witek.bis 13.02.07, 22:41 Na pierwszy ogień najprawdopodobniej pójdzie sam aferzysta. Przesłuchiwał będzie Adam Lipiński, który ma w zanadrzu mnóóóóstwo wolnych posad, więc coś tam sobie Ludzik zawsze wybierze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goniacy.pielegniarz Re: Niebawem pierwsze przesłuchania w aferze Dorn 13.02.07, 22:44 A będą przecieki do prasy z przesłuchań czy materiały zabezpieczy Macierewicz? Bo chyba nie można się spodziewać, że komisja będzie obradować przed kamerami?? Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Niebawem pierwsze przesłuchania w aferze Dorn 13.02.07, 22:47 Przecieki nie są planowane, więc Maciereiwcza trzeba będzie na jakiś czas związać i zakneblować. Bezpośredniej transmisji nie będzie, ale niewykluczone, że z kamerą wpadną państwo Gucwińscy. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Niebawem pierwsze przesłuchania w aferze Dorn 13.02.07, 22:49 No nie wiem. Ta Gucwińska to przecież z Unii Pracy. Chociaż jak Aumiller się nadał, to czemu nie Gucwińscy... Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Niebawem pierwsze przesłuchania w aferze Dorn 13.02.07, 22:50 :) Gucwińskich z kamerą muszą wpuścic, bo oni się specjalizują w tej tematyce. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Niebawem pierwsze przesłuchania w aferze Dorn 13.02.07, 22:52 Może i się znają, ale montażem z pewnością zajmie się jakiś ekspert, którym całkiem przypadkowo okaże się Kurski. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Niebawem pierwsze przesłuchania w aferze Dorn 13.02.07, 22:55 To więcej niż prawdopodobne. Odpowiedz Link Zgłoś
entefuhrer Może oddeleguje go do 13.02.07, 22:48 ...Giertycha (bo ten ma - podobno - białe plamy) ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Może oddeleguje go do 13.02.07, 22:49 :) O tak! Z Giertychem byłoby Ludzikowi bardzo do twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Niebawem pierwsze przesłuchania w aferze Dorn 13.02.07, 22:56 Apartament sejmowy pani Beger jak ulał do przesłuchań sie nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Czyżbys tworzył fakt medialny? 13.02.07, 22:56 witek.bis napisał: > Na pierwszy ogień najprawdopodobniej pójdzie sam aferzysta. Przesłuchiwał > będzie Adam Lipiński, który ma w zanadrzu mnóóóóstwo wolnych posad, więc coś > tam sobie Ludzik zawsze wybierze. Jaka afera i kto jest tym aferzystą, no i na jakiej podstawie to stwierdzasz w TVNie ci powiedzieli czy w TOK FM? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Czyżbys tworzył fakt medialny? 13.02.07, 23:14 :))) Uprzejmie tłumaczę qqazowi - to był żart. Choć nie do końca, bo to, że powołano komisję, i że na jej czele stoi Lipiński, to najświętsza prawda (ewentualnie "oczywista oczywistość"). Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz A to przepraszam 13.02.07, 23:17 witek.bis napisał: > :))) > Uprzejmie tłumaczę qqazowi - to był żart. Choć nie do końca, bo to, że powołano > komisję, i że na jej czele stoi Lipiński, to najświętsza prawda (ewentualnie > "oczywista oczywistość"). Jak tak to rozumiem, ale brzmiało bardzo powaznie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: A to przepraszam 13.02.07, 23:29 No, nie wiem, czy nie pospieszyłeś się z tymi przeprosinami. Zgrywałem się nazywając Dorna aferzystą, bo za aferzystę go nie uważałem i nie uważam. Ale cała reszta jest podobno całkiem poważna, choć rzeczywiście zalatuje z lekka tragifarsą. Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Nie pospieszyłem sie 13.02.07, 23:41 witek.bis napisał: > No, nie wiem, czy nie pospieszyłeś się z tymi przeprosinami. Zgrywałem się > nazywając Dorna aferzystą, bo za aferzystę go nie uważałem i nie uważam. Ale > cała reszta jest podobno całkiem poważna, choć rzeczywiście zalatuje z lekka > tragifarsą. Własnie o tego aferzyste mi chodziło, a co do reszty to faktycznie dziwnie wyglada z daleka, zobaczymy co sie z tego urodzi. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna_swawolna Re: na jej czele stoi Lipiński 14.02.07, 13:11 Mógł wziąć do pomocy jeszcze Beger i Mojzesowicza :) Odpowiedz Link Zgłoś
arent5 Re: Niebawem pierwsze przesłuchania w aferze Dorn 14.02.07, 11:25 za odchylenia liberalne i miazmaty Partia srogo ukara Ludwika -- fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/antyki-i-perskie-dywany-rzymskie-luksusy-abp-paetza,868335,2943 Odpowiedz Link Zgłoś
twoj.psychiatra To się nazywało: Odchylenia prawicowo - nacjonalis 14.02.07, 12:41 To się ongiś nazywało: Odchylenia prawicowo - nacjonalistyczne. Ludwiczek miałby za to beknąć? A zresztą, kto ich tam wie, tych PiSaków. Programu gospodarczego PiSu "biez wodki nie razbierjosz" to może i podobnie ze stosunkami międzyludzkimi w tej partii?? Jak zwał tak zwał, Ludzik beknie, bo JarKacz tak uznał i koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Jakim prawem? 14.02.07, 12:55 Kaczce się już całkim po....o w głowinie . Jakim prawem bezprawna komisja może kogokolwiek przesłuchiwać. Odpowiedz Link Zgłoś