marek10004 17.03.06, 20:45 No, jak CBOS tak rzecze, to i musi to byc prawda. Co prawda przychodza mi na mysl niejakie wpadki owej instytucji, ale nie mam smialosci powiedziec na glos. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
almagus Re: Yes, yes, yes nie ma pracy głupki! 17.03.06, 21:46 Ale wyszliśmy na głupków! Wadza ma coś ze stonogi, durny łeb i same nogi! Stolik brydżowy rządowy i obrusik moherkowy. Cztery rogi, cztery nogi. Centralnie cienka noga. Dalej nogi jak stonoga. Kiedyś belki i szczebelki! Teraz przyszedł okres trwogi. Zamiast wiedzy same nogi! Moherkowy obrusik i święte obrazki. Radio Marryja daje wiedzy łaski. Wiesz w komunie była stonka, a in vitro to mrożonka. Kondom albo lewatywa, drugie w ciapie lepiej pływa. Nowa Polska to Rydzolek, a z komuną, no to Bolek. Pozamykać duże sklepy, bo buraki mają leppy. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_lisowski CBOS-owi stale ubywa wiernych :)))))))))))))) 18.03.06, 00:02 w wiarygodności CBOS znacznie ustepuje Millerowi, Jakubowskiej i Pęczakowi :) ps C.I.P.A.S jest tysiąckrotnie bardziej wiarygodny do CBOSu Odpowiedz Link Zgłoś
lukaszngw Re: CBOS-owi stale ubywa wiernych :)))))))))) 18.03.06, 09:26 no jak ty coś rzeczesz to musi być prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_lisowski Wg C.I.P.A.S już przybywa Millerowi !!!!!!!!!!!! 18.03.06, 10:28 według Centr. Instytutu Planowania i Analnej Statystki na zlecenie GW-agory już przybywa millerowi i tuskowi !! i jak sądzą obserwatorzy może im się przelać jak się nie wypróżnią próbę przeprowadzono telefonicznie jednorazowo na własnych pęcherzach probantów Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej-komorski Re: Wg C.I.P.A.S już przybywa Millerowi !!!!!!! 18.03.06, 10:33 jurek_lisowski napisał: > według Centr. Instytutu Planowania > i Analnej Statystki > na zlecenie GW-agory już przybywa millerowi i tuskowi !! > i jak sądzą obserwatorzy > może im się przelać > jak się nie wypróżnią > > próbę przeprowadzono telefonicznie jednorazowo na > własnych pęcherzach probantów Uważam że sondaże C.I.P.A.S są dużo bardziej wiarygodne niż sondaże CBOS ponieważ sprawdzają się w 100 procentach !! i są bardzo łatwe do zweryfikowania Odpowiedz Link Zgłoś
tuske.platfus Re: Wg C.I.P.A.S już przybywa Millerowi !!!!!!! 18.03.06, 12:49 andrzej-komorski napisał: > jurek_lisowski napisał: > > > > > próbę przeprowadzono telefonicznie jednorazowo na > > własnych pęcherzach probantów > > Uważam że sondaże C.I.P.A.S > są dużo bardziej wiarygodne niż > sondaże CBOS > > ponieważ sprawdzają się w 100 procentach !! > i są bardzo łatwe do zweryfikowania C.I.P.A.S to najlepszy instytut sondażowy w Polsce !!! jest zachwycony trafnością ocen !! Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa według radia ZET coraz mniej Polaków popiera rząd 18.03.06, 12:57 A według mnie słowo "coraz" bardziej pasuje do zdań: Radio ZET jest coraz mniej wiarygodnym źródłem informacji. W Polsce mamy coraz mniej dziennikarzy. Coraz więcej redaktorów używa manipulacji i kłamstw. Odpowiedz Link Zgłoś
kres_ludzkosci Re: według radia ZET coraz mniej Polaków popiera 18.03.06, 13:23 pani premier a priori przyjela, ze wszystko, co mozna zlego powiedziec o rzadzie (czy nie czas zaczac mowic o 'nierzadzie') jest klamstwem... daleko tak pani nie zajdzie, a z rozumem juz dawno sie pani rozstala slowskowyt.blox.pl/ premier.z.krakowa napisała: > A według mnie słowo "coraz" bardziej pasuje do zdań: > Radio ZET jest coraz mniej wiarygodnym źródłem informacji. > W Polsce mamy coraz mniej dziennikarzy. > Coraz więcej redaktorów używa manipulacji i kłamstw. Odpowiedz Link Zgłoś
hiob102 Pierdu, pierdu, pierdu. 18.03.06, 10:31 W tych słowach streściłbym 100 dni tzw. premiera. Na szympans poradziłby sobie z jego prerogatywami, które ograniczają się do małpowania przed kamerami tv. Odpowiedz Link Zgłoś
pizzon Re: Pierdu, pierdu, pierdu. 18.03.06, 13:14 Jeśli wyniki COBOS zrobią się kiepskie dla PIS, bedzie to oznaczać tylko jedno- CEBOS też należy do "UKŁADU" i trzeba wpisać go na listę wrogów PIS Odpowiedz Link Zgłoś
bawul Re: CBOS Rządowi Kazimierza Marcinkiewicza przest 17.03.06, 20:48 Za to gabinetowi-inaczej przybywa zwolennikow a wlasciwie ich cieni... moze jakis sondaz? Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Trudno by ciągle coś przybywało ... 17.03.06, 20:55 ... nawet premierowi. Czy on ma jakąś przeszłość nauczycielską ? Ton jego wypowiedzi nasuwa mi takie skojarzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
czyste.dobro Re: Trudno by ciągle coś przybywało ... 17.03.06, 20:58 adalberto3 napisał: > ... nawet premierowi. Czy on ma jakąś przeszłość nauczycielską ? Ton jego > wypowiedzi nasuwa mi takie skojarzenia. w szkole podstawowej Odpowiedz Link Zgłoś
waldam Re: Trudno by ciągle coś przybywało ... 18.03.06, 00:14 Dobrze napisałeś. Wiecej nie możesz mieć innych skojerzań "tabula razo" Odpowiedz Link Zgłoś
fajka2 Re: Trudno by ciągle coś przybywało ... 17.03.06, 22:00 adalberto3 napisał: > ... nawet premierowi. Czy on ma jakąś przeszłość nauczycielską ? Ton jego > wypowiedzi nasuwa mi takie skojarzenia. Wyłącznie nauczycielską Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_rakieta Re: Trudno by ciągle coś przybywało ... 17.03.06, 23:45 oczywiscie, ze marcinkiewicz jest bylym blefrem, podobnie jak ministrantem i harcerzem. z mojego punktu widzenia trudno o gorsza przeszlosc. -- www.euromason.blox.pl Nieregularnik masońsko-pogański. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.mileyski Re: Trudno by ciągle coś przybywało ... 18.03.06, 10:06 kobieta_rakieta napisała: > oczywiscie, ze marcinkiewicz jest bylym blefrem, podobnie jak ministrantem i > harcerzem. > z mojego punktu widzenia trudno o gorsza przeszlosc. > O przeszłość kobiet_rakiet strach pytać... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Trudno by ciągle coś przybywało ... 18.03.06, 11:30 hrabia.mileyski napisał: > > kobieta_rakieta napisała: > > > oczywiscie, ze marcinkiewicz jest bylym blefrem, podobnie jak ministrante > m i > > harcerzem. > > z mojego punktu widzenia trudno o gorsza przeszlosc. > > > > > O przeszłość kobiet_rakiet strach pytać... A kogo obchodzi ich przeszłość? Czy któraś jest premierem? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Trudno by ciągle coś przybywało ... 18.03.06, 11:29 adalberto3 napisał: > ... nawet premierowi. Czy on ma jakąś przeszłość nauczycielską ? Ton jego > wypowiedzi nasuwa mi takie skojarzenia. Przez wiele lat był nauczycielem fizyki. Odpowiedz Link Zgłoś
ziefco Re: Gdzie jest galba??? 17.03.06, 21:40 Galba rozsadnie wytlumaczy nam wszystkim, ze to niewiarygodna instytucja. Chyba, ze akurat publikuje dane ktore w jakis sposob chwala PiS. Wtedy nagle CBOS staje sie instytucja wzorowa, niczym metr z Sevre. Odpowiedz Link Zgłoś
brat_anzelm Pani galba nie jest na wasze zawołanie 17.03.06, 21:51 Pani galba jest zajęta naprawianiem świata i przekształcaniem Polski w kraj biedny ale katolicki i nie będzie komentować wtedy kiedy Wy jej każecie. Podobnie, jak ja. Odpowiedz Link Zgłoś
zgryzliwyzenek Galby nie ma, Leppera tez nie 17.03.06, 21:53 Moze te dwie nieobecnosci sa zwiazane? Albo Galba to Jedrek? Umie wysylac maile, to chyba nie Jedrek Moze Galba to Kot Jarka, Stawiam na to Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: Galby nie ma, Leppera tez nie 17.03.06, 22:36 Jak gdzies ten pieknis z poparzona geba gdzies wyjechal,to tylko sam,bo ktora bura suka ,chciala by isc do lozka z konusem ,co to ani wzrostu ,ani urody,ani gadany bo plesc dyrdymaly to potrafi kazdy psychol.A moze zamienil sie w ptaka i odlecial do cieplych krajow bojac sie ptasiej grypy. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczykot Re: Galby nie ma, Leppera tez nie 17.03.06, 23:52 Galba to Gosiewski:), wystarczy porownac: na swoim blogu pyta o wyniki sondazu: 2006/03/17 07:28:27 [...] > 26+24+5+5+2+2=64 > Niewinne pytanko: na kogo głosuje pozostałe 36 %? Na PD czy na SDPL? a tym czasem rano, o 7.15 w radiu Gosiewski pyta przypadkiem dokladnie o to samo serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,3217379.html To Gosiewski, mowie Wam. Nie ma wolnych mediow to zalozyl bloga. Odpowiedz Link Zgłoś
abstracto Re: Gdzie jest galba??? 17.03.06, 23:10 Pewnie pije z Jolką z Dywit. W końcu jak się cały tydzień wymyśla takie bzdury to kiedyś trzeba odreagować. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk1 Re: CBOS Rządowi Kazimierza Marcinkiewicza przest 17.03.06, 21:39 przecież że tak bedzie wcześniej czy później było do przewidzenia tuz zaraz po wyborach. Kaczyńscy jeszcze nic dobrego nie zrobili. Od kiedy tylko weszli oficjalnie na scene polityczną to stale tylko rozrabiają, konfliktują. Oni nic innego nie potrafią i już chyba niczego się innego nie nauczą. Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Re: CBOS Rządowi Kazimierza Marcinkiewicza przest 17.03.06, 21:40 kropekuk1 napisał: > przecież że tak bedzie wcześniej czy później było do przewidzenia tuz zaraz po > wyborach. Kaczyńscy jeszcze nic dobrego nie zrobili. Od kiedy tylko weszli > oficjalnie na scene polityczną to stale tylko rozrabiają, konfliktują. Oni nic > innego nie potrafią i już chyba niczego się innego nie nauczą. Poza tym kredyt spolecznego zaufania wyczerpal sie. Odpowiedz Link Zgłoś
calina123 Re: CBOS Rządowi Kazimierza Marcinkiewicza przest 18.03.06, 14:28 Niech wreszcie znikną te kaczki ze sceln politycznej moze będzie wreszcie spokój Odpowiedz Link Zgłoś
japoeta1 Re: CBOS Rządowi Kazimierza Marcinkiewicza przest 17.03.06, 21:40 Re: CBOS Rządowi Kazimierza Marcinkiewicza przest ale się Ubekistan uchachał z tego powodu Odpowiedz Link Zgłoś
blq jak zawsze wkrotce spadnie do kilkunastu % 17.03.06, 21:53 każda wieksza partia polityczna ma 2-10% wiernego elektoratu. reszta to tłum - złożony z plebsu podążającego owczym pędem, oraz ludzi co prawda światłych, ale mniej zainteresowanych polityką. od rządu najpierw odwrócą się ludzie 'światli'; plebs troszke jeszcze da się zwodzić socjotechnice i PiaRowcom, ale wkrótce także zauważy, że na lepsze g...o się zmienia. PS. nie, nie jestem ani zwolennikiem PO, ani tym bardziej SLD. póki będą rządzić kasa i stołki a nie ludzie i idee, nic się w tym kraju na lepsze nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
puljan [...] 17.03.06, 22:17 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
blq Nie wiem... 18.03.06, 11:16 Nie wiem, przyjacielu, co takiego napisałeś, ale widać nic mądrego to nie było. PIS popierają aktualnie 3 grupy ludzi: 1) powiązani z nimi - dla których władza oznacza stołki i pieniądze. to popieranie rozumiem i będzie ono trwać do końca, z przyczyn oczywistych 2) marzyciele (żeby nie napisać "naiwni") - oni z kolei wierzą, że PIS rozprawi się z korupcją, złym starym układem, no i wszelkim złem w Polsce; widząc butę, zaciętość (źle pojętą) oraz decyzje PISowców - nie widzę na to szans. 3) głupcy (ich już inaczej nazwać nie można) dający się złapać sztuczkom w/w partii, hasełkom, demagogii, obietnicom bez pokrycia. do której grupy należysz, oto jest pytanie... Odpowiedz Link Zgłoś
roger45 CBOS, PBS i inni podaja rozne wyniki jednego dnia 17.03.06, 21:58 w odpowiedzi na to same pytanie; i sa to roznice wieloprocentowe; kazda z pracowni podaje ze jej blad to max 2%. I NIKT SIE NAD tym nie zastanawia, i kazdy przechodzi nad tym badziewnymi badaniami do porzadku dziennego. Odpowiedz Link Zgłoś
kres_ludzkosci Re: CBOS, PBS i inni podaja rozne wyniki jednego 17.03.06, 22:25 to jest problem wszelkich badan opinii publicznej, czy szerzej calej socjologii empirycznej slowskowyt.blox.pl/ roger45 napisał: > w odpowiedzi na to same pytanie; i sa to roznice wieloprocentowe; kazda z pracowni podaje ze jej blad to max 2%. I NIKT SIE NAD tym nie zastanawia, i kazdy przechodzi nad tym badziewnymi badaniami do porzadku dziennego. Odpowiedz Link Zgłoś
grazynkajohn Re: CBOS Rządowi Kazimierza Marcinkiewicza przest 17.03.06, 22:13 Nie przywiazuję wagi do sondaży,ale Marcinkiewiczowi i PiS przyda się kubeł zimnej wody w postaci notowań CBOS,jak im spada poparcie na rzecz Platformy,to zupełnie inaczej "gadają"i miny mają nietęgie.I w takich wypadkach miód zalewa moją duszę,ot człowiek,to tylko marna istota,ciesząca się z nieszczęścia bliżnich.Jednak dla takich chwil warto żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
weather2 Re: CBOS Rządowi Kazimierza Marcinkiewicza przest 17.03.06, 22:30 Problem naprawdę nie tkwi w tym czy poparcie spadło, czy nie spadło, czy o 3 % czy o 5 i czy galby i inni się uchachają czy nie. Istota problemu tkwi w tym, że po władzę sie sięga nie dla niej samej, ale po to , żeby coś zmienić. Tymczasem PiS nie tylko nie bierze się za naprawianie największych polskich problemów, ale nawet prawidłowo ich nie definiuje. Niech nawet bawi się teczkami, niech prowadzi wojny ze wszystkimi, ale niech bierze się za gospodarkę. Tymczasem w tej dziedzinie, z którą mam do czynienia na co dzień , nic się nie dzieje. I żadne krzyki wyznawców nowej wiary nie pomogą . Gdzie obiecane ułatwienia dla przedsiębiorców? W Warszawie , w ministerstwach jest taki totalny chaos, że nic nie można załatwić. Co władza ma do zaproponowania w sprawie ZUS, który jest największym hamulcem przy zatrudnieniu? Nic. Centrum A. S. przygotowało ciekawy projekt zmian dotyczących ZUS i czy ktoś o tym wspomniał? Nikt. Lepiej opowiadać o układzie , agentach , spierać się czy Kaczyński jest ładniejszy od Tuska, czy na odwrót. Polskę ogarnęła totalna niemoc. Jak długo jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
abstracto Re: CBOS Rządowi Kazimierza Marcinkiewicza przest 17.03.06, 23:14 > po władzę sie sięga nie dla niej samej, ale po to , żeby coś zmienić. I tu się drogi/a weather2 mylisz. Gdyby tak było, to po wyborach partie powinny zalewać parlament projektami ustaw. A tu cisza. Jednynie chyba przeklinany Rokita miał coś tam przygotowane. Reszta poszła na zasadzie "alleluja i do przodu". A potem zdziwko. Wygraliśmy i co teraz ? Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 To trzeba powołać Komisję Śledczą do spraw CBOS 17.03.06, 22:36 pewno należą do łże-elit Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Marcinkiewiczowi opada 17.03.06, 22:55 krzywa popularności mimo wsparcia dziewicy. Tej od o Dyrektora. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa Notowania rządu wyraźnie się obniżyły- gdzie? 17.03.06, 23:10 Po przeczytaniu tych wypocin posiadam taką samą wiedzę jak przed. To w końcu ile wynosi to poparcie dla premiera? Jak wygląda ten drastyczny spadek poparcia? Jakie poparcie ma gabinet cieniasów? Czy nie jest tak, że poprzednie rządy i premierzy mogli tylko marzyć o takich notowaniach? Czy TNS OBOP przewiduje większe poparcie dla gabinetu cieniasów? Ostatnio TVN oświadczyło że nie wolno podawać informacji niesprawdzonych, spekulacji i bez komentarza strony zainteresowanej. A tu mamy same spekulacje, być może, prawdopodobnie. Ale rozumiem że te wysokie standardy dziennikarstwa odnoszą się tylko do PO i Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
kres_ludzkosci Re: Notowania rządu wyraźnie się obniżyły- gdzie? 18.03.06, 00:13 pani premier powinna dokladniej czytac komentowane artykuly. gdzie w tekscie jest slowo 'drastycznie'???? slowskowyt.blox.pl/ premier.z.krakowa napisała: > Po przeczytaniu tych wypocin posiadam taką samą wiedzę jak przed. > To w końcu ile wynosi to poparcie dla premiera? > Jak wygląda ten drastyczny spadek poparcia? > Jakie poparcie ma gabinet cieniasów? > Czy nie jest tak, że poprzednie rządy i premierzy mogli tylko marzyć o takich n > otowaniach? > Czy TNS OBOP przewiduje większe poparcie dla gabinetu cieniasów? > Ostatnio TVN oświadczyło że nie wolno podawać informacji niesprawdzonych, speku > lacji i bez komentarza strony zainteresowanej. > A tu mamy same spekulacje, być może, prawdopodobnie. > Ale rozumiem że te wysokie standardy dziennikarstwa odnoszą się tylko do PO i T > uska. Odpowiedz Link Zgłoś
fervex.adult Re: Notowania rządu wyraźnie się obniżyły- gdzie? 18.03.06, 01:12 Wykresow nie nauczyli czytac? Premier ma ok. 60% poparcia, spadlo z maxymalnego ok. 64% i teraz juz bedzie tylko spadac, zgodnie z prawami natury. Nie ma tu zadnej spekulacji lecz odpowiedz na 'bezliczbowe' pytanie kiedy nastapi punkt zwrotny notowan. Czyli kiedy ludzie przestaja dawac punkty na kredyt za swieza twarz a zaczynaja oceniac prace premiera. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnycenzor Wyciąć Jarucką z tej fotografii,to skandal !!!! 17.03.06, 23:16 Jak się ciemny lud zorientuje to dopiero Marcinkowi opadnie krzywa popularności. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
stefa12 Re: CBOS Rządowi Kazimierza Marcinkiewicza przest 17.03.06, 23:17 A na ch... mu tyle zwolenników. On doskonale sobie radzi. Odpowiedz Link Zgłoś
dalfin Re: CBOS 17.03.06, 23:42 Zróbcie te wybory w końcu , bo dosyć już kampanii wyborczej... Odpowiedz Link Zgłoś
jasiojasio Re: CBOS Rządowi Kazimierza Marcinkiewicza przest 17.03.06, 23:46 Ankieta jest źle skonstruowana. Należy pytać o poparcie dla Marcinkiewicza, bo rząd to ma Kaczyński. Dziwne, że inteligentni ludzie - tego Naczelnym Bliźniakom RP odmówić nie można - popełniają dokładnie ten sam błąd co swego czasu Krzaklewski. Marcinkiewicz jako on włąsnie traci swój dobry wizerunek akcjami typu papiery ABW w Sejmie - jestem na nie. Rząd z Dornem i Wasermannem? Wolne żarty. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Oskara za rolę kołka w płocie raczej nie będzie 18.03.06, 00:32 Oskara za rolę kołka w płocie raczej nie będzie. Choc rola odegrana bardzo wiernie, ze swietnym wyczuciem dynamizmu postaci, to jednak nieco monotonna. Odpowiedz Link Zgłoś
gobi03 przestał rosnąć, pisze z satysfakcją GW 18.03.06, 00:59 a więc to już koniec hegemonii PiSu? Rząd utracił popularność i wreszcie opozycja przejmie IPN i biuro antykorupcyjne? Nareszcie? Pewnie już się rwą do władzy PD i PO ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
fervex.adult Re: przestał rosnąć, pisze z satysfakcją GW 18.03.06, 01:14 Bo GW to te agenturalne media ktore PiS chcial zwalczac i kontrolawac. Dziwisz sie? Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 OTO jak UKŁad III RP niszczy Kaczyńskich 18.03.06, 01:15 Jarosław Kaczyński otarł się o śmierć w wyniku wypadku samochodowego spowodowanego przez nieznanych sprawców. Lecha Kaczyńskiego zastraszała mafia pruszkowska. Prokuratura prowadziła przeciwko obecnemu liderowi Prawa i Sprawiedliwości trzy sfingowane sprawy. Brukowiec wydrukował jego sfałszowaną lojalkę ze stanu wojennego, TVP zaś wyprodukowała szkalujący braci film. Robiono z nich homoseksualistów i przysposobione przez rodziców dzieci lumpów. Arsenał środków, jakich układ rządzący III RP użył, by raz na zawsze wyeliminować Kaczyńskich z polityki, pokazuje skalę patologii w polskim życiu publicznym. Całóść: www.gazetapolska.pl/?module=content&article_id=922 Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: OTO co niszczy Kaczyńskich .. 18.03.06, 01:34 "Patrzcie jakie bzdury od jak dawna Kaczyńscy opowiadają. Ale myślę, że odpowiem Kaczyńskim, ponieważ zaproponowano takie spotkanie typu „Miodowicz”. Mam nadzieję, że przyjdzie cała rodzina Kaczyńskich, a więc: Lech Kaczyński z żoną i Jarosław Kaczyński z mężem, i porozmawiamy. Powiedziałem - z rodziną i powtórzę: Mam nadzieję, że Lech Kaczyński z żoną i Jarosław Kaczyński z mężem, i porozmawiamy - powiedział wczoraj prezydent Lech Wałęsa w I programie Polskiego [Radio I]". "Gazeta Wyborcza" z 1992/12/15, str. 5 Odpowiedz Link Zgłoś
mniklas5 Re: OTO co niszczy Kaczyńskich .. 18.03.06, 02:21 czy ludzie z wyzszym wyksztalceniem w Polsce to kretyni ktorzy zrazili sie do premiera jak opisuje GW? Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Brednie Kaczyńskich 18.03.06, 02:29 the.bill1 napisał: > Jarosław Kaczyński otarł się o śmierć w wyniku wypadku samochodowego > spowodowanego przez nieznanych sprawców. ************************************ "W 1996 r. Jarosław Kaczyński o mało nie zginął. Jechał w okolicach Mławy swym oplem vectra. - Samochód wypadł z drogi przy szybkości 160 km na godzinę - wspomina." ************************************ No cóż , wszystko wskazuje na to, że nieznanym sprawcą był idiota siedzący za kierownicą vectry. Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Mało tego - jak był w Krakowie to dzieci rzucały 18.03.06, 05:31 w niego śnieżkami. Układ, salon i łże-elita - jedenasty wierzchołek trójkąta Odpowiedz Link Zgłoś
polakmoronslayer Re: Polska wreszcie zniszczy Kaczyńskich 18.03.06, 06:51 Debil w swoich wypocinach katonazistowskich. Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Przeczytaj sobie, np: ten fragment: 18.03.06, 08:53 "Nakłuć na oponach samochodu Jarosława Kaczyńskiego dokonano specjalnym narzędziem. Z wielką precyzją. W każdym kole po dziesięć. W taki sposób, żeby przy większej prędkości musiały pęknąć. Był 1993 r. i odbywający dużą liczbę spotkań w kraju Kaczyński jeździł szybko. Takie działania wobec Kaczyńskiego i jego współpracowników powtarzały się. W 1996 r. Jarosław Kaczyński o mało nie zginął. Jechał w okolicach Mławy swym oplem vectra. - Samochód wypadł z drogi przy szybkości 160 km na godzinę - wspomina. - Byliśmy o włos od śmierci, policjanci powiedzieli nam, że przeżyliśmy tylko dlatego, że to niemiecki solidny wóz. Po drodze wyrwaliśmy drzewo z korzeniami. Jak się okazało, ktoś lekko poluzował zawór w kole, by powietrze powoli uchodziło." Wątpliwości: 1. To co w końcu zrobiono dokonano nakłuć czy poluzowano zawór- dwa akapity, dwie sprzeczne informacje. 2. Kto kazał Kaczorowi jechać 160 km/h? Wypał z trasy przy tej prędkości, a potem zdziwienie. Jednym słowem: BUJDA. Odpowiedz Link Zgłoś
ppppp7 Re: Przeczytaj sobie, np: ten fragment: 18.03.06, 12:44 To jakaś paranoja. Facet jedzie 160, wypada z trasy, zderza się z drzewem, wychodzi cudem z wypadku, a potem udowadnia, że we wraku zauważył obluzowany zawór, który na pewno odkręcili postkomuniści. A w głowie wszystkie zawory ok? Odpowiedz Link Zgłoś
kres_ludzkosci ufo-uklad 18.03.06, 09:00 msz zupelna racje. zapomniales tylko o tym, ze za sprawa ukladu bracia za mlodu byli porwani przez ufo i uprowadzeni na ksiezyc, gdzie przeprowadzano na nich nieludzkie eksperymenty. pierwszym slowem, jakiego chlopcy sie nauczyli to 'uklad' jako, ze ziemscy 'naukowcy' na uslugach kosmitow czesto rozprawiali przy nich o ukladzie nerwowym blizniakow poddawanym elektrowstrzasom i dzialaniu narkotykow o futurystycznie brzmiacych nazwach jak np PIS - power is sacred.... slowskowyt.blox.pl/ the.bill1 napisał: > Jarosław Kaczyński otarł się o śmierć w wyniku wypadku samochodowego > spowodowanego przez nieznanych sprawców. Lecha Kaczyńskiego zastraszała mafia > pruszkowska. Prokuratura prowadziła przeciwko obecnemu liderowi Prawa i > Sprawiedliwości trzy sfingowane sprawy. Brukowiec wydrukował jego sfałszowaną > lojalkę ze stanu wojennego, TVP zaś wyprodukowała szkalujący braci film. Robion > o > z nich homoseksualistów i przysposobione przez rodziców dzieci lumpów. Arsenał > środków, jakich układ rządzący III RP użył, by raz na zawsze wyeliminować > Kaczyńskich z polityki, pokazuje skalę patologii w polskim życiu publicznym. > Całóść: > www.gazetapolska.pl/?module=content&article_id=922 Odpowiedz Link Zgłoś
waffenss Re: OTO ja... 18.03.06, 10:01 > Jarosław Kaczyński otarł się o śmierć w wyniku wypadku samochodowego > spowodowanego przez nieznanych sprawców. Lecha Kaczyńskiego zastraszała mafia > pruszkowska. Szkoda, ze nie skutecznie... XP. Odpowiedz Link Zgłoś
seawolfie Re: OTO ja... 18.03.06, 12:13 waffenss napisał: > > Jarosław Kaczyński otarł się o śmierć w wyniku wypadku samochodowego > > spowodowanego przez nieznanych sprawców. Lecha Kaczyńskiego zastraszała m > afia > > pruszkowska. > > Szkoda, ze nie skutecznie... > Uściślij, popierasz morderców, czy mafię pruszkowska? A może jednych i drugich? Gratuluję! Odpowiedz Link Zgłoś
antonioni1 Re: CBOS Rządowi Kazimierza Marcinkiewicza przest 18.03.06, 02:53 Pytanie do geografów polskich: gdzie w Polsce są największe bagna? Bo dla mnie największym bagnem są tworzone komisje śledcze, posądzanie wszystkich o wszystko, o spisek wrogich sił przeciwko Polsce, niszczenie tego wszystkiego, co polskie. A już najbardziej mnie wnerwia mieszanie się kleru do polityki, jakby nie miał nic innego do roboty. Tzw. "duszpasterze", którzy są posłani tylko do "owieczek" z PiSu, a już nie daj Panie Boże do "owieczek" z PO. To wszystko jest chore, chore i jeszcze raz chore. Odpowiedz Link Zgłoś
danny_zziajany GieWu- myslicie ze 'spadek' to przez was? 18.03.06, 04:30 skonczcie z tym tryumfalnym tonem,na postkomuchów jeszcze długo popytu nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
emsej Re: CBOS Rządowi Kazimierza Marcinkiewicza przest 18.03.06, 04:51 W końcu ludzie zaczynają dostrzegać co się tak na prawdę dzieje i co ten rząd robi!!! A konkretnie nic nie zrobił! Z początku mieli moje poparcie ale mar-cienki-ewicz i jego rząd już za dużo robią na pokaz. Niech zrobią coś konkretnego. Gdzie ta IV RP??? Z takim bezrobociem daleko nie pociągniemy... tym bardziej, że inteligentnych ludzi nasz rząd chce się pozbyć (piszę o prof. Balcerowiczu) zastępując ich ludźmi pokroju ojca prowadzącego z Torunia... Ręce opadają. Odpowiedz Link Zgłoś
palandia Re: RządKazimierza Marcinkiewicza walczy 18.03.06, 05:15 o wyrwanie od Włochów nasze pieniadze.Pis w BOSIU ma kredyt okolo 3milirdow ktore rozdal przywodcom ,gosiewski w kielcach milion od trzech lat nie splaca i komornika wstrzymali-zastraszyli cymanski zawisza kurski z poprzednich parti nie splacili dlugow.ostatnio byli wlasciciele zaczeli scigac kaczynskich za budynek po SUPER ESPRESIE W WARSZAWIE CENA RYNKOWA 1,5 MILIERDA ZAPLACILI 100MILIONOW.Wiec jak myslicie czyja dziure budzetowa chca zapchac polakow i gospodarke NIE ci kaznodzieje przed upadkiem swoim chca okrasc i cicho siedziec jak sprawy ucichna.I tak to chrzescijanie okradaja jeden drugiego plujac przykazaniami bozymi,przy pomocy zlodzieji rydzyka glempa i klerykow.w tej chwili caly budzet jest w rekach emerytow to oni utrzymuja bande oszustow rzadzacych cala wies i nierobow sejmowych lacznie z nauczycielem.krew sie burzy za te klamstwa chamstwo kaczorow i ich kolesiow psychopatow. Odpowiedz Link Zgłoś
ezpa7z9 A sondaż GW ? 18.03.06, 08:05 Według niego nikt nie popiera rzadu.Do paki albo w kamasze was wsadzić wy liberalne bure suki!Buhahahahha. Odpowiedz Link Zgłoś
red.ken Krzywousty i Alcapone Pis-u muszą odejść! 18.03.06, 08:23 Podobnie jak ta mała gó.. znacząca partyjka albo raczej mafia na której czele stoi Kaczyński. Dość tej pie..nej bandy złodziei i nieudaczników. Gorsze to niż Łukaszenka. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk To można być zadowolonym z czegoś co nie działa? 18.03.06, 08:25 Chyba Polacy naprawdę zasłużyli sobie na pisiorkowe rządzenie. Takiego poziomu głupoty niegdy się nie spodziewałem. Wszak od pierwszych dni tego "rządu" widać było, że to jedna wielka lipa. Ten "rząd" nigdy nie rządził, nigdy nie podjął samodzielnego, zgodnego z interesem kraju, działania, a jego premier to pajac w rękach bliźniaków (ze wskazaniem na większą rolę Jarusia). Widocznie jednak tak musi być, że jaki naród taki rząd. Odpowiedz Link Zgłoś