chrzanisz od rzeczy! Kto kogo w Polsce przesladuje? Jezeli uznac Twoje (i GW) twierdzenia za sluszne, to z czystym sumieniem mozna powiedziec, ze Gazeta Wyborcza (a wlasciwie jej grono redakcyjne) ostro przesladuje Radio Maryja, ze trzy miliony katolikow jego sluchajacych (tzw "mocherowa koalicja"),Telewizje Trwam, PiS, Kaczynskich, LPR, Samoobrone, "Najwyzszy Czas", polowe biskupow polskich, o. Rydzyka, Ks. Jankowskiego, Dorna, Wassermana, Ziobro i wielu innych! "Tesknote" za Hitlerem (choc wcale nie uwazam, ze tak jest), mozna wytlumaczyc w taki sam sposob jak tesknote za najbardziej zbrodniczym systemem swiata (110 000 000 ofiar) jakim byl komunizm! Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
kazek100 Re: Popieram: Ale scigać również gejów i feminstk 02.02.06, 11:00 Ty jakoś ciekawie rozumiesz slowo "prześladowania". radio Maryja i reszta moherowego bractwa mają za soba rząd, ustawiane pod siebie prawodastwo, sprzyjająca prokuraturę, kozystaja mocno, choć nie wprost, z publicznych pieniędzy, i są "prześladowani". Ja też Cie nie lubię, ale czy Cie przesladuję? w takim rozumieniu przed 1989 prześladowani byli komuniści. Tez mało kto ich lubił. Jak ja kocham te obrzydliwe licytowanie sie liczbami. I gdzieś Ty widział feministki zbierające dane przeciwników. Nie gniewaj sie stary, ale ta wypowiedź to bełkot. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilafajv Re: Popieram: Ale scigać również gejów i feminstk 02.02.06, 11:13 Właśnie! A ponadto lewicowe ugrupowania nie sa tak agresywne. W powyzszej wypowiedzi widac jeszcze jednek polski kompleks - kompleks komuny. Dzis kazdy , kto ma poglady troche bardziej na lewo od prawa, uwazany jest za obrzydliwego komucha i ubeka! Toz to bzdura! Mam lewicowe poglady, i za razem tyle oleju w glowie, by dostrzec na przyklad pakiet socjalny PIS-u. Wszystko co zle bierze sie z ludzkiej glupoty, skrajnosci i agresji! Ja nie atakuje nikogo za niepopieranie gejow, za to ci,ktorzy popieraja sa atakowani. I na tym polega roznica miedzy srodowiskami lewicy i prawicy w Polsce, wiec sam chrzanisz od rzeczy! Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: Popieram: Ale scigać również gejów i feminstk 02.02.06, 12:10 Lewicowe ugrupowania nie sa takie agresywne? Glupis wacpan! To taka sama prawda jak ta, ze Stalin byl mniej agresywny niz Hitler! Odpowiedz Link Zgłoś
juuujjj [...] 02.02.06, 12:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam publicznie nawolujesz do przestepstwa??????????? 02.02.06, 12:24 ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: publicznie nawolujesz do przestepstwa???????? 02.02.06, 12:52 Tak działają czerwoni. Najlepiej, bez sądu, w lesie kula w tył głowy i złożyć w masowym grobie. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: publicznie nawolujesz do przestepstwa???????? 02.02.06, 12:54 niewielkiego nadużycia prawa w celu zapobieżenia poważnym przestępstwom. Takie działanie niekoniecznie jest przestępstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: publicznie nawolujesz do przestepstwa???????? 02.02.06, 13:00 Od tego typu spraw są sądy i prokuratura. Odpowiedz Link Zgłoś
zibiwrocek [...] 02.02.06, 13:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mareczek51 Re: Skutki teorii ewolucji 02.02.06, 13:51 i Bóg stworzył mężczyznę... z żebra jego kobietę sklonował... i Adam z Ewą dzieci poczęli... i Adam z córką swą, wnuka począł... i Ewa wespół z synem swym, wnuczkę poczęła... i syn Adama i Ewy z córką Adama i Eway ,ciotkę i wuja swych począć potrafili . . . Odpowiedz Link Zgłoś
zibiwrocek Skutki teorii ewolucji - i co ja takiego napisałem 02.02.06, 15:30 żeby wyciąć mój post? Czy zbyt logicznie? A może dlatego, że napisałem, że żydzi to rasiści? Bo aby być żydem należy urodzić się z żydówki? A może to nieprawda? Jeśli wiecie jak nawrócić się na judaizm ortodoksyjny to napiszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
zibiwrocek Rasizm jest skutkiem teorii ewolucji 02.02.06, 15:33 Dowód został wycięty. Powtarzać mi się nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
michalc13 Re: Popieram: Ale scigać również gejów i feminstk 02.02.06, 16:09 Buhahaha, bardzo śmieszne :) Tzn, że według ciebie Stalin był socjaldemokratą??? Czegoś tak idiotycznego dawno nie słyszałem. Odpowiedz Link Zgłoś
4litery Re: Popieram: Ale scigać również gejów i feminstk 02.02.06, 13:25 > A ponadto lewicowe ugrupowania nie sa tak agresywne. a jak myślisz, jakie poglądy mają partyzantki w większości krajów 3-świata, niejedokrotnie mordujące całe wioski. Często przewijają się określenia "maiostowski", "lewacki". Jeśli znasz trochę historię (wątpię), to wiesz pewnie, że bolszewicy w Rosji byli też dość agresywni... że owi walczyli (walczą) o "wyzwolenie ludu"? Weź mnie k***a nie rozśmieszaj, to po to mordują, żeby wyzwolić? Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: Popieram: Ale scigać również gejów i feminstk 02.02.06, 12:08 Zarowno walczace feministki, walczacy homoseksualisci czy walczca Gazeta Wyborcza, wymieniaja bardzo czesto nazwiska ludzi, ktorych nie lubia. Czy nie jest to to samo? Przeciez wymieniane sa tez adresy tych ludzi, ich prywatne nawyki i zwyczaje. Jak mozna to zrobic bez systematycznego podejscia, czyli zbierania danych o nich? Poza tym, to nie rzad stoi za Radiem Maryja, tylko jest na odwrot: Radio Maryja stoi za rzadem! A wiesz dlaczego? Dlatego bo rzad, PiS, Kaczynscy i wiele innych osob jest na negatywnej "liscie" m.inn. GW. Rzad byl krytykowany przez niektore lewicowo-liberalne media z a n i m zostal powolany! Zla opinie o nim robili za granica zarowno niektorzy dziennikarze jak i niektorzy tzw dyplomaci. Na szczescie dyplomatow mozna odwolac (co zrobiono) a rzad moze sie wypowiediec bez cenzury w Radiu Maryja. Wszyscy, o ktorych pisalem wyzej znalezli sie na "listach" m.inn. GW, bo nie popieraja jedynie slusznych pogladow tego organu! Odpowiedz Link Zgłoś
dhl01 Prosze o dodanie mnie do waszej listy!!! 02.02.06, 12:03 Droga organizacjo faszystow "krew i honor". Bardzo prosze o dodanie mnie do waszej listy gdyz jestem waszym goracym wrogiem! Chetnie oplace skladki czlonkowskie Odpowiedz Link Zgłoś
innin Re: Popieram: Ale scigać również gejów i feminstk 02.02.06, 14:47 Radio maryja, właściwie też możnaby pozwać do sądu, bo dyskryminuje wszystkich którzy nie są katolikami, wszysztkich którzy jakoś odbiegają od hmm... norm katolickich. Odpowiedz Link Zgłoś
hyba79 Re: Popieram: Ale scigać również gejów i feminstk 02.02.06, 11:44 > To straszne, ze w Polsce przesladuje sie ludzi za poglady, a przesladowcow > nikt nie kara, wladza udaje,ze problemnie istnieje. W Polsce ? no za poglady prześladuje sie nie tylko w Polsce... a najczęsciej dzisiejsi obrońcu przesladowanych - sami przesladowali jeszcze 20 lat temu (patrz postkomuniści) A pozatym bycie gejem czy lesbijka to NIE SĄ POGLĄDY !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ascasc DLACZEGO????? 02.02.06, 10:09 Dlaczego akceptujemy faszytow??? Dlaczego wszyscy jada na "komuchow", "liperalow", gejow, lesbijki, ksiezy, zydow a nikt nie czepia sie faszystow??? Najgorszego, najbardziej smierdzacego gowna jakie moze wyprodukowac spoleczenstwo??? Dlaczego mozna znalesc faszystow w wielu partiach (LPR, PiS, Samoobrona, o innych nie wiem)? Dlaczego nikt nie robi z nimi porzadku do cholery? Namierzyc i wsadzic do wiezienia / szpitala / jakiegos osrodka. Nie interesuje mnie czy to ludzie bez perspektyw, zagubieni, znudzeni, poje***i Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: DLACZEGO????? 02.02.06, 10:13 Razem z komunistami,anarchistami i pederastami.Wszyscy sa sobie rowni.Skrajni lewacy sa tak samo grozni jak faszysci.Stalin i komunisci maja na sumieniu jeszcze wiecej ludzi na sumieniu niz Hitler i faszysci. Odpowiedz Link Zgłoś
atomm Faszyzm to przeciez skrajna lewica 02.02.06, 10:47 Moze troche historii niemiecka NSDAP to byla partia skrajnie lewicowa... Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Polscy naziole z Blood & Honour maja juz swe SA/SS 02.02.06, 11:22 (tj. Combat 18, grupy paramilitarne, wpisane na liste...organizacji terrorystycznych). A ze skrajna lewica? Coz, SWIETA PRAWDA - wystarczy toto ze stronki tych nazioli przeczytac - ISTNA BOLSZEWIA, tyle ze NARODOWA: "• COMBAT 18 Narodowy Socjalizm jest jedyna nadzieją jaka ma Biała Rasa Aryjska na przetrwanie w nowym tysiącleciu. Zapomnijcie o "pseudo-patriotach", o tych którzy wymachują flagami i o tych, którzy płaszcza się przed królami i książętami. Oni są słabi i głupi oraz pełni uwielbienia dla sił, które trzymają ich w łańcuchach. Zapomnijcie o politykach i "demokratach". Istnieją tylko po to, by osłabić i przyczynić się do zmiany naszego Ruchu. Ich bogami jest egoizm i pieniądze, za które zaprzedali się żydom. Zapomnijcie o "przedsiębiorcach" , którzy dorobili się na sprzedaży ozdóbek ludziom z Ruchu. Odrzucili oni swoje Aryjskie pochodzenie i stali się żydami. Zapomnijcie o tych, którzy skomlą "Jeżeli tylko pokazalibyśmy się z dobrej strony, jako mili i poważni, szanujący ludzie, wtedy Wrogowie pozwolą nam na wszystko to, co chcemy". Oni są słabi i głupi oraz nie rozumieją Wiecznych Praw Natury. Nowe tysiąclecie musi być czasem nieustannej walki. Jeżeli my nie zniszczymy Wroga, to On zniszczy nas. Zbliża się ostateczne starcie, ostatnia szansa dla Białej Aryjskiej Rasy. Jeżeli będziemy czekać, wtedy z pewnością nie zasłużymy na przetrwanie i wszystkie nasze osiągnięcia oraz historia i dziedzictwo zostanie zapomniane i starte z powierzchni ziemi. Na zawsze. Nadszedł czas Wojowników Narodowego-Socjalizmu!" Link prosze sobie samemu znalezc - google reaguja na "Krew i Honor" -- "Ponieważ niespodziany widok jasno śmiejącego się Polaka budzi gwałtowne podejrzenie, że dzielny Polak ma chyba kiełbie we łbie, przezornie oddzieliłem się od niego barykadą stołu." Kornel Makuszynski Odpowiedz Link Zgłoś
milena.rl Jaka Biała Aryjska Rasa? 02.02.06, 13:30 Polacy wcale nie mają aryjskich rysów twarzy. Nordyków jest zaledwie 5%. Reszta to Neo-Danubianie, różne mieszanki Bałtycko Ładogańskie, Dynarskie, Pontyjskie. Niemcy Rasisci gardzą Polakami, jako "niedo-rasą". Odpowiedz Link Zgłoś
milena.rl Re: Jaka Biała Aryjska Rasa? 02.02.06, 13:33 PS. Największe ciągoty w ustalaniu nordyckiego porządku mają (bez obrazy) małe, czarne gnomy (patrz Hitler). Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Fakt, Hitler by polemizowal: Slowianie maja malo 02.02.06, 13:51 cech uznanych przez jego antropologow za "aryjskie", przede wszystkim naleza do tzw. krotkoglowcow (abstrahujac od faktu ze i Hitler byl dosc typowym przedstawicielem krotkoglowca podgrupy ALPEJSKIEJ), a to typowe raczej dla rasy zoltej, istotnie rzadkie wsrod przedstawicieli rasy kaukaskiej (tak to sie dzis okresla). Kolejna cecha na NIE jest szeroki rozstaw kosci policzkowych i zadarte, perkate nosy. Nie kolor wlosow jest tu najwazniejszy: zwykle ciemnowlosi Celtowie (choc blekitnoocy) tych cech "aryjskich" maja o wiele wiecej od plowowlosych Slowian. Odpowiedz Link Zgłoś
milena.rl Re: Fakt, Hitler by polemizowal: Slowianie maja m 02.02.06, 14:00 Dokładnie. Zgadzam się :) A to kalkulator dla ciekawskich: dienekes.angeltowns.net/calc/rac/indexf.html dienekes.angeltowns.net/calc/rac/ Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: Faszyzm to przeciez skrajna lewica 02.02.06, 12:59 nie pisz bzdur. W czym objawia się skrajna lewicowość NSDAP? Rasizm, nacjonalizm, odwołania do tradycji (także tradycyjna rola kobiety), rygoryzm moralny, militaryzm, silne przywództwo itp. to cechy prawicowe. Odpowiedz Link Zgłoś
hotrod404 Re: Faszyzm to przeciez skrajna lewica 02.02.06, 15:17 w gospodarce podporządkowanej państwu! Odpowiedz Link Zgłoś
hotrod404 Re: Faszyzm to przeciez skrajna lewica 02.02.06, 15:19 i w nazwie Narodowo SOCJALISTYCZNA Partia Robotników Odpowiedz Link Zgłoś
milokropka Re: Faszyzm to przeciez skrajna lewica 01.03.06, 11:09 wypisz wymaluj IV RP. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszywprawo Re: DLACZEGO????? 02.02.06, 10:52 Nie zauwazyles jednego. Neofaszysci odwoluja sie jawnie do faszystowskich Niemiec i Hitlera. Wspolczesna lewica, ktorej tak nienawidzisz, nie ma abtolutnie nic wspolnego ze Stalinem i ma zdanie o zbrodniach komunizmu takie samo jak Ty. I to lewcia, a nie prawica, od wielu lat w Europie jest tym gronem, ktore broni praw czlowieka, wszystkich ludzi. Wy prawiczki tak strasznie boicie sie innych religii, innych ras, innych upodoban seksualnych i innych pogladow, tak strasznie czujecie sie przesladowani, a lewica - mam na mysli wspolczesna lewice, nie gosci pokroju Millera i Jagielly - upomina sie takze o Wasze prawa. Wy natomiast chcecie, zeby wszyscy, ktorzy mysla inaczej niz Wy, wsadzili morde w kubel. Strasznie slabiutkie musza byc te wasze siawtopoglady, skoro byle widok calujacych sie facetow moze was skrzywic. Prosty sprawdzian dojrzalosci i tolerancji: kto na tym forum pisze o muzulmanach "mahmuty"? Odpowiedz Link Zgłoś
niestety3 Re: DLACZEGO????? 02.02.06, 11:08 Nie masz racji. Lewica ma bardo duzo wspolnego z bolszewizmen, czerwonymi kmerami, z kubanskimi komunistami i islamskimi "bojownikami o wolnosc" Na przyklad cytat z www.lewica.pl "Saddam Husajn rzadzil Irakiem przez 30 lat. W tym czasie wywolal dwie wojny - z Iranem w 1980 r. i w 1990 r. z Kuwejtem. W porównaniu np. z Egiptem czy Izraelem, obecnymi sprzymierzencami USA, bilans Husajna nie jest pod tym wzgledem szczególnie imponujacy." 2 miljony ofiar wojny wywolanej przez Saddama nie imponuje lewactwu! Nie pobije rekordu towarzysza Stalina. Odpowiedz Link Zgłoś
lenss Re: DLACZEGO????? 02.02.06, 11:24 chyba nie wiesz czym jest lewica. Prawdziwa lewica potępia blolszewizm, stalinizm tak sam jak faszyszm czy nazizm. zarówno geje, lesbijki, kobiety, mniejszości narodowe, etniczne, religijne, polityczne (te z prawa i te z lewa) były w czasach PRL-u inwigilowane, perześladowane i marginelizowane. Lewicowość jest poglądem, który jest bardziej wyczulony na krzywdę wykluczonych i mniejszości spolecznych. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: DLACZEGO????? 02.02.06, 11:52 Wiekszosc faszystow oficjalnie tez sie odcina od Hitlera-to o niczym wiec nie swiadczy,jak lewacy dystansuja sie publicznie od bolszewikow.Jakos dziwnie taki n.p.Ikonowicz i jego PPS zawsze maszerowali pod standarami przypominajacymi te bolszewickie do zludzenia. P.S To,ze kobiety byly przesladowane w PRL to jeszcze nie slyszalem. Masz jednak plus za to,ze odrebnie ujales kobiety i lesbijki:) Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: DLACZEGO????? 02.02.06, 13:04 Stalin nie ma wiele wspólnego z lewicą. To zwyczajny despota, tak jak Saddam. Czy dzisiejsi lewicowcy (lub "lewacy" jak określał ich Stalin) postulują eksterminację wrogów? Faszyści chcą "czyścić. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: DLACZEGO????? 02.02.06, 13:50 Jak bardzo pokojowi sa lewacy widac przy kazdej burdzie antyglobalistycznej.Pomijam juz takie organizacje lewackie jak Czerwone Brygady czy RAF,ktora maja nadal wielu sympatykow na zachodzie albo nadal aktywne lewackie organizacje terrorystyczne w Grecji,ktore minimum kilka razy na roke detonuja ladunki wybuchowe. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: DLACZEGO????? 02.02.06, 11:20 Ta wspolczesna lewica maszeruje pod sztandarami Che Guevary-typa,ktory w wiezieniu La Cabana kazal wymordowac ponad 300 bezbronych wiezniow,a on sam uczestniczyl w kilku tych morderstwach osobiscie.Do tego torturowal swoich jencow-w tym rowniez nieletnich,zeby uzyskac od nich informacje.A wiec nie truj mi tu o obronie prawach czlowieka.Ta lewica to Zieloni pokroju Daniel Cohn- Bendit(szef frakcji zielonych w PE) i Volker Beck(szef frakcji Zielonych w Bundestagu).Obydwoje scisle powiazani ze srodowiskiem pedofilow.Pierwszy wedlug opisow z jego biografii sam molestowal dzieci,a drugi w publikacjach domagal sie legalizacji pedoseksualnosci.Takie jest oblice lewicy na Zachodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
yaroslaff Re: DLACZEGO????? 02.02.06, 15:27 Ja rozumiem że groźni mogą być anarchiści, czy komuniści... Ale jakie zagrożenie niosą pederaści? :) Z tego co wiem to nie jest ideologia Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford DLACZEGO Wybiorcza toleruje czlonkow B&H na FK? 02.02.06, 10:50 DLACZEGO administracja portalu (mimo imiennych maili) nie powiadamia prokuratury po wskazaniu jej odnosnych nickow i ...wypowiedzi? Nie mowie, by za wypowiedz od razu wsadzac, ale by TEZ "tworzyc liste", przeprowadzic pare rewizji i - jak w UK - np. za kolportaz materialow nazistowskich tego i owego przed sadem stawiac. news.bbc.co.uk/1/hi/uk/4408272.stm Coz, widac przyklady Polakow-antysemitow sa komus na reke:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Najlepiej donies od razu do Eurogestapo 02.02.06, 16:47 kropek_oxford napisał: > DLACZEGO administracja portalu (mimo imiennych maili) nie powiadamia > prokuratury po wskazaniu jej odnosnych nickow i ...wypowiedzi? Nie mowie, by za wypowiedz od razu wsadzac, Mirmat: a czemu nie? Moze strworzyc oddzialy homo-nazistow wzorowanych na SA Roehma i dokonac pare pogromow: na przyklad zbeszczescic Kosciol Mariacki tak jak homosie zrobili z katedra Notre Damme. > ale by TEZ "tworzyc liste", przeprowadzic pare > rewizji i - jak w UK - np. za kolportaz materialow nazistowskich tego i owego > przed sadem stawiac. M: zapominasz, ze stalinowska Eurokonstytucje nakazujaca "walke z ksenofobia" ukatrupili przez pomylke zabojady i Holendrzy. Musisz sie zadowolic na razie Kennem Livingstonem i jego zastepami homo-gestapowcow. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford PS: Sturmann BEDNAREK z PiS (ten od Kurt Wassel 02.02.06, 10:51 Lied na gg) NADAL jest czlonkiem tej partii. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: PS: Sturmann BEDNAREK z PiS (ten od Kurt Wass 02.02.06, 10:54 A CO TO JEST STURMANN? Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford "Szeregowy" nazistowskich formacji paramilitarnych 02.02.06, 10:58 www.lynx.net.uk/epicmilitaria/products.asp?recnumber=517 Nie dalem Bednarkowi z PiS rangi Rottenfuhrera, bo poza przygrywanie piesni nazistowskich poki co nie wychodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
brite banda smutnych prostaczków 02.02.06, 11:14 Z oświadczenia na ich stronie: "Organizacja Blood & Honour Polska skupia przedstawicieli środowiska patriotów!" Sądząc po nazwie chodzi o patriotów angielskich? Widać, że to banda niedorozwiniętych emocjonalnie prostaczków skupiających się pod nazwą, która "fajnie brzmi". Tutaj tępienie nic nie pomoże, potrzebna jest praca u podstaw, edukacja, tworzenie szans, usunięcie tego poczucia beznadziei w Polsce, które prowadzi do szukania prostych alternatyw. Odpowiedz Link Zgłoś
rupertc Re: Polscy faszyści tworzą bazę swoich wrogów 02.02.06, 09:48 kuba_ch1! Wychodzisz z błędnego założenia, że oni w ogóle mają umysł. ----------------------------- Let's PiS off!!! Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: Polscy faszyści tworzą bazę swoich wrogów 06.02.06, 17:58 Byle wam się tolerancja nie odbiła czkawką.A zaostrzenie kar powinno objąć przede wszystkim przestępstwa o charakterze rasistowskim. Odpowiedz Link Zgłoś
galba Mam wrażenie, że te organizacje wspiera GW 02.02.06, 07:27 Nigdzie nie mają tylu "wejść" co na stronach tej gazety. Czyżby stara zasada, że lewacy (GW) nie mogą egzystować bez wroga? A gdy go brakuje to sobie sami go stworzą... Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Mam wrażenie, że te organizacje wspiera GW 02.02.06, 07:38 galba napisał: > Nigdzie nie mają tylu "wejść" co na stronach tej gazety. Czyżby stara zasada, > że lewacy (GW) nie mogą egzystować bez wroga? A gdy go brakuje to sobie sami go > > stworzą... > Ja bym się nie zdziwiła gdyby owa faszystowska swołocz finansowanabyła przez europejskie lewactwo. Właśnie jako kontrolowany wróg na każdą okazję. Odpowiedz Link Zgłoś
4bani [...] 02.02.06, 08:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
alkud GOOGLE + "Krew i Honor" 02.02.06, 09:09 swoją drogą faktycznie temat neonazi to miły zapychacz łam, czasu antenowego i sposób na "kariere" "antyfaszysty" religiapokoju.blox.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Alkud,ten "Korpus Iana Stuarta" to juz nawet C 18! 02.02.06, 11:10 Czyli Combat 18: wybrali sobie Iana na patrona jak SA Horsta Wessela - to juz organizacja paramilitarna o charakterze terrorystycznym, za ktora w UK sie wsadza na mocy Aktu Terrorystycznego (gdyby polska prokuratura o tym nie wiedziala). Nb. I Polak nie kaczor - tez swego wlasnego "martyra" tworzy: Marcin Szczesny "Szczery", ktoremu sie zmarlo w ub. roku Odpowiedz Link Zgłoś
mario.osh galba, znowu lekarz ci pozwolił korzystać z kompa? 02.02.06, 09:14 za dobry ten twój lekarz. bagatelizuje niebezpieczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Idź na całość. Donieś o tym do tych 02.02.06, 10:00 faszystów. To w Waszym stylu, no nie? M. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Nie,galba - GW Blood i Honour tudziez mlodziezowke 02.02.06, 10:54 Bubla na tym forum TOLERUJE - niektorym warto przyklejac Polakom antysemicka gebe :) Odpowiedz Link Zgłoś
olbin6 Re: Mam wrażenie, że te organizacje wspiera GW 02.02.06, 12:33 galba napisał A ja mu odpiszę - "Mam wrażenie nieodparte , że GALBA jest chory"PSYCHICZNIE!!!!! Dokładniejszą diagnozę postawi lekarz-psychiatra i psycholog.Narazie profilaktycznie - unikać! Odpowiedz Link Zgłoś
igel1 Re: Polscy faszyści tworzą bazę swoich wrogów 02.02.06, 07:29 Zdecydowanie popieram i zgadzam sie z tym pogladem!! Z polityka mialem do czynienia przez wiele lat i dochodze niestety do tego samego wniosku!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
igel1 Re: Polscy faszyści tworzą bazę swoich wrogów 02.02.06, 07:31 Oczywisie milalo sie to do pirwszego komentarza do tego artykulu. Odpowiedz Link Zgłoś
zwykly2 [...] 02.02.06, 08:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Skany twoich postow z FK JUZ sa w polskiej 02.02.06, 11:13 prokuraturze - po rewizji masz szanse dolaczyc do nazistowskich "martyrow" obok Horsta Wessela, Iana Stuarta i ...Marcina Szczesnego "Szczery" Odpowiedz Link Zgłoś
artnow Re: Polscy faszyści tworzą bazę swoich wrogów 02.02.06, 07:30 Najpierw będzie czystka wśród homoseksualistów, a później wezmą się do mordowania ludzie o nieczysto polskim pochodzeniu. I co Pan na to Panie Ziobro ??? Niepoprawny Politycznie Poczytaj mnie Odpowiedz Link Zgłoś
ember11 Re: Polscy faszyści tworzą bazę swoich wrogów 02.02.06, 09:57 Podobno strona umieszczona jest na amerykanskim serwerze. Wiec gdzie sa amerykanscy Zydzi zarzucajacy wszystkim w okolo za nawet bzdure antysemityzm a tolerujacy to u siebie. Nie mam na mysli tylko polskiej strony K&H ale rowniez roznego rodzaju podobne swiatopogladowo organizacje dzialajace swobodnie w tym kraju-wzorcu demokracji, tolerancji,zaciekle walczacym z roznego rodzaju ksenofobiami wszedzie tylko nie u siebie. Co za hipokryzja. Najpierw sie zaczyna od siebie a potem dopiero innych poucza. Odpowiedz Link Zgłoś
sebwie22 Re: Polscy faszyści tworzą bazę swoich wrogów 02.02.06, 11:21 Czy ktoś z Was był na tej paskudnej stronie? Strona ta zionie nienawiścią, opisuje ludzi uzywając słów delikatnie mówiąc obraźliwych. (wygląda, że dziś jest wreszcie zablokowana :) ). Poza tym, czy nie rozumiecie, że podziały na lewicę i prawicę w dzisjszym świecie są często sztuczne? Wystarczy spojrzeć na ostatatnie 17 lat, lewicowe (przynajmniej tak siebie nazwyli) SLD przytulało się do biskupów i konordatu?. Przykłady możnaby mnożyć... Więcej, przeraża mnie nieumiejętność rodaków do akceptacji innych poglądów (nie mówie o postawach propagujących nienawiść), sprzecznych z ogólnie obowiązującą normą...Szukanie wszędzie wrogów winnych za nas "smutny" los - wśród Żydów (w większości żadnego nie widząc), Rosjan, Romów itp... Najgorze jest, że wielu młodych ludzi podziela to pogląda, co niestety nie rokuje zbyt dobrze na przyszłośc... Odpowiedz Link Zgłoś
kali301 Re: Polscy faszyści tworzą bazę swoich wrogów 02.02.06, 18:54 sebwie22 napisał:"podziały na lewicę i prawicę w dzisjszym świecie są często sztuczne? Wystarczy spojrzeć na ostatatnie 17 lat, lewicowe (przynajmniej tak siebie nazwyli) SLD przytulało się do biskupów i konordatu?. ______________________________________________________ Człowieku, czy jesteś niewidomy? To nie żadna lewica,TO APARATCZYKI i CZYNOWNIKI. Oni będa służyć każdemu bogu, pełnej misce i butelce wódki. Odpowiedz Link Zgłoś
goralenfolk Re: Polscy faszyści tworzą bazę swoich wrogów 02.02.06, 07:31 Kolesie z B&H-ich możliwosć działania w Polsce jak znalazł tutejszemu Redaktorowi(Jakającemu się Bogowi medialnemu) I Sławkowi S z Krytyki Politycznej także.Dzięki nim swoich przeciwników politycznych, choćby z PiS-u mogą redukować do "faszystów"( tzw.reductio ad Hitlerum...) pokazując palcem- "patrzcie oto są"...tylko my, nasza opcja polityczna może ich powstrzymać... Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszywprawo Re: Polscy faszyści tworzą bazę swoich wrogów 02.02.06, 11:01 Cóż, niestety przedstawiciele polskiej wojujacej prawicy maja takie same cele i takie same metody, tylko nie uzywaja jeszcze takich samych slow co neofaszysci. Hitler mordowal gejow, wy chcecie robic to samo. Hitler powtarzal Gott mit Uns, wy identycznie. Hitler uwazal narod Niemiecki za wyjatkowo pokrzywdzony i wyjatkowo genialny - wy tak samo myslicie o swoim. Ot, narodowy socjalizm. Roznice miedzy pisem i lprem a faszystami widze tylko w skali. Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Swołocze! Czy Min. Dorn wyda "po" fakcie 02.02.06, 07:31 jakieś zarządzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
goove Re: Polscy faszyści tworzą bazę swoich wrogów 02.02.06, 07:34 This site is optimized for Internet Explorer 5.x with 1024x768 resolution or higher. The flash player is required for viewing this site. download flash. (c) Blood & Honour Poland, all rights reserved. To chyba z ich strony :) Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 obśmiałem się.. 02.02.06, 10:15 goove napisał: > This site is optimized for Internet Explorer 5.x with 1024x768 resolution or > higher. > The flash player is required for viewing this site. download flash. > (c) Blood & Honour Poland, all rights reserved. > > To chyba z ich strony :) tych co używają innych przeglądarek też będą spisywać?? Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszywprawo Re: obśmiałem się.. 02.02.06, 11:02 Tak, bo open source uzywa tylko zgnile lewactwo, nie slyszales? Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Polscy faszyści tworzą bazę swoich wrogów 02.02.06, 07:37 taziuta napisał: > Czy nie mniej zachodu byłoby zrobić listę faszystów i wziąć ich pod > obserwację? Szczególnie, że może się okazać iż lista owych faszystów zawiera "aż" 5 nazwisk. > Ale zdaje się, że aktualnie wchodzą oni w skład rządzącej > koalicji, więc może w sumie nie byłoby to aż tyle mniej zachodu :-) Raczej z PiSem nie mają nic wpólnego, chociaż nasza ulubiona GW chętnie Kaczyńskim przypięłaby łatkę faszystów. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: Polscy faszyści tworzą bazę swoich wrogów 02.02.06, 13:21 Organizacyjnie naziści raczej są powiązani z LPR i Samoobroną. PiS jest jednak bliski faszyzmowi w ogólnych tezach programowych. Odpowiedz Link Zgłoś
wgruncierzeczywiscie Czują, że rząd im sprzyja może? LPR, PiS... 02.02.06, 07:41 zamordzie, moralizatorzy, chrzescijanie, wszyscy inni WONT... Odpowiedz Link Zgłoś
martin_j Pis off 02.02.06, 07:46 Zgadzam sie z pierwszym.Tak niestety teraz jest w polsce. A co do tych oszolomow to tak to juz jest czasami - kolesie z blood&honour po prostu kamufluja swoj homoseksualizm takim zachowaniem vide film "American beauty" heheh pewnie sami sa gejami chociaz ja do gejow nic nie mam tylko o ni sie po prostu nie chca otwarcie przyznac.Protestuja a potem sami ze soba sie zabawiaja a nawet dupcza zwierzatka:))))) Petrokles ty dopoiero jestes debilem!!!! hehe Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: Pis off 02.02.06, 10:04 Tak samo jak pederasci kamufluja swoja chec bycia normalnymi hetero. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Petrokles to wlasnie jeden z tych co powinien byc 02.02.06, 11:01 na POLICYJNEJ LISCIE - zapewne po rewizji wynioslaby mu z chalupy dosc dowodow rzeczowych, by skazac naziola za kolportaz materialow o tresci nazistowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
goralenfolk Re: Polscy faszyści tworzą bazę swoich wrogów 02.02.06, 07:47 Niewykluczone że miedzy lewakami z KP a "narodowymi socjalistami" z B&H istnieje wymiana kadr.Od "efektu Marksa"(sesja "naukowa" pod auspicjami Krytyki Politycznej...) do "efektu Alfreda Rosenberga" całkiem niedaleko... Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: Polscy faszyści tworzą bazę swoich wrogów 02.02.06, 13:23 Możesz wymienić te podobieństwa? Młodzi, aktywni, co jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Spokojnie 02.02.06, 07:56 Ci ludzie juz dawno sa pod obserwacją, także zwykłych ludzi.Ja o swoim sąsiedzie wiem sporo, policja też, w razie czego pierwszy go zastrzelę.To miernota i cienias. Odpowiedz Link Zgłoś
honkers Re: Polscy faszyści tworzą bazę swoich wrogów 02.02.06, 07:57 Na zdrajców i osoby współpracujące z faszystami w Polsce był zawsze jeden wyrok. Wykonać panie Ziobro w imieniu Rzeczopospolitej. Odpowiedz Link Zgłoś
gerd111 Re: Polscy faszyści tworzą bazę swoich wrogów 02.02.06, 08:01 Zróbmy ich listę. Podajmy do publicznej wiadomości ich nazwiska. Oni tylko w grupie czują się pewnie. Gdy są pojedynczo są potulni jak baranki i przestraszeni. Zamiast brać się za naprawianie Polski ich matki z ojcowie powinni się wziąć za naprawę ich wychowania. A tak swoją drogą ciekawy jestem, gyby teraźniejsza władza miała zamknąć ich w kryminale to kto zapłaciłby za papugę - Liga Najgłupszych Dżentelmenów? Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d a moze zrobic liste faszystow? 02.02.06, 08:04 i zaczac ich szykanowac? ale oni sa zbyt tchozliwi i zaslaniana swoje pyski podczas demonstracji Odpowiedz Link Zgłoś
izaiza3 czy to faszyści? 02.02.06, 08:35 Jest taka grupa w Polsce, która wprowadziła podział na ciemny lud i rasę panów, sieje nienawiść do starszych ludzi, ludzi wyznających wiarę katolicką, ludzi słabiej wykształconych, czyli „gorszych”. Uzurpuje sobie prawa do "jedynie słusznych poglądów" i uważa, że niezależnie od wyników wyborów, im się należy władza. Oj, te poglądy, ukryte pod płaszczykiem wielkiej kultury, są ostro faszystowskie. Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Tak, PO to faszyści. 02.02.06, 10:50 > Jest taka grupa w Polsce, która wprowadziła podział na ciemny lud i rasę panów, > sieje nienawiść do starszych ludzi, ludzi wyznających wiarę katolicką, ludzi > słabiej wykształconych, czyli „gorszych”. Uzurpuje sobie prawa do " > jedynie > słusznych poglądów" i uważa, że niezależnie od wyników wyborów, im się należy > władza. Oj, te poglądy, ukryte pod płaszczykiem wielkiej kultury, są ostro > faszystowskie. I grupka ta ma w nazwie "Obywatelska" - czyżby nie uważali poniżanych przez siebie ludzi za obywateli? Rzeczywiście - trafiona analogia - tych należałoby zacząć ścigać jako pierwszych, wszak propagują swoje faszystowskie poglądy w mediach głównego nurtu, a nie na niszowych stronach www. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Nie powtarzaj BZDUR Z NAZIOLSKIEJ WEBSITE 02.02.06, 12:05 Przeciez i tak z kazdego twojego postu twoje nazistowskie poglady widac - poglady PATENTOWANEGO NIEUDACZNIKA, obrazonego na rzeczywistosc, od ktorej odstaje. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam PO??? 02.02.06, 12:29 donald puczymnorda jednak sie nie odcial od swoich korzeni :[ wiedzialem! Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Lezka sie o oku kreci...... 02.02.06, 08:17 ..... gdy patrze na swoje stare glany. Tak wielu lysych poznalo ich smak. Sa tu jeszcze jakiej pancury? Odpowiedz Link Zgłoś
trydzyk Re: Lezka sie o oku kreci...... 02.02.06, 09:08 > ..... gdy patrze na swoje stare glany. Tak wielu lysych poznalo ich smak. > Sa tu jeszcze jakiej pancury? Sa, sa... :))) "...we'll never rest again until every nazi dies!" F. Odpowiedz Link Zgłoś
justas32 W Polsce faszyzm jest zakazany i karany 02.02.06, 08:26 To niech i mnie dopiszą do listy swoich wrogów !!! Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: W Polsce faszyzm jest zakazany i karany 02.02.06, 08:34 Zakazany to moze i jest. Ale karany? Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 [...] 02.02.06, 10:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszywprawo Re: Młodzież Weszpolska, LPR, NOP, ONR, PiS 02.02.06, 11:09 Ty oczywiscie wiesz, zer faszysci mordowali gejow, prawda? I uwaszasz, ze ludzie, ktorzy chca sie kochac po swojemu to faszysci? Ze ludzie, ktorzy organizuja demonstracje pokojowe i ida na nie otwarcie, a nie w kapturach i szalikach, to faszysci? Ludzie, ktorzy czasem (jak pacyfisci z roznych krajow w okupowanej Palestynie) poswiecaja dla pokoju celu zycie - to faszysci? Odpowiedz Link Zgłoś
trydzyk Re: Polscy faszyści tworzą bazę swoich wrogów 02.02.06, 08:34 Na faszystow jest tylko jeden sposob - eksterminacja. O kazdej porze, w kazdym miejscu, gdzie sie tylko da. Zadne prawne zakazy i regulacje na nich nie pomoga. Ich mozna zalatwic tylko ich wlasna bronia - przemoca. F. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold [...] 02.02.06, 09:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford [...] 02.02.06, 11:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Temat na temat osle! 02.02.06, 14:32 Nie przejmuj sie, moderator GW zdjal w tej dyskusji do tej pory przynajmniej 6 moich postow! Bez pozostawienia sladu! Przez te interwencje znikaja cale, czasami ciekawe watki. Za chwile mozesz byc wylaczony karnie na kilka godzin, i nie bedziesz mogl odpowiedziec na posty ludzi, z ktorymi polemizujesz! Takie prawo kaduka obowiazujace w Gazecie Wyborczej! Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: Temat na temat osle! 02.02.06, 14:34 Sorry! Ten "osiol" w "temacie" to nie dla Ciebie, a dla moderatora GW. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Mnie dopiszcie jełopy !!!! 02.02.06, 09:07 Jako pederasta czy ekolog? :))) A już poważniej. Co to za organizacja i ilu ma członków, bo coś mi sie wydaje, ze to kilku jełopów zupełnie niepotrzebnie nagłaśnianych przez media. Gdybym ja zrobiła listę np. rudych i umieściła ich w internecie a potem wydzwaniała do kilku straszac ich, to prokurator zapewne /jeśli nei psychiatra/ zrobiłby ze mną porzadek. I słusznie. Ja proponuję z tymi aktywistami zrobic to samo. Chociaż jakoś nie mogę oprzeć się przekonaniu, że to lewactwo finansuje i kontroluje tego typu faszystowskie inicjatywy. Wróg zawsze się przyda, szczególnie jeśli dzięki niemu trafia się do mediów. mangold napisał: > Będę was tępił na każdym kroku,sqrwysyny !! Odpowiedz Link Zgłoś
trydzyk Re: Mnie dopiszcie jełopy !!!! 02.02.06, 09:38 > Chociaż jakoś nie mogę oprzeć się przekonaniu, że to lewactwo finansuje i > kontroluje tego typu faszystowskie inicjatywy. Wróg zawsze się przyda, > szczególnie jeśli dzięki niemu trafia się do mediów. :))))))) Widac, ze u niektorych ludzi niechec do "lewactwa" zaczyna prowadzic do paranoi. F. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Mnie dopiszcie jełopy !!!! 02.02.06, 09:40 Gdybym Ci w latach 80-tych napisała,że pacyfistkę Jane Fonda finansuje KGB - też bys mnie wyzwał od paranoiczek. Odpowiedz Link Zgłoś
trydzyk Re: Mnie dopiszcie jełopy !!!! 02.02.06, 09:44 No i?... Czy znaczy to, ze spisek kryje sie na kazdym rogu? Nie przesadzaj. F. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Mnie dopiszcie jełopy !!!! 02.02.06, 09:45 A spisek neonazistów, o których nikt nie słyszał przeciwko kilku polskim lewakom to nie przesada w wykonaniu paranoików? Odpowiedz Link Zgłoś
trydzyk Re: Mnie dopiszcie jełopy !!!! 02.02.06, 09:51 Ja wiem, ze GW czesto lubi przesadzac. To nie jest "spisek, o ktorym nikt nie slyszal", skoro faktycznie isniteja opisywane strony w internecie. I wcale nie twierdze, ze stoimy u progu jakiegos nazistowskiego puczu. Ale, asienko32, nie zycze ci nigdy, zeby ktos ci obil morde za niewlasciwa fryzure lub organizacje koncertow. Nie zycze ci, zeby ci ktos wybil okna, albo na drzwiach napisal sprayem "ZYD". A takie przypadki znam ze swojego zycia - i nie byly to lewackie prowokacje. Nie zycze ci tego, chociaz moze wtedy bylabys bardziej ostrozna w oglaszaniu swoich spiskowych teorii. F. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Mnie dopiszcie jełopy !!!! 02.02.06, 10:03 Jak na razie obrywam w dosyć chamski sposób na forum /słownie rzecz jasna/ za głoszenie poglądów antymichnikowskich i antylewackich. Znam całe rzesze bojowników o prawa mniejszości, antyfaszystów, zaniepokojonych wzrostem homofobii w Polsce. Nie znam za to, zadnego faszysty, antysemity ani homofoba. Mieszkam w małej społeczności gdzie przemieszani są ludzie miejscowi z "nowymi", potencjany zaścianek i ciemnogród. I jakoś puszczona plotka /i podtrzymywana przez jakiś czas/ o homoseksuliźmie sąsiada spotkała sie z zaciekawieniem i życzliwością miejscowych. Może żyję na jakiejś innej planecie? Moje poglądy w sprawie sprowadzają się do tego, że takimi ludzmi winna zajać się prokuratura. Co ciekawsze media Angory o tym huczą, ale prokuraturę zwiadomić /podstawowa sprawa/ mają dopiero "zamiar". Chyba nie po kolei,nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
trydzyk Re: Mnie dopiszcie jełopy !!!! 02.02.06, 10:13 > Jak na razie obrywam w dosyć chamski sposób na forum /słownie rzecz jasna/ za > głoszenie poglądów antymichnikowskich i antylewackich. No wiesz, skoro piszesz na forum, ktore jest wlasnoscia Michnika... :)) A poza tym od obrywania na forum jeszcze nikomu sie nic nie stalo. W koncu po to jest, zeby wojny slowne prowadzic. > Znam całe rzesze bojowników o prawa mniejszości, antyfaszystów, > zaniepokojonych > wzrostem homofobii w Polsce. Nie znam za to, zadnego faszysty, antysemity ani > homofoba. No widzisz, a ja poznalem niejednego. I nie raz oberwalem po mordzie :D > Moje poglądy w sprawie sprowadzają się do tego, że takimi ludzmi winna zajać > się prokuratura. Nigdzie tego chyba nikt nie neguje. Tylko czy prokuratora, zajeta sciganiem pijakow na izbie wytrzezwien belkotliwie bluzgajacych rodzine panujaca, bedzie miala czas zajac sie takimi sprawami?... ;) > Co ciekawsze media Angory o tym huczą, ale prokuraturę zwiadomić /podstawowa > sprawa/ mają dopiero "zamiar". Chyba nie po kolei,nieprawdaż? Tak jak mowie - GW lubi sobie pohisteryzowac, to oczywiste juz od dawna. Ale tez i problemu bagatelizowac nie nalezy, tak jak probujesz to robic, a przynajmniej mam takie wrazenie. F. Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: Mnie dopiszcie jełopy !!!! 02.02.06, 10:34 Stary, zamilcz lepiej! "Asienka" by ciebie zdazyla trzy razy sprzedac i kupilc, zanim zaczalbys podejrzewac, ze cos nie gra! Zamilcz, powtarzam, i wstydu (sobie i rodzicom) oszczedz! Odpowiedz Link Zgłoś
trydzyk Re: Mnie dopiszcie jełopy !!!! 02.02.06, 10:38 No coz, nie wiem o co chodzi, nie zajme wiec stanowiska w sprawie twojego postu... F. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszywprawo Re: Mnie dopiszcie jełopy !!!! 02.02.06, 11:20 Wiesz, jak napisza w gazetach, ze kilku gejow zatuklo kijami zakapturzonego narodowca, to pogadamy. Na razie wam na praciwy jakos najbardziej przeszkadzaja ludzie nastawieni pokojowo. Nawet tak zwana "liberalna" PO (jak im sie udalo zyskac to calkiem falszywe miano??) pogonila w Krakowie gejow, a na rzucanie w ich kamieniami nie zareagowala. Odpowiedz Link Zgłoś
zylioner to skinheadzi 02.02.06, 09:45 no i ich starsi koledzy ktory wyrosli z prostego skinowania a nie zalapali sie do LPR ;-) z PiSem oczywiscie ze nie ma nic wspolnego, a co do infiltracji to jest bankowo - nie sadze zeby ze strony lewicy - raczej sluzb specjalnych i to nie koniecznie polskich poza tym znaczna czesc tych debili jest w swoim mniemaniu samosterujacych. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford To NIE SA skini, przynajmniej dalece nie wszyscy 02.02.06, 11:31 (wsrod nich masz i "antyfaszystow"). Mozna sie latwo douczyc - niezly tekst: en.wikipedia.org/wiki/Blood_and_Honour Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszywprawo Re: Mnie dopiszcie jełopy !!!! 02.02.06, 11:17 No popatrz asienka, a mnie sie zdawalo, ze to prawiczki wszedzie szukaja sobie wroga. Kaczynscy sa w tym najlepsi - wszyscy przeciwko nim sposkuja przeciez, to wiadomo od lat. Teraz wrogiem numer jeden sa komuchy, geje i cale lewactwo. Nie jest tak? Narod w 95% katolicki, religia w szkolach, krzyz w Sejmie, a prawiczki wrzeszcza, ze ich religia jest przesladowana, bo faceci sie pocalowali na ulicy! Zaraz wszyscy sie staniecie gejami i lesbijkami od tego, bo to sie przez ogladanie przenosi przeciez. Otóż polska wojująca prawica dokladnie w ten sam sposob jak komunisci w czasach najbardziej zamordystycznych potrzebowala wroga i go sobie znalazla. Maria Szyszkowska - wrog! Jaruga-Nowacka - wrog! Ciekawe, za najbardziej wam przeszkadzaja ludzie nastawieni pokojowo. Ale prawda jest taka, jak dobrze wiesz, ze takie odgórne mianowanie pewnej grupy ludzi na wroga, nie jest cecha ani lewicy, ani prawicy w szczegolnosci, ale kazdej AUTORYTARNEJ wladzy. Bo wrog jest takiej wladzy potrzebny, zeby bylo kim straszyc poddanych, a czasem spektakularnie sie z nim rozprawic. Robi tak Hitler. Robil tak Stalin. Polska wspoldzesna lewica, chociaz skorumpowana to szpiku, tego akurat NIE robila, bo nie byla zainteresowana tego rodzaju wladza autorytarna. Za to PiS do spolki z LPRem i mlodzieza weszpolską dzialaja dokladnie wedlug tego sprawdzonego przepisu. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Mnie dopiszcie jełopy !!!! 02.02.06, 12:56 > Teraz wrogiem numer jeden sa komuchy, geje i cale lewactwo. Zawsze wrogiem konserwtywnej prawicy byli wyzej wymienieni. Nie tylko w Polsce. Tak jak wrogiem lewactwa - konserwatysci. > a prawiczki wrzeszcza, ze ich religia jest przesladowana, bo faceci sie pocalowali na ulicy A wrzeszczą, że od homoseksualizmu religia jest prześladowana? Chyba w twojej lewej wyobraźni. Jeśli nie, poproszę o przykład /linka/. > Zaraz wszyscy sie staniecie gejami i lesbijkami od tego, bo to sie przez > ogladanie przenosi przeciez. Jak czytam twoje posty to zaczynam się niepokoić jaka jeszcze franca przenowi się przez oglądanie. Maria > Szyszkowska - wrog! Jaruga-Nowacka - wrog! Nie. Dla prawdziwej prawicy w Polsce /jaką jest wyłącznie UPR/ wrogiem jest wszechobecna korupcja i układy rujnujące budżet państwa a sięgające korzeniami czasów PRLu. Lobby gejowskie to nieszkodliwy folklor żądny poklasku w mediach. Dla prawicowca jak i każdego innego normalnego człowieka problemem nie jest osoba o odmiennych preferencjach, tylko banda krzykaczy zwana lobby gejowskim, ekologicznym czy pacyfistycznym. Geje w społeczeństwie byli i będą a badania wykonane przez którąś w postępowych organizacji wspieranych przez Jarugę Nowacką wykazały, ze 80-90 proc. homoseksualistów w Polsce jest zadowolonych z życia, nie chce zadnych dodatkowych przywilejów i nie spotyka się z objawami nietolerancji. Myślę, ze osoby nieurodziwe, niskie i z nadwagą o takiej społecznej akceptacji mogą tylko pomarzyć /przykład: Lech i Maria KAczyńscy/. Nie gadaj więc głupot o nietolerancji, bo nie masz pojęcia co słowo tolerancja oznacza. Odpowiedz Link Zgłoś
create Re: Mnie dopiszcie jełopy !!!! 02.02.06, 15:03 >Zawsze wrogiem konserwtywnej prawicy byli wyzej wymienieni To pewnie Adam był konserwatystą a Ewa lewaczką. Odpowiedz Link Zgłoś
koniecdemokracji Re: Mnie dopiszcie jełopy !!!! 02.02.06, 12:59 DO pierwszywprawo Racje masz Nic tak nie jednoczy jak wspólny wróg Poza tym jest on przydatny zawsze jest na kogo zwalić winę za wszelkie niepowodzenia władzy Społeczeństwo bardzo łatwo daje się wmanewrować ,następują podziały A podzielonymi lepiej się zarządza Po prostu napuszczamy jednych na drugich a w międzyczasie robimy swoje A potem to już MYŚMY CZYSCI WSZYSTKIEMU WINNI .............. Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: Mnie dopiszcie jełopy !!!! 02.02.06, 09:17 idz sie leczyc kretynie :D Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Mnie dopiszcie jełopy !!!! 02.02.06, 09:42 Niech go dopiszą. Ja mu nawet zafunduję poduszkę, aby nie dostał pęcherzy na łokciach siedząc w oknie i oczekując na krucjatę ze strony neonazi. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Mnie dopiszcie jełopy !!!! 02.02.06, 11:34 asienka32 napisała: > Niech go dopiszą. > Ja mu nawet zafunduję poduszkę, aby nie dostał pęcherzy na łokciach siedząc w > oknie i oczekując na krucjatę ze strony neonazi. Chyba żeby mi ślady na nerach nie zostały sieg !! Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce [...] 02.02.06, 11:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: Mnie dopiszcie jełopy !!!! 02.02.06, 13:36 POdobno nie znasz żadnych neonazistów. Skąd ta wiara, że nikomu krzywdy nie zrobią? Dlaczego tak bronisz tych bandytów? Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Mnie dopiszcie jełopy !!!! 02.02.06, 13:44 Może to jaka kryptonazi, która czuje w nich bratnie dusze? Tak samo jak ona nienawidzące lewactwa, homisiów i wszelkich inności? De facto takich samych wyznawców wszechogarniającej władzy państwa "prawa i sprawiedliwości". Jak się poczyta jej posty, to po prawdzie nie widać między nimi różnicy :-) pandada napisał: > POdobno nie znasz żadnych neonazistów. Skąd ta wiara, że nikomu krzywdy nie zro > bią? Dlaczego tak bronisz tych bandytów? > Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 "Beczka" zatem odwróciła się dnem do góry... 02.02.06, 09:07 Przyszedł czas ścigania i nienawiści w... realu.- Odpowiedz Link Zgłoś
mario.osh czy nie można tego chwasta iana wyrwać? 02.02.06, 09:08 nie ma dość siły w wb? Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Ian Stuard szczesliwie sie ZABIL w wypadku w Derby 02.02.06, 11:40 Po pijaku, juz w 1993 roku. Stworzyl zespol hard-rockowy Skrewdriver. A co bardziej aktywnych nazioli Z Blood & Honour sie w UK - rzecz jasna - dosc regularnie wsadza. To ostatnia sprawa (lamufluja sie dzis w UK jako "White Power" itp. - nazwa B&H jest tu juz spalona): news.bbc.co.uk/1/hi/uk/4408272.stm Paramilitarne ramie organizacji, Combat 18, jest w UK na listach organizacji terrorystycznych i - w razie wpadki - sadzi sie ich z Anti Terrorist Act. Odpowiedz Link Zgłoś
mario.osh [...] 02.02.06, 11:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mario.osh to miło że chwast się sam wyrwał. 02.02.06, 13:39 czekamy na podobne działania pozostałych chwastów. Odpowiedz Link Zgłoś
mario.osh namierzyć gnoi w stanach otoczyć i wystrzelać. 02.02.06, 09:11 zanim oni zaczną strzelać do nas. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Gnoje sa w Polsce, min. na Forum Kraj. Ale GW 02.02.06, 11:56 odmawia wspolpracy z prokuratura. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
ivo14 Wpiszcie w Google "Krew i Honor" - straszne... 02.02.06, 09:12 Faszyzm w PL pleni sie swobodnie, takze w Sejmie! Co gorsza, w przeciwienstwie do lewactwa ma coraz wieksze poparcie społeczne. I bedzie mial kiedy tylko bedzie wiecej imigrantow -przestepstw, narkotykow, terroru, ktore to wraz z nimi niechybnie, niestety, przybeda... Odpowiedz Link Zgłoś
wed05 Re: Wpiszcie w Google "Krew i Honor" - straszne.. 02.02.06, 09:16 Ze matka Ziemia nosi takich popaprańców to cod. Patologia rodzi patologie - gdzies trzeba znalesc przyczyne swojego nieszczescia... albo glupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
milokropka Re: Wpiszcie w Google "Krew i Honor" - straszne.. 01.03.06, 11:21 Jak ja sie cieszę, ze moje corki sa bezpieczne- wyjechaly do Belfastu( nomen omen) i żyja w normalnym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
nie_dla_tarczy DLACZEGO SYMPATYZUJĘ Z NEOFASZYSTAMI? 02.02.06, 09:16 Na czym polega różnica między faszyzmem a neofaszyzmem? Neofaszyści to ludzie przepełnieni współczuciem dla pokonanych, neofaszyzm polega na odwróceniu optyki. Ten pierwszy był napędzany przez witalny optymizm i ideologię opartą o kult zwycięstwa. Natomiast drugi wyraża pesymizm i schyłkowość charakterystyczną dla pokonanych, przez co odwraca esprit oryginalnego faszyzmu. Obowiązkiem dżentelmena jest bronić spraw przegranych -napisał ktoś kiedyś. Sympatyzuję ze zwyciężonymi dlatego że mam dość dialektyki budowanej na kulcie zysku i sukcesu. Mówi się, że to zwycięzcy, a nie przegrani, piszą historię. Na przekór temu stwierdzeniu narasta we mnie solidarność z pokonanymi. Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam wyleczyc to podobno można pederaste 02.02.06, 09:23 z chorych sklonnosci Odpowiedz Link Zgłoś
korbbi [...] 02.02.06, 10:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zwykly2 Re: Policzyłem nicki za i przeciw i wyszło: 02.02.06, 10:38 28 - przeciw, 26 za; ot i problem. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford [...] 02.02.06, 11:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: Bo wam Fuhrer kazal sie tu stawic na rozkaz:) 02.02.06, 14:38 :-OOOO Odpowiedz Link Zgłoś
ivo14 "Krew i Honor" na Allegro...Oni są wszędzie... 02.02.06, 09:23 Niewykluczone ze juz nalezy zaczac odliczac dni do zwyciestwa radykalnej prawicy w Europie... Odpowiedz Link Zgłoś
avin Re: DLACZEGO SYMPATYZUJĘ Z NEOFASZYSTAMI? 02.02.06, 09:34 nie_dla_tarczy napisał: > ....Obowiązkiem dżentelmena jest bronić spraw przegranych -napisał ktoś > kiedyś. .... Mówi się, że to zwycięzcy, a nie przegrani, piszą > historię. Na przekór temu stwierdzeniu narasta we mnie solidarność z > pokonanymi. Zapisz sie do PO albo do SLD, jesli tam juz nie jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
nie_dla_tarczy Re: DLACZEGO SYMPATYZUJĘ Z NEOFASZYSTAMI? 02.02.06, 10:09 kolego nie obrażaj mnie proszę Cię polecam ciekawa stronę www.vae.victis.gryfin.net/index.php?lg=pl&mgid=1 Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgiedrowicz BESSA~LALA 02.02.06, 11:13 my sobie tu linki zachwalamy, ja o swojej powieści "Bessa~Lala" napomykam... ale żeby mieć godne publicity na łamach "gazety" najlepiej niestety zostać faszystą. to gwarantuje zainteresowanie np. czujnej rodziny giedrysów, która również ciężko pracuje na swój artystyczny sukces, wykazując rewolucyjną czujność... kochani, dlaczego już nie piszecie o leszku bublu? kiedy kolejny wywiad z tejkowskim? wzmiankowanie przez panią z tok fm o nieznalskiej i huelle jest również najwidoczniej celowym materii pomieszaniem. czy tu chodzi o jakiś happening?? więcej powagi!! no pasaran dla wszelkiego rodzaju prowokacji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszywprawo Re: BESSA~LALA 02.02.06, 11:48 Bardzo interesujący, bo typowy dla wielu Polaków pogląd: o złych rzeczach najlepiej nie pisać, szczególnie jeśli w jakiejś mierze dotyczą nas. Nie pisać o problemie, to nie będzie problemu. Komuniści byli dokładnie tego samego zdania, dlatego za kouny w Polsce nie było prostytucji ani bezdomnych. Teraz, jak rozumiem, w Polsce nie ma faszystów. Są za to geje, bo komuś czasem przylać trzeba, ale znów - najlepiej, żeby geje się nie pokazywali i żeby o nich nie mówić. Dulszczyzna aż puchnie. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgiedrowicz Re: BESSA~LALA 02.02.06, 12:42 stary, ja o tym kraju napisałem w "Bessa~Lali" najbardziej krytycznie, jak tylko można. salonik tego nie strawił - tej książki ma nie być. patologii w Polsce jest bardzo wiele. jaśnieoświeceni wynajdują tematy zastępcze, przetrząsając śmietniki w poszukiwaniu własnych obsesji. jeden z moich dziadków został przez faszystów zamordowany, drugi przesiedział wojnę w oflagu na wyspie uznam. dziadek stryjeczny zginął w katyniu. niech gazeta.pl zamieści link na stronę polskich faszystów - zobaczymy, czy to duży problem. może warto sprawdzić, czy się na niej jest? a jednocześnie anarcholewak w telewizji mówi, że głód na ukrainie i głód w irlandii to właściwie to samo, no - był głód. i mu jeszcze brawo biją. dla "gazety" dobrym tematem pozostaje ulotka, albo strona w trzewiach sieci. inna sprawa, że to środowisko zawsze lansuje bezguście - w pozytywnym kontekście też. niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
zylioner zjedz kupę to też fajne odwrócenie 02.02.06, 09:48 i pełne pesymizmu i wbrew ogólnym tendencjom żywieniowym obliczonym na sukces i wogóle fajne. Skoro inni robię dobrze, ty możesz zrobić inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
shanty_man Re: DLACZEGO SYMPATYZUJĘ Z NEOFASZYSTAMI? 02.02.06, 09:58 czy twoja sympatia wzrasta gdy widzisz jak ci "przepełnieni współczuciem dla pokonanych", grzecznie wyrywają dredy z głowy klesia i kulturalnie kopią do nieprzytomności jego dziewczynę? a może razem z nimi czyścisz świat? jakoś nie mam dla ciebie nawet współczucia Odpowiedz Link Zgłoś
izaiza3 Re: DLACZEGO SYMPATYZUJĘ Z NEOFASZYSTAMI? 02.02.06, 10:04 Moich znajomych pałowali ZOMOWCY i kazali zębami wyrywać ćwieki, a teraz widzę że ich mocodawcy łącznie z Preziem mienią się obrońcami tolerancji i wolności. No krew mnie zalewa. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgiedrowicz Re: DLACZEGO SYMPATYZUJĘ Z NEOFASZYSTAMI? 02.02.06, 12:59 tak - o to chodzi, masz rację. choć sprawy są czasem jeszcze bardziej pogmatwane. głupota młodzieży jest przykra, ale cynizm macherów, którzy manipulują prawdami i odwracają proporcje pewnych zjawisk jest obrzydliwy. pisarz izraelski Keret słusznie powiedział, że ci, którzy wypisują głupoty na ścianie toalety - paradoksalnie mogliby się sprawdzić w sytuacji krytycznej, natomiast "natchnieni" moraliści na zawołanie najsłuszniejszych idei - w obliczu realnych zagrożeń, bywa, że dokonują wolty :o) a tak poza tym - Polska wciąż się domaga bezskutecznie ekstradycji autentycznych zbrodniarzy - są jednak tacy, którzy wolą tropić po lasach "polskich faszystów". być może są to na dodatek ludzie, dla których sprawa dyskretnej likwidacji jednego serwera w Stanach, byłaby kwestią paru minut - może jednego telefonu :o) Odpowiedz Link Zgłoś
nie_dla_tarczy Re: DLACZEGO SYMPATYZUJĘ Z NEOFASZYSTAMI? 02.02.06, 10:06 W dniu Święta Narodowego 11 XI 2005 r. na Cmentarzu Powązki Wojskowe w Warszawie grupa członków i sympatyków Stowarzyszenia na rzecz Tradycji i Kultury "Niklot" zapalała znicze na grobie Jana Stachniuka - filozofa kultury, powstańca warszawskiego i więźnia stalinizmu. Grupa ta została zaatakowana przez liczną bojówkę uzbrojoną w kije i butelki rzucającą w zebranych zniczami zebranymi z grobów. Trzech napadniętych znalazło się w szpitalu w wyniku odniesionych w starciu obrażeń. Napastnicy przedstawili się krzycząc "Antifa". To nazwa bojówki określającej się jako "antyfaszystowska". Nie kryjąc się ze swoim istnieniem i działaniami - na powszechnie dostępnej stronie internetowej przedstawiają zarówno swój program jak i wolę "fizycznej konfrontacji" z przeciwnikami ideowymi. Wychwalając również akty przemocy politycznej dokonywane przez ich ideowych pobratymców w krajach Europy Zachodniej. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: DLACZEGO SYMPATYZUJĘ Z NEOFASZYSTAMI? 02.02.06, 13:54 Antykatolicki, antyklerykalny narodowiec. Był zwolennikiem przewrotu kulturowego. Sympatyzują z nim neopoganie, rasiści itp. Taki nazizm bez Hitlera, a więc bardziej przemyślany i bardziej konsekwentny. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Nazizm hitlerowski TEZ zrodzil sie z kleski w I WS 02.02.06, 11:34 Juz zapomniales? Ale co do jednego masz racje - nazizm to IDEOLOGIA LOSERS: PRZEGRANYCH I NIEDOSTOSOWANYCH, ktorych stac wylacznie na to by dac komus w morde:))) Odpowiedz Link Zgłoś