Dodaj do ulubionych

Hołota!Właśnie oglądam relacje z zajść warszawskih

02.06.06, 12:18
... po sławetnym meczu Legii.
Skąd w naszym narodzie (skłonnym do wypitki, ale raczej spokojnym) tyle
agresji, chamstwa i pogardy wobec CUDZEGO mienia?
Patrzę na połamane stoliki i zniszczone parasole na Starówce i nadziwić się
nie mogę, że mieszkam w Polsce.
Nie tak kiedyś "ten kraj" wyglądał...

Nie wiem, może ktoś opowie jak radzą sobie z "kibolami" inne kraje, bo
podobno u nas pod tym względem jest najgorzej...
Obserwuj wątek
    • rydzyk_fizyk Przestraszyłem się 02.06.06, 12:21
      że coś odwalili w czasie pogrzebu Kaziemierza Górskiego (właśnie trwa).

BTW Ktoś wpadł na pomysł żeby w tym samym czasie puszczać w TV relacje z
      rozróby!?
      • rydzyk_fizyk Re: Przestraszyłem się 03.06.06, 20:10
        A jednak pewien związek jest - na pogrzebie w pierwszym szeregu oficjeli pojawił się znany z biegłości w bronii miotanej wiceminister sportu.
    • camille_pissarro Re: Hołota!Właśnie oglądam relacje z zajść warsza 02.06.06, 13:51
      W PRL'u to byl dopiero porządek ;)))) Stoliki stały wyłącznie restauracjach,
      knajpach a ławki były takie , ze człowiek bał sie usiąść , zeby mu drzazga nie
      weszła w d..., albo zeby sobie ubrania nie pobrudzić .W restauracjach natomiast
      poza tymi stolikami to w menu z reguły lorneta i seta , tak to wygladał ten
      sławetny porzadek w epoce dyktatury ciemniaków ( bez cudzysłowa ) ;)))))))
      • kropek_oxford A cieszylbys sie rownie z takiej straty, gdyby te 02.06.06, 13:53
        knajpy na Starowce byly TWOJE?
        • camille_pissarro Re: A cieszylbys sie rownie z takiej straty, gdyb 02.06.06, 13:55
          Ja o zupie Ty o ....
    • kropek_oxford Skad? Z zawisci nieudacznikow, ze to nie ICH. Tak 02.06.06, 13:57
      jest zreszta na calym swiecie: holota co gowno ma niszczy wszystko, co wskazuje
      na to, ze INNY JEST OD HOLOTY LEPSZY. Bo holote wszelkie oznaki tej LEPSZOSCI
      bardzo bola, podkreslaja jej NICOSC
    • mariner4 Bo dla tych debili nie jest ważne co zrobili 02.06.06, 14:01
      kibole, tylko to, co być może kiedyś mogą zrobić geje! O ile zrobią.
      M.
    • wojciech6j Re: Hołota!Właśnie oglądam relacje z zajść warsza 02.06.06, 14:13
      Oczywiście za komuny to na mecze chdoziły kółka różańcowe i zakonnice.
      A naparzali sie kibole w kapitalistycznej anglii i holandii.
      Kiedy ty w końcu przestaniesz bredzić?
    • adalberto3 Nie ma chleba, to trzeba igrzysk. 02.06.06, 15:42
      Piłka nożna stała się w wielu krajach ważnym czynnikiem gospodarczym. Kiedyś
      spotkałem się z informacją, że po spadku miejscowej drużyny z I Bundesligi w
      Kaiserslautern jest zagrożone chyba 5 tys. miejsc pracy. Stąd dążenie
      wszystkich speców od kształtowania postaw do uczynienia z piłki nożnej obiektu
      zainteresowań dla potencjalnych konsumentów. Nie przeszkadza nawet, gdy na
      stadionach gromadzą sią osobnicy niezrównoważeni. Jeżeli jeszcze dochodzą do
      tego niezadowoleni i w danym momencie sfrustrowani, to niewiele trzeba by
      wywołać awantury. W jakiś sposób można też skanalizować społeczne
      niezadowolenie. W sumie łatwiej jest uspokoić tłum na stadionie niż na ulicy.
      A z tą Starówką to policji chyba coś nie wyszło. Było ciemno, chyba chcieli już
      spać. A tu taka awantura.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka