Dodaj do ulubionych

Do admina: wyrzucić sloggiego i jego wcielenia

12.01.03, 20:06
sloggi to taki ktoś, kto ma ok.30 wcieleń - gada sam ze sobą:
sloggi to: sloggi, zdzicha, niech, lubiczowie i cała reszta
adminie - zrób porządek na forum i ze sloggi&jego wcieleniami
Podejrzewam, że wszyscy oprócz sloggiego i jego wcieleń są za wyrzuceniem
jego z forum gazety, oczywiście nie chcę mówić za wszystkich, ale patrząc na
jego reputację, wyciągam takie podejrzenia.
Obserwuj wątek
    • zdzicha Mylisz się 12.01.03, 21:02
      Mylisz się. Wszyscy tu jesteśmy Panem Pndzelkiem. Ty też.
      • grazynka-lubicz Re: Mylisz się 12.01.03, 21:17
        Zdziniu. To nie tak.Wszyscy są Niechem.
        Kocham Rysia
      • chaladia Re: Mylisz się 12.01.03, 21:20
        Wypraszam sobie!
        Ostatnio ktoś na tym Forum usiłował wmówić, że ten na fotografii z arafatką
        klanu al-Sibail na szyi to Pndzelek...
        A teraz Ty?
        • Gość: Niech [...] IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.03, 21:22
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • zdzicha Komu? 12.01.03, 22:10
            Chaladii? Chyba coś Ci się pomyliło.
            • Gość: Niech Re: Komu? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.03, 22:16
              Chaladia jest wporzo, ten dmyrstek to jakas wesz pieprzona. Przeciez to chyba
              jest jasne, kogo lubie lub nie. Zdzicha - dla pewnosci powtarzam - ciebie lubie
              i niezla laska jestes.
              • zdzicha Re: Komu? 12.01.03, 22:27
                No. Jasne, że jasne. Juz się przestraszyłam, ze cos Ci sie poprzestawiało, ale
                widzę, ze wszystko w porządeczku.
                Tez Cię lubię, zdrówko!
        • pan_pndzelek Re: do Chaladii 13.01.03, 12:51
          chaladia napisał:
          > Wypraszam sobie!
          > Ostatnio ktoś na tym Forum usiłował wmówić, że ten na fotografii z arafatką
          > klanu al-Sibail na szyi to Pndzelek...
          > A teraz Ty?

Więc jednak miałem rację z moimi domysłami, natchnęła mnie ta właśnie
          arafatka...

PS. Mam przyjaciela o identycznym (po spolszczeniu) nazwisku...

Pozdrawiam
          • chaladia Re: do Pndzelka - korekta 13.01.03, 20:06
            Masz dwóch.
    • mala_zabka Re: Do admina: wyrzucić sloggiego i jego wcieleni 12.01.03, 22:54
      dmirstek napisał:

> sloggi to taki ktoś, kto ma ok.30 wcieleń - gada sam ze sobą:
      > sloggi to: sloggi, zdzicha, niech, lubiczowie i cała reszta
      > adminie - zrób porządek na forum i ze sloggi&jego wcieleniami
      > Podejrzewam, że wszyscy oprócz sloggiego i jego wcieleń są za wyrzuceniem
      > jego z forum gazety, oczywiście nie chcę mówić za wszystkich, ale patrząc na
      > jego reputację, wyciągam takie podejrzenia.

Niestety to nie tylko sloggi i sloggi to nie zdzicha. Co nie zmienia faktu że
      oni oboje wraz z kolegami używają od bardzo dawna setek nicków by móc bluzgać
      na tych którzy im się nie podobają.
      • Gość: Niech Re: Do admina: wyrzucić sloggiego i jego wcieleni IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.03, 22:56
        Ty mi sie nie podobasz. Bo ty niedobra kobieta jestes.
        PS. Przepraszam kobiety.
        • mala_zabka Re: Do admina: wyrzucić sloggiego i jego wcieleni 12.01.03, 23:04
          Gość portalu: Niech napisał(a):

> Ty mi sie nie podobasz. Bo ty niedobra kobieta jestes.
          > PS. Przepraszam kobiety.

Co ty gadasz ?
          Przepraszasz kobiety ?! Kogo ty zgrywasz ?
          Przecież dopiero co wyzywałes mnie i inna kobietę od p..., k....
          Obrzydliwe.
          • Gość: Niech [...] IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.03, 23:08
            • mala_zabka [...] 12.01.03, 23:20
              • Gość: Niech [...] IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.03, 23:24
                • mala_zabka [...] 12.01.03, 23:33
                  • Gość: Niech Re: Do admina: wyrzucić sloggiego i jego wcieleni IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.03, 23:37
                    To jest otwarte forum. Niech publika oceni kto jest nudny. Dam ci fory. Zrzygam
                    sie.
                    • mala_zabka Re: Do admina: wyrzucić sloggiego i jego wcieleni 12.01.03, 23:43

> To jest otwarte forum. Niech publika oceni kto jest nudny. Dam ci fory.
                      Zrzygam
                      >
                      > sie.

Publika nie oceni. Nie da rady. Nie wpuscicie tu publiki tylko sami "wyrazicie
                      jej opinię" po setkami kolejnych nicków. A jeśli jakos się "publika" przemknie,
                      to i tak ją zrazisz bluzgami.
                      Żegnam
                      • Gość: Niech Re: Do admina: wyrzucić sloggiego i jego wcieleni IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.03, 23:45
                        Obiecanki cacanki.
                      • dwulicus Re: Do admina: wyrzucić sloggiego i jego wcieleni 13.01.03, 23:04
                        mala_zabka napisała:

> Gość portalu: Niech napisał(a):
                        >
                        > > To jest otwarte forum. Niech publika oceni kto jest nudny. Dam ci fory.
                        > Zrzygam
                        > >
                        > > sie.
                        >
                        > Publika nie oceni. Nie da rady. Nie wpuscicie tu publiki tylko
                        sami "wyrazicie
                        > jej opinię" po setkami kolejnych nicków. A jeśli jakos się "publika"
                        przemknie,
                        >
                        > to i tak ją zrazisz bluzgami.
                        > Żegnam

Publika oceniła poczynania malej_zabki na podstawie wypowiedzi.
                        Jesteś denna czy rzeczna ?
    • dmirstek Wycofuję wniosek 13.01.03, 16:47
      W ramach solidarności ze sloggim i przeprosinami (problemy) wycofuję swój
      wniosek - sprawa została zakończona
      • sloggi Re: Wycofuję wniosek 13.01.03, 17:24
        dmirstek napisał:

> W ramach solidarności ze sloggim i przeprosinami (problemy) wycofuję swój
        > wniosek - sprawa została zakończona

Wycofujesz ten tzw. wniosek, bo masz przez to problemy.
        Mimo wszystko nie jesteś w porządku.
    • odzdziszacze Re: Do admina: wyrzucić sloggiego i jego wcieleni 14.01.03, 02:08
      dmirstek napisał:

> sloggi to taki ktoś, kto ma ok.30 wcieleń - gada sam ze sobą:
      > sloggi to: sloggi, zdzicha, niech, lubiczowie i cała reszta
      > adminie - zrób porządek na forum i ze sloggi&jego wcieleniami
      > Podejrzewam, że wszyscy oprócz sloggiego i jego wcieleń są za wyrzuceniem
      > jego z forum gazety, oczywiście nie chcę mówić za wszystkich, ale patrząc na
      > jego reputację, wyciągam takie podejrzenia.

Bo nie ma przecież co liczyć na to że zdzicha, sloggi, niech i cała reszta się
      opanują.
      • Gość: Niech Re: Do admina: wyrzucić sloggiego i jego wcieleni IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.03, 02:10
        Nie ma. Dlatego wywalmy ich. Bedziesz mial wiecej miejsca dla swojej
        tworczosci. I popros jeszcze Agore o dodatkowe serwery.
        • pacio Re: Do admina: wyrzucić sloggiego i jego wcieleni 14.01.03, 12:49
          I za wierszówke na konto coś przeleją, i zostaniesz Adminem Polowym, i kolejne
          szczeble kariery przed Tobą.
          Wywalmy ich, wywalmy
          • Gość: Niech Re: Do admina: wyrzucić sloggiego i jego wcieleni IP: 217.197.165.* 14.01.03, 13:01
            Ale to bedzie dopiero poczatek. Potem wywalmy tych na A, na B, na C...
            • pacio Re: Do admina: wyrzucić sloggiego i jego wcieleni 14.01.03, 13:40
              D,E,F, pomińmy, i od końca Z,Y,X, będzie sprawiedliwie !
              • Gość: Niech Re: Do admina: wyrzucić sloggiego i jego wcieleni IP: 217.197.165.* 14.01.03, 13:49
                Moja ostateczna propozycja: od A do M i od R do Z.
                • pacio Re: Do admina: wyrzucić sloggiego i jego wcieleni 14.01.03, 13:58

> Moja ostateczna propozycja: od A do M i od R do Z.

czy to dobra końcepcja ?
                  To że Q jest podobne graficznie do O nic nie znaczy
                  Proponuje od Q
                  • Gość: Niech Re: Do admina: wyrzucić sloggiego i jego wcieleni IP: 217.197.165.* 14.01.03, 14:03
                    No to wtedy O tez.
                    • pacio Re: Do admina: wyrzucić sloggiego i jego wcieleni 14.01.03, 14:17
                      Q bez O nie przejdzie ?
                      • dmirstek Do sloggiego - nie TERAZ mam kłopoty patrz:Weekend 14.01.03, 16:42
                        Nie byłem pewien ocen. Nie wiedziałem czy:
                        Z polaka będę miał 3,4 czy 5
                        Z Matmy 4,5 czy 6
                        Z Angielskiego 3 czy 4
                        Sorry, byłem wqrzony ( 13.01.03 - klasyfikacja półroczna) i myślałem, że będzie
                        beznadziejnie.
                        Wszystko wyszło optymistycznie i teraz jestem w siódmym niebie!
                        Teraz nie chcę konlifktu z współforumiczami.
                        Sorry sloggi raz jeszcze - popatrz na te lata gimnazjum wstecz - wiesz jakie to
                        przeżycie, kiedy masz 4, 5, 5 i 5- Fizy, a on chce Ci postawić 4... czy ty
                        wtedy nie byłbyś wkurzony ??- za skutki uboczne wystawiania ocen sorry sloggi!
                        • Gość: Niech Z zapamietywania - pala! IP: 217.197.165.* 14.01.03, 16:51
                          www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=299&w=4246698&a=4246698
                          • dmirstek Re: Z zapamietywania - pala! 14.01.03, 17:54
                            Nie wim tylko co miałem zapamiętać.
                            A... 12-01-03 to niedziela! w niedzielę nie znałem jeszcze ocen przecież.
                            13ego-01-03 dopiero mogłem odrzec z ulgą "NIe jest źle!"
                            Takżże soorry do grazynki-lubicz, rychulubicza, niecha, zdzisi.
                            Kolega pokazał mi program, w którym można pisać wszystko, co się chce i jak się
                            to napisze to to sobie jest i się w końcu usuwa - mam już się na kim/czym wyżyć
                            • pan_pndzelek Re: do śmirstka 15.01.03, 16:14
                              Jak długo się jeszcze będziesz produkował barania głowo?
                              • maz_eeli do p.P 15.01.03, 18:15
                                Proszą szanownego pana, niech pan tylko weźmie pod uwagę, że to młodzieniec
                                pisze, bardzo młody zresztą. On z tego wyrośnie. Już mu sie zresztą odmieniło,
                                zaraz po tym, jak oceny na półrocze dostał lepsze. Więc może mu pan daruje te
                                chwile głupoty.
                                PS.
                                Nie kocham juz Eeli.
                                • pan_pndzelek Re: do p.P 15.01.03, 18:30
                                  OKI, ma darowane...
                                  • maz_eeli Re: do p.P 15.01.03, 18:54
                                    Dziękuje szanownemu panu.
                                    Ale jak smarkacz znowu zacznie pisać głupoty, sam mu pasem przez tyłek prylożę.
                                    • dmirstek Re: do p.P 15.01.03, 20:48
                                      Dzięki za przebaczenie. Nowy nauczyciel, który uczy w gimnazjum i liceum
                                      Reytana, studentów i w liceum dla dorosłych po prostu musiał dostać objazd od
                                      dyrektora, za bezpodstawne obniżanie ocen. Tak się skończyła historia.
                                      • pan_pndzelek Re: do p.P 16.01.03, 12:19
                                        Odkłaniam się z poważaniem...
                                        • Gość: Kaczorra to ja Re: do p.P IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.01.03, 20:12
                                          Ło Jesuuuuuuuuu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka