patryjota 19.03.03, 19:32 ...eee to znaczy Na Bagdad! Wodzu prowadź! Für Miller, Gott und Vaterland! Nie oddamy nawet guzika! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
indris Na Białogród! - różnica 19.03.03, 19:57 Szwejk był inwalidą fizycznym. Cimoszewicz - umysłowym. Odpowiedz Link Zgłoś
tyu Re: Na Białogród! - różnica. Do Indrisa 20.03.03, 07:26 indris napisał: > Szwejk był inwalidą fizycznym. Cimoszewicz - umysłowym. Witaj Małpiatko! ;) Myślę, że przesadzasz w obu wypadkach, ale co do clou sprawy - stosunku do wojny w Iraku - nasze poglądy nie są odległe. Gdybyś miał ochotę na dyskusję - masz list w skrzynce. Pozdrawiam! tyu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Na Białogród! IP: *.vic.bigpond.net.au 20.03.03, 08:52 To nasi jeszcze nie zajeli Bagdadu? Benzyny im zabraklo, czy co? A moze maja klopot, bo sie im poddaja tysiace zolnierzy irackich, i nie zdazyli w zwiazku z tym wypelnic wszystkich fomularzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Na Białogród! IP: *.tnt2.newcastle.au.da.uu.net 20.03.03, 10:05 Gość portalu: Kagan napisał(a): > To nasi jeszcze nie zajeli Bagdadu? Benzyny im zabraklo, czy co? > A moze maja klopot, bo sie im poddaja tysiace zolnierzy irackich, > i nie zdazyli w zwiazku z tym wypelnic wszystkich fomularzy? zbliza sie weekend i w zwiazku z tym mala konsternacja czy juz zaczynac czy poczekac poniewaz USArmy w weekend nie walczy a jesli dodac ze sobota tradycyjny szabas wiec....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Na Białogród! IP: *.vic.bigpond.net.au 20.03.03, 10:13 Gość portalu: ja napisał(a): > Gość portalu: Kagan napisał(a): > > > To nasi jeszcze nie zajeli Bagdadu? Benzyny im zabraklo, czy co? > > A moze maja klopot, bo sie im poddaja tysiace zolnierzy irackich, > > i nie zdazyli w zwiazku z tym wypelnic wszystkich fomularzy? > > zbliza sie weekend i w zwiazku z tym mala konsternacja czy juz zaczynac czy > poczekac poniewaz USArmy w weekend nie walczy a jesli dodac ze sobota > tradycyjny szabas wiec....... K: Zajmiemy Bagdad w poniedzialek! Odpowiedz Link Zgłoś