marad11 06.07.06, 12:43 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3465995.html Jakos trzeba by się zorganizowac... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariner4 Będziesz chłopie umierał za IV RP, 06.07.06, 12:55 Za Kaczorów, Marychę, Edgara, SexLudwika i innych. Mnie już nie wezmą! M. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Idź umierać za swoją ojczyznę, militarysto. 06.07.06, 12:59 Odpowiedz Link Zgłoś
tribunus Re: Idź umierać za swoją ojczyznę, militarysto. 06.07.06, 13:01 Kiedys tak pisali komunisci o Bundeswehrze. Bawie sie swietnie, pisz dalej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Ja też się bawię świetnie widząc jak 06.07.06, 13:03 prawicowi totalitaryści ośmieszają się. Odpowiedz Link Zgłoś
tribunus Re: Ja też się bawię świetnie widząc jak 06.07.06, 13:04 Po twoim pisaniu odniosze wrazenie ze jestes jeszcze przed... Zycze ci kaprala skur..... :-))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Nigdy nie uczestniczyłem i nie będę uczestniczył 06.07.06, 13:10 w zabawie dużych chłopców w mężczyzn pod nazwą armia. Ty w wojsku dowartościowałeś się maskulinistycznie? Odpowiedz Link Zgłoś
tribunus Re: czy ty musisz zawsze pisac glupoty ?ps. 06.07.06, 12:59 Zadanie zniesienia armii jest przejawem zdrady. Nie ma panstwa na swiecie ktore nie mialoby armii, nawet Watykan ja ma :-) Wolaj niech zyje armia zawodowa. Odpowiedz Link Zgłoś
tribunus Re: Zdrady czego? 06.07.06, 13:03 Kraju. Ja wiem ze komunisci sa internacjonalistami i jedyna ojczyzna jest dla nich Rosja ale poki co nad Wisla obowiazuja inne prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Jacy komuniści? 06.07.06, 13:08 Szczycę się że nie przynależę do prawicowej hołoty nacjonalistycznej co by brała wszystkich do koszar byle mieć nad każdym kontrolę. Odpowiedz Link Zgłoś
tribunus szczytuj dalej - La Madame zamkniete - to ty ? 06.07.06, 13:13 www.gay.pl/tekst.php?id=2222 Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Zostało ci jeszcze parę szufladek w które mozesz 06.07.06, 13:16 mnie wsadzić. Nie krępuj się. Odpowiedz Link Zgłoś
tribunus co za skromnosc bije z twojego postu :-) 06.07.06, 13:27 A w szufladke militarysty kto mnie umiescil ? ps. nie czyn drugiemu co tobie nie mile. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Ja cię umieściłem pamiętając o twoich wcześniejszy 06.07.06, 13:47 ch umieszczaniach mojej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Chory pomysł MON!!! Protest obywatelski? Podp 06.07.06, 13:00 Dobry sposob na bezrobocie, ale kto korwa bedzie ich zywil? Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: Chory pomysł MON!!! Protest obywatelski? Podp 06.07.06, 13:01 Zdecydowanie popieram wszelkie akcje protestu. Nie spodziewałam się, że może być jeszcze ktoś w naszej armii tak bezdennie bezmyślny. Przecież to nie jest żadne szkolenie. To jest produkcja mięsa armatniego. Ktos kto sledził wojnę rosyjsko - czeczeńską wie co partyzantka czeczeńska zrobiła z takich w ten sposób szkolonych rekrutów. Krwawe befsztyki. Współcześnie potrzebna jest dobrze wyszkolona armia zawodowa a nie pospolite ruszenie. Przeciw terrorystom potrzebne sa jednostki typu "Grom". Nie waham się powiedzieć, że pomysły p[ana Szczygło sa zbrodnicze. I jest to marnowanie pieniędzy podatnika. Takie ćwiczenia można sobie robić w ramach obrony cywilnej. A propos: Kiedyś przed IIwojną światową też byli tacy którzy twierdzili, że kawaleria jest w stanie obronić kraj. I że czołgi nie sa konieczne. Co z tego wyszło odczuwamy do dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 Skandal! 06.07.06, 13:05 gdzie ta armia zawodowa panie ministrze Sikorski? Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: Skandal! 06.07.06, 13:26 Kim jest ten Szczyglo? Skąd się wziął? a może on jest tylko "posłańcem" a autorem tego pomysłu na produkcję mięsa armatniego, jest to cudowne dziecko polskiej polityki, Radek Sikorski? Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: Chory pomysł MON!!! Protest obywatelski? Podp 06.07.06, 13:49 Proszę bardzo! To ta persona wciska nam obrone przez kraju siłami pospolitego ruszenia. www.szczyglo.pl/ Trzeba protestować zanim nie jest za późno. O takiej głupocie dawno nie słyszałam. Jest to narażanie bezpieczeństwa państwa i marnowanie pieniędzy podatników. Odpowiedz Link Zgłoś
danutki Re: Chory pomysł MON!!! Protest obywatelski? Podp 06.07.06, 13:50 mlode chlopaki beda biegaly po polu a dla pielegniarek nie ma pieniedzy proponuje wyslac te niedplacone pielegniarki na te pola cwiczebne i przynajmiej te chlopaki pobiegaja troche z sensownym interesem po becikowe Odpowiedz Link Zgłoś