s.k.i.n 18.05.06, 15:39 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3352926.html - kto sieje wiatr zbiera burzę, choć takich czynów ja akurat nie pochwalam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
s.k.i.n [...] 18.05.06, 15:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: organizacjaKrew i Honor przeszła od słów do c 18.05.06, 15:51 Mocni faceci.W piesci napadli na jednego chlpaka.Na koniec wbili mu noz w plecy i uciekli. Czy skiny, naziole to wylacznie tchorze? Pieciu na jednego!!.Niewiadomski rawniez strzelal do starego czlowieka Prezydenta Gabriela Narutowicza w plecy.Bal sie spojrzec czlowiekowi w oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych A według Wierzejskiego to geje są tchórzami... 18.05.06, 15:53 Odpowiedz Link Zgłoś
s.k.i.n Re: A według Wierzejskiego to geje są tchórzami.. 18.05.06, 15:54 od walk jeden na jeden wysyła się inny rodzaj ludzi ci to byli stażyści którzy starają się dopiero o członkostwo w tej organizacji Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Chyba jeden na jeden z własnym ptakiem. 18.05.06, 15:56 Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Uważaj żeby rączka ci się nie obsunęła. 18.05.06, 15:59 Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: jak mi się reka obsunie to twoja główka b. bi 18.05.06, 16:07 Poniewaz polska prokuratura nie jest w stanie niczego zrobic z faszystowska cholota, anarchisci zapowiedzieli zlozenie doniesienia w prokuraturze niemieckiej.Jeszcze dzisiaj.Poniewaz tamtejsza prokuratura jest bardziej sprawna i szczegolnie wyczulona na nazioli,nalezy spodziewac sie szybkich efektow.A ty dupku uwazaj.Bedziesz jednym pierwszych do ktorych sie dobiora.I zapomnij o wycieczkach do gejskinowych klubow w niemczech. Odpowiedz Link Zgłoś
s.k.i.n [...] 18.05.06, 16:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_nowak [...] 18.05.06, 16:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
s.k.i.n Re: jak mi się reka obsunie to twoja główka b. bi 18.05.06, 16:44 mam dziewczynę (a nawet pewną nieznaną mi liczbę nieślubnych dzieci) Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_nowak Re: jak mi się reka obsunie to twoja główka b. bi 18.05.06, 17:06 > mam dziewczynę (a nawet pewną nieznaną mi liczbę nieślubnych dzieci) to mnie tym bardziej upewnia, zes jest TAAAAAAAAAAAKI kulturalny. I cale szczescie (tych dzieci) ze taaaaaaaakiego kulturalnego tatusia nie beda znaly :D Odpowiedz Link Zgłoś
www.nasznocnik.pl Re: pewną nieznaną mi liczbę nieślubnych dzieci 18.05.06, 17:08 To przykre - wzrośnie odsetek debili w społeczeństwie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
s.k.i.n Re: pewną nieznaną mi liczbę nieślubnych dzieci 19.05.06, 00:25 ktoś musi ratować ten naród przed wymarciem... lazę od burdelu do burdelu i zapladniam..ale byle czego nie biorę Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Jak ta misja sie w III Rzeszy nazywala? Moze mi 19.05.06, 02:48 kto to przypomni:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Stokrotne dzieki - wlasnie o to mi chodzilo:) 19.05.06, 15:47 en.wikipedia.org/wiki/Lebensborn Odpowiedz Link Zgłoś
pandada oni muszą poczuć Krew. 19.05.06, 00:23 a kiedy czas na Honor? Ciekawe jakie pojęcie honoru mają te skrytobójcze bandy? Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Skin, a malo ci klopotow z policja? Ta gadka o 19.05.06, 02:04 kolejna jej wizyte sie prosisz. I po co to glupio pieprzyc? Macie USILOWANIE ZABOJSTWA, a w takim przypadku naprawde niewarto udawac swiadka, ktory policji nie chce informacji udzielic:))) Odpowiedz Link Zgłoś
memor3 Skini, faszysci wesz.... gromadza najgorsze mety 19.05.06, 15:40 ze spoleczenstwa. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
s.k.i.n Re: Subkultury się tłuką 18.05.06, 16:05 jaby nie było tej lewackiej hołoty to i nas by nie było...my jesteśmy reakcją na to co to lewactwo wyprawia i tak długo ono bedzie gnebione jak długo ono bedzie próbowało wmawiać normalnym Polakom ze to co patologiczne i chore jest normalne i zdrowe Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Subkultury się tłuką 18.05.06, 16:10 Jak na razie to bierzecie sie za siebie. manstouch.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
s.k.i.n Re: Subkultury się tłuką 18.05.06, 16:12 autorów takich stron(manstouch.com/) powinni ścigać z urzędu Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Subkultury się tłuką 18.05.06, 16:13 Autorzy to skinhaedzi.Twoi bracia. Odpowiedz Link Zgłoś
s.k.i.n Re: Subkultury się tłuką 18.05.06, 16:16 redskinheadzi nie maja nic wspólnego z prawdziwymi skinami poza tym to moz byc też prowokacja służb specjalnych mająca na celu zohydzenie i zniechęcenie potencjalnych chetnych do naszej organizacji skinowskiej..red skiny to koncesjonowane wtyki bedący na usługach eurosłuzb specjalnych UE i organizacji pedalskich..odcinam sie od takich kreatur Odpowiedz Link Zgłoś
pandada kreatur sobie szuka 19.05.06, 00:33 a śmieci wbijające noże w plecy to kto? Bojownicy o normalność? Ludzie honoru? Przecież skini to odpad społeczeństwa, agresywne bydło, durne i nienawistne. Przestępcy bez honoru. Kto kocha skinów? Zapytaj na ulicy: przeważy strach i odraza. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Subkultury się tłuką 18.05.06, 16:13 Honoru tu nie widac.Natomiast czyny owszem. www.actwin.com/toaph/life/primitive/skin/skin.html Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka7112 polskie Subkultury się tłuką 18.05.06, 16:13 inne sa kultury w subpolsce? Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: polskie Subkultury się tłuką 18.05.06, 16:26 To nawet nie sukultura,to atawizmy. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Statystycznie normalny Polak to chrześcianin 18.05.06, 16:25 s.k.i.n napisał: > jaby nie było tej lewackiej hołoty to i nas by nie było...my jesteśmy reakcją > na to co to lewactwo wyprawia i tak długo ono bedzie gnebione jak długo ono > bedzie próbowało wmawiać normalnym Polakom ze to co patologiczne i chore jest > normalne i zdrowe A Chrystus gardził przemocą. Więc kim wy jesteście? Odpowiedz Link Zgłoś
s.k.i.n ale ja nie jestem chrześcijaninem! 18.05.06, 16:27 tyle razy pisałem ze wyznaję kulta Światowida! Odpowiedz Link Zgłoś
hummer A gdzie kult Światowida nakazuje przemoc 18.05.06, 16:29 s.k.i.n napisał: > tyle razy pisałem ze wyznaję kulta Światowida! A gdzie kult Światowida nakazuje przemoc? :-) Gość w dom Bóg w dom. Newet jeśli to wróg. O nocy Kupały nie wspominając. No i o łysych pałach też u wczesnych Słowian nie było mowy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: ale ja nie jestem chrześcijaninem! 18.05.06, 16:35 Switowid nakzuje wbijac noz w plecy? Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: ale ja nie jestem chrześcijaninem! 18.05.06, 16:37 x2468 napisał: > Switowid nakzuje wbijac noz w plecy? Z niego taki Słowianin jak ze słonia alpinista :-) Odpowiedz Link Zgłoś
www.nasznocnik.pl Re: Słowianin jak ze słonia alpinista :-) 18.05.06, 19:06 ...a o Światowidzie wie toto pewnie tyle, ile przeczytało w "Kajku i Kokoszu" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: ale ja nie jestem chrześcijaninem! 19.05.06, 00:37 Światowid nie ma pleców i z każdej strony ma oczy, więc nie kapuje specyfiki ciosu w plecy. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford A z KK zes sie oficjalnie wypisal? Przeciez mama 19.05.06, 01:54 cie chyba w niemowlectwie ochrzcila i od tego czasu masz w parafii swoja "teczke" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Statystycznie normalny Polak to chrześcianin 18.05.06, 16:27 Skin polski ? 100% katolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
www.nasznocnik.pl Teraz najwyższa pora by do czynów przeszła... 18.05.06, 16:27 ...policja. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Teraz najwyższa pora by do czynów przeszła... 18.05.06, 16:33 Policja? Nie zartuj.Naziole oglosili przed okolo pol roku w internecie listy proskrypcyjne(pamietamy "polskozerce Batute"), a policja i prokuratura do dnia dzisiejszego niczego nie zrobila.Owszem wezwali na przesluchanie czlowieka ktory zlozyl w prokuraturze doniesienie.Za Madzie Buczek polsat dostal pol miliona kary.Wierzejski publicznie wzywal da walenia palami i krukowna nic.Przeciez nie beda nieprzyjemni dla koalicjanta. Dlatego nalezy przestac rozmawiac z "polska" policja i prokuratura.Zglaszac takie przypadki nalezy w prokuraturach zagranicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
www.nasznocnik.pl Oczywiście nie mam złudzeń, że władza zrobi coś... 18.05.06, 16:40 ..."sama z siebie", ale właśnie pod presją zagranicy; mediów, rządów, instytucji unijnych; mimo takiego, a nie innego składu koalicji władza ostatnio bardzo stara się przecież pokazać swoją "europejskość"... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
s.k.i.n Re: Oczywiście nie mam złudzeń, że władza zrobi c 19.05.06, 00:04 mam nadzieję ze nasze wladze nie ulegną naciskom plynące z wrogich nam państw Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford [...] 19.05.06, 00:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Powtarzam pytanie do skina, bo niczego ono nie 19.05.06, 14:45 lamie: czy uwazasz, ze wrogami Polski sa panstwa NATO, bo one to w sprawie zakazow parad gejow najbardziej protestuja, a tylko Putin takie zakazy u siebie wprowadza? Giwi - slowo NATO nie jest uznane za obelzywe:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Zajmuje sie w tym w ramach Europolu od paru lat. 19.05.06, 00:53 Pierwsze cynki, ktore pozwolily rozwalic serwery grupy lubelskiej, na wybrzezu etc. przyszly do was z Wielkiej Brytanii. A radzilem waszej policji, jak komu dobremu, namierzac czlonkow przez forum Gazety Wyborczej? Nie musieliby ciekac na laske Amerykanow, az mi IP podostarczaja:))) Odpowiedz Link Zgłoś
www.nasznocnik.pl Z F.A.Q: "Czym zajmuje się grupa Blood & Honour?" 18.05.06, 17:06 "Działalność Blood & Honour/Combat 18 Polska nie jest przeznaczona do wiadomości publicznej" Miejmy nadzieję, że - wbrew intencjom "działaczy" - jak najwięcej wiadomości o "działalności" się jednak przedostanie... Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Combat 18 jest w UK na liscie organizacji 19.05.06, 00:48 terrorystycznych. Pod spisem artykulow jawnie nazistowskich masz tych bydlakow portrecik: www.whitepower.co.uk/articles.html Odpowiedz Link Zgłoś
s.k.i.n Re: Krew i Honor - wizytówka 19.05.06, 00:21 zajebista strona!! naprawdę! dzięki za link..ustawie sobie to jako stronę startową...oczywiście listę już skopiowalem na worda Odpowiedz Link Zgłoś
pandada dziś wbijacie noże w plecy 19.05.06, 00:40 co jutro? Uprowadzenia dzieci? A może tak wleźcie do jednej celi i bawcie się sami ze sobą? Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Są wśród nas... 19.05.06, 01:32 s.k.i.n napisał: > zajebista strona!! naprawdę! dzięki za link..ustawie sobie to jako stronę > startową...oczywiście listę już skopiowalem na worda ===============================================================================J Jak widac, nazisci sa i wśród na FK! Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: Są wśród nas... 19.05.06, 01:34 joannabarska napisała: > s.k.i.n napisał: > > > zajebista strona!! naprawdę! dzięki za link..ustawie sobie to jako stronę > > > startową...oczywiście listę już skopiowalem na worda > =============================================================================== > J > Jak widac, nazisci sa i wśród na FK! =========================== są i wśród NAS na FK! - poprawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Sa. Ale o tym konkretnym to policja juz od dawna 19.05.06, 01:42 wie. Sklada mu wizyty. Nawet grzywne placil - sam sie z tego na FK jako "martyr" nazizmu spowiadal:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford To tylko popluczyna po naszym Blood &Honour i 19.05.06, 00:46 Combat 18 - Polakow stac jedynie na nieudolne podroby, taka rasa - pawiem narodow i papuga.... B&H powstala w Derbyshire, a po ilus tam latach to nawet i nie-aryjskie plemiona zaczely sie w to bawic: mongoloidy z Polski, Ukrainy, Rosji, ba...nawet z Bulgarii:))) Az mi sie wojenny dowcip o "prawdziwym Aryjczyku" przypomina: blondyn jak Hitler, smukly jak Goering, wysoki jak Goebbels. Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Panie ministrze Ziobro, co Pan na to? 19.05.06, 00:52 Tak sie zaczyna f a s z y z m. Jakos nie słyszę, co na ten temat mówi min. Ziobro! -- "Chcieliście Polski? No to ja macie. Skumbrie w tomacie, pstrąg." K.I.GAŁCZYŃSKI Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Musi wiedziec: w tej sprawie od jakis 3-4 lat jest 19.05.06, 00:58 wspolpraca nazej Special Branch (bo uznano C18 za gruoe terrorystyczna)z polska policja, rozwalono min w Polsce drukarnie robiaca uslugowke dla naszej B&H, oraz zamknieto pare stron waszych nazi na polskich serwerach. Policja ma tez niby monitoring wygarnietych wowczas polskich nazioli. Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: Panie ministrze Ziobro, co Pan na to? A na to? 19.05.06, 01:00 Inicjatywa Redwatch jest w prostej linii kontynuacją udanych akcji tego typu, jakie mają miejsce w Wielkiej Brytanii i Niemczech. Redwatch Polska jest informacją, że środowiska patriotyczne istnieją i mają się dobrze. To także odpowiedź na inicjatywy spod szyldu „Nigdy Więcej”, ich przyjaciół w mediach i wszelkich ugrupowań mieniących się jako Antifa oraz kłamstwa wypisywane na nasz temat. Celem Redwatch Polska jest zbieranie wszelkich możliwych informacji (zdjęcia, adresy, nr telefonów, nr tablic rejestracyjnych samochodów etc.) na temat osób trudniących się działalnością antyfaszystowską, antyrasistowską, kolorowych imigrantów, działaczy lewackich stowarzyszeń i wszelkiego rodzaju sympatyków i aktywistów szeroko rozumianego lobby homoseksualnego oraz pedofili. Poprzez Redwatch chcemy uświadomić środowiskom, które są nam przeciwne, że to, co wiedzą na nasz temat, jest niczym w stosunku do wiedzy, jaka posiadamy o nich. Są tylko dwie strony – nasza i ta druga. Jeżeli rozpoznasz którąś osobę na zdjęciu, a znasz jej adres telefon lub tablice rejestracyjne samochodu daj znać na maila: (jest podany na portalu,z którego to biorę,wiec łatwo namierzyc,Panie Ministrze!) "Chcieliście Polski? No to ja macie. Skumbrie w tomacie, pstrąg." K.I.GAŁCZYŃSKI Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford PS: To nie faszyzm, to jawny NAZIZM, narodowy 19.05.06, 01:04 socjalizm, co na stronie brytyjskiej mozesz sobie przeczytac - a to brytyjska "matuszka" nadaje ton filiom europejskim. U nas za swastyki ukarac ich nie mozna (bo i jak, skoro ze swastyka sa i ksiazki Kershawa, ktory naziolem bynajmniej nie jest, a wrecz przeciwnie) - trzeba czekac na czyny. I dopiero potem wsadzic. I wsadza sie w miare moznosci. Ostatnio grupe z Londynu co jezdzila wozem ulicami i "sprzatala" Murzynow z ostrej broni (przy zatrzymaniu mieli caly bagazmik z bronia). Niemniej o ile wiem, to listy organizacyjne i policja brytyjska, i niemiecka maja mniej wiecej w calosci (w nalocie pare tygodni temu Niemiaszkow nakryto z listami czlonkow). Pozostaje monitorowac i czekac na przestepstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada pobicia, napady na imprezy 19.05.06, 01:01 to normalka w wykonaniu łysych śmieci. Wystarczy wejść na www.lewica.pl i przejrzeć wiadomości, aby dostzrec jak zwiększyła się aktywność prawicowych bojówek pod rządami "twardzieli" z PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Cenne uzupełnienie 19.05.06, 01:30 „Nikt z nas nie ma zamiaru płakać za skrzywdzonymi lewicowcami, antyfaszystowskimi aktywistami i przyjaciółmi pedałów. Jeśli ten atak miał podłoże ideologiczne, to miejmy nadzieję, że teraz Maciej D., jutro cały lewacki pomiot. Czyli odpowiedź brzmi – popieramy ten, jak i wszystkie inne ataki na lewicowców!” – napisali na swojej stronie internetowej naziści. Stwierdzili też, że nie mają zamiaru rezygnować z akcji „Redwatch”, polegającej na publikowaniu informacji o ludziach, których uznają za „wrogów rasy”. „Nie widzimy takiej potrzeby. (...) Nie będziemy również przepraszać za to, co robimy, bo uważamy to za słuszne. Na myśl nam nawet nie przyszło, by powstrzymać nasze działania z powodu tego wydarzenia. Jeśli jest ono naprawdę związane z »Redwatch«, znaczy, że akcja jest udana”. W sprawie strony internetowej BH trwa postępowanie w Prokuraturze Rejonowej w Warszawie. – Toczy się w sprawie naruszenia ustawy o ochronie danych osobowych i publiczne propagowanie treści faszystowskich. Można jednak rozważać, czy nie mamy już do czynienia z przestępstwem publicznego nawoływania do popełnienia zbrodni – powiedział nam Maciej Kujawski, rzecznik prasowy warszawskiej prokuratury. Choć strona, na której naziści prezentują informacje o „wrogach rasy” jest dostępna w Internecie od początku roku, prokuraturze nie udało jej się zamknąć. Jak tłumaczy Kujawski, strona ta jest umieszczona na amerykańskim serwerze. – Nie możemy nic zrobić w sprawie tej strony bez pomocy Amerykanów. Kontakt został już nawiązany. Na razie mamy tylko informacje od oficera łącznikowego, że nie ma podstaw prawnych do zablokowania tej strony – mówi. Z tych samych powodów prokuraturze nie udało się ustalić, kto jest autorem tej strony. – Bierność władz w tej sprawie jest przerażająca – mówi Katarzyna Piekarska, posłanka Sojuszu Lewicy Demokratycznej z sejmowej Komisji Sprawiedliwości i Praw Człowieka. – Ile osób musi zginąć, żeby ktoś się za to wziął? Skoro z taką determinacją walczy się z chuliganami stadionowymi, to przynajmniej z równą determinacją należy walczyć z takimi organizacjami – dodaje. Obiecuje skierować w tej sprawie interpelację do ministra sprawiedliwości Zbigniewa Ziobry. – Będę też starała się zainteresować tą sprawą Komisję Sprawiedliwości i Praw Człowieka – mówi. Jej zdaniem, atak na Macieja D. „wpisuje się w klimat, jaki pojawił się w Polsce”. – Jest dużo takich stron czy wypowiedzi polityków przeciwko ludziom o innych poglądach, innej orientacji seksualnej. Każdy, kto jest inny, jest zły i z innością i odrębnością należy walczyć. To bardzo niedobra atmosfera – mówi. Nawołuje inne partie polityczne oraz Kościół katolicki do stanowczego potępienia nazistów. Do tej pory naziści z BH z agresją atakowali wszystkich rządzących polityków. Jednak powstanie koalicyjnego rządu Prawa i Sprawiedliwości, Samoobrony i Ligi Polskich Rodzin potraktowali z chłodną rezerwą. W opublikowanym na swojej stronie internetowej oświadczeniu odnieśli się szczególnie do osoby wicepremiera i ministra edukacji narodowej Romana Giertycha. Postulowali nawet szereg działań, jakie ich zdaniem Giertych powinien podjąć w polskich szkołach. Były to postulaty podobne do tych, jakie wysuwają działacze Młodzieży Wszechpolskiej – szerzenie patriotyzmu, walka z „modą na komunizm” oraz przeciwdziałanie narkomanii - stwierdza piątkowa "Trybuna". "Chcieliście Polski? No to ja macie. Skumbrie w tomacie, pstrąg." K.I.GAŁCZYŃSKI Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Kaczynscy - choc nazistami nie sa - dla "waadzy" 19.05.06, 01:39 stworzyli w Polsce klimat, ktory narodowym socjalistom sprzyja, ktory jest parasolem ochronnym dla nazizmu, bo pozwala go kamuflowac "patriotyzmem", "intersem narodowym", "solidaryzmem spolecznym". I ciesze sie, ze obralem sobie wlasciwa sygnaturke: IV Reich jeszcze u was nie ma, ale juz macie kaczy Gleichschaltung :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pandada skini koalicyjni 19.05.06, 01:44 tak się jakoś składa, że skini, podobnie jak Rydzyk, współpracują ze wszystkimi partiami koalicyjnymi. Toteż podnoszą łyse łby coraz wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Dlaczego ten watek nie wyleciał? 19.05.06, 01:54 Powinien zniknąć bezpowrotnie i od razu Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford A dlaczego mial wyleciec? Nazizmu nie przemilczysz 19.05.06, 01:57 Juz tego raz w historii Europy probowano - skutek wiadomy. Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: A dlaczego mial wyleciec? Nazizmu nie przemil 19.05.06, 02:10 Dlaczego? Bo dla wielu czytajacych otwierający post "organizacja" Blood&Honour (czy jakoś tak) to pewnie jakieś niegroźne harcerzyki, przynajmniej taki obraz bezrefleksyjnie kreuje nasz nieoceniony pogan... A to niestety, hmm, jak to nazwać - ruch? - otoczony swoista i niezbyt chwalebną legendą nie tylko w srodowiskach subkulturowych. Moze warto by to zaznaczyc? pl.wikipedia.org/wiki/Krew_i_honor en.wikipedia.org/wiki/Blood_and_Honour Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Ja zaznaczylem chyba jeszcze bardziej dobitnie: 19.05.06, 02:16 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=42044318&a=42075978 Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Choc mozna i o wiele mocniej: 19.05.06, 02:18 www.whitepower.co.uk/index2.html Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Hydra! 19.05.06, 12:56 Swiat jest dzis inny niż w 1933 roku, jednak zdumiewa odradzanie sie nazizmu w Polsce czy w Rosji. W zadnej mierze nie mozna tego lekcewazyc, a odpryski nazizmu spotykamy wszędzie, na tym forum takze. Odpowiedz Link Zgłoś
brunatny_romek Re: organizacjaKrew i Honor przeszła od słów do c 19.05.06, 13:24 Dosyć tego! Własnie przed chwilą zgłosiłem na policję posty skina, mam nadzieję że nawet pod wodzą dorna są w stanie dzięki IP dojść do tego bandyty! Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: organizacjaKrew i Honor przeszła od słów do c 19.05.06, 13:36 brunatny_romek napisał: > Dosyć tego! Własnie przed chwilą zgłosiłem na policję posty skina, mam nadzieję > > że nawet pod wodzą dorna są w stanie dzięki IP dojść do tego bandyty! =============Jak sie im zechce to raz, a dwa ..."niska szkodliwosc czynu..." Odpowiedz Link Zgłoś
brunatny_romek Re: organizacjaKrew i Honor przeszła od słów do c 19.05.06, 13:46 Wiem Joanno, wiem! Ale już nie zdierżyłem. Poza tym najpierw rozmawiałem ze znajomym karnistą - zwłaszcza dwa posty (o strukturze organizacji, czyli że nasyłają "stażystów" żeby zaatakowali oraz ten, że skin skopiował sobie listę "wrogów") mogą być, jesli dornowatym się zechce, podstawą do postępowania. Ale nie tyle mi chodzi w ogóle o B&H, co o udział w tym konkretnym napadzie. Bo niby skąd skin wie, jak te bojówki napadają, kiedy jest "sam na sam" a kiedy wbijają nóż w plecy. Ale neistety nie licze, że im się zechce. Ręce mi opadają Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Skin jest znany policji. A posty trafnie zes 19.05.06, 14:50 wytypowal - skin istotnie zglasza swoj udzial w przestepstwie;) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=42044318&a=42077170 Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Za cybercrimes juz policja od dawna za skinem 19.05.06, 14:47 chodzi. Jest nawet karany (grzywna). Znaja go w KW w Poznaniu - sam sie tym na tym forum chwalil. Innymi slowy - jest namierzony od dawna. Odpowiedz Link Zgłoś