Dodaj do ulubionych

Niebawem pierwsze przesłuchania w aferze Dorna

13.02.07, 22:41
Na pierwszy ogień najprawdopodobniej pójdzie sam aferzysta. Przesłuchiwał
będzie Adam Lipiński, który ma w zanadrzu mnóóóóstwo wolnych posad, więc coś
tam sobie Ludzik zawsze wybierze.
Obserwuj wątek
    • goniacy.pielegniarz Re: Niebawem pierwsze przesłuchania w aferze Dorn 13.02.07, 22:44
      A będą przecieki do prasy z przesłuchań czy materiały zabezpieczy Macierewicz?
      Bo chyba nie można się spodziewać, że komisja będzie obradować przed kamerami??
      • witek.bis Re: Niebawem pierwsze przesłuchania w aferze Dorn 13.02.07, 22:47
        Przecieki nie są planowane, więc Maciereiwcza trzeba będzie na jakiś czas
        związać i zakneblować. Bezpośredniej transmisji nie będzie, ale niewykluczone,
        że z kamerą wpadną państwo Gucwińscy.
        • goniacy.pielegniarz Re: Niebawem pierwsze przesłuchania w aferze Dorn 13.02.07, 22:49
          No nie wiem. Ta Gucwińska to przecież z Unii Pracy. Chociaż jak Aumiller się
          nadał, to czemu nie Gucwińscy...
          • witek.bis Re: Niebawem pierwsze przesłuchania w aferze Dorn 13.02.07, 22:50
            :)
            Gucwińskich z kamerą muszą wpuścic, bo oni się specjalizują w tej tematyce.
            • goniacy.pielegniarz Re: Niebawem pierwsze przesłuchania w aferze Dorn 13.02.07, 22:52
              Może i się znają, ale montażem z pewnością zajmie się jakiś ekspert, którym
              całkiem przypadkowo okaże się Kurski.
              • witek.bis Re: Niebawem pierwsze przesłuchania w aferze Dorn 13.02.07, 22:55
                To więcej niż prawdopodobne.
    • entefuhrer Może oddeleguje go do 13.02.07, 22:48
      ...Giertycha (bo ten ma - podobno - białe plamy) ? :-)
      • witek.bis Re: Może oddeleguje go do 13.02.07, 22:49
        :)
        O tak! Z Giertychem byłoby Ludzikowi bardzo do twarzy.
    • hrabia.m.c Re: Niebawem pierwsze przesłuchania w aferze Dorn 13.02.07, 22:56
      Apartament sejmowy pani Beger jak ulał do przesłuchań
      sie nadaje.
    • qqazz Czyżbys tworzył fakt medialny? 13.02.07, 22:56
      witek.bis napisał:
      > Na pierwszy ogień najprawdopodobniej pójdzie sam aferzysta. Przesłuchiwał
      > będzie Adam Lipiński, który ma w zanadrzu mnóóóóstwo wolnych posad, więc coś
      > tam sobie Ludzik zawsze wybierze.

Jaka afera i kto jest tym aferzystą, no i na jakiej podstawie to stwierdzasz w
      TVNie ci powiedzieli czy w TOK FM?

pozdrawiam
      • witek.bis Re: Czyżbys tworzył fakt medialny? 13.02.07, 23:14
        :)))
        Uprzejmie tłumaczę qqazowi - to był żart. Choć nie do końca, bo to, że powołano
        komisję, i że na jej czele stoi Lipiński, to najświętsza prawda (ewentualnie
        "oczywista oczywistość").
        • qqazz A to przepraszam 13.02.07, 23:17
          witek.bis napisał:
          > :)))
          > Uprzejmie tłumaczę qqazowi - to był żart. Choć nie do końca, bo to, że
          powołano
          > komisję, i że na jej czele stoi Lipiński, to najświętsza prawda (ewentualnie
          > "oczywista oczywistość").

Jak tak to rozumiem, ale brzmiało bardzo powaznie.

pozdrawiam
          • witek.bis Re: A to przepraszam 13.02.07, 23:29
            No, nie wiem, czy nie pospieszyłeś się z tymi przeprosinami. Zgrywałem się
            nazywając Dorna aferzystą, bo za aferzystę go nie uważałem i nie uważam. Ale
            cała reszta jest podobno całkiem poważna, choć rzeczywiście zalatuje z lekka
            tragifarsą.
            • qqazz Nie pospieszyłem sie 13.02.07, 23:41
              witek.bis napisał:
              > No, nie wiem, czy nie pospieszyłeś się z tymi przeprosinami. Zgrywałem się
              > nazywając Dorna aferzystą, bo za aferzystę go nie uważałem i nie uważam. Ale
              > cała reszta jest podobno całkiem poważna, choć rzeczywiście zalatuje z lekka
              > tragifarsą.

Własnie o tego aferzyste mi chodziło, a co do reszty to faktycznie dziwnie
              wyglada z daleka, zobaczymy co sie z tego urodzi.

pozdrawiam
        • mysz_polna_swawolna Re: na jej czele stoi Lipiński 14.02.07, 13:11
          Mógł wziąć do pomocy jeszcze Beger i Mojzesowicza :)
    • arent5 Re: Niebawem pierwsze przesłuchania w aferze Dorn 14.02.07, 11:25
      za odchylenia liberalne i miazmaty Partia srogo ukara Ludwika

--
      fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/antyki-i-perskie-dywany-rzymskie-luksusy-abp-paetza,868335,2943
      • twoj.psychiatra To się nazywało: Odchylenia prawicowo - nacjonalis 14.02.07, 12:41
        To się ongiś nazywało: Odchylenia prawicowo - nacjonalistyczne. Ludwiczek
        miałby za to beknąć?
        A zresztą, kto ich tam wie, tych PiSaków. Programu gospodarczego PiSu "biez
        wodki nie razbierjosz" to może i podobnie ze stosunkami międzyludzkimi w tej
        partii??
        Jak zwał tak zwał, Ludzik beknie, bo JarKacz tak uznał i koniec.
    • jola_iza Re: Jakim prawem? 14.02.07, 12:55
      Kaczce się już całkim po....o w głowinie . Jakim prawem bezprawna komisja może kogokolwiek przesłuchiwać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka