goldenwomen 20.12.06, 07:14 fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/jezus-zostanie-krolem-polski,849468,2943 a myslałam ze mnie juz nic nie zdziwi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goldenwomen Re: Z jednej strony księża TW z drugiej głupota s 20.12.06, 07:30 wiadomosci.onet.pl/1453277,11,item.html czyzby przewidzieli co nam sejm szykuje z Jezusem w roli głównej???????? Odpowiedz Link Zgłoś
babeta4 Re: Z jednej strony księża TW z drugiej głupota s 20.12.06, 09:01 polski poseł "katolik" to świetszy od papieża polski poseł "katolik" stoi na straży wiary a nie ludzi którzy Go wybrali praca,praca nie agitacja Odpowiedz Link Zgłoś
sanitarny Schizofremia 20.12.06, 07:35 Słyszysz dziwne głosy , wydaje Ci sie że nie jesteś sobą , nie jesteś sam w swoim ciele , ktoś jest jeszcze z Tobą , jest ich tu więcej , głosy , ciągle słyszysz te głosy , kiedy sie skończą , ciągle ktoś coś Ci szepcze do ucha , chcesz sie tego pozbyć , idziesz do lekarza , to nic nie daje , przepisał Ci jakieś psychotropy , po nich czujesz sie jeszcze gorzej , chodzisz zamulony , głosy niby odeszły ale nie jesteś sobą , masz tylko jedno pragnienie , PRAGNIENIE ŚMIERCI !!! Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen ta poezja to dla twórców wspaniałego pomysłu???? 20.12.06, 07:38 czy twoj hołd dla tych co poprą projekt? Odpowiedz Link Zgłoś
jack20 Re: Z jednej strony księża TW z drugiej głupota s 20.12.06, 07:40 Maja chlopcy inwencje!!! Wydawalo sie, ze po mszach o deszcz niczym lepszym nie zablysna. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Z jednej strony księża TW z drugiej głupota s 20.12.06, 08:10 a pytali Go chociaz czy zechce? Odpowiedz Link Zgłoś
jack20 Re: Z jednej strony księża TW z drugiej głupota s 20.12.06, 08:12 Na razie to tylko propozycja. Przeciez jak pielgrzymowali do Pinocheta to tez nie wiedzieli ze ich przyjmie bo w areszcie siedzial. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Z jednej strony księża TW z drugiej głupota s 20.12.06, 08:59 sięgneliśmy w szambie mułu! Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Z jednej strony księża TW z drugiej głupota s 20.12.06, 08:31 cyt....."Inicjatorzy uchwały przekonują, że za nadaniem Chrystusowi tytułu Jezus Król Polski przemawiają argumenty historyczne i teologiczne. " Historyczne???????????????????????????????? na litość boską jakie to argumenty??? luuuuuuuuuuuuuuuuuudzie ja chyba śnię! to aby Polska czy ja jestem w niebie???????????????????/ Odpowiedz Link Zgłoś
incognitto Re: Z jednej strony księża TW z drugiej głupota s 20.12.06, 08:39 to się w głowie nie mieści co ci durnie wyprawiają Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen to paranoja! 20.12.06, 08:46 a potem sie dziwimy ze świat sie z nas smieje! a co Kościól mówi o tym cudownym objawieni? sa doniesienia? Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen czy z nazwiska znani sa pomysłodawcy?????? 20.12.06, 11:01 czy maja na podorędziu jeszcze jakieś pomysła???????? Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Niech tak czynią dalej :) 20.12.06, 12:56 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=54247979 Odpowiedz Link Zgłoś