kecawa 14.07.07, 07:59 Z przyjemnością przyłączam się do tych co odetchną od naszego forum z wakacyjnym kwa kwa kecaw udający się na przeszło dwutygodniowe wakacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wan4 hmm, czyli jesteś tu w pracy pisowskim wyrobnikiem 14.07.07, 08:05 a ja gupi myślałem że tu sie zagląda po pracy, jak ja, a nie w ramach pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Wakacje- pora oderwać się od internetu 14.07.07, 10:14 kecawa napisał: > Z przyjemnością przyłączam się do tych co odetchną od naszego forum > > > z wakacyjnym kwa kwa kecaw udający się na przeszło dwutygodniowe wakacje Ciekawe, kiedy się odezwiesz? Bo nie wierzę, że wytrzymasz przszło 2 tygodnie od wychwalania swoich kaczek. Chyba, że nie będziesz miał absolutnie żadnego dostępu do intenetu. Baw się dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Wakacje- pora oderwać się od internetu 14.07.07, 18:21 No i zabraknie twórcy panagiryków na cześć PiS na bisko dwa tygodnie. A może jakaś kawiarenka internetowa na trasie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Wakacje- pora oderwać się od internetu 14.07.07, 18:23 allspice napisała: > No i zabraknie twórcy panagiryków na cześć PiS na bisko dwa tygodnie. > A może jakaś kawiarenka internetowa na trasie?:) Na pewno coś znajdzie! Bez fk nie wytrzyma. Odpowiedz Link Zgłoś