Dodaj do ulubionych

Czy Jerzy udowodni, ze nie zostal opetany?

IP: *.intranet.loc / *.abo.wanadoo.fr 18.12.02, 01:34
Czy Jerzy udowodni, ze nie zostal opetany przez "Boga tego Swiata" czyli
Szatana, ktory "zaslepil Jerzykowi umysl" (Drugi List do Koryntian 4:4), i
teraz Jerzy na kazdym kroku bluzni modlac sie do innych bogow niz Jahwe,
ktory tak oto rzekl Mojzeszowi (Ksiega Wyjscia rozdzial 20):
"3 Nie będziesz miał cudzych bogów obok Mnie! 4 Nie będziesz czynił żadnej
rzeźby ani żadnego obrazu tego, co jest na niebie wysoko, ani tego, co jest
na ziemi nisko, ani tego, co jest w wodach pod ziemią! 5 Nie będziesz oddawał
im pokłonu i nie będziesz im służył, ponieważ Ja Pan, twój Bóg, jestem Bogiem
zazdrosnym, który karze występek ojców na synach do trzeciego i czwartego
pokolenia względem tych, którzy Mnie nienawidzą".
Zas modlac sie do falszywych bozkow typu Jeszu ben Miriam, Jerzy dowodzi, ze
nienawidzi Boga Jahwe. Biedaczek Jerzy zapomnial, ze Bog Jahwe jest Bogiem
zazdrosnym a okrutnym, Bogiem ktory "karze występek ojców na synach do
trzeciego i czwartego pokolenia względem tych, którzy Go nienawidzą". I nie
staraj mi sie wmowic, Jerzyku, ze twoj Jeszu to syn Jahwe, albowiem Bog, jako
Duch, nie ma i z definicji nie moze miec poczatku ani konca, ani rodzicow ani
potomstwa ("Swieta Rodzina" to wywmysl czysto poganski, wymysl slabych
umyslow, ktore nie byly w stanie pojac idei Wszechpoteznego, Jedynego
i Wiecznego Boga). Zreszta Jahwe, jako Wszystkowiedzacy powiedzialby
Mojzeszowi, przekazujac mu Dekalog, ze bedzie mial on (Jahwe) wkrotce "syna"
na ziemi. A faktem jest, ze Jahwe rzekl wyraznie Mojzeszowi, iz "Nie będziesz
miał cudzych bogów obok Mnie", bez wspominania zadnych wyjatkow. Tak wiec,
Jerzyku, przykro mi bardzo, ale ten twoj poganski kult pol-czlowieka, pol-
boga Jeszu ben Miraim wyraznie dowodzi, ze twoj umysl zostal opanowany przez
Szatana. Ale nie masz sie czego wstydzic, ostatecznie nawet twoje Pismo
Swiete wyraznie twierdzi, ze "Szatan to Bog tego Swiata". Taki byl wiec
zapewnie "master plan" Boga Jahwe, i nam smiertelnikom nic do tego. Widac
Jerzyk od samego poczatku mial byc ofiara Szatana i isc do piekla, albowiem
niezbadane sa wyroki panskie...
Kagan
Obserwuj wątek
    • douglasmclloyd Kagan wypuścili cię, czy znowu uciekłeś? (n/t) 18.12.02, 02:22
    • Gość: PULS Re: Czy Jerzy udowodni, ze nie zostal opetany? IP: *.tnt2.northbrook.il.da.uu.net 18.12.02, 03:29
      Gość portalu: Kagan napisał(a):

> Czy Jerzy udowodni, ze nie zostal opetany przez "Boga tego Swiata" czyli
      > Szatana, ktory "zaslepil Jerzykowi umysl" (Drugi List do Koryntian 4:4), i
      > teraz Jerzy na kazdym kroku bluzni modlac sie do innych bogow niz Jahwe,
      > ktory tak oto rzekl Mojzeszowi (Ksiega Wyjscia rozdzial 20):
      > "3 Nie będziesz miał cudzych bogów obok Mnie! 4 Nie będziesz czynił żadnej
      > rzeźby ani żadnego obrazu tego, co jest na niebie wysoko, ani tego, co jest
      > na ziemi nisko, ani tego, co jest w wodach pod ziemią! 5 Nie będziesz oddawał
      > im pokłonu i nie będziesz im służył, ponieważ Ja Pan, twój Bóg, jestem Bogiem
      > zazdrosnym, który karze występek ojców na synach do trzeciego i czwartego
      > pokolenia względem tych, którzy Mnie nienawidzą".

P.Jerzy ci wybiorzczo(zgodnie z natura tej gazety)powie ze to bylo stare
      przymierze i nowe sie dla niego liczy.zacytuje ci pare ewangelii jak to
      bedziesz sie w piekle smazyl a na koniec ci zamknie gebe cenzura-i po dyskusji.

> Zas modlac sie do falszywych bozkow typu Jeszu ben Miriam, Jerzy dowodzi, ze
      > nienawidzi Boga Jahwe. Biedaczek Jerzy zapomnial, ze Bog Jahwe jest Bogiem
      > zazdrosnym a okrutnym, Bogiem ktory "karze występek ojców na synach do
      > trzeciego i czwartego pokolenia względem tych, którzy Go nienawidzą". I nie
      > staraj mi sie wmowic, Jerzyku, ze twoj Jeszu to syn Jahwe, albowiem Bog, jako
      > Duch, nie ma i z definicji nie moze miec poczatku ani konca, ani rodzicow ani
      > potomstwa ("Swieta Rodzina" to wywmysl czysto poganski, wymysl slabych
      > umyslow, ktore nie byly w stanie pojac idei Wszechpoteznego, Jedynego
      > i Wiecznego Boga). Zreszta Jahwe, jako Wszystkowiedzacy powiedzialby
      > Mojzeszowi, przekazujac mu Dekalog, ze bedzie mial on (Jahwe) wkrotce "syna"
      > na ziemi. A faktem jest, ze Jahwe rzekl wyraznie Mojzeszowi, iz "Nie będziesz
      > miał cudzych bogów obok Mnie", bez wspominania zadnych wyjatkow. Tak wiec,
      > Jerzyku, przykro mi bardzo, ale ten twoj poganski kult pol-czlowieka, pol-
      > boga Jeszu ben Miraim wyraznie dowodzi, ze twoj umysl zostal opanowany przez
      > Szatana. Ale nie masz sie czego wstydzic, ostatecznie nawet twoje Pismo
      > Swiete wyraznie twierdzi, ze "Szatan to Bog tego Swiata". Taki byl wiec
      > zapewnie "master plan" Boga Jahwe, i nam smiertelnikom nic do tego. Widac
      > Jerzyk od samego poczatku mial byc ofiara Szatana i isc do piekla, albowiem
      > niezbadane sa wyroki panskie...
      > Kagan

P.Z fanatykiem religijnym nie masz szans Kagan tym bardziej ze w tych
      seminariach im chyba jakimis egzorcyzmami zdolnosc myslenia odbieraja.
      • kolargol Do Pulsa 18.12.02, 03:33
        A ty tez tak jak Kagan uwazasz ze AK to byla organizacja zbrodnicza jak Gestapo
        i ze nalezy natychmiast wycofac Polske z NATO?
        • Gość: PULS Re: Do Pulsa IP: *.tnt2.northbrook.il.da.uu.net 18.12.02, 03:45
          kolargol napisał:

> A ty tez tak jak Kagan uwazasz ze AK to byla organizacja zbrodnicza jak
          Gestapo

P.A ty jak uwazasz?

> i ze nalezy natychmiast wycofac Polske z NATO?
          P.A dlaczego nie nalezy wycofac?.

P.Napisz mi jak najmadrzej umiesz a zobaczymy czy ja nie mam racji?.

kolargol-a jakim ty prawem wybiorczym nie zostales zabanowany-przeciez
          twoje kawaly(przerobki i obrobki)o Kaganie to istne swinstwa i wulgaryzmy
          wedlug kanonow jerzykowo-michnikowych?.

• kolargol Re: Do Pulsa 18.12.02, 03:51
            Ja uwazam tak jak kazdy madry i normalny czlowiek ze AK nie byla organizacja
            zbrodnicza tak jak Gestapo i uwazam ze nie nalezy wycofywac Polski z NATO.
            No to juz znasz moje zdanie, a teraz czekam na twoje. Okresl sie jednoznacznie.
            Podobno niczego nigdy nie ukrywasz.
            • kolargol Re: Do Pulsa 18.12.02, 04:20
              kolargol napisał:

> Ja uwazam tak jak kazdy madry i normalny czlowiek ze AK nie byla organizacja
              > zbrodnicza tak jak Gestapo i uwazam ze nie nalezy wycofywac Polski z NATO.
              > No to juz znasz moje zdanie, a teraz czekam na twoje. Okresl sie
              jednoznacznie.
              > Podobno niczego nigdy nie ukrywasz.

No coz to panie PULS, zatkalo cie czy masz jednak cos do ukrycia?
              • Gość: Kagan Re: Do Pulsa IP: *.intranet.loc / *.abo.wanadoo.fr 18.12.02, 06:26
                kolargol napisał:

> kolargol napisał:
                >
                > > Ja uwazam tak jak kazdy madry i normalny czlowiek ze AK nie byla organizac
                > ja
                > > zbrodnicza tak jak Gestapo i uwazam ze nie nalezy wycofywac Polski z NATO.
                > > No to juz znasz moje zdanie, a teraz czekam na twoje. Okresl sie
                > jednoznacznie.
                > > Podobno niczego nigdy nie ukrywasz.
                >
                > No coz to panie PULS, zatkalo cie czy masz jednak cos do ukrycia?
                K: Puls nie musi ci odpowiadac na kazdy twoj post, ty "zapluty karle reakcji
                AKowskiej", co to doprowadzila Polske do ruiny, ty "pacholku imperialistow
                amerykanskich", co to chca uzyc Polakow jako miesa armatniego w Iraku! ;)
                A ty, jak Jerzyk, wciaz nie podajesz zrodel swych dochodow!

• Gość: Jan Do Kagana IP: *.hispeed.ch 18.12.02, 15:35
                  > "zapluty karle reakcji AKowskiej", "pacholku imperialistow amerykanskich"

Jeżeli używasz skompromitowanych określeń z epoki Gułagów to:
                  1. żartujesz, by złagodzić argumentację?
                  2. (nie)świadomie ośmieszasz się pisząc to poważnie?

Wierzysz, że to Truman zrzuca nam stonkę?
                  A co myślisz o (początku) definicji "cybernetyka - reakcyjna pseudonauka"?
                  Wiesz skąd pochodzi?

Wesołych Świąt anyway.
                  • Gość: Kagan Re: Do Kagana IP: *.intranet.loc / *.abo.wanadoo.fr 19.12.02, 13:16
                    "zapluty karle reakcji AKowskiej", "pacholku imperialistow amerykanskich"
                    Gość portalu: Jan napisał(a):
                    Jeżeli używasz skompromitowanych określeń z epoki Gułagów to:
                    1. żartujesz, by złagodzić argumentację?
                    2. (nie)świadomie ośmieszasz się pisząc to poważnie?
                    Wierzysz, że to Truman zrzuca nam stonkę?
                    K: Te okreslenia sa tak samo skompromitowane jak np. AK, ktore rozpetalo
                    powstanie warszawskie, rebelie skazana z gory na zaglade. Dowodztwo AK bylo
                    tak samo skorumpowana i zdegenerowana elita jak kierownictwo PPR czy PKWN.
                    Jedni byli agentami zachodu, inni wschodu, a zadni nie reprezentowali
                    polskiej racji stanu, stad tak nas wyjajano w Jalcie... A Francja, ktora
                    aktywnie koloborowala z Hitlerem, dzieki takim mezom stanu jak De Gaulle,
                    mezom reprezentujacym francuska racje stanu wyszla wzmocniona z wojny,
                    podczas ktorej popierala w wiekszosci czasu panstwa osi...

J: A co myślisz o (początku) definicji "cybernetyka - reakcyjna pseudonauka"?
                    Wiesz skąd pochodzi?
                    K: Wiem dobrze "Krotki Slownik Filozficzny" napisany przez takich rdzennych
                    Rosjan jak Judin i Rozental (polskie wydanie KiW 1955 str. 76-77)...

J: Wesołych Świąt anyway.
                    K: And a Happy New Year (ktory obchodzimy razem z tzw. Circumcision Day, czyli
                    Dniem Obrzezania Panskiego).
                • kolargol Do Kagana 18.12.02, 18:33

> kolargol napisał:
                  >
                  > > kolargol napisał:
                  > >
                  > > > Ja uwazam tak jak kazdy madry i normalny czlowiek ze AK nie byla orga
                  > nizac
                  > > ja
                  > > > zbrodnicza tak jak Gestapo i uwazam ze nie nalezy wycofywac Polski z
                  > NATO.
                  > > > No to juz znasz moje zdanie, a teraz czekam na twoje. Okresl sie
                  > > jednoznacznie.
                  > > > Podobno niczego nigdy nie ukrywasz.
                  > >
                  > > No coz to panie PULS, zatkalo cie czy masz jednak cos do ukrycia?
                  > K: Puls nie musi ci odpowiadac na kazdy twoj post, ty "zapluty karle reakcji
                  > AKowskiej", co to doprowadzila Polske do ruiny, ty "pacholku imperialistow
                  > amerykanskich", co to chca uzyc Polakow jako miesa armatniego w Iraku! ;)
                  > A ty, jak Jerzyk, wciaz nie podajesz zrodel swych dochodow!
                  >

Pewnie ze nie musi odpowiadac. Zawsze moze zrejterowac i wyjsc na durnia tak
                  jak ty wyszedles!
              • Gość: PULS Re: Do Pulsa IP: *.tnt2.northbrook.il.da.uu.net 18.12.02, 07:24
                kolargol napisał:

> kolargol napisał:
                >
                > > Ja uwazam tak jak kazdy madry i normalny czlowiek ze AK nie byla organizac
                > ja
                > > zbrodnicza tak jak Gestapo i uwazam ze nie nalezy wycofywac Polski z NATO.
                > > No to juz znasz moje zdanie, a teraz czekam na twoje. Okresl sie
                > jednoznacznie.
                > > Podobno niczego nigdy nie ukrywasz.
                >
                P.A ktoz to ci powiedzial ze ty madry?I ty w to uwierzyles?.
                Ja nie jestem historykiem,wiele z moich tu wejsc jest na zasadzie
                osobistego zainteresowania np.religia,czy polityka obecna.
                NATO-uwazam osobiscie(poniewaz moglem to sledzic juz za mojego zycia)
                stala sie organizacja przestepcza,terrorystyczna a USA dala sie wciagnac Zydom
                do realizowania ich syjonistycznych interesow.USA kiedys za to zaplaci jak
                zaplacilo juz nie jedno hegemonistyczne ustrojstwo.
                >
                > No coz to panie PULS, zatkalo cie czy masz jednak cos do ukrycia?
                • kolargol Re: Do Pulsa 18.12.02, 16:06
                  Wiec uwazasz ze nalezy natychmiast wycofac Polske z NATO ? A co z AK, byla
                  organizacja zbrodnicza jak Gestapo czy nie?
                  • Gość: PULS Re: Do Pulsa IP: *.tnt2.northbrook.il.da.uu.net 18.12.02, 16:24
                    kolargol napisał:

> Wiec uwazasz ze nalezy natychmiast wycofac Polske z NATO ? A co z AK, byla
                    > organizacja zbrodnicza jak Gestapo czy nie?

P.Jak ci juz pisalem,nie jestem historykiem i ten temat z AK albo jest mi malo
                    znany albo znany ze zrodel ktore nie moglem uznac za wiarygodne.Poprostu temat
                    ten jest mi malo znany i osobiscie nie mam czasu aby go w tej chwili zglebiac.A
                    poza tym coz moze znaczyc dla ciebie moja opinia o tym czy tamtym,ty i tak masz
                    juz swoje klapki na oczach i nie mam tez zamiaru cie pouczac zas twa
                    niezaleznosc osobistego nyslenia tolerowac moge i bede dopoki nie zagraza to
                    fizycznie innym na zasadach zyj i daj innym zyc.Nie spotkalem tu na forum
                    dyskutanta ktory by dal sie edukowac,tu sa sami eksperci.
                    • kolargol Re: Do Pulsa 20.12.02, 00:26
                      Gość portalu: PULS napisał(a):

> kolargol napisał:
                      >
                      > > Wiec uwazasz ze nalezy natychmiast wycofac Polske z NATO ? A co z AK, byl
                      > a
                      > > organizacja zbrodnicza jak Gestapo czy nie?
                      >
                      > P.Jak ci juz pisalem,nie jestem historykiem i ten temat z AK albo jest mi malo
                      > znany albo znany ze zrodel ktore nie moglem uznac za wiarygodne.Poprostu
                      temat
                      > ten jest mi malo znany i osobiscie nie mam czasu aby go w tej chwili
                      zglebiac.A
                      >
                      > poza tym coz moze znaczyc dla ciebie moja opinia o tym czy tamtym,ty i tak
                      masz
                      >
                      > juz swoje klapki na oczach i nie mam tez zamiaru cie pouczac zas twa
                      > niezaleznosc osobistego nyslenia tolerowac moge i bede dopoki nie zagraza to
                      > fizycznie innym na zasadach zyj i daj innym zyc.Nie spotkalem tu na forum
                      > dyskutanta ktory by dal sie edukowac,tu sa sami eksperci.

A to ciekawe co piszesz. Wychodzi na to ze nie chodziles do szkoly albo masz
                      mozg mniejszy od przedszkolaka. Nawet dzieci w przedszkolu wiedza ze AK nie
                      byla organizacja zbrodnicza jak Gestapo, tylko ty wciaz uwazasz ze moze jednak
                      byla. No gratuluje pomyslunku. A moze tez tak jak Kraken uwazasz ze wszyscy
                      partyzanci i powstancy polscy w czasie II Wojny Swiatowej to byli bandyci
                      poniewaz walczyli bez mundurow i zlamali umowy miedzynarodowe???? A moze
                      napiszesz mi ze temat jest ci malo znany i nie masz zdania? Gdzie ty sie
                      chlopie wychowales??? A moze tak jak Kraken uwazasz ze w Norymberdze
                      nieslusznie uznano ze SS to zbrodniarze i swiat sie teraz tego wstydzi???? A
                      moze i ten temat jest ci malo znany??? Na twoim miejscu po tym wszystkim co
                      napisales schowalbym sie ze wstydu i nie pieprzyl dalej bo sie pograzasz.
                      Troche przyzwoitosci nie zaszkodzi ci.
                      • Gość: Kagan Kolargol! Poczytaj ten watek! IP: *.khi.is 20.12.02, 15:27
                        www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=28&w=4000497&a=4000497
                        kolargol napisał:
                        Wiec uwazasz ze nalezy natychmiast wycofac Polske z NATO ? A co z AK, byla
                        organizacja zbrodnicza jak Gestapo czy nie?
                        P. Jak ci juz pisalem, nie jestem historykiem i ten temat z AK albo jest mi
                        malo znany albo znany ze zrodel ktore nie moglem uznac za wiarygodne. Po prostu
                        temat ten jest mi malo znany i osobiscie nie mam czasu aby go w tej chwili
                        zglebiac. A poza tym coz moze znaczyc dla ciebie moja opinia o tym czy tamtym,
                        ty i tak masz juz swoje klapki na oczach i nie mam tez zamiaru cie pouczac zas
                        twa niezaleznosc osobistego nyslenia tolerowac moge i bede dopoki nie zagraza
                        to fizycznie innym na zasadach zyj i daj innym zyc. Nie spotkalem tu na forum
                        dyskutanta ktory by dal sie edukowac, tu sa sami eksperci.
                        Ka: Szczegolnie kolargol i chrzescijanin Jerzy...;)

Ko: A to ciekawe co piszesz. Wychodzi na to ze nie chodziles do szkoly albo
                        masz mozg mniejszy od przedszkolaka. Nawet dzieci w przedszkolu wiedza ze AK
                        nie byla organizacja zbrodnicza jak Gestapo, tylko ty wciaz uwazasz ze moze
                        jednak byla.
                        Ka: Dzieci w przedszkolu czy szkole przechodza tzw. pranie mozgow. Tylko
                        jednostki inteligentne potrafia sie pozniej zdobyc na wlasne zdanie, wiekszosc
                        powtarza, jak kolargol, oficjalna propagande rezymowa, czy to rezym
                        prowschodni, czy tez prozachodni...;(

Ko: No gratuluje pomyslunku. A moze tez tak jak Kraken uwazasz ze wszyscy
                        partyzanci i powstancy polscy w czasie II Wojny Swiatowej to byli bandyci
                        poniewaz walczyli bez mundurow i zlamali umowy miedzynarodowe????
                        Ka: Bo taki byl tan faktyczny, AK to byli terorysci w swietle prawa, jak dzisiaj
                        Al Quaida...

Ko: A moze napiszesz mi ze temat jest ci malo znany i nie masz zdania? Gdzie
                        ty sie chlopie wychowales??? A moze tak jak Kraken uwazasz ze w Norymberdze
                        nieslusznie uznano ze SS to zbrodniarze i swiat sie teraz tego wstydzi???? A
                        moze i ten temat jest ci malo znany??? Na twoim miejscu po tym wszystkim co
                        napisales schowalbym sie ze wstydu i nie pieprzyl dalej bo sie pograzasz.
                        Troche przyzwoitosci nie zaszkodzi ci.
                        Ka: Raczej tobie, Jerzy vel kolargol! Ty podobno wiesz wszystko "najlepiej",
                        wiec po co sie pytasz innych? Tyle, ze nawet w przypadku Buialorusi nie miales
                        racji...
                        www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=28&w=4000497&a=4000497
      • Gość: Kagan Re: Czy Jerzy udowodni, ze nie zostal opetany? IP: *.intranet.loc / *.abo.wanadoo.fr 18.12.02, 06:21
        Gość portalu: PULS napisał(a):
        Jerzy ci wybiorzczo(zgodnie z natura tej gazety)powie ze to bylo stare
        przymierze i nowe sie dla niego liczy.zacytuje ci pare ewangelii jak to
        bedziesz sie w piekle smazyl a na koniec ci zamknie gebe cenzura-i po dyskusji.
        K: Byc moze, ale z ta cenzura to Jerzykowi jakby cos nie wyszlo... jedyne co
        zrobil, to przesunal mnie wirtualnie z Australii do Francji... ;)
        A co do przymierza, to wyglada mi NA TO, ze zydzi i muzulmanie uwazaja wciaz ze
        jest tylko jeden, jednoosobopwy Bog. Wielobostwo/wielosobowosc boska (co
        wychodzi praktycznie NA TO samo) to domena pogan i chrzescijan. Katole w tym
        celuja, bo do kultu Troycy Sw. dodali kult Miriam i ostanio kult Wojtyly)...;)

P.Z fanatykiem religijnym nie masz szans Kagan tym bardziej ze w tych
        seminariach im chyba jakimis egzorcyzmami zdolnosc myslenia odbieraja.
        K: Tu masz chyba racje na 100%, z tym, ze takie Jerzyki czy Wojtyly rodzic sie
        musza od razu ze wrodzona wada mozgu, taka co im nie pozwala racjonalnie
        myslec...;(
        • Gość: Kagan Re: Czy Jerzy udowodni, ze nie zostal opetany? IP: *.khi.is 20.12.02, 14:56

> Gość portalu: PULS napisał(a):
          > Jerzy ci wybiorzczo(zgodnie z natura tej gazety)powie ze to bylo stare
          > przymierze i nowe sie dla niego liczy.zacytuje ci pare ewangelii jak to
          > bedziesz sie w piekle smazyl a na koniec ci zamknie gebe cenzura-i po
          dyskusji.
          > K: Byc moze, ale z ta cenzura to Jerzykowi jakby cos nie wyszlo... jedyne co
          > zrobil, to przesunal mnie wirtualnie z Australii do Francji... ;)
          > A co do przymierza, to wyglada mi NA TO, ze zydzi i muzulmanie uwazaja wciaz
          ze
          >
          > jest tylko jeden, jednoosobopwy Bog. Wielobostwo/wielosobowosc boska (co
          > wychodzi praktycznie NA TO samo) to domena pogan i chrzescijan. Katole w tym
          > celuja, bo do kultu Troycy Sw. dodali kult Miriam i ostanio kult Wojtyly)...;)
          >
          > P.Z fanatykiem religijnym nie masz szans Kagan tym bardziej ze w tych
          > seminariach im chyba jakimis egzorcyzmami zdolnosc myslenia odbieraja.
          > K: Tu masz chyba racje na 100%, z tym, ze takie Jerzyki czy Wojtyly rodzic
          sie
          > musza od razu ze wrodzona wada mozgu, taka co im nie pozwala racjonalnie
          > myslec...;(
    • Gość: +- Re: Czy Jerzy udowodni, ze nie zostal opetany? IP: *.*.*.* 18.12.02, 07:13
      Wielokrotnie Jerzy udowodnił to o co pytasz. Podobnie i ty, nieprzerwanie dowodzisz swojego zdemonizowania.

+-
      • Gość: Kagan Re: Czy Jerzy udowodni, ze nie zostal opetany? IP: *.intranet.loc / *.abo.wanadoo.fr 18.12.02, 07:44
        Gość portalu: +- napisał(a):
        Wielokrotnie Jerzy udowodnił to o co pytasz. Podobnie i ty, nieprzerwanie
        dowodzisz swojego zdemonizowania.
        K: Jerzy, nie chowaj sie pod plusikiem, bo to nieladnie...
        Ja tez moge napisac do ciebie jako np. minusik z logina albo innego adresu (co,
        jak wiesz, przychdozi mi dosc latwo)...;)
        I udwodnij mi najpierw, prosze, istnienie duchow, demonow, diablow itp.
        Kagan
    • Gość: pollak Od razu powiedz, żeby udowodnił że nie jest IP: *.jgora.dialog.net.pl 18.12.02, 22:28
      wielbłądem.
      • Gość: Kagan Re: Od razu powiedz, żeby udowodnił że nie jest IP: *.intranet.loc / *.abo.wanadoo.fr 19.12.02, 13:05
        Gość portalu: pollak napisał(a):
        wielbłądem.
        K: Zauwaz, kto pierwszy zaczal watki o opetaniu.
        Ja, czy Jerzy? Latwo to sprawdzic uzywajac wyszukiwarki...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka