bryt.bryt 14.07.06, 12:32 Wlasnie opowiada takie brutalne rzeczy o "dokonaniach" PiS, ze az sie zastanawiam, czy nagle nie zmienil frontu ... Moze obecnosc Lizuta tak na niego wplywa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reakcjonista1 Lizut? To tez sam Lizut co to podawał sie za 14.07.06, 12:33 studenta z Kanady? Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt ale fraza ... o SKOK'ach 14.07.06, 12:38 Karnowski: "zadziwiajace jest, jak PiS ulega pozadliwosci i slepocie, nawet jesli ich intecje sa czyste ... co tez nie jest pewne." Odpowiedz Link Zgłoś
trouble_maker Re: czy nagle nie zmienil frontu 14.07.06, 13:47 A może zbyt pośpiesznie go wcześniej "zaPiSano" ? Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: czy nagle nie zmienil frontu 14.07.06, 13:51 trouble_maker napisał: > A może zbyt pośpiesznie go wcześniej "zaPiSano" ? Niewykluczone. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Karnowski w Tok FM 14.07.06, 13:50 Nie słyszałem, czy chcesz mi powiedzieć, że Karnowski zidiociał już po raz drugi, może to jego brat bliźniak? Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt natezenie lze-mediow na metr kwadratowy 14.07.06, 13:55 haen1950 napisał: > Nie słyszałem, czy chcesz mi powiedzieć, że Karnowski zidiociał już po raz > drugi, może to jego brat bliźniak? Nie wiem, co sie dzieje, moze Karnowski (ten z Newsweeka) slabo sie staral, moze rzeczywiscie nie mogl znalezc argumentow na obrone PiS? A moze miejsce akcji tak na niego wplynelo? W koncu Tok FM nie tylko nalezy do Agory, ale nawet sasiaduje niemal przez sciane z siedziba firmy-matki na Czerskiej. Takie natezenie lze-mediow na metr kwadratowy nie moze pozostawic czlowieka obojetnym. Odpowiedz Link Zgłoś