Gość: Mixio IP: *.nsm.pl / 192.168.140.* 03.12.02, 13:17 Niech nam żyje i rządzi Andrzej Lepper, prezes nasz kochany ... a ci co go nie kochają i tylko mu kłody pod nogi rzucają - to nie ludzie to świnie ... TO MÓWIŁEM JA - KOLEGA JARZĄBEK ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: LS Re: Zielonka opuścił klub Samoobrony IP: *.nlh.no 03.12.02, 14:10 Samoobrona przeprowadza deretyzacje co ja umocni. Sytuacja jak ca rok temu w Norweskiej Partii Postepu, ktora wsciekle atakuja tutejsi czerwono-zieloni liberalowie. Przewodniczacy partii wyrzucil a potem solidarnie wystapilo z partii kilku jej poslow. Wszyscy oni teraz na smietniku politycznym, totalnie zapomniani. Niczym sie na smietniku znalezli najpierw sie cietrzewili i pienili, potem odgrazali i probowali szarpac za nagowaki, na koncu piszczeli z podkulonymi ogonami. Podobny scenariusz przewiduje dla tych co opuscili Samoobrone. Notowania rzeczonej partii Norweskiej wzrosly z 12 do ca 25% - stala sie ona pierwsza w notowaniach. tego oczywiscie zycze Samoobronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitpen Re: Zielonka opuścił klub Samoobrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.02, 15:00 Hej - LS! Wskocz do fiordu, może zimna woda sprawi, że nie będziesz wypisywał głupot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: Zielonka opuścił klub Samoobrony IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.02, 15:15 Bardzo dobrze że szef parti czyści szeregi.Już po pierwszych rezygnacjach "palantów" widać było jaki poziom reprezentują. Oczyszczanie szergów wzmocni partię ,która jest coraz silniejsza Był na to najwyższy czas.A zjadliwe komentarze są po prostu smieszne.Partia Leppera jest na scenie politycznej i ma się coraz lepiej.A miernoty won Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek Re: Zielonka opuścił klub Samoobrony IP: proxy / 169.207.144.* 03.12.02, 16:43 hej alex! z Twojej wypowiedzi wynika,ze Samoobrona to partia intelektualistow. Pomysl tylko jak beda wygladac ich twarze w Brukseli? Ostatni myslacy uciekaja z tonacego statku. Odpowiedz Link Zgłoś